>>>Pasaules gals ir paredzams laikā no 22.-28.septembrim. Kaut pasaules gala konkrētais datums pēc daudzu pareģu izteicieniem internetā un presē atšķiras, lielākais vairums uzskata, ka tas, līdz ar «asiņaino» vai «sarkano» Mēnesi, atnāks 28.septembrī.<<<
Jau atkal pienākuši zīmīgi datumi, nez kā ar to galu būs? Vai varēs sabildēt ar... Kā skaistos skatus varētu sabildēt pēc iespējas labākā kvalitātē, ko domā fotogrāfi, vo?
Nē, nu tas skaidrs, ka pasaule būtu skaistāka bez visādiem sadzīves/sabiedrības atkritumiem, bet šeit es biju domājis, ka telpā kur notiek augsti intelektuālas astrofizikas, ģenētikas un teoloģijas akadēmisko aprindu sarunas, pēkšņi iegāžas viens, ar kirzaču abdauzītais, un, vicinot kaukādas vecas raganas bildi, sāk delīrija murgus par lodžiju stikliem, Merkurija Petrogradu un sakārņu jobu.
Eltons:
Tavs pieminētais "vecais" dzīvs un šad tad mani apkaro feisbukā. Toties paldies par vecās tēmas pacelšanu, kur vēl Vieču varam redzēt un atcerēties...
ne es cēlu, ne ma vaig''; gribēj tik zināt, vaj naf bēris garām palaisc.
Kā gaišreģis esmu pilnīgi izgāzies. Man likās, ka ir tikai viens Bloga pasažieris, kurš varētu pieteikt un censties uzturēt šādu tēmu. Bet nekā, smagi kļūdījos...
GunarsII:Kā gaišreģis esmu pilnīgi izgāzies. Man likās, ka ir tikai viens Bloga pasažieris, kurš varētu pieteikt un censties uzturēt šādu tēmu. Bet nekā, smagi kļūdījos...
Un kāda vaina tēmai, aktuāla vienmēr! Ja karaļnama "XXX" GunarsII nevīžo intelektuāli/eksistenciālas lietas pārcilāt tad nevajag domāt, ka visi tādi tumsoņas, vo!
lodzija:daži grib paši pasteidzināt to visu https://russian.rt.com/world/news/502279-smi-mei-siriya-udar
Nez, kurš tad īsti steidzina? “Rašā tūdai” to pasaules galu gaidīja ceturtdien, bet nu jau klāt piekdiena, pie tam 13. Kārējais rašisms sagadījies, bet pie mums jau netrūkst uzticīgu citētāju.
un tiešām Ork, tu gribētu, lai te ari lido raķetītes ? jeb pats nosvīdis jau esi, vai nosvīdīsi kur, uz kādām salām....
kā saka - cerams vesalais saprāts ņems virsroku...... daži saka - ka valstu elites cīnās (šantažē ar kara draudiem) globālo eliti, bet tā dīvaini ka tāds saasinājums pēdējās dienās notiek noteikti vēl ir kas, ko mēs nezinām
lodzija:un tiešām Ork, tu gribētu, lai te ari lido raķetītes ? jeb pats nosvīdis jau esi, vai nosvīdīsi kur, uz kādām salām....
kā saka - cerams vesalais saprāts ņems virsroku...... daži saka - ka valstu elites cīnās (šantažē ar kara draudiem) globālo eliti, bet tā dīvaini ka tāds saasinājums pēdējās dienās notiek noteikti vēl ir kas, ko mēs nezinām
Bet ir arī šis tas, ko noteikti zinām. Pirmkārt, jau tas, ka pasaulē vienīgais miera sargs ir mūžīgā darbaļaužu tēvzeme, ko pēdējos gados sauc par Krieviju. Un svētas patiesības avots - “Rašā tūdai”, kā apšaubīšana ir veselā saprāta trūkuma droša pazīme. Viss, svīstu uz salām. Tikko pateiksi, uz kuru īsti.