uljens:tipiska latvieša skaudība or nodarbinātības trūkums?
galīgi ne... un kas tad ir fotogrāfs īsti, labprāt par to parunātu, tāpēc jau ieliku šo citātu. vai tiešām nerrs?
Kā pavisam citu profesiju pārstāvis - tā. no malas. Varētu definēt tā - Pro fotogrāfs ir pilsonis, kurš dažādu iemeslu, reizēm visai pretrunīgu, ir nolēmis piekopt šo nodarbi un ar to uzturēt savu ģimeni. Novērojums - dažiem tas izdodas viegli, itkā spēlējoties. Ar smaidu un dzirkstošu humoru. Citiem, un tie, šķiet, ir vairākumā, šis process ir smaga rutīna.
imgfoto:cenšos iedomāties amatniekus, kuri vēl reklamē nevis izstrādājumu bet procesu, kas ir priecīgs.....moš zobu higiēnists, gravieris, miesnieks....
Zinu ļoti daudzus, kas iet uz fotosesiju relaksēties!!! Un ja vēl sanāk superbilde- tad tonuss laps uz ilgu laiku. Tikai SAUSIŅŠ var šadi rakstīt, vai tīršķirnes superskaudīgs latvietis
Oliss:Fotogrāfs savā būtībā ir fotonīkulis, kurš pelna naudu un nemaksā nodokļus valstij.......... un drīz mēs tādus svilināsim
Fotogrāfs ir amats cilvēkiem, kuri šajā nozarē strādā. Ja nemaksā nodokļus, tad tikai haltūrists Bieži saku, VID vietā visas kāzas pārbaudītu, un valsts kase pildītos ... un ievērojot gredzena likumu, būtu nauda, ko samaksāt kontrolētājiem - rastos jaunas darba vietas un haltūristu rēķina
Lunis:Par ko jūs cepaties , vislabākā reklāma ir "No muts mutē" sarafānu rādio , efektīgi un droši Gadiem pārbaudīta metode.
Un no muts ausī... tur visu izstāsta... cik pasākums bijis PRIECĪGS... un... . Par to pašu DD, meitenes stāsta ar baudu, gan labo, gan slikto... droši vien par visiem, kuri strādā ar cilvēku
Kārli, kas tev pa problēmām?! Labāk meklētu klientus, vai mācītos kko darīt, nevis censtos cepties, tev TIK ļoti nav ko darīt?! Tad atpūties! Es šo tekstu izdomāju sev, jo šāds teksts man iešāvās prātā skatoties fotosesijas bildes, bija jautrs pasākums, pozitīvas emocijas, atmiņas, tāds ir mans darba stils, es cenšos fotosesijās uzturēt maksimāli pozitīvu garu. Tāda ir mana pieeja pagaidām, kamēr neesmu palicis īgns vecis. Hmm.., Varbūt, ir kāds links, kur Sokolovs ir ko šādu teicis?! Ja, arī ir, tad necentos no viņa nekādā veidā ieteikmēties, kam man?! Starp citu, re ku links uz manu baiso tekstu, pa ko te daži cepjas dra.lv...
vpelns:Kārli, kas tev pa problēmām?! Labāk meklētu klientus, vai mācītos kko darīt, nevis censtos cepties, tev TIK ļoti nav ko darīt?! Tad atpūties! Es šo tekstu izdomāju sev, jo šāds teksts man iešāvās prātā skatoties fotosesijas bildes, bija jautrs pasākums, pozitīvas emocijas, atmiņas, tāds ir mans darba stils, es cenšos fotosesijās uzturēt maksimāli pozitīvu garu. Tāda ir mana pieeja pagaidām, kamēr neesmu palicis īgns vecis. Hmm.., Varbūt, ir kāds links, kur Sokolovs ir ko šādu teicis?! Ja, arī ir, tad necentos no viņa nekādā veidā ieteikmēties, kam man?! Starp citu, re ku links uz manu baiso tekstu, pa ko te daži cepjas [url=http://dra.lv/gJVMST
Mīļo]http://dra.lv/gJVMST
Mīļo[/url] cilvēk, kur es ko sliktu saku par Tavu tekstu??? Izlasīju un kaut kā sasaucās ar to, ka bieži saskaros no klientu puses ar iedomu, ka fotogrāfs ir kaut kāds izklaidētājs...nākas lik vilties Ja te daži saskatīja kaut kādu latvisko skaudību vai ko tādu no manas puses...nu ko lai saka, katrs jau spriež pēc sevis p.s. un pasaki paldies par iespēju pacelt savu trafiku
Nezinu, kā tev, bet man nepatīk, kad manā tekstā cenšas atrast kādu sakaru ar tādu slimību, kā infantīlisms. Ja, Tev ir tādi klienti, tad pierodi vai atrodi citus, un centies nejaukt mani nekādā veidā iekšā, paldies. Kapēc jāceļ šādas tēmas augšā, kur saukļus salīdzina ar kādām slimībām?! Var apspriest saukļus, tas pat būtu interesanti, bet šādi to pasniegt nav smuki. Vai es kkur taisiju topiku, kad tu paziņo, kad fotografēsi tikai fotogēniskos pārus, tur parādās virtenis slimību ar ko salīdzināt ..
"Autors: imgfoto Datums: 16.04.2011 / 07:49 Paldies par lielo ieinteresētību un atvainojos, ka visiem neatbildu! Tā kā vairums nedēļas naogales jau ir aizņemtas, tad atlikušās kāzās fotogrāfēšu tikai fotogēniskus pārus.""
Autortiesību pieteicējs... ja nu vienīgi latviešu gramatikas stundu bastošanas paraugā... ar šo varētu izsludināt konkursu: cik morfoloģiskās un sintaktiskās kļūdas atrodamas šai tekstā: "Ar mani fotosesijas nav nekas drūms, bet gan priecīgs pasākums, piesakies!"
Eltons:Autortiesību pieteicējs... ja nu vienīgi latviešu gramatikas bastošanas paraugā (grafomāns Haralds neļaus samelot)... ar šo varētu izsludināt konkursu: cik morfoloģiskās un sintaktiskās kļūdas atrodamas šai tekstā: ""Ar mani fotosesijas nav nekas drūms, bet gan priecīgs pasākums, piesakies!"
Es, nekādas autortiesības nepasludinu, Jūs ko, un šis nu nav mans reklāmas sauklis, mī un žē! Bet neesmu dzirdējis, šādu tekstu iepriekš, varbūt arī esmu, bet neatceros kad, zemapziņai nepavēlēsi, taisot bildi ienāca galvā un publiskojot pieliku klāt. Un droši vien, ka tur ir kļūdas, katru tekstu publiskojot, tomēr nerunāju ar valodas speciālistiem par to pareizību.
Pilnīgi normāls teksts un klienti tāpēc nav infantili. Diemžēl, tiešām ir fotogrāfi, kas pašu procesu pārvērš par kaut ko nenormāli svinīgu, mokošu, ilgstošu- nu murgainu. Un tur nevis darbs, bet uztvere vainīga. Vai tad pašam nav nācies kaut ko tādu dzirdēt vai saskarties? Ne viens vien izvēlēsies labāk labi pavadīt laiku. Ja nu vienīgi nav pārliecināts, ka "mākslas darbi rodas mokās"
bet tik rēcīgi, viens iekopē cita tekstu, par to biški ieķiķina un izliek apspriedei, a autors uzrodas un tik tiešām uz šī āķa uzķeras un sāk kaut ko piecu rindu garumā argumentēt vai tad pašam šaubas par teksta patiesumu?