forum.gif
Pakalpojums - Canon digitālo spoguļkameru un objektīvu remonts!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Pakalpojums - Canon digitālo spoguļkameru un objektīvu remonts!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.11.12 21:59 labots
 citēt
Da būs labi , būs vajadzība ko "Sačīņit" gan jau izmantosu arī šito :) Man pilns seifs ar vecu neejošu norakstitu tehniku :)
Publicēts: 14.11.12 22:01
 citēt
Lunis:Da būs labi , būs vajadzība ko "Sačīņit" gan jau izmantosu arī šito :) Man pilns seifs ar vecu neejošu norakstitu tehniku :)

Sarakstinu studija:-) VArbut var ko nopirkt kads:-)
Publicēts: 14.11.12 22:38
 citēt
emzi:
Lunis:Da būs labi , būs vajadzība ko "Sačīņit" gan jau izmantosu arī šito :) Man pilns seifs ar vecu neejošu norakstitu tehniku :)

Sarakstinu studija:-) VArbut var ko nopirkt kads:-)

Publicēts: 14.11.12 23:34
 citēt
Schneider:
Haiduks: Tikai savukārt trūkst info... uzvārds ir, bet vai tevi izārstēs, vai tikai maku patukšos :D

emzi: ...bet vai tu esi parliecinats ka to auto taja servisa ari tasisis?

Ja zināšu, ka kāds tikai tukšo maku, es pierakstīšos tādā dienā vai laikā, kad būs cita daktera uzvārds. :face-grin:
Vel mazak busu parliecinats par to servisu, kur sertifikata nav.

Miroņus rindā nepieraksta :D
Publicēts: 15.11.12 12:56
 citēt
Elmarss:
Jolan:palasot visu augstāk sarakstīto paliek bēdīgi-blogā pārsvarā salasās tukšdirši un dīkdieņi.Kad tik kādu bezjēgā apdirst pašiem neko nedarot.Savus autiņus labo laikam tikai autorizētos servisos??:anger:

redzi puis, ar pilndiršanas spējām, man vienkārši ir apriebies klausīties lohotrona "upuru", jeb lohu vaimanas par regulārajiem uzmetieniem... Un jā, savu auto remontēju pie autorizētā servisa meistara, kurš jebkurā laikā var sertifikātu uzrādīt.:anger:
Ja kādam ar šo nepietika, iesaku paskatīties šo:
http://www.fotolietas.lv/
tik slepens kantoris ka pat web lapu never vaļā
Publicēts: 15.11.12 13:12
 citēt
Web lapai tiek mainīts hostings un uzbūve, līdz ar to, ik pa laikam viņa apstājās, bet.. tā, strādā viņa visu laiku. Slepenības nekādas! :face-glasses: :super_man:
Publicēts: 15.11.12 18:04
 citēt
Par remontra kvalitāti un garantiju ir jāatbild firmai, bet nevis kādam Sašam vai Pašam, kurš haltūrē bez čekiem zem firmas izkārtnes. Ja firma reklamējas, ka ietaupīsiet PVN, ja maksāsiet skaidrā un bez čeka, bat paļausieties uz MEISTARA dižo godavārdu, tad tas ir ceļš uz problēmām. Un šajā gadījumā vienalga, cik zinošs, protošs un varošs ir pats remontētājs. Man, piemēram, nav nūtiski - kādi sertifikāti un pieredze ir tam vai citam firmas darbiniekam, ja es nododu remontā aparātu. Atbildība vienalga gulsies uz firmu, kura izdos papīru par pieņemšanu remontā.
Publicēts: 20.11.12 14:52
 citēt
up
Publicēts: 21.11.12 12:03
 citēt
Nu, kāds jau ir ko remontējis? Kādas atsauksmes?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas