forum.gif
Pakalpojums - Canon digitālo spoguļkameru un objektīvu remonts!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Pakalpojums - Canon digitālo spoguļkameru un objektīvu remonts!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.11.12 16:36 labots
 citēt
Bet jautājumi paliek spēkā, un arī turpmāk nežēlojies, ka:
scrnly: Lai ko es šajā forumā būtu piedāvājis, rakstījis, vai komentējis, Tev vienmēr ir bijis iemesls kaut ko kritizēt, noliegt, apsmiet vai tamlīdzīgi.

jo pats dod iemeslu to darīt.
scrnly:Personīgi Tev nekad neesmu atbildējis ar rupjību vai kā savādāk.

Tikko to "vai kā savādāk" izdarīji - atbildēji ar tukšu frāzi:
scrnly: Tu esi mans favorīts! Un tāds noteikti arī paliksi! :)

talavietis: Nu tad nav brīnums, ka LV neko neražo, nav uzņēmēju.
mazliet kauns man...

Man arī kauns par sevi. Vēl no 90-tajiem nezcik reizes esmu pasūtījis drist gan ielu tirgotājus, dažādus ķīniešu tauriņu spārnu jaunības eliksīru izplatītājus, fitlaina un Tiens zombētājus.
Tātad būšu pielicis roku uzņēmējdarbības iznīcināšanā.
Publicēts: 14.11.12 16:50
 citēt
Schneider:Bet jautājumi paliek spēkā, un arī turpmāk nežēlojies, ka:
scrnly: Lai ko es šajā forumā būtu piedāvājis, rakstījis, vai komentējis, Tev vienmēr ir bijis iemesls kaut ko kritizēt, noliegt, apsmiet vai tamlīdzīgi.

scrnly:Personīgi Tev nekad neesmu atbildējis ar rupjību vai kā savādāk.

scrnly: Tu esi mans favorīts! Un tāds noteikti arī paliksi! :)

talavietis: Nu tad nav brīnums, ka LV neko neražo, nav uzņēmēju.
mazliet kauns man...

Man arī kauns par sevi. Vēl no 90-tajiem nezcik reizes esmu pasūtījis drist gan ielu tirgotājus, dažādus ķīniešu tauriņu spārnu jaunības eliksīru izplatītājus, fitlaina un Tiens zombētājus.

Riebekļī, mēs, neļaujam "uz(met)/ņēmējiem" Dzīvot, attīstīties un uzvarēt, kā kaščejam komunismam...:face-grin:
Publicēts: 14.11.12 16:58
 citēt
talavietis:dead pixseļus 5D jau varēja pats izslēgt, pie attiecīgām darbībām, bez kāda datora, bez kādiem kabeļiem, viss jau kamerā iekšā un notiek tas softiski. kādas pāris reizes esmu blēņojies ar šo funkciju, kaut gan man nebija mirušie, bet vienkārši "hot" pixseļi.

Bet par tēmu- skatos latvju stilā norakt jebkuru, kas kaut ko sāk darīt... Nu tad nav brīnums, ka LV neko neražo, nav uzņēmēju.

mazliet kauns man...

nav jau tik traki. vienkārši, ja kaut ko grib darīt ir vajadzīgi zināmi ieguldījumi. servisa jomā tie parasti ir apmācība un sertifikācija. ja lietas vienkāršas, tad vēl tā, bet sarežģītu iekārtu gadījumā lielākā problēma ar darīt gribētājiem, ka bieži viņi nemaz nezina to ko nezina. bet niša ir arī šādam pakalpojumam - ir fotoaparāti un objektīvi kurus neatmaksājas dot remontēt pie oficiālā pārstāvja. ir divas opcijas - izmest vai nest pie šādiem meistariem.

pozitīvi gan nav, ka meistars (-i) tiek slēpti. kaut kāds nesaprotams marketings
Publicēts: 14.11.12 17:07
 citēt
Es viennozīmīgi nesu pie meistara, kuram zinu vārdu vai uz IB servisu. Ja meistars ir labs, tad viņa vārds ir kā garantija, vienalga, ar vai bez sertifikāta. Anonīmiem nest negribu.
Publicēts: 14.11.12 17:10 labots
 citēt
ak34: pozitīvi gan nav, ka meistars (-i) tiek slēpti. kaut kāds nesaprotams marketings

Tak es jau arī par to pašu, vienkārši pateikt vārdu, bet nē - labāk izvērst kašķi uz 3 lapām, ko labu par to lai domā, ja reklamētājs pats cenšas pārliecināt, ka viņa reklamējamais pasākums ir blēžu kantoris vai arī remontnieks ir kāds izbēdzis noziedznieks.
Vai vēl no bērnības uz spiegu spēlītēm velk?
Publicēts: 14.11.12 17:15
 citēt
Elmarss:
Vish: Noperc normalu kasko un dzivo miera :)

Smuks Tu neesi, bet dumjš gan. Pēc viena kretīna izraisītas avārijas roka iesāpas jau daudz gadus, uzskatu, ka man paveicās, Idiņ, kurš kasko atgriezīs tos, kas kapos???:anger:
klau... nevajag vispaarinaat shitaas lietas. ir taads kruts serviss V4, pirms padsmit gadiem meistars aizmirsa skruuves pievilkt riepu mainot. labi ka pamaniiju. es neredzu nevienu RACIONAALU iemeslu, kaapeec taa nevareetu gadiities autorizeetaa servisaa. Pie taa pasha peetera tak neapeleesi tak???
Publicēts: 14.11.12 17:17
 citēt
Elmarss:
Schneider:Bet jautājumi paliek spēkā, un arī turpmāk nežēlojies, ka:

Riebekļī, mēs, neļaujam "uz(met)/ņēmējiem" Dzīvot, attīstīties un uzvarēt, kā kaščejam komunismam...:face-grin:

Uzprasies??? Ne tu feodālismu, ne komunismu, ne kapitālismu esi redzējis... ZD un viss :D
Publicēts: 14.11.12 17:19
 citēt
Schneider:

Tak es jau arī par to pašu, vienkārši pateikt vārdu, bet nē - labāk izvērst kašķi uz 3 lapām, ko labu par to lai domā, ja reklamētājs pats cenšas pārliecināt, ka viņa reklamējamais pasākums ir blēžu kantoris vai arī remontnieks ir kāds izbēdzis noziedznieks.
Vai vēl no bērnības uz spiegu spēlītēm velk?

Tas nav nekāds kašķis- tas ir rūpīgi pārdomāts PR...:face-grin:
Publicēts: 14.11.12 17:28
 citēt
ak34:
pozitīvi gan nav, ka meistars (-i) tiek slēpti. kaut kāds nesaprotams marketings

Vai Dievidu tilta, vai bibliotekas meistari tiek reklamēt, uzvādi atklāti- ir tikai firmu nosaukumi :D
Publicēts: 14.11.12 17:30
 citēt
Pat foto studijas, vairums nenosauc fotogrāfa, kas apkalpos tai dienā, vārdu :D
Vārds ir tikai tiešajos kontaktos :)
Publicēts: 14.11.12 17:38
 citēt
Kāds tam sakars ar šo gadījumu? Es akal pieminēšu cilvēku remontu - visās poliklīnikās ir speciālistu saraksts ar visiem vārdiem un uzvārdiem. Pašlaik šeit tiek piedāvāts veikt kamerai sirds operāciju, neizslēdzot variantu, ka to darīs veterinārfeldšeris.
Publicēts: 14.11.12 17:45
 citēt
Schneider:Kāds tam sakars ar šo gadījumu? Es akal pieminēšu cilvēku remontu - visās poliklīnikās ir speciālistu saraksts ar visiem vārdiem un uzvārdiem. Pašlaik šeit tiek piedāvāts veikt kamerai sirds operāciju, neizslēdzot variantu, ka to darīs veterinārfeldšeris.

ok,nomierinies Otomārs Bernšteins,Vladimirs Krilovs u.c Ko tagad??Prāts mierīgs!!!... un kad nes uz Ekoru labot tv,vcr utt neaizmisti uzprasīt meistara vārdu uzvārdu un sertefikāta kopiju.:face-wink:
Publicēts: 14.11.12 17:47 labots
 citēt
Jolan:
Schneider:Kāds tam sakars ar šo gadījumu? Es akal pieminēšu cilvēku remontu - visās poliklīnikās ir speciālistu saraksts ar visiem vārdiem un uzvārdiem. Pašlaik šeit tiek piedāvāts veikt kamerai sirds operāciju, neizslēdzot variantu, ka to darīs veterinārfeldšeris.

ok,nomierinies Otomārs Bernšteins,Vladimirs Krilovs u.c Ko tagad??Prāts mierīgs!!!... un kad nes uz Ekoru labot tv,vcr utt neaizmisti uzprasīt meistara vārdu uzvārdu un sertefikāta kopiju.:face-wink:

būsi pārsteigts, bet šie parādīs bez "diskusijām"....:face-grin:
P.S. pārbaudīts....:face-devil-grin:
Publicēts: 14.11.12 17:52
 citēt
Elkors man patālu, bet tiem, kuri manā miestā remontē manus TV, VCR un SEAT, es ļoti labi zinu vārdus. Un autoelektriķa sertifikāts servisā karājas pie sienas blakus kasei.
Publicēts: 14.11.12 17:53
 citēt
Te atkal standarta, atstrādāti argumenti pabiruši. Melns uz balta bija sākumā rakstīts: jautājiet, meistars ar Jums sazināsies. Taču tepat, mazā pleķītī, visi canonisti grozieties. Saprastu, ja kā manam retro motociklu šefam - Jaunzēlande, Kanāda, par R/Eiropu un Federāciju nerunājot. E-pasts ar digibildi, un pasūtījumam vai maiņai sākums ir.
Publicēts: 14.11.12 17:59
 citēt
Elmarss: būsi pārsteigts, bet šie parādīs bez "diskusijām"....:face-grin:

vispar, kad mees no darba nesaam samsung tel. uz elkor serviss remonteet un sanjeemaam atpakalj peecaak konstateejot, ka taapat nestraadaa, prasot meistaru, mums paskaidroja, ka aparaati tiekot suutiiti uz Igauniju un viss....
Publicēts: 14.11.12 18:01
 citēt
Sabulis:
Elmarss: būsi pārsteigts, bet šie parādīs bez "diskusijām"....:face-grin:

vispar, kad mees no darba nesaam samsung tel. uz elkor serviss remonteet un sanjeemaam atpakalj peecaak konstateejot, ka taapat nestraadaa, prasot meistaru, mums paskaidroja, ka aparaati tiekot suutiiti uz Igauniju un viss....

Pareizi, nevajag darboties ar starpniekiem...:face-grin:
Publicēts: 14.11.12 18:05
 citēt
Voldemorts:Melns uz balta bija sākumā rakstīts: jautājiet, meistars ar Jums sazināsies.

Pareizi, tā bija:
scrnly: ...atstājiet kontaktus, meistars ar Jums sazināsies.

Tik kās būtu iemesls dot savus kontaktus kaukādiem šaubīgiem tipiem, kuri paši slēpjas no potenciāliem klientiem?
Publicēts: 14.11.12 18:31 labots
 citēt
Pavirši pārlasīju... jā, tas Sergejs, izbijušais oficiālais canonists, normāls meistars, daudzas lietas man činīja savā laikā, biju apmierināts. Žēl, protams, ka kantorim nav akreditācijas... bet kāda tad priekšrocība pret Vībi, piemēram? Slēdža izlietoto resursu kaut nolasīt varat vai izdegušos pikseļus izdzēst?
Publicēts: 14.11.12 18:50
 citēt
Eltons:Pavirši pārlasīju... jā, tas Sergejs, izbijušais oficiālais canonists, normāls meistars, daudzas lietas man činīja savā laikā, biju apmierināts. Žēl, protams, ka kantorim nav akreditācijas... bet kāda tad priekšrocība pret Vībi, piemēram? Slēdža izlietoto resursu kaut nolasīt varat vai izdegušos pikseļus izdzēst?

Jā, abas šīs lietas varam izdarīt.
Publicēts: 14.11.12 19:16
 citēt
man protams sveshas oanonistu kaislības, bet 95% gadījumu kliedzeji par uznjemejiem/uzmetejiem un nodoklju maksashanu pashi maksā tikai pvn pērkot paiku un NĪ, vārdu sakot ir pensionāri, bezdarbnieki vai valsts iestādē stradajoshie:D
Publicēts: 14.11.12 19:55
 citēt
imgfoto:man protams sveshas oanonistu kaislības, bet 95% gadījumu kliedzeji par uznjemejiem/uzmetejiem un nodoklju maksashanu pashi maksā tikai pvn pērkot paiku un NĪ, vārdu sakot ir pensionāri, bezdarbnieki vai valsts iestādē stradajoshie:D

+++100%!:face-grin:
Publicēts: 14.11.12 20:02
 citēt
Voldemorts:
imgfoto:man protams sveshas oanonistu kaislības, bet 95% gadījumu kliedzeji par uznjemejiem/uzmetejiem un nodoklju maksashanu pashi maksā tikai pvn pērkot paiku un NĪ, vārdu sakot ir pensionāri, bezdarbnieki vai valsts iestādē stradajoshie:D

+++100%!:face-grin:

Aņuks par tēmu:
Piedzēries vīrelis iekāpj trolejbusā...
Kundzīte: jūs esiet piedzēries!
Vīrelis: Tev kājas līkas....
ar domu, es izgulēšos un brīdi skaidrā būšu, BET tev kājas taisnas nekļūs....
Morāle, nu nevajag visus pēc sevis un tuvākajiem....:face-grin:
Publicēts: 14.11.12 20:23
 citēt

Tikai savukārt trūkst info... uzvārds ir, bet vai tevi izārstēs, vai tikai maku patukšos :D
Publicēts: 14.11.12 20:24
 citēt
Elmarss:
Jolan:palasot visu augstāk sarakstīto paliek bēdīgi-blogā pārsvarā salasās tukšdirši un dīkdieņi.Kad tik kādu bezjēgā apdirst pašiem neko nedarot.Savus autiņus labo laikam tikai autorizētos servisos??:anger:

redzi puis, ar pilndiršanas spējām, man vienkārši ir apriebies klausīties lohotrona "upuru", jeb lohu vaimanas par regulārajiem uzmetieniem... Un jā, savu auto remontēju pie autorizētā servisa meistara, kurš jebkurā laikā var sertifikātu uzrādīt.:anger:
Ja kādam ar šo nepietika, iesaku paskatīties šo:
http://www.fotolietas.lv/

Redz,Tu jau to auto aizdzen uz to autorizeto servisu, kur Tev sertifikatu parada,bet vai tu esi parliecinats ka to auto taja servisa ari tasisis? Loti daudzi autorizetie servisi izmanto daudzu citu servisu pakalpojumus!
Publicēts: 14.11.12 20:32
 citēt
Haiduks: Tikai savukārt trūkst info... uzvārds ir, bet vai tevi izārstēs, vai tikai maku patukšos :D

emzi: ...bet vai tu esi parliecinats ka to auto taja servisa ari tasisis?

Ja zināšu, ka kāds tikai tukšo maku, es pierakstīšos tādā dienā vai laikā, kad būs cita daktera uzvārds. :face-grin:
Vel mazak busu parliecinats par to servisu, kur sertifikata nav.
Publicēts: 14.11.12 20:34 labots
 citēt
emzi:
Elmarss:
redzi puis, ar pilndiršanas spējām, man vienkārši ir apriebies klausīties lohotrona "upuru", jeb lohu vaimanas par regulārajiem uzmetieniem... Un jā, savu auto remontēju pie autorizētā servisa meistara, kurš jebkurā laikā var sertifikātu uzrādīt.:anger:
Ja kādam ar šo nepietika, iesaku paskatīties šo:
http://www.fotolietas.lv/

Redz,Tu jau to auto aizdzen uz to autorizeto servisu, kur Tev sertifikatu parada,bet vai tu esi parliecinats ka to auto taja servisa ari tasisis? Loti daudzi autorizetie servisi izmanto daudzu citu servisu pakalpojumus!

Iepakoja manu autiņu kastītē un pie konkurentiem aizsūtīja, ar labāko pastu DHL:face-grin:, sjuper, TO vajag izdomāt. :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 14.11.12 20:43
 citēt
Elmarss:
emzi:

Iepakoja manu autiņu kastītē un pie konkurentiem aizsūtīja, ar labāko pastu DHL:face-grin:, sjuper, TO vajag izdomāt. :face-grin::face-grin::face-grin:

Nevis izdomat, bet ta tas reali ari notiek!
Konkreti varu patikt par Moller auto,un tas noteikti nav vienigais serviss,kas ta dara.
Mans konkrets piemers - ieripinaja man viens stavvieta sana,samicija biskin. Apdrosinatajiem saku ka gribu taisit moller auto - sie saka ka neapstiprinasot moller,jo vini baigi ples, turklat pasi nemaz netaisa,bet suta uz Karlo motors. Pie tiem ari aizbraucu. Tur servisa dzeksman sito pasu stasta:''Visus audi no Moller jau tapat pie mums dzen taisit."OK,sini gadijuma otrs ari ir gana labs un noteikti sertificets kantoris, bet kur tiekts, ka kads cits pie kada sudigaka servisa nesuta?
Publicēts: 14.11.12 20:44
 citēt
Schneider
Tu kada autoservisa so sertifikatu esi ari paprasijis, sava 'gimenes artsta sertifikatu esi redzejis,kad ej kada veikala parbaudi vai ir sertificets,benzintanka parbaudi vai ir sertifikts utt? Vai tik pliki muldi?:-)
Publicēts: 14.11.12 20:50
 citēt
Lasīt māki? Es teicu, ka autoelektriķa, kurš ņemas ar manas mašīnas stulbo elektroniku, sertifikāts servisā karājas pie kases. Siksnu mainītājiem, cik man zināms, sertifikātus nevajag.
Veikalos un benzīntankos visas tirdzniecības atļaujas karājas pie sienas redzamā vietā, tu nudien runā kā tāds, kuram no veikala končas vēl mamma nes!
Publicēts: 14.11.12 21:00
 citēt
Schneider:Lasīt māki? Es teicu, ka autoelektriķa, kurš ņemas ar manas mašīnas stulbo elektroniku, sertifikāts servisā karājas pie kases. Siksnu mainītājiem, cik man zināms, sertifikātus nevajag.
Veikalos un benzīntankos visas tirdzniecības atļaujas karājas pie sienas redzamā vietā, tu nudien runā kā tāds, kuram no veikala končas vēl mamma nes!

...ne visi dzīvo laukos,kur servisā viens elektriķis.:face-wink:
Publicēts: 14.11.12 21:09
 citēt
Tā jau jūsu, rīdzinieku, nelaime, ja servisā ir pieci elektriķi bet visi māk tikai betonomešalku būvlaukumā pieslēgt.:grimace:
Publicēts: 14.11.12 21:12 labots
 citēt
Schneider:Lasīt māki? Es teicu, ka autoelektriķa, kurš ņemas ar manas mašīnas stulbo elektroniku, sertifikāts servisā karājas pie kases. Siksnu mainītājiem, cik man zināms, sertifikātus nevajag.

Ko lecies,gudriti?
Komenta zem mana posta nekas nebija minets par auto elektriki! Un man taka nebutu pienakums visus tavus komentus konkreta tema izlasit,ne?
Labak lai mamma vel no veikala koncas nes ,neka zeke naudu zarkam bazt:haha:
Publicēts: 14.11.12 21:18
 citēt
emzi: Un man taka nebutu pienakums visus tavus komentus konkreta tema izlasit,ne?

Tad atbildi tiem, kuri runāja par riepu mainīšanu. Ja citēji mani, tad vispirms noskaidro, par ko es servisu sakarā runāju.
Bet izskatās, ka tu vispār neko nelasi, es teicu, ka tevi uz veikalu vēl līdzi neņem, ja tu tur būtu bijis, zinātu, ka tur sertifikāti nav jāprasa, tos var brīvi aplūkot uz sienas.:haha:
Publicēts: 14.11.12 21:22 labots
 citēt
slinkums iet aizkaru virināt - diez, arā nav atkal pilnmēness? Bet blogā laikam visu mēnesi ir pilnmēness;-))))
Publicēts: 14.11.12 21:24
 citēt
dansiga:...aizkaru virināt...

Nepalīdzēs - ārā apmācies.
Publicēts: 14.11.12 21:25
 citēt
Elmarss:
emzi:

kāds nu dhl...vajag pierakstīt nobraukum kad atdod servisā...var sanākt interesantas atklāsmes:D
Publicēts: 14.11.12 21:28
 citēt
Schneider:
emzi: Un man taka nebutu pienakums visus tavus komentus konkreta tema izlasit,ne?

Tad atbildi tiem, kuri runāja par riepu mainīšanu. Ja citēji mani, tad vispirms noskaidro, par ko es servisu sakarā runāju.
Bet izskatās, ka tu vispār neko nelasi, es teicu, ka tevi uz veikalu vēl līdzi neņem, ja tu tur būtu bijis, zinātu, ka tur sertifikāti nav jāprasa, tos var brīvi aplūkot uz sienas.:haha:

Kas tu tads esi,ka man butu jaseko taviem memuariem - kurs tos visus vispar var izlasit.
Es tev atkartoju, citejot manu postu, piemineji vienkarsi servisu,nevis kadu konkretu meistaru.
A es par sertifikatu prasisanu teicu tikai tamdel,ka diezvai Tu tos uz sienas bez brilles vairs spej saskatit:haha:
Publicēts: 14.11.12 21:45 labots
 citēt
Ak tad par manu redzi pārdzīvo, nu paldies, sirdscilvēk!
emzi: ...kurs tos visus vispar var izlasit.

Tad ko iejaucies svešā sarunā, es savu pirmo atbildi par servisu uzrakstīju Jolanam nevis tev.
Nu labi, atzīstu, ka esi pieaudzis. Tik esi pillā šodien, galvenais uzrakstīt, pie kājas, kam, ko un kādā sakarībā :haha:

Bet nu lai ir, piekrītu visam, ku tu teici, kā mēdz teikt - gudrākais piekāpjas.
Publicēts: 14.11.12 21:54 labots
 citēt
Schneider:Ak tad par manu redzi pārdzīvo, nu paldies, sirdscilvēk!
emzi: ...kurs tos visus vispar var izlasit.

Tad ko iejaucies svešā sarunā, es savu pirmo atbildi par servisu uzrakstīju Jolanam nevis tev.
Nu labi, atzīstu, ka esi pieaudzis. Tik esi pillā šodien, galvenais uzrakstīt, pie kājas, kam, ko un kādā sakarībā :haha:

Bet nu lai ir, piekrītu visam, ku tu teici, kā mēdz teikt - gudrākais piekāpjas.

Vai,cienijamais,loti atvainojos,ka publiska foruma, publiska tema iespraucos svesa saruna:face-grin::face-grin::face-grin:
PAr pilla galigi aizsavi garam - sivo lietoju LOTI reti un noteikti ne darba dienas:grimace:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas