forum.gif
Kurš taisa vizītkartes?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kurš taisa vizītkartes?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.11.12 17:25 labots
 citēt
Ir kāds blogeris, kurš nodarbojas ar vizītkaršu taisīšanu? Pagaidām nav daudz - kādi 100 gb., divpusējas (otrā pusē bilžu kolāža), kādu interesantu papīru (ar kādu reljefu varbūt). Varbūt varat kaut ko ieteikt? Paldies!

Interesētu arī plakāta izprintēšana uz auduma - viegls audums un arī mazi burti būtu salasāmi. :) Kaut kas savādāks, nevis tā krāsas "pielīmešana" uz auduma kā T-krekliem (tipa, lai nevar nokasīt). A varbūt ir kāds papīrs, kuru var locīt, bet nepaliek locījumu vietas?

P.S. Rīgā.
Publicēts: 13.11.12 17:27
 citēt
Man ieteica vienu labu vietu Liepājā, kur taisa foršas vizītkartes, pagāšgad izmantoju, bija gan laikaa, gan uztaisiija to, ko vēlējos.. :) JA vieta der, tad pameklēšu kontaktus. :)
Publicēts: 13.11.12 17:59
 citēt
ja gribi kvalitatīvi un ar reljefu, meklē rokā Initu no PBS Mansards. precīzāk un kvalitatīvāk nekur nedabūsi.
Publicēts: 13.11.12 18:20 labots
 citēt
Par cik man tās iet daudz un dažādas tad racionālāk tasīt FOTO variantā un PRINTĒT jebkurā foto kis kioskā vai bilžu printerī 10x15 fočenes un griez cik gribi :):) Jebkurā pasaules vietā var stundas laikā pieražot kaut 100gab klāt :face-wink::face-grin: Divpusējās vizītkartes , tās tā Oriģināli :D :D reizēm gadās divās valodās tā taisa , tas ir dārgi un neracionāli.
Publicēts: 13.11.12 19:06
 citēt
Ja gribi labas vizītkartes, nekas nepārsit labu, kvalitatīvu sietspiedi un rūpīgu darbu.
Man vecajā darbā vizītkarte bija ar prastu reljefu, kam jāsakrīt ar uzdruku. Visas lielās tipenes taisīja lažu, PBSā hoķ i pāris latus vairāk, bet zinu, ka visa pačka būs super.
tagadējā darbā digtāldrukā vienkāršas vizītkartes... Nu nav tas :(
Publicēts: 13.11.12 21:07
 citēt
versatile:Ja gribi labas vizītkartes, nekas nepārsit labu, kvalitatīvu sietspiedi un rūpīgu darbu.
Man vecajā darbā vizītkarte bija ar prastu reljefu, kam jāsakrīt ar uzdruku. Visas lielās tipenes taisīja lažu, PBSā hoķ i pāris latus vairāk, bet zinu, ka visa pačka būs super.
tagadējā darbā digtāldrukā vienkāršas vizītkartes... Nu nav tas :(

Nu man kā 10 gadus ar sietspiedi saistītam arī KĀDREIZ bija super puper vizītkartes ar reljefiem un pārējiem un ŠĶIBI GREIZ kruti DIZAINI uz roku darba papīra un kas vēl tik nē un LĒTI ja sūtija daudz! Taču tā pati FIŠKA kas ar komplicētiem WEBiem , pakāpeniski tika nonākts līdz VIENKĀRŠIEM LĒTIEM ātri uztaisāmiem risinājumiem KATRAI klientu grupai vienkārši salasāmiem uztveramiem un LĒTIEM:):) Ptreiz man primārais ir tas ka JA BEIDZAS vai aimirstu mājās varu 1-2h laikā sadragāy JAUNAS praktiki jebkurā pasaules malā:)
Publicēts: 13.11.12 21:18
 citēt
Man Sandras druška vizitkas uzcepa
Publicēts: 13.11.12 21:25
 citēt
viskrutākās sien pie labās kājas ar aukliņu vai marli pirms uz morga ratiņiem likt
Publicēts: 13.11.12 22:02
 citēt
maketēju pats un sūtu 24PRINT Artilērijas ielā
divpusīgās, apaļiem stūrīšiem, laminētas, da visvisāsdākās
iesaku.
tikai cmikā taisi
Publicēts: 13.11.12 22:11
 citēt
Eltons:tikai cmikā taisi
a rōzā par brūnu nepārtaisīs? :bad_smile:
Publicēts: 13.11.12 22:23
 citēt
smartins:
Eltons:tikai cmikā taisi
a rōzā par brūnu nepārtaisīs? :bad_smile:

Ir nianses, kuras jāievēro.
Sliktākā gadījumā, ja īpaši toņiem bagāts makets un profili nav saskaņoti, nāksies zaudēt tos 5 latus par skolu, labot un sūtīt nākamo simtu vizītkaršu. Kā arī īpaši smalkas līnijas nav ieteicamas, var pazust.
Publicēts: 13.11.12 22:45
 citēt
Var jau faktiski marmora vai nefrīta plāksnītēs iekalt. Kāda ir vizītkartes funkcija?
Publicēts: 13.11.12 23:07
 citēt
Rolands66:Var jau faktiski marmora vai nefrīta plāksnītēs iekalt. Kāda ir vizītkartes funkcija?

Pirmā- parādīt, ka esi krutais :D,
otrā- mētāties kaut kur pie tā, kuram iedota, liekot īpašniekam domāt, ka tur maciņā
trešā- pieklājības forma apmainoties vizītkartēm, un sniegt nelielu info
:D
Ja vēlies, lai darbotos pirmā- vizītkartei ir jābut taisītai ar pogu Š, ja lai darbojas pats pēdējais teikums- jābūt gaumīgai un lakoniskais :D
Publicēts: 13.11.12 23:55
 citēt
ja jau kolaazhu vaig irsuu tad jau fotopapiirs, tur ar tiem reljefiem ir kaa ir, fotopapiirs cik zinu biezaaks par 250 gr divpuseejais daargs un gruuti dabuut, var piedaavaat nolamineet ar mateeto laminaatu lai stingraakas (ne biroja laminaators) ja nevajag foto kvalitaati varu uz 400 gr nodrukaat, apaljos stuuriishus ar var dabuut. ja interesee t.26731268, Rgaa
Publicēts: 14.11.12 07:36
 citēt
Es pavisam vienkārši- jau sen samaketēju 3x4 vizītkartītes uz A4 lapas un vajadzības gadījienā jebkurā fotosalonā uztaisu 20x30 "fotobildi" un ar fotonazi sagriežu 12 vizītkartēs.
Publicēts: 14.11.12 07:57 labots
 citēt
Nevajag man tomēr divpusējās. Un būs pavisam vienkārši - 3 rindas augšā pa labi, kur strādāju, 2 pa vidu, kas esmu. 2 apakšā pa vidu - adrese. Vēl iestādes logo augšpusē pa kreisi. Galvenais, ka papīrs kvalitatīvs, nevis vienkārši biezs papīrs parastais. Un par to CMYK - man laikam vienalga, jo teksts būs zilā krāsā... rozā jau tas nevar pārtapt?
Publicēts: 15.11.12 00:53
 citēt
Ritz:Nevajag man tomēr divpusējās. Un būs pavisam vienkārši - 3 rindas augšā pa labi, kur strādāju, 2 pa vidu, kas esmu. 2 apakšā pa vidu - adrese. Vēl iestādes logo augšpusē pa kreisi. Galvenais, ka papīrs kvalitatīvs, nevis vienkārši biezs papīrs parastais. Un par to CMYK - man laikam vienalga, jo teksts būs zilā krāsā... rozā jau tas nevar pārtapt?

Kā tik papītram nozīme ir ne tik svarīgā kā CMYK, jo ja to nesaliksi kā vajag ar profilējumiem, tad neviens drukātājs neņems to Tev pretīm, un vēl visiem textiem ieteicams būt vektorā, kaut ari digidrukai tas vairs nav būtiski bet tomēr vektors ir labāks.
Ja ir vēlēšanās uz reljefīga papīra tad tikai un vienīgi vektorā vis, jo tas taisāms ir sietspiedē un tikai sietspiedē, uzsveru tapēc , ka laiku atpakaļ mani gribēja viens frukts pārliecināt ka to var laist cauri digidrukai. Lidz ar to tāda veida vizītkartes izmaxā divreiz dargāk kā digidruka.

24print drukā pat ļotri kvalitatīvi un ar savu maketu tur par druku 100gab iznāk kaut kur 5ls. Pēdējo reiz drukāju pirms kādiem 2 mēnešiem klientam. Esmu ari sev tur drukājis.
Publicēts: 15.11.12 06:29
 citēt
ja taisa 1000 ofseta uzdruka un ir vislētākais un vislabākā price/performance. ja nav skaidrs kas ir cmyk un iadiem iabut burtiem nevajag lolot cerību par ietaupishanu uz maketiem:)
Publicēts: 15.11.12 07:11
 citēt
Ofsets izskatījās labi, bet man 1000 vizītkartes nav vajadzīgas... :D Arī 18 ls + PVN par 100 gb. sietspiedē īsti neredzu jēgu...
Publicēts: 15.11.12 09:21
 citēt
Kopš ir telefons katram kabatā, īsti neredzu jēgu vizītkartēm. ja patiesi būs pēc manis vai man pēc tevis vajadzība, atradīsim viens otru tik un tā.
Publicēts: 15.11.12 10:43
 citēt
_AlterNative:Kopš ir telefons katram kabatā, īsti neredzu jēgu vizītkartēm. ja patiesi būs pēc manis vai man pēc tevis vajadzība, atradīsim viens otru tik un tā.

Kaut kāds vizuāli asociatīvs moments tomēr paliek, it sevišķi, ja gaumīgi noformēts. Es, piemēram, bez numura piefiksēšanas, noblidēju viszītkarti un gan telefonā gan autlokā, meklējot kontaktu, vienmēr bildīte acu priekšā. Papīrītis, protams, vizītkaršu kastē, nez vai meklēšu kādreiz.
Publicēts: 15.11.12 10:46 labots
 citēt
_AlterNative:Kopš ir telefons katram kabatā, īsti neredzu jēgu vizītkartēm. ja patiesi būs pēc manis vai man pēc tevis vajadzība, atradīsim viens otru tik un tā.

Ja tev cilvēks "ir vajadzīgs" (ceri uz zvanu), labāk tomēr iedot vizītkarti- ielas steigā ne vienmēr ir luste spaidīt telefona pogas, lai piefiksētu Nr.
Publicēts: 15.11.12 11:09 labots
 citēt
Ritz:Ofsets izskatījās labi, bet man 1000 vizītkartes nav vajadzīgas... :D Arī 18 ls + PVN par 100 gb. sietspiedē īsti neredzu jēgu...

daudz un lēti negrib, maz un dārgāk - negrib... Nu ta nekā :)
Ps. Ja ar reljefun un apaļajiem stūriem uz puslīdz stingra papīra, tad 18ls par 100 sietspiedē ir sviestmaize.
Publicēts: 15.11.12 11:19
 citēt
Bez reljefa, trīs krāsas. Ja pa to ciparu būtu arī reljefs, nedomājot paņemtu. :) Un tā līdz galam nesapratu, bet man tas logo tāds divkrāsains ar daudzām detāļām, un teica, ka ofsets būtu labāks. Iedeva kontaktus ofsetam, un es laimīgs čāpoju prom. Tikai neviens man nepateica, ka ofsetam min ir 1000 gab.... :)
Publicēts: 15.11.12 12:16
 citēt
Jopcik, nu ko mokies?
Atsūti man to logo un savu textu, nomaketēšu, iedošu akceptēšanai, pasūtīšu un varēsi pats Artilērijas ielā izņemt nākamajā dienā. 105 gab par Ls 5.60, plus ja nu man kādu nieku.
Publicēts: 15.11.12 12:31
 citēt
Publicēts: 15.11.12 12:40
 citēt
Eltons:Jopcik, nu ko mokies?
Atsūti man to logo un savu textu, nomaketēšu, iedošu akceptēšanai, pasūtīšu un varēsi pats Artilērijas ielā izņemt nākamajā dienā. 105 gab par Ls 5.60, plus ja nu man kādu nieku.

A man patīk pašam visu noskaidrot, vismaz nedaudz gudrāks esmu palicis. :) Pats nopirku "Baltijas papīrā" smuku papīru un pamēģināju ar lāzernieku izdrukāt. Smuki, tikai taisnas malas īsti nesanāk nogriezt... :D Varētu jau, bet kā šiem ar papīra izvēli? Viens standarts?
Publicēts: 15.11.12 12:56
 citēt
ak Dieviņ... ko jūs, ēdat tās vizītkartes???

kaut kā novērots - jo krutākas vizītkartes, jo lielāki cirvji.

man viena tipene atstiepa pavadzīmes - uz bieza krītota papīra, otra puse nodrukāta visa sarkana... man vienīgā doma, ka džekiem nav kur naudu likt = finālā to no manis noplēsīs... musturs iezīmējas???

uz vizītkartes vajag bildi savu feisu virsū... man te simtiem vizīitkaršu, vārdi kaut kur dzirdēti... būtu feisi - uzreiz būtu skaidrs ap ko ģēlas grozās...

normālas vizītkartes 100 gab kastītē maksā ap dešuku. bez pārspīlējumiem.
Publicēts: 15.11.12 14:40
 citēt
Ritz:
Eltons:Jopcik, nu ko mokies?

A man patīk pašam visu noskaidrot, vismaz nedaudz gudrāks esmu palicis. :) Pats nopirku "Baltijas papīrā" smuku papīru un pamēģināju ar lāzernieku izdrukāt. Smuki, tikai taisnas malas īsti nesanāk nogriezt... :D Varētu jau, bet kā šiem ar papīra izvēli? Viens standarts?

Pusmēness ir glītākas par taisnstūra :D
Publicēts: 30.11.13 16:15
 citēt
Ritz:Ofsets izskatījās labi, bet man 1000 vizītkartes nav vajadzīgas... :D Arī 18 ls + PVN par 100 gb. sietspiedē īsti neredzu jēgu...
Varu uztaisīt divkrāsu vizītkartes sietspiedē pa 10 ls,ja ir paraugs. Ja nav ,plus makets.
Publicēts: 30.11.13 17:02
 citēt
moo.com
Publicēts: 30.11.13 19:50
 citēt
Billy:moo.com

baisi daargi
Publicēts: 05.12.13 18:07
 citēt
Cik tad būtu baisi lēti?
Publicēts: 05.12.13 19:04
 citēt
apgadskrasts@inbox.lv
Publicēts: 05.12.13 19:20
 citēt
ieraksti google em druka. Laba kvalitātes/cenas attiecība.
Publicēts: 06.12.13 01:56
 citēt
Viss ir samērā vienkārši.

Siestpiede un skaists papīrs + pāris krāsas vai laka. Rēķinies par kvalitāti vismaz 25ls. Skaisti, bet tomēr dizaina robežas lielas..

Digitālā druka ar skaistu papīru paliek arvien kvalitatīvāka lai tur vai kas, bet nu. Tas būs variants lētāks un fiksākais no visiem. Rīgā varēsi atrast vietas pat pa 4.5 ls par 100 gab. Kvalitatīvāka digitālā būs par 100gab. ap 10 latiem. Abpusējās ap kādiem 12.ls
p.s. Patika Lunim ideja ar paša maketu kuru jebkurā vietā vari nodrukāt un sagriezt. Super parocīgi.

Ofsets prasa vismaz 1000 gab., tikai un vienīgi pamatoti. Tā ir milzu mašīna kuru mazāka skaita dēļ vnk nav vērts darbināt. Plašu izgatavošana vien maksā mazliet zem 100 ls pašizmaksās. Protams ja esi gatavs par to maksāt, gan jau ka varēsi sarunāt.
Nu un Ofseta kvalitāte ir izcila jebkurā gadījumā + pēcapstrādē Tu vari ar to papīru plašāk darboties.

Par vietu runājot kur to visu darīt. Ņem kādu no ieteikumiem ciet, uztaisi tās vizītkartes un ja Tevi kaut kas neapmierina nākamās taisi citur, līdz atradīsi īsto vietu pie kā pieturēties un ieteikt citiem :)
Publicēts: 15.12.13 17:02
 citēt
Publicēts: 15.12.13 23:42 labots
 citēt
Nu tagad viss ir pamainījies.
Tad man vizītkarte bija vajadzīga informatīviem nolūkiem. T.i., Es, Pēteris Ābols, esmu no tās universitātes, tā departamenta. Tagad, kad varētu reklamēt arī fotopakalpojumus, iespējams, ka nepažēlotu naudiņu arī sietspiedei. :)
Publicēts: 16.12.13 09:25
 citēt
vizītkartes šodien... vecmodīga domāšana. fotopakalpojumi - vēl vecmodīgāka... gadiem pisīs kapeiku lai atpelnītu to pašu entrī leveļa spoguleni... tāda amatieriska piepelnīšanās... plašāk jādomā, pillsoņi! tā mēs spēcīgu valsti neuzbūvēsim!
Publicēts: 16.12.13 09:25
 citēt
vizītkartes šodien... vecmodīga domāšana. fotopakalpojumi - vēl vecmodīgāka... gadiem pisīs kapeiku lai atpelnītu to pašu entrī leveļa spoguleni... tāda amatieriska piepelnīšanās... plašāk jādomā, pillsoņi! tā mēs spēcīgu valsti neuzbūvēsim!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):