Haiduks: Tikai savukārt trūkst info... uzvārds ir, bet vai tevi izārstēs, vai tikai maku patukšos
emzi: ...bet vai tu esi parliecinats ka to auto taja servisa ari tasisis?
Ja zināšu, ka kāds tikai tukšo maku, es pierakstīšos tādā dienā vai laikā, kad būs cita daktera uzvārds. Vel mazak busu parliecinats par to servisu, kur sertifikata nav.
Jolan:palasot visu augstāk sarakstīto paliek bēdīgi-blogā pārsvarā salasās tukšdirši un dīkdieņi.Kad tik kādu bezjēgā apdirst pašiem neko nedarot.Savus autiņus labo laikam tikai autorizētos servisos??
redzi puis, ar pilndiršanas spējām, man vienkārši ir apriebies klausīties lohotrona "upuru", jeb lohu vaimanas par regulārajiem uzmetieniem... Un jā, savu auto remontēju pie autorizētā servisa meistara, kurš jebkurā laikā var sertifikātu uzrādīt. Ja kādam ar šo nepietika, iesaku paskatīties šo: http://www.fotolietas.lv/
Par remontra kvalitāti un garantiju ir jāatbild firmai, bet nevis kādam Sašam vai Pašam, kurš haltūrē bez čekiem zem firmas izkārtnes. Ja firma reklamējas, ka ietaupīsiet PVN, ja maksāsiet skaidrā un bez čeka, bat paļausieties uz MEISTARA dižo godavārdu, tad tas ir ceļš uz problēmām. Un šajā gadījumā vienalga, cik zinošs, protošs un varošs ir pats remontētājs. Man, piemēram, nav nūtiski - kādi sertifikāti un pieredze ir tam vai citam firmas darbiniekam, ja es nododu remontā aparātu. Atbildība vienalga gulsies uz firmu, kura izdos papīru par pieņemšanu remontā.