forum.gif
CIK MB / mēnesī ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / CIK MB / mēnesī ?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.11.12 10:38 labots
 citēt
Gribējās uzzināt no reāliem smārtfõnu lietotājiem cik MB datu mēnesī jūs izmantojat
Vai pietiek ar 250 / 500 / 1 GB / xxx GB . Pieņemsim ka cilvēks nav megahipsteris, kuram sēdešana sociāļņikos ir dzīvesveids , bet kādas 5 reizes dienā ieeiet epastā, palasīt ziņas, lietot skype utt..
Publicēts: 07.11.12 10:59
 citēt
Man mēnesī vidēji aiziet ~700MB. Kad vēl varēja hokeju online skatīties tad aizgāja visi 2Gb, bet tagad ap tiem 700MB grozās. Turu visu laiku ieslēgtu.
Publicēts: 07.11.12 11:22
 citēt
Vai tad ar vienu MB nepietiek? Smuks toties dārgs gan.
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 07.11.12 11:31
 citēt
Ja tadam vajadzibam ka rakstiji, tad es teiktu 250-500 MB ieklausies, lietojot zinam, e-pastam, bik youtube padzivojies, tad pietiek ar maz... bet atceries, ka tas viss janem konteksta WiFi pieejamiba, jo man lidzigi ka Billy visu laiku ieslegts, bet lielako dalu laika nets nak no wifi, kas pieejams pietiekosa klasta bez maksas un atraks.

Skype bremze, pat Galaxy S3. Ir labakas alternativas (uz telefona).
Publicēts: 07.11.12 11:35 labots
 citēt
Hugo:Vai tad ar vienu MB nepietiek? Smuks toties dārgs gan.

Ar vienu pietiek , bet ej nu vitaļikam viņu atņem...
Publicēts: 07.11.12 11:40
 citēt
Saakumaa bija 50MB reaali teereeju 200MB, tad palielinaaju uz 200MB un saaku teereet ap 500MB, tagad ir 2GB, watchdogs saka, ka meenesha beigaas buus izteereeti 3GB.
Publicēts: 07.11.12 11:51
 citēt
Ja netur ieslēgtu visu laiku un, cik iespējams, maksimāli izmanto WiFi, tad var pietikt ar 300MB (lietojot Waze, soc tīklus, e-pastu, lasot). Skype ir rijīgs, apēdīs daudz un ātri tos MB.
Publicēts: 07.11.12 11:52 labots
 citēt
man ar grozaas ap 800 mb, BET - nedeelju padziivoju maajaa bez vifija ar iesleegtu hotspotu un sveika gauja - 3 gb ka nemetaas. Atslēgas vārds laikam ir wifi pieejamība. ja nevirzos iipashi aarpus marshruta darbs-maajas tad 300-400 MB, bet tas ar nosacījumu, ka neskatos juutuubes telefonaa. reaali - epasts, instagrams, swedbanka, skaips, KHL, dropbox, sporttrackers, veestnesis, pa retam shazams, imdb ar kaadu treileriiti, kino diena un citi nieki
Publicēts: 07.11.12 11:52
 citēt
GunitaB:Ja netur ieslēgtu visu laiku un, cik iespējams, maksimāli izmanto WiFi, tad var pietikt ar 300MB (lietojot Waze, soc tīklus, e-pastu, lasot). Skype ir rijīgs, apēdīs daudz un ātri tos MB.
skaips tikai tekstojot nerij ne maarrutka
Publicēts: 07.11.12 11:53
 citēt
E52 2Gb it kā pietiek,ar galakšiem gan jau 5Gb būtu vajadzīgs :amazing:
Publicēts: 07.11.12 12:01
 citēt
NIN:
Hugo:Vai tad ar vienu MB nepietiek? Smuks toties dārgs gan.

Ar vienu pietiek , bet ej nu vitaļikam viņu atņem...

Kāpēc jāatņem Vitālijam, tagad jau visādi kredīti dabūnami... katrs var nopirkt.... tik godīgi jābrauc.
Publicēts: 07.11.12 12:10
 citēt
Rolands66:E52 2Gb it kā pietiek,ar galakšiem gan jau 5Gb būtu vajadzīgs :amazing:
nu nez, mans galakis tagad rāda (11 dienas) 900 Mb caur wifi 35 Mb mobilā interneta
Publicēts: 07.11.12 12:24 labots
 citēt
Vidēji pietiek ar 300Mb, cik ir bijušas darīšanas neviens vairāk neiztērē. Jo tā pat pa lielam visur ir pieejams Wi-Fi.
Iziesim no tā ka man čoms uz tjapļapa ar mobilo modemu 10Gb pārtērēja tikai hoķa un futbola čempionātu laikā, jo darbā skatijās to no rīta lidz vakaram, u tad uz mēneša beigām tikai 10Gb bija apēsti.
Atgriežoties pie smartfoniem, gan iOS gan Androidam, ja pareizi saliek visas konfigurācijas nepatērē ne batareju ne trafiku pārāk daudz. Kad testēju iPhonu laiku atpakaļ tieši no trafika tas noēda ap 200mb, jo pārejais bija lietojams caur wi-Fi, un divais bija izmantots intensīvi.

A vot Skype, ir trafika un resursu ēdējs, uz jab kuras ierīces, vai tas ir staceonārais kompis vai tas ir smārts.
Publicēts: 07.11.12 12:29
 citēt
Rolands66:E52 2Gb it kā pietiek,ar galakšiem gan jau 5Gb būtu vajadzīgs :amazing:

Nu beidz tak 5Gb tas ir baigais kvantums, es caur modemu lietojot no rīta lidz vakaram tjapļapu, kad cita neta nebija, pa 10 dienām notērējuap 3Gb.Un neko īpaši netaupiju, gan youtubā līdu gan vēl vis kaut ko dariju, nu tikai torrentus nekačāju.
Publicēts: 07.11.12 12:30
 citēt
skaipa vietā varu ieteikt imo.im
Publicēts: 07.11.12 12:41 labots
 citēt
Kad mājās nebija neta bija 7-10 GB mēnesī.
tagad ikdienā mājās un darbā zīžu wifi, ap gigabaitu.

Ieslēdzot telefonu, 10 megabaiti aiziet pirmajās 3-4 minūtēs - pārbaudīts ārzemēs, pat līdz lidostai nepaspēju aiziet, kā Internets Ceļojumā bija cauri :D
Publicēts: 07.11.12 12:46 labots
 citēt
~300-400MB. Bet nu, atslēdzu visas sociālās huiņas un atstāju tikai oficiālo mail, jo tāpat katru dienu esmu pie PC un mobilo mocīt, bendējot bateriju tāpēc nevajag. Baterija uzreiz par dienu ilgāk velk. Ieslēgts nets jau pats par sevi neēd papildu ciziku. Progas, kas to lieto - tās ēd. Un kā nu kura. Citas par vienu iečekošanos vien var 10MB aprīt.

Pašlaik es nez. Zem 200MB vajadzētu būt, jo no sociālajiem tikai draugiem.lv atstāts.
Publicēts: 07.11.12 12:52 labots
 citēt
wot man tāds jautājums- lietoju 2 valstu stikus un abiem redzu, ka baigā augšuplāde notiek visu laiku, pat tad, kad neko neveru it kā vaļā. Ko tur var darīt? Kompis Medion, salikts Vācijā ar visām progām. Augšuplāde kaut kur ap 2 Kbps un ir kad protams arī vairāk, bet kas tā par info, kas tiek visu laiku apmainīta?
Publicēts: 07.11.12 12:58
 citēt
talavietis:wot man tāds jautājums- lietoju 2 valstu stikus un abiem redzu, ka baigā augšuplāde notiek visu laiku, pat tad, kad neko neveru it kā vaļā. Ko tur var darīt? Kompis Medion, salikts Vācijā ar visām progām. Augšuplāde kaut kur ap 2 Kbps un ir kad protams arī vairāk, bet kas tā par info, kas tiek visu laiku apmainīta?
vācijā likts? atinstalē stazi.exe
Publicēts: 07.11.12 13:00 labots
 citēt
lol

Ja nopietni - uzinstalē kādu neta trafika čekotāju un tas tev arī parādīs, kas, kad un cik daudz. Tad varēsi izrēķināties.
Publicēts: 07.11.12 13:04 labots
 citēt
stasi domā ieviesies? :D

Kādu čekotāju ieteiktu?

Es saprotu, kaut kāda apmaiņa notiek un tas ir normāli, bet varbūt kaut ko var atrubīt nost, lai nekačā tik daudz MB uz augšu?

Šis manā dzīvē ir 5. ais rūpnīcā liktais kompis, sākot ar IBM un cik no pieredzes zinu, kamēr nebūšu to pārinstalējis un atbrīvojies no visas tās liekās paketes un atstājis minimumu uz kompja, tikmēr nekā laba nav no šā ko gaidīt. Vesels lērums man nederīgu lietu, bez kurām es pirms tam labi iztiku, bet saliekot savējās tas kļūst pilns ar visu ko.. nevaru sadūšoties arī šim uztaisīt format C
Publicēts: 07.11.12 13:15
 citēt
2 gb knapi pietiek, ņemot vērā faktu, ka darba vietā un mājās ir WI-FI un tur to nemaz nelietoju.
Publicēts: 07.11.12 14:06
 citēt
ko jūs varat ņemties ar to internetu iekš telefona!??!?! Kad jums tam ir laika? Lietoju tikai extra gadījumos - kad kāds bakomāts jātrod vai adrese vai nu ļoooti steidzīgs mails jāizlasa...
Publicēts: 07.11.12 14:18
 citēt
dansiga:ko jūs varat ņemties ar to internetu iekš telefona!??!?! Kad jums tam ir laika? Lietoju tikai extra gadījumos - kad kāds bakomāts jātrod vai adrese vai nu ļoooti steidzīgs mails jāizlasa...

Old school :face-wink:
Publicēts: 07.11.12 14:19
 citēt
Vish:
dansiga:ko jūs varat ņemties ar to internetu iekš telefona!??!?! Kad jums tam ir laika? Lietoju tikai extra gadījumos - kad kāds bakomāts jātrod vai adrese vai nu ļoooti steidzīgs mails jāizlasa...

Old school :face-wink:

figu - man patīk ērtības - ātrs internets, liels ekrāns, vienlaicīgi atvērti 25 logi ...
Publicēts: 07.11.12 14:20
 citēt
robeža - aprobeža - aprobežotība.
Publicēts: 07.11.12 14:21
 citēt
VValdis:
robeža - aprobeža - aprobežotība.

nevis aprobežotība, bet neesmu modes akla sekotāja ... a jā - vēl viens mīnusss - nelietoju sabiedrisko transportu :-(((
Publicēts: 07.11.12 14:33
 citēt

Un navigāciju ari neizmanto?
Publicēts: 07.11.12 14:35
 citēt
chukmasoff_f:

navigācijai tikai LOHI izmanto trafiku. Vienīgā īstā un neviens pat tuvumā nestāv!!! navigācija offlainaa ar balss komandām ir NOKIA :D
Publicēts: 07.11.12 14:38
 citēt
f-foto:

Kāpēc?

Neesmu pētījis kāpēc,darbā visu brīvo laiku netā sēžam un kaut ko daram. Man pietiek ar 2gb,kolēģiem ar ar galakšiem ,nē. Ta kādu spēlīti novelk,ta jūtūbā paložņā..............HVZ
:face-smile:
Publicēts: 07.11.12 14:46
 citēt
Hmm, taatād kā var redzēt apjomi jau nu atšķiras ļoti - 200Mb - 5GB :)

par aklo modes sekotāju gan pasmīnēju :)
Publicēts: 07.11.12 14:49
 citēt
chukmasoff_f:

1.navigācijai internets nav vajadzīgs, ja ir ielādētas kartes telefonā - darbojas no GPS, 2. autinā man ir navigators, kas ir precīzāks par telefonu (vismaz ieprieksējo manējo Nokia)
 citēt
~ 300mb ar vecu Ericsson 750i + 20Gb ar kompi ar G3 caur LMT. Bet man ir bieži visādas Online konferences un bildes uz sitiena klientam.
 citēt
<50 MB, telefonu izmantoju zvanīšanai, sms, pastkastes nočekošanai.
Netu jūzoju no stacionārā, ja esmu kustībā un kko steidzami vajag, tad ielienu no mobīlā.
Publicēts: 07.11.12 14:51
 citēt
NIN:Hmm, taatād kā var redzēt apjomi jau nu atšķiras ļoti - 200Mb - 5GB :)

Par ko smīni? 75% no laika, kad neguļu, esmu datora tuvumā (vai nu darbā vai nu mājās) .. ja stāvu rindā veikalā vai pie ārsta ... tās 20 min varu iztikt bez interneta un nespaidīt telefona pogas;-pppp
Publicēts: 07.11.12 14:56
 citēt
dansiga:
NIN:Hmm, taatād kā var redzēt apjomi jau nu atšķiras ļoti - 200Mb - 5GB :)

Par ko smīni? 75% no laika, kad neguļu, esmu datora tuvumā (vai nu darbā vai nu mājās) .. ja stāvu rindā veikalā vai pie ārsta ... tās 20 min varu iztikt bez interneta un nespaidīt telefona pogas;-pppp

Vnk smieklīgi izklausijās - mums ir cīnītājs pret modīgo telefoninternetēšanu un sistēmu vispār ;)

Protams, ka var iztikt, vajadzības ir dažādas.. Man jau tik interesēja apjoms, nevis vai vispār vajag :)
Publicēts: 07.11.12 14:56
 citēt
Līdz 100Mb mēnesī :D
Parasti kaut kur 50Mb. Bet tie 50mb ir tiešām svarīgi un atvieglo padaudz lietas.

Nez, skaips ir ieslēgts, maili nāk, facebooka un draugu zinjas ari nak uz mobika.
Citreiz kādu zinju portālu paskatos..atveru uz servera liktu failu. Vispar jau arī sanāk bildēt ar mobilo, tad gan tie MB vairāk, bet ir dienas, kad pilnigs tukshums...
Visas manas svarigakas lietas, kas parvsvara ir teksta formata aizņem tik pāris kilobaitus, navigācija jau tāpat nav nekāds MB slaucējs. A, ja ir kaut kas smagāks, tad mājas kompiii vakarā apskatos, ja vien nav ŪUUBER steidzams kaut kas.

Mājās, ja kompi aizņēmusi draudzene, tad gan youtubs tiek paskatīts, bet ikdienā dienas vidū spaidīt youtubu vai ziņu portālus no mobilaa nešķiet saistoši.
Publicēts: 07.11.12 15:00
 citēt
Man nāca pieslēgumam 15 GB :D Toč ir par daudz :D
Publicēts: 07.11.12 15:00
 citēt
NIN:
dansiga: Par ko smīni? 75% no laika, kad neguļu, esmu datora tuvumā (vai nu darbā vai nu mājās) .. ja stāvu rindā veikalā vai pie ārsta ... tās 20 min varu iztikt bez interneta un nespaidīt telefona pogas;-pppp

Vnk smieklīgi izklausijās - mums ir cīnītājs pret modīgo telefoninternetēšanu un sistēmu vispār ;)

Protams, ka var iztikt, vajadzības ir dažādas.. Man jau tik interesēja apjoms, nevis vai vispār vajag :)

nu BET - kā tad uzzināsi to apjomu, neiznot vajazības?;-ppp;-)))))

P.S> es necīnos - es arī tikai pasmīnu, gan par kreņķiem telefoninternetā, gan par instragamm ... viss nāk un aiziet tālumā ;-p;-)))
Publicēts: 07.11.12 15:03
 citēt
Ja tikai telefons, tad ~2gb. Ja telefonu izmantoju arī kā wifi piekļuves punktu datoram, tad ļoti mainīgi, no 2 līdz 8gb.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):