forum.gif
CIK MB / mēnesī ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / CIK MB / mēnesī ?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.11.12 15:04
 citēt
aga, paliek vienmērīgi stabilā Dansiga :D :D :D
Publicēts: 07.11.12 15:12
 citēt
Vispār vajadzētu vēl dažas aptaujas.

Cik jūs ar mobilo notērējat MB brīžos, kad guļat gultā/dīvānā, bet slinkums aiziet 2metrus tālāk līdz kompim.
Publicēts: 07.11.12 15:13
 citēt
hintLV:Vispār vajadzētu vēl dažas aptaujas.

Cik jūs ar mobilo notērējat MB brīžos, kad guļat gultā/dīvānā, bet slinkums aiziet 2metrus tālāk līdz kompim.

priekš tā ir "guļamdators" vai notebuks uz piebraucama pie gultas galdiņa;-0)))
Publicēts: 07.11.12 15:14
 citēt
dansiga:

a kā Tu cīnies pret izgulējumiem???
Publicēts: 07.11.12 15:16
 citēt
dansiga:
Vish: Old school :face-wink:

figu - man patīk ērtības - ātrs internets, liels ekrāns, vienlaicīgi atvērti 25 logi ...

Nu nez nez, tad jau tev vaina telefona varbut, no wifi piem abols lido un atkal jau jaskatas ka lieto, ja tev kompis visu laiku ieslegts, tad OK, bet vakara iekritot mailam ir tomer ertak (mans subjektivais viedoklis) panemt telefonu neka slegt kompi :)
Ka teiktu haralds - viss atkarajas ka lieto :)
Publicēts: 07.11.12 15:18
 citēt
izgulējumi rodas tiem , kas guļ ilgstoši ... guļot stundas 6 - izgulējumi nerodas ... ja netici - pajautā dakteriem . P.S> kāpēc tu to nejautā hintam?
Publicēts: 07.11.12 15:19
 citēt

Tad jau parasti iet wifi, bet doma tev laba... slinkums ta ir stelle :) bet tam ir ari monetas II puse, pieiet pie kompisa jau viena lieta, bet vajag jau ari noiet no kompisa :face-wink:
Publicēts: 07.11.12 15:20 labots
 citēt
dansiga:

Es saprotu, ko domā :))) bet tas nav tik eerts. Mobilais ir ertuma karalis, jo var gulet ar galvu uz spilvena, SAANISKI un mobilo spaidit turpat liidzaas.

Jā, taisniba par to noieshanu no kompja :))
Publicēts: 07.11.12 15:22
 citēt
Vish:
dansiga:
figu - man patīk ērtības - ātrs internets, liels ekrāns, vienlaicīgi atvērti 25 logi ...

Nu nez nez, tad jau tev vaina telefona varbut, no wifi piem abols lido un atkal jau jaskatas ka lieto, ja tev kompis visu laiku ieslegts, tad OK, bet vakara iekritot mailam ir tomer ertak (mans subjektivais viedoklis) panemt telefonu neka slegt kompi :)
Ka teiktu haralds - viss atkarajas ka lieto :)

nu es kompi parasti lieku tikai Stand by režīmā ... bet nu to vienu mailu izlasīt - tas neliek lietot X Gb menesī..... UN patiesībā - kāpēc man jālasa mails, kad es jau esmu nobriedusi gulēt??? Ja nu kādam kaut kas naktī deg - lai zvana!
P.S. telefons šobrīd priekš interneta ir gana labs - galaxy ace2 .... bet tik uun tā labāk izvēlos daaaudz lielāku ekrānu un internetu bez ierobežojumiem :-)
Publicēts: 07.11.12 15:22
 citēt
hintLV:
dansiga: priekš tā ir "guļamdators" vai notebuks uz piebraucama pie gultas galdiņa;-0)))

Es saprotu, ko domā :))) bet tas nav tik eerts. Mobilais ir ertuma karalis, jo var gulet ar galvu uz spilvena, SAANISKI un mobilo spaidit turpat liidzaas.
foršāk turpat blakus ir spaidīt meiteni. bet ne jau visiem ir ko... ne visiem stāv... vai arī ne visas kāds grib spaidīt...
Publicēts: 07.11.12 15:24
 citēt
hintLV:
dansiga: priekš tā ir "guļamdators" vai notebuks uz piebraucama pie gultas galdiņa;-0)))

Jā, taisniba par to noieshanu no kompja :))

nu gannn izlaidies ;-))))) ja man ir TĀDS slinkums, kā tu aprakstīji - nu tad man ir dubultslinkums bakstīties pa mazo telefona ekrānu :-(
Publicēts: 07.11.12 15:24
 citēt
Zelta vardi bildes... cik cilveku ta vieta lai gulta spaiditu tiek bidita pele spelejot speles :)
Publicēts: 07.11.12 15:26
 citēt
Vish:Zelta vardi bildes... cik cilveku ta vieta lai gulta spaiditu tiek bidita pele spelejot speles :)
man tīk Kaupera rindiņas: mēs savus mīļos zaudējam nakts seriālos...
Publicēts: 07.11.12 15:26
 citēt
Vish:Zelta vardi bildes... cik cilveku ta vieta lai gulta spaiditu tiek bidita pele spelejot speles :)

viņš jau tikai runā, daudzus vakarus tāpat pavadot pie datora ... lai tajā laikā komunicētu ar līdzdzīvotjāu ;-pppppp
Publicēts: 07.11.12 15:27
 citēt
Dansiga - noperc abolu un tava dzive mainisies :) Sedi lasi gramatu, atnak mailis, telefons parasti pazino un kapec celties iet pie kompja un lasit un atbildet un ieskriet draugos bloga, ja tikko lasiji gramatu.
Ja kas arvien vairak paliek cilveku, kas facebook lieto tikai no mobilas ierices :)
Publicēts: 07.11.12 15:30
 citēt
Vish:Dansiga - noperc abolu un tava dzive mainisies :) Sedi lasi gramatu, atnak mailis, telefons parasti pazino un kapec celties iet pie kompja un lasit un atbildet un ieskriet draugos bloga, ja tikko lasiji gramatu.
Ja kas arvien vairak paliek cilveku, kas facebook lieto tikai no mobilas ierices :)

nevēlos būt atkarīga no interneta!!! ir savs laiks internetam un savs laiks citām nodarbēm, kuru laikā internets ir otršķirīga lieta! Un ja es lasu grāmatu - tad es LASU grāmatu un viss pārējais tai laikā var dzīvot savu dzīvi!
Publicēts: 07.11.12 15:33
 citēt
dansiga:
Vish:Dansiga - noperc abolu un tava dzive mainisies :) Sedi lasi gramatu, atnak mailis, telefons parasti pazino un kapec celties iet pie kompja un lasit un atbildet un ieskriet draugos bloga, ja tikko lasiji gramatu.

nevēlos būt atkarīga no interneta!!! ...

Teica cilveks, kas visu laiku sez pie ieslegtiem kompjiem un tapec nelieto mobilo, jo uz liela atrak ertak :D:D:D:D:D
Publicēts: 07.11.12 15:35
 citēt
ne jau interneta dēļ sēžu, bet tāpēc, ka strādāju ...
Publicēts: 07.11.12 15:44
 citēt
dansiga:

viņš jau tikai runā, daudzus vakarus tāpat pavadot pie datora ... lai tajā laikā komunicētu ar līdzdzīvotjāu ;-pppppp
ja mājās bērni un/vai mīļotā - dators ir izslēgts
Publicēts: 07.11.12 19:28
 citēt
Vidēji statistiski lietojot e-pasts, google + šis tas 300 (max.) 500 pietiek atliektiem galiem. Kad sēdēju bankā un brīvajos brīžos sērfoju netā, tvīteris, draugiem, youtube - reti kad virs 1GB sanāca... līdz 2GB bija sākumā, kad kačāju softiņus un citādi niekojos..
Publicēts: 07.11.12 19:55 labots
 citēt
Ko Tu ar to gribi teikt... klapes janem nost un jaskatas plasak :) varbut vel pateiksi, ka tikai LV raditas app jalieto, tad jau jasak veca noshka meklet :D
Publicēts: 07.11.12 20:59 labots
 citēt
dansiga:

nevēlos būt atkarīga no interneta!!! ir savs laiks internetam un savs laiks citām nodarbēm, kuru laikā internets ir otršķirīga lieta! Un ja es lasu grāmatu - tad es LASU grāmatu un viss pārējais tai laikā var dzīvot savu dzīvi!

nevar vairs atdalīt dzīvi no interneta ... ērtību dēļ kaut vai. kamēr mājās nebija wi-fi un neierobežots internets, tad cik operators deva, tik iztērēju: viss bija sīkumi salīdzinoši ar interneta radio. Patika aizmigt klausoties kaut ko pēc izvēles, nevis, ko piedāvā radiostacijas pa radioviļņiem.
Cik dos operators, viss tiks izmantots it sevišķi, ja tūlīt būs galaxy. Tas jau tāds mazs datoriņš, kas operatīvi pieejams, kad ienāk prātā :)
Publicēts: 07.11.12 22:06
 citēt
f-foto:
Vish:

Arvien vairāk "paliek" cilvēku, kas Latvijā Facebook nelieto. :face-kiss:

Vo, vo tā jau zilo lapa
es ar pa gabalu no šiem, cilvēki jau saprot, ka tas zilajiem (nu tiem pederastiem).
lai tās minoritātes tur ņemas tajā fuckbookā!!
Publicēts: 07.11.12 22:30
 citēt
Nesen padzīvojos nedēļu pa Madridi. Līdzi bija portatīvais un mobilais, bet lādētājus gan piemirsu. Viesnīcā lādētājus neatrada. Mēģināju neiespringt, rezultātā - katru dienu e-pasts 2xd, daži dokumenti, daži zvani, akumulatoru pietika visai nedēļai. UN KĀDS KAIFS IZJUST ABSOLŪTU BRĪVĪBU UN NEATKARĪBU NO INTERNETA!
atbraucu mājās un turpināju tādā pat garā, iesaku!
Elpo gaisu, staigā kājām (bez navigatora), runā ar cilvēkiem dzīvajā un baudi dzīvi!
Publicēts: 07.11.12 22:32
 citēt
Droperidol:Nesen padzīvojos nedēļu pa Madridi. Līdzi bija portatīvais un mobilais, bet lādētājus gan piemirsu. Viesnīcā lādētājus neatrada. Mēģināju neiespringt, rezultātā - katru dienu e-pasts 2xd, daži dokumenti, daži zvani, akumulatoru pietika visai nedēļai. UN KĀDS KAIFS IZJUST ABSOLŪTU BRĪVĪBU UN NEATKARĪBU NO INTERNETA!
atbraucu mājās un turpināju tādā pat garā, iesaku!
Elpo gaisu, staigā kājām (bez navigatora), runā ar cilvēkiem dzīvajā un baudi dzīvi!
+
Publicēts: 08.11.12 17:04
 citēt
f-foto:

Tās jau divas dažādas lietas. Izjust brīvību no interneta - tas nav grūti. Jābūt tikai intravertam, ar to tad pietiek. Bet tas "runāt ar cilvēkiem dzīvajā" gan ne vienmēr objektīvi ir iespējams. Kāpēc tad tu saņem e-pastu, ja vari tikties ar cilvēkiem? Ņem usb atslēgu un cilpo tikties! :face-wink:

E-pasts ir laba lieta, bet dzīvo kontaktu ar draugiem nekāda čatošana neaizvieto. Ātrai saziņai ir milzu priekšrocības, runa jau ir par tās pārmērīgu lietošanu.
Piemēram, kāda svarīguma e-pastam jāatnāk vakarā, kad ir izslēgts dators, lai es to meklētu pa mobilo?

Ja ir kas tiešām svarīgs, tad piezvanīs.
Darba jautājumos - man nav jāčeko e-pasts onlainā, ja būs kas steidzīgs, man darbinieki par to ziņos telefoniski - ar datu apkopojumu, risinājuma variantiem un gatavi pildīt norādījumus:)
Publicēts: 08.11.12 17:29
 citēt
man darba specifika cita. ir pāris automatizētas sistēmas, kas sūta log failus dažas reizes dienā - nu, utr pēc summary jau uzreiz var pateikt, vai vajag ātri iejaukties vai nē.
Tad vēl programmeri sēž pa vakariem/naktīm, bieži ienāk jautājumi par kaut kādu funkcionalitāti - ja atbildēšu rīt no rīta, hz kad atkal pieķersies manam projektam.
bet es jau vēl jauns, tas piedodami.
Publicēts: 08.11.12 18:28
 citēt
f-foto:
Vish:Ko Tu ar to gribi teikt... klapes janem nost un jaskatas plasak :) varbut vel pateiksi, ka tikai LV raditas app jalieto, tad jau jasak veca noshka meklet :D

Tas bija man? Kādas, interesanti, man būtu klapes? Stāsti!

Prasmi latviešu valodā civilizēti rakstīt gan jau esi nofēčbukojis. :(

Ko Tu nemies... tiesam nesaprotu. Neviens jau nesaka, ka tev tas jalieto un LV jau nu gan nav janem ka piemers, drizak mums butu jaskatas pec ka tiekties... viss jau atkarigs vai velies "piedalities" soc. tikla un atkal pazinu loks ar kuru tiek komunicets. Arpus LV dzivojosam pilsonim diez ko neinereses bus musu dra.lv, bet katram savs. Tas nav nepareizi, bet citadi - pienem, ka pasaule nav viena taisniba. Ja tev simpatize austumu kaiminu zeme, tad japiekrit, ka bus gruti... tur joprojam viens viedoklis pareizasi :D
Runa ir par MB, to daudzumu, mobilajam iericem un to pielietojamibu... ja pasaule paliek arvien vairak laudis, kas lieto tikai mobilas ierices... tad kas mums abiem no ta sliktak?
PS. katrs raksta ka velas, es tacu tev neparmetu termina lietosanu - nofēčbukojis :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):