forum.gif
Kāzu foto. Izmantots neta resurss.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kāzu foto. Izmantots neta resurss.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.11.12 17:41
 citēt
prophotos-ru.livejournal.com...
Manuprāt ir daža laba ideja šajā kopelācijā.
Publicēts: 11.11.12 18:21
 citēt
eem, nu cik nu esmu saskāries ar iazu foto, pie mums galvenie limitejosie faktori- telpu sauriba un kāzu viesu dumiba(tieksme saspiesties ka aitu baram kopā ap jauno pāri utml). atšķirībā kārtīgas krievu kāzas, tur gadās jēdzīgi tamadas kas baru organizē un pakorigje
Publicēts: 11.11.12 19:06
 citēt
Ideja pozētām bildēm vai kāzu vadītājiem. Fotogrāfs jau neorganizē pasākumu, ja nu vienīgi ir speciāls laiks fotosesijai, tad kaut ko varu paveidot, bet pārsvarā jaunais pāris pats zina, ko grib, un labi, ja tas tas sakrīt ar to, ko jādara, lai būtu skaista bilde.
Publicēts: 11.11.12 19:38 labots
 citēt
imgfoto: kārtīgas krievu kāzas, tur gadās jēdzīgi tamadas kas baru organizē un pakorigje

PRECĪZI ! Es praktiski VIENMĒR cenšos izvairīties no Latviešu kāzām jo 90% gadījumu tur būs DEBILS HAOS dumju "Vedēju" nejēgu padarīts pilnīgi nejēdzīgs. Ja tomēr pielauž tad uz Krievu stila kāzām ar KĀRTĪGU TAMADU profesionālu pasākuma vadītāju kurš PROFESIONĀLI VADA PASĀKUMU un tiešām ar saorganizē publiku uz KAUTKO. Darbs protams ir DARBS bet tam nav jābūt "Mokām haosā" , kāpēc darīt to kas sagādā "Mokas" sev un publikai kura NEKO NEGRIB priekš kam tad vilkās uz KĀZĀM. Krieviem cita lieta KARTĪGS pasākuma vadītājs TAMADA visu kārtīgi NOORGANIZĒ un tie parsti zin FOTO BŪS VAJADZĪGS un pirmkārt jau viņam pašam PAŠREKLĀMAI par novadītu pasākumu un jaunlaulātajiem PALIELĪTIES CITIEM. Latviešiem beidzamos 10-15 gadus NENORMĀLA MISKASTE. Esmu bildēji kāzas 15 gadus kopš 80 gadu vidus SŪD sākās 90 gadu VIDŪ kad pazuda visādi "Kultūras organizatori" pamatā no Kolhoziem un Kultūras namiem un vietā NEKĀ padumji "Draugi kolēģi pudeles brāļi" ar scenāriju rokā kuru redz pirmoreiz. Ja nav iespējams ar garantiju labi tā ka pašam prieks TAD LABĀK NĒ , tāda mana izvēle. Man darbs KAZĀS ilgus gadus bija biznes un IZKLAIDE pašam sev un prieks citiem , nevis tupi "Iekāsu piķi par sūdu un LAIMĪGS" .
Publicēts: 12.11.12 18:31 labots
 citēt
eltoro:prophotos-ru.livejournal.com...

nekaa iipasha.. vienkaarshi daudzmaz veiskmiigi momenti...
Ar labu TAMADU ir daudz lielaaka varbuutiiba ka uzminesi kur jaabuut iistaa vietaa iistajaa laikaa.
Publicēts: 12.11.12 19:09
 citēt
_AlterNative:Ideja pozētām bildēm vai kāzu vadītājiem. Fotogrāfs jau neorganizē pasākumu, ja nu vienīgi ir speciāls laiks fotosesijai, tad kaut ko varu paveidot, bet pārsvarā jaunais pāris pats zina, ko grib, un labi, ja tas tas sakrīt ar to, ko jādara, lai būtu skaista bilde.

pārsvarā jaunais pāris nezin ko grib vai sliktak- grib tik daudz, ka to visu nevar paspeet izdariit:)
Publicēts: 12.11.12 20:29 labots
 citēt
yuri:

nekaa iipasha.. vienkaarshi daudzmaz veiskmiigi momenti...
Ar labu TAMADU ir daudz lielaaka varbuutiiba ka uzminesi kur jaabuut iistaa vietaa iistajaa laikaa.

cik tev līdzīgu fočeņu arhīvā ?
Iepostēsi lūdzu ?
Publicēts: 12.11.12 20:48
 citēt
Nav sūdīgu kāzu ir sūdīgi kāzu fotoknipsētāji :D :D :D
Publicēts: 12.11.12 22:09
 citēt
imgfoto:eem, nu cik nu esmu saskāries ar iazu foto, pie mums galvenie limitejosie faktori- telpu sauriba un kāzu viesu dumiba(tieksme saspiesties ka aitu baram kopā ap jauno pāri utml). atšķirībā kārtīgas krievu kāzas, tur gadās jēdzīgi tamadas kas baru organizē un pakorigje

Vai tik si kazu viesu dumiba nenak no daziem dumiem fotografiem, kuri grupu foto tos cilvekus censas pec iespejas ciesak saspiest, lai salien kadra?:-)
Publicēts: 12.11.12 22:30
 citēt
Neredzēju neko tāda īpaši izceļama- par krieviju esmu lasījis, ka tur mauc divatā... tātad viens vaktē jauno pusi, otrs bildē plašumus...
Kvalitāte lielumam ļ-laba :)
Publicēts: 12.11.12 22:51
 citēt
prophotos-ru.livejournal.com...
Pirmā daļa ir otrai daļai sākumā:face-grin:
Publicēts: 12.11.12 22:52
 citēt
Nav jau runa par ko tādu īpašu. Vienkārši prieks par daža laba fotogrāfa veiksmīgu kadru! Vai tad pelēkajā ikdienā nevajag kādu smaidu?:face-wink:
Publicēts: 12.11.12 23:17
 citēt
Tas ir komandas darbs :)... pāris reižu esmu bildējis divatā- pavisam citi rezultāti... piem. jaunais nes un sit šķīvi- nu nekādi nevari uzreiz nobildēt to brīdi no divām vietām, bet tieši no "ārpuses"" ir interesantākais :D
Bet kad esi viens un nepievērsīsi uzmanību jaunajiem... slikti var sanākt :D
Publicēts: 13.11.12 20:00
 citēt

Iepostēsi lūdzu ?

nekraaju es arhiivos kaazu bildes.. beztolkaa aiznjemtie terabaiti. Ja peec kazaam ir kaada tieshaam veertiiga man bilde, jautaaju laulaatiem vai varu patureet un izmantot savaam vajadziibam. Bet taa, neveidoju ne kuriozu kolekcijas, ne kaa savadaak.
Publicēts: 13.11.12 21:10
 citēt
Smaidu vajag! par to paldies!
Publicēts: 13.11.12 21:45
 citēt
yuri:

Iepostēsi lūdzu ?

nekraaju es arhiivos kaazu bildes.. beztolkaa aiznjemtie terabaiti. Ja peec kazaam ir kaada tieshaam veertiiga man bilde, jautaaju laulaatiem vai varu patureet un izmantot savaam vajadziibam. Bet taa, neveidoju ne kuriozu kolekcijas, ne kaa savadaak.

bija elementārs jautājums. Atbildē uzzināju tavu gaumi, ieradumus un noslieces, tikai ne atbildi. Tizli kaut kā
Publicēts: 13.11.12 22:10
 citēt
bildes apskatīju - patika, pat ļoti... paskatījos arī komentārus - pārsteidzoši pozitīvi, "kak to ņe po našemu"...
Publicēts: 13.11.12 23:02
 citēt
Keltainen:bildes apskatīju - patika, pat ļoti... paskatījos arī komentārus - pārsteidzoši pozitīvi, "kak to ņe po našemu"...

:D tāpēc, ka ĪSTIE vēl naf ienākuši te, bet tikai pacietību :D
Publicēts: 14.11.12 07:18
 citēt
Haiduks:
Keltainen:bildes apskatīju - patika, pat ļoti... paskatījos arī komentārus - pārsteidzoši pozitīvi, "kak to ņe po našemu"...

:D tāpēc, ka ĪSTIE vēl naf ienākuši te, bet tikai pacietību :D

ĪSTIE pārsvarā kāzas nebildē un nav arī bildējuši, tie taisa mākslu un ir klāt katrā gadžetomānu topikā :D
Publicēts: 14.11.12 19:20
 citēt

Bilde nr. 48 vislabākā... :face-grin:
Publicēts: 14.11.12 20:01
 citēt
Publicēts: 14.11.12 21:30
 citēt
šitas lanbāks: www.liveleak.com...
Publicēts: 14.11.12 23:54
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes: