forum.gif
Dabas foto seminārs jeb darbnīca Igaunijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Dabas foto seminārs jeb darbnīca Igaunijā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.11.12 16:21 labots
 citēt
Igauņi lūdza nedaudz pareklamēt dabas foto darbnīcu (workshop), kas notiks nākamā gada jūnijā Tartu apkārtnē. Abus pasniedzējus pazīstu, tāpēc iesaku šo pasākumu. Tiem kas tiks akceptēti grupā būs iespēja mācīties no labiem un pieredzējušiem dabas fotogrāfiem.

Vairāk info, semināra apraksts un pieteikšanās forma te: www.agriskrusts.lv...

P.S. Interesanti, kad FB koderis salabos UTF gļuku tēmu sarakstā, kur tēmas virsraksts tiek apgriezts pa vidu latviešu simbolam? ;)
Publicēts: 11.12.12 14:16
 citēt
paldies, interesanti būtu aizbraukt
Publicēts: 11.12.12 18:04
 citēt
Hameleon:paldies, interesanti būtu aizbraukt

Neslinko Hameleon , tu tak sniegam smuki pieskaņotos , skats varētu būt kruts ;D ;D
Publicēts: 18.12.12 14:13
 citēt
drīz tik un tā būs jāapciemo Igaunijas dīžie sasalušie ūdenskritumi.
Publicēts: 18.12.12 14:29 labots
 citēt
Hameleon:drīz tik un tā būs jāapciemo Igaunijas dīžie sasalušie ūdenskritumi.

Konkrētajā pasākumā Hamaleons varētu atturēties un nepiedalīties, pat neskatoties uz izteiktu mīlu pret haļavu :D :D :D

Viena apsvēruma dēļ - šeit ir ļoti daudz reālu dabas fanātu, drīzāk vajadzētu tiem palīdzēt (kādiem pusiesācējiem, pusmācētājiem) ar rekomendācijām, nevis ielīst jomā, kur, em, Hameleons tiešām nav novērots gārņus ezermalā vērojot.

Es šād tad pavēroju, pat varētu sagrabināt pienācīgus stroķus, bet no pasākuma atturos (tīri egoistiski gribās) - jo nav īsti mana specifika.

A ja pasākuma piedalās daudz haļavčīki, tad pasākums nav izdevies.

Pasākums ir izdevies, ja tajā piedalās pasistie, kas sēž slēpņos un bildē kakājošus aļņus, ar romantiskiem rīta gaismas izgarojumiem. Tad viņiem savā starpā izveodjas gan pieredzes apmaiņa, gan kontakti, gan arī ir vienkārši interesanti. Katrs haļavčiks pasākumu norducē - un viņa vietā varētu būt kāds, kas varētu ar pārējiem dalīties interesantā pieredzē.
Publicēts: 18.12.12 16:20
 citēt
Tu esi pavirši lasījis noteikumus, jo ne jau tikai putnus tur fočēs, bet gan dabu, kura man ir ļoti mīļa un ko pēdēja laikā reti sanāk fotografēt.
Pasākums noteikti izdosies, jo organizatori atlasīs pretendentus ņemot vērā pieteikumus, nevis darīs to nejaušā sēcībā un tas ļauj salasīt pareizu auditoriju.
Publicēts: 18.12.12 18:02
 citēt
Hameleon:Tu esi pavirši lasījis noteikumus, jo ne jau tikai putnus tur fočēs, bet gan dabu, kura man ir ļoti mīļa un ko pēdēja laikā reti sanāk fotografēt.
Pasākums noteikti izdosies, jo organizatori atlasīs pretendentus ņemot vērā pieteikumus, nevis darīs to nejaušā sēcībā un tas ļauj salasīt pareizu auditoriju.

Izlasīju pārāk apzinīgi, jo paskatījos abu igauņu mājas lapas un pagoglēju "google images" pēc viņu vārdiem/uzvārdiem. Iesaku Tev darīt tāpat.
Publicēts: 18.12.12 19:06
 citēt
igauņi kamēr attapsies... a hameleons jau pats ir tikpat kā daba :D
Publicēts: 19.12.12 08:36
 citēt
Jā, lai taisītu šādus skatus noteikti vajadzēs sēdēt slepnī :)
http://www.loodusemees.ee/imagebank.asp?RECORD_INDEX[fotopank_ekraanile]=9&RECORD_INDEX[fotopank]=1&otsingutekst=G_1_2
Publicēts: 19.12.12 17:47
 citēt
Hameleon:Jā, lai taisītu šādus skatus noteikti vajadzēs sēdēt slepnī :)
http://www.loodusemees.ee/imagebank.asp?RECORD_INDEX[fotopank_ekraanile]=9&RECORD_INDEX[fotopank]=1&otsingutekst=G_1_2

Tādus skatus tu vari sabildēt arī pasākumā nepiedaloties. Attiecīgais personāžs tādus foto sabildē, kad nav vēl slēpnī iekārtojies: www.google.lv...
Publicēts: 08.07.13 10:29
 citēt
Paldies Agrim, pasākuma laikā uzzināju daudz ko jaunu. Arī sevī nofotografēju:
www.dmfoto.lv...

Dažas bildes no pasākuma var redzēt manā blogā: blog.dmfoto.lv
Publicēts: 08.07.13 11:08
 citēt
O Hameleons mūžam dzīvs:) Smuks pašportrets!
Publicēts: 08.07.13 11:34
 citēt
Hameleon:Paldies Agrim, pasākuma laikā uzzināju daudz ko jaunu. Arī sevī nofotografēju:
www.dmfoto.lv...

Dažas bildes no pasākuma var redzēt manā blogā: [url=http://blog.dmfoto.lv

Tad]http://blog.dmfoto.lv

Tad[/url] pasākumā lāčus nebildēja un bija vienkārša pastaiga pa ķemeru purva takām? ;)
Publicēts: 08.07.13 14:25
 citēt
Lāčus jāfotografē ziemeļos, tur Agris arī fočēja tajā laikā.
Publicēts: 08.07.13 15:41
 citēt
Foršas bildes. Prieks par to, ka kāds aizbrauca pēc manas "reklāmas"
Publicēts: 08.07.13 18:22
 citēt
Nu ko, Hameleons sabildējis tiešām līmenī!
Publicēts: 08.07.13 18:51
 citēt
talavietis:Nu ko, Hameleons sabildējis tiešām līmenī!

Sabildējis tā...
Ka vairs nevar par veco labo Hameleonu saukt. :grimace:

Varbūt bišķi par daudz tas weddinga širpotrebiskais melno stūru vinjetējums duras acīs, bet tā jau visādi citādi respekt, uvažuha & cepur nost!
Publicēts: 08.07.13 19:44
 citēt
Vaards:
talavietis:Nu ko, Hameleons sabildējis tiešām līmenī!

Sabildējis tā...
Ka vairs nevar par veco labo Hameleonu saukt. :grimace:

Varbūt bišķi par daudz tas weddinga širpotrebiskais melno stūru vinjetējums duras acīs, bet tā jau visādi citādi respekt, uvažuha & cepur nost!

------------
koroče- atsities no līmeņa... :D
Publicēts: 08.07.13 23:13
 citēt
mož Agris ar Uģi arī varētu kaut ko līdzīgu pie mums sarīkot, pie reizes varētu izsist kādaa dabas objekta infrastruktūras sakārtošanu no ES, projekta ietvaros.
Publicēts: 08.07.13 23:39
 citēt
Hameleon:mož Agris ar Uģi arī varētu kaut ko līdzīgu pie mums sarīkot, pie reizes varētu izsist kādaa dabas objekta infrastruktūras sakārtošanu no ES, projekta ietvaros.

Ja tu raksti projektu... ;)
Jo nevienam projektu rakstīt negribās. Es zinu :grimace:
Publicēts: 09.07.13 11:15
 citēt
ak34:Foršas bildes. Prieks par to, ka kāds aizbrauca pēc manas "reklāmas"
Agri,MankusAinars arī bija! Pēc Gulbja bildēm pat skolotājs metās pētīt un mērit no kā tas "zvērs " sastāv, un kā izskatās! ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):