forum.gif
I am photographer 2013 ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / I am photographer 2013 ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.11.12 09:31
 citēt
Kāds ir piedalījies vai zin ko vairāk pastāstīt par pasākumu I am photographer 2013 ? Dalamies pieredzē un informācijā ;)
Publicēts: 08.11.12 09:59
 citēt
Man sanaaca 2.vieta pagaajshgad... uz pasaakumiem netiku, diplomu dabuuju...
Publicēts: 08.11.12 10:08
 citēt
vats zis a'm.... sem fookin contaast?
Publicēts: 09.11.12 02:27
 citēt
Tas ir apvienojums no Baltijas konkursiem, kas nesenos gados notikuši : Baltijas kāzu foto, Portrets, Dabas foto, Lauku ainas foto. Spriežot pēc Dabas un lauku foto apmeklētības pagājšgad Rīgā, man liekas, ka sapratuši, ka nav vērts atsevišķi rīkot, salikuši visu vienā. Piedalījos Baltijas kāzu foto un portretā, kad bija Rīgā. Patika. Bija labi noteikumi- darbu skate visu dienu, vairāki semināri, bankets, darba izdruka uz putukartona- un tas viss pa kādiem 17Ls. Tagad cena gan liekas neatbilstoša... Ja galvenā balva neliekas reāli iegūstama, tad stipri jādomā, ko pasākums dod dalībniekam. Bet noorganizēts komerciāli un profesionāli :)
Publicēts: 09.11.12 02:37
 citēt
Labāk organizēju pats, nevis piedalos citu pasākumos. Bet, lai to darītu, no sākuma jāpiedalās citu pasākumos, tie jāanalizē utt. Un, ja sāk veikties, ir interesanti, aizej savā orbītā, neseko citiem, tie tevi apsteidz un tad ir piezemešanās, un atkal jāskatās, ko citi dara.
Ko tas dod dalībniekiem- prieku, ka kaut ko vari izdarīt, radošu, ka ir atzinība. Bet atzinība samaitā. konkursiem ir sliktas sekas. ja uzvari, liekas, ka esi zirgā, ja neuzvari, sāc zaudēt stilu, atdarinot uzvarētājus.
paši ziniet, ka skaistumkonkursā uzvar viduvējības, tāpat notiek arī fotokonkursos. (nekā personīga, uzvarētāji, arī es tāds esmu bijis). Stulbs kā komisija- ir vadmotīvs. Jo īpatnējie dabū kādu augstāko vērtējumu, kādu zemāko, kamēr uzvarētāji- viduvējības dabū vidēji augstas atzīmes, kuras summējot gūst pirmo vietu. Bet
DEMOKRĀTIJA IR MĀKSLAS KAPS
Konkursi ir komercpasākums. kam tas izdevīgi- organizētājiem.
Publicēts: 09.11.12 03:04 labots
 citēt
JA ir vēlme sevi PAŠAPLIECINĀT un patīk patusēties , kapēc nē . Pasākums pa Dalība festivālā ir 45 EUR (31.63Ls), ir PILNĪGA SVIESTMAIZE. Tikai nu ĻOTI uzmanīgi jāizpeta KOPĒJĀ pasākuma tendence ŽURIJAS SASTĀVS un "Modīgās tendences" tad jāpiemeklē ĻOTI līdzīgs vairākumam žurijas loceķlu STILAM darbs vai arī kautkas ĻOTI EFEKTĪGS un klasisks un UZ PRIEKŠU :):) Tada ir izredzes vinnēt. Ja nekā tāda nav tad pa Dalība festivālā ir 45 EUR (31.63Ls), var ļoti labi patusēt pa SAMĒRĪGU cenu. Kas tas ir Dalība festivālā ir 45 EUR (31.63Ls), vien kautkādas 3 bildītes 30x40 nokopēt LABI vai pāest vienas vakarīņas štruntīgā kroga.
Publicēts: 09.11.12 09:34
 citēt
Lunis:JA ir vēlme sevi PAŠAPLIECINĀT un patīk patusēties , kapēc nē . Pasākums pa Dalība festivālā ir 45 EUR (31.63Ls), ir PILNĪGA SVIESTMAIZE. Tikai nu ĻOTI uzmanīgi jāizpeta KOPĒJĀ pasākuma tendence ŽURIJAS SASTĀVS un "Modīgās tendences" tad jāpiemeklē ĻOTI līdzīgs vairākumam žurijas loceķlu STILAM darbs vai arī kautkas ĻOTI EFEKTĪGS un klasisks un UZ PRIEKŠU :):) Tada ir izredzes vinnēt. Ja nekā tāda nav tad pa Dalība festivālā ir 45 EUR (31.63Ls), var ļoti labi patusēt pa SAMĒRĪGU cenu. Kas tas ir Dalība festivālā ir 45 EUR (31.63Ls), vien kautkādas 3 bildītes 30x40 nokopēt LABI vai pāest vienas vakarīņas štruntīgā kroga.

Oho - vakariņas pa Ls 31.63 štruntīgā krogā?! Nu tā nevāji patiekts, es pat teiktu snobiski.
Cik tad maksā vakariņas labā krogā? Nesaprotu, vai Tu tik daudz rij, vai mētā no sevis nenormāli smalko kundziņu, vai vēl variants, ka vakariņas Tev skaitās iekost+pieliet mūli līdz grīdai:-)
Publicēts: 09.11.12 09:38
 citēt
emzi:
Lunis:JA ir vēlme sevi PAŠAPLIECINĀT un patīk patusēties , kapēc nē . Pasākums pa Dalība festivālā ir 45 EUR (31.63Ls), ir PILNĪGA SVIESTMAIZE. Tikai nu ĻOTI uzmanīgi jāizpeta KOPĒJĀ pasākuma tendence ŽURIJAS SASTĀVS un "Modīgās tendences" tad jāpiemeklē ĻOTI līdzīgs vairākumam žurijas loceķlu STILAM darbs vai arī kautkas ĻOTI EFEKTĪGS un klasisks un UZ PRIEKŠU :):) Tada ir izredzes vinnēt. Ja nekā tāda nav tad pa Dalība festivālā ir 45 EUR (31.63Ls), var ļoti labi patusēt pa SAMĒRĪGU cenu. Kas tas ir Dalība festivālā ir 45 EUR (31.63Ls), vien kautkādas 3 bildītes 30x40 nokopēt LABI vai pāest vienas vakarīņas štruntīgā kroga.

Oho - vakariņas pa Ls 31.63 štruntīgā krogā?! Nu tā nevāji patiekts, es pat teiktu snobiski.
Cik tad maksā vakariņas labā krogā? Nesaprotu, vai Tu tik daudz rij, vai mētā no sevis nenormāli smalko kundziņu, vai vēl variants, ka vakariņas Tev skaitās iekost+pieliet mūli līdz grīdai:-)

tak visi Luņa teksti jāreizina ar koeficientu 0.5;-ppp;-)
Publicēts: 09.11.12 14:01
 citēt
emzi:

Vai cik mēs uzreiz agresīvi :bad_egg:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):