forum.gif
Fotogrāfiju ierāmēšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotogrāfiju ierāmēšana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.11.12 23:25
 citēt
Sveiki visiem!

Man tāds jautājums.....vai kāds varētu ieteikt kādu ierāmēšanas darbnīcu par cilvēcīgām samaksām?
Paldies!
Publicēts: 16.11.12 06:26
 citēt
Zāģis,cirvis laužņi līki-tie ir mūsu darbarīki :D
Publicēts: 16.11.12 07:22
 citēt
kas Tev prioritāte?Kvalitāte vai cena?Kas ir cilvēcīgas cena?
Ja jau uzdevi šo jautājumu šeit,nevis googlē.
Publicēts: 16.11.12 08:18
 citēt
ekoists:kas Tev prioritāte?Kvalitāte vai cena?Kas ir cilvēcīgas cena?

No viena un tā paša materiāla taisīts rāmis, pasportu dažādos kantoros dažādi maksā, pat jaf gatavs ielikts dažādos veikalos, vienas firmas viens konkrēts rāmis ir ar dažādu cenu. Tie 30x40, ko lietoju pie sevis ir no 2,19 līdz 4,50 Ls... tātad- ir jēga vārdu salikumam- cilvēcīgas cena.
Publicēts: 16.11.12 08:28
 citēt
Cilvēcīgākā cena noteikti būs Ķīnā.
Publicēts: 16.11.12 08:28
 citēt
Cilvēcīga samaksa par darbu vai tas ie tas pats, kas norēķināties natūrā ar ķermeni?
Publicēts: 16.11.12 08:43
 citēt
Nopērc rāmi pie vairumniekiem........, izvēlies un sagriez portfolio kartonu (stabu un tērbatas stūris)......, nopērc abpusējo skoču ......... un būs Tev par cilvēcīgām samaksām:))
Publicēts: 16.11.12 13:41
 citēt
ticigais:Nopērc rāmi pie vairumniekiem........, izvēlies un sagriez portfolio kartonu (stabu un tērbatas stūris)......, nopērc abpusējo skoču ......... un būs Tev par cilvēcīgām samaksām:))

..toties no galeristu viedokļa pilnīgi nepareizi noformēts darbs.
Publicēts: 16.11.12 18:04
 citēt
Haiduks:

No viena un tā paša materiāla taisīts rāmis, pasportu dažādos kantoros dažādi maksā, pat jaf gatavs ielikts dažādos veikalos, vienas firmas viens konkrēts rāmis ir ar dažādu cenu. Tie 30x40, ko lietoju pie sevis ir no 2,19 līdz 4,50 Ls... tātad- ir jēga vārdu salikumam- cilvēcīgas cena.

Nu nejau pa 30ls A3 formāta bilde bez pasportu!:face-grin:
Publicēts: 16.11.12 18:06
 citēt
ticigais:Nopērc rāmi pie vairumniekiem........, izvēlies un sagriez portfolio kartonu (stabu un tērbatas stūris)......, nopērc abpusējo skoču ......... un būs Tev par cilvēcīgām samaksām:))

Gudri dirst nav malku cirst......atvaino par izteicienu!;)
30ls un vairāk par A3 formāta bildes ierāmēšanu bez pasportu ir manuprāt stipri pa dārgu!:)
Publicēts: 16.11.12 18:08
 citēt
Rolands66:Zāģis,cirvis laužņi līki-tie ir mūsu darbarīki :D

Var jau,bet sanāks........nu sanāks nehu......a tur nesanāks!:face-grin:
Publicēts: 16.11.12 18:09
 citēt

Pa cik naudiņām Tu sev ierāmētu A3 frmāta bildi?
Publicēts: 16.11.12 18:35
 citēt
agris70:

Pa cik naudiņām Tu sev ierāmētu A3 frmāta bildi?

Ja SEV mīļajam un skaistajam, tad aprēķins ir vienkāršs:

A3
Dzidrināts muzeja stikls 40 LVL
Alumīnija rāmis (stiprs) 10 LVL
Kartons aizmugurē (biezais) 3 LVL
Pasportu, (labs) 5 LVL

Bet ja vairumā, tad es pasūtīju 50 alumīnija rāmjus 50X70 ar parasto stiklu un bez pasprtu par 900 LVL, ja pareizi atceros. Man toreiz sanāca vairuma pirkums, tādejādi es izvērtēju vairākus servisus (caur internetiem) un šis manā vērtējumā bija labākais: www.ieramepats.lv... nebija pats lētākais, bet gandrīz lētākais.
Publicēts: 16.11.12 18:43
 citēt
agris70:

Gudri dirst nav malku cirst......atvaino par izteicienu!;)
30ls un vairāk par A3 formāta bildes ierāmēšanu bez pasportu ir manuprāt stipri pa dārgu!:)

Tev vajag pakonsultēties ar Marģeri Martinsonu - tas izstādās tā, ka jebkurš būtu gatavs piemaksāt, lai viņa darbus tā nedrukātu un nenoformētu.... jābūt fantastiski lēti.
Publicēts: 19.11.12 11:17
 citēt
Maris:
agris70: Gudri dirst nav malku cirst......atvaino par izteicienu!;)

Tev vajag pakonsultēties ar Marģeri Martinsonu - tas izstādās tā, ka jebkurš būtu gatavs piemaksāt, lai viņa darbus tā nedrukātu un nenoformētu.... jābūt fantastiski lēti.

Protams......mums jau te ir tāda tendence no vienas galējības otrā iebraukt!Nu bet vienalga paldies!:)
Publicēts: 19.11.12 11:55
 citēt
Vaards:
agris70: Pa cik naudiņām Tu sev ierāmētu A3 frmāta bildi?

Ja SEV mīļajam un skaistajam, tad aprēķins ir vienkāršs:

A3
Dzidrināts muzeja stikls 40 LVL
Alumīnija rāmis (stiprs) 10 LVL
Kartons aizmugurē (biezais) 3 LVL
Pasportu, (labs) 5 LVL

Bet ja vairumā, tad es pasūtīju 50 alumīnija rāmjus 50X70 ar parasto stiklu un bez pasprtu par 900 LVL, ja pareizi atceros. Man toreiz sanāca vairuma pirkums, tādejādi es izvērtēju vairākus servisus (caur internetiem) un šis manā vērtējumā bija labākais: www.ieramepats.lv... nebija pats lētākais, bet gandrīz lētākais.

Priekš izstādes dzidrinātais muzeja stikls nav vajadzīgs, pilnīgi pietiek ar to iematēto, kas neveido atspīdumus.
Ja izmanto muzeja stiklu, tad paspartu par 5 Ls ir par maz, jo to bildi jau iekonvertē starp paspartu un pamatni, kas abi ir no viena materiāla.
Ja bilde ir digitāli druķēta priekš izstādes, tad var droši iztikt bez stikla.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):