forum.gif
Photoshop CS6
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Photoshop CS6
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.11.12 22:41
 citēt
Vai nu nemāku, vai nu kas cits atgadījies! Nevaru uz PS 6 uzinstalēt plaginus, tipa Akvis un Nik Soft...

Kas par desām?
Publicēts: 16.11.12 22:44
 citēt
Kur pirki CS6 ???
Publicēts: 16.11.12 22:46
 citēt
ArmandsK_:Vai nu nemāku, vai nu kas cits atgadījies! Nevaru uz PS 6 uzinstalēt plaginus, tipa Akvis un Nik Soft...

Kas par desām?

pārbaudi kādi plagini 32 vai 64
 citēt
uzsit suportam, palīdzēs
 citēt
Rolands66:Kur pirki CS6 ???
Adobe serveris
Publicēts: 16.11.12 22:48
 citēt
Irsis:
ArmandsK_:Vai nu nemāku, vai nu kas cits atgadījies! Nevaru uz PS 6 uzinstalēt plaginus, tipa Akvis un Nik Soft...

Kas par desām?

PS ir 64, bet kā var plaginus pārbaudīt?
Publicēts: 16.11.12 22:49
 citēt
ArmandsK_:
Adobe serveris

Vot pamēģināšu, pastāstīšu, rīt vai parīt.:face-smile: PM:face-grin:
Publicēts: 16.11.12 22:49
 citēt
Elmarss:
ArmandsK_:dobe serveris

Vot pamēģināšu, pastāstīšu, rīt vai parīt.:face-smile: PM:face-grin:
OK
Publicēts: 16.11.12 22:54
 citēt
1. Kādus plaginus tev vajag?
2. Man vajag tikai Neat image (iet) un šarpens no NIK (iet). Vēl esmu demo uzlicis pāris sūdus (piem, DXO filmpaka iet - vēl nav demo beidzies, bet sūds).
Publicēts: 16.11.12 22:59
 citēt
Vaards:1. Kādus plaginus tev vajag?
2. Man vajag tikai Neat image (iet) un šarpens no NIK (iet). Vēl esmu demo uzlicis pāris sūdus (piem, DXO filmpaka iet - vēl nav demo beidzies, bet sūds).
Man patīk Nik Software Color Efex, tā tīri paspēlēties :)
Publicēts: 16.11.12 23:03
 citēt
ArmandsK_:
Irsis:
PS ir 64, bet kā var plaginus pārbaudīt?

ja CS6 ir 64, bet Niks 32, tad noteikti neies!!!, vajag nokačāt 64
Publicēts: 16.11.12 23:04 labots
 citēt
Irsis:
ArmandsK_:S ir 64, bet kā var plaginus pārbaudīt?

Kur nokačāt? Mans Niks ir uz diska un hvz 32 vai 64 šamais.
Publicēts: 16.11.12 23:08
 citēt
ArmandsK_:
Irsis:
Kur nokačāt? Mans Niks ir uz diska un hvz 32 vai 64 šamais.

sorry to es neteikšu! ej uz NIK sofware un nopērc!
Publicēts: 16.11.12 23:14 labots
 citēt
Irsis:
ArmandsK_:ur nokačāt? Mans Niks ir uz diska un hvz 32 vai 64 šamais.

Tur jau es to arī esmu esmu iepircis, tiesa tas bija 2009. gadā.
Pieļauju, ka CS6 nedraudzējās ar vecajiem plaginiem un jāteic, tas ir nožēlojami!
Publicēts: 16.11.12 23:16
 citēt
Irsis:
ArmandsK_:ur nokačāt? Mans Niks ir uz diska un hvz 32 vai 64 šamais.

Dievs savā visvarenībā nevarot radīt akmeni, ko pats nevar celt...,Nu nevari tu nedot to kā Tev vienkārši Nav....:face-grin:
Publicēts: 16.11.12 23:21
 citēt
ArmandsK_:
Irsis: sorry to es neteikšu! ej uz NIK sofware un nopērc!
Tur jau es to arī esmu esmu iepircis, tiesa tas bija 2009. gadā.
Pieļauju, ka CS6 nedraudzējās ar vecajiem plaginiem un jāteic, tas ir nožēlojami!

ja Tu esi oficiāli pircis, tad nav problēmu, jo update maksā dažus $
Publicēts: 16.11.12 23:22
 citēt

Kas par desām?

PS6 ir izteikts tas, ka automātiski nelādē pluginus pie sevis, un tev ir jānorāda ceļš.../Program Files (x86)/Adobe/PS cs6/plugins.
Pirmais ko šis met iekšā ir /Program Files/, tas neder, jānorāda /Program Files (x86)/ :)... man tā bija, līdz atkodu :)
Publicēts: 16.11.12 23:24
 citēt
Elmarss:
Irsis: sorry to es neteikšu! ej uz NIK sofware un nopērc!

Dievs savā visvarenībā nevarot radīt akmeni, ko pats nevar celt...,Nu nevari tu nedot to kā Tev vienkārši Nav....:face-grin:
Gan jau var nokačāt, bet...

Senatnē gruzīju mājās kreiso Windows un tavu skādi, divi mēneši un šis noķer vīrusu un izrubījās. Darbā instalētais OE stāv līdz pat šai dienai un neviens vīruss šo necērt!
Nopirku OE Windu un ticiet vai nē, kopš tā brīža neesmu to pārinstalējis ne reizi. Sakritība? Gan jau ka nē, jo pieļauju ,ka Microsoft čeko kreisos Logus un gasē ar pašizdomātiem vīrusiem :D
Publicēts: 16.11.12 23:25
 citēt

??? un kāda nozīme, kur... nu teiksi ka Latgalītes variants ir sliktāks par ThePiratebay variantu :D:D:D.
Visiem viss iet. Bet, kā uz cigaretēm, te arī- bridinu, zagt naf labi.
Publicēts: 16.11.12 23:26
 citēt
Haiduks:

Kas par desām?

PS6 ir izteikts tas, ka automātiski nelādē pluginus pie sevis, un tev ir jānorāda ceļš.../Program Files (x86)/Adobe/PS cs6/plugins.
Pirmais ko šis met iekšā ir /Program Files/, tas neder, jānorāda /Program Files (x86)/ :)... man tā bija, līdz atkodu :)
Šī ir laba doma, pamēģināšu.
Publicēts: 16.11.12 23:28
 citēt
ArmandsK_:
Elmarss:
Gan jau var nokačāt, bet...

Senatnē gruzīju mājās kreiso Windows un tavu skādi, divi mēneši un šis noķer vīrusu un izrubījās. Darbā instalētais OE stāv līdz pat šai dienai un neviens vīruss šo necērt!
Nopirku OE Windu un ticiet vai nē, kopš tā brīža neesmu to pārinstalējis ne reizi. Sakritība? Gan jau ka nē, jo pieļauju ,ka Microsoft čeko kreisos Logus un gasē ar pašizdomātiem vīrusiem :D

Būtu Labo gruzījis nebūtu problēmu... Visa fiška vītnē, labā, čī, kreisā, kā saka mani draugi, haholi...:face-grin:
Publicēts: 16.11.12 23:28
 citēt
Haiduks:

??? un kāda nozīme, kur... nu teiksi ka Latgalītes variants ir sliktāks par ThePiratebay variantu :D:D:D.

nemūžam,kreiss ps var būt ieskābis jeb sasmacis un nav kam ar predjavu uzbraukt :grimace:
Publicēts: 16.11.12 23:35
 citēt
Haiduks:

Kas par desām?

Instalējot Nik Soft norādīju manuāli Plug-ins mapi un ni ku ja nenotiek. CS6 neredz pluginu! Reāli škrobe!
Publicēts: 16.11.12 23:35
 citēt
Rolands66:
Haiduks:

nemūžam,kreiss ps var būt ieskābis jeb sasmacis un nav kam ar predjavu uzbraukt :grimace:

Zini, ar legālo windu vietējiem melkosoftiem "Uzbraucu"... Šie tā dari, un šitā dari.... Beigās atklātā tekstā, tak pārinstalē to mēslu!!!:face-devil-grin
Apsmējos, bet tā nedarīju, jo aiz tā mēsla grāmatvedības datubāze, ko tēvi-radītāji kā pirmdzimto jaunavu sargā.... Atradu apkārtceļu... Morāle: arī ar predjavu var nesanākt....:face-grin:
Publicēts: 16.11.12 23:36
 citēt
ArmandsK_:
Haiduks:
Instalējot Nik Soft norādīju manuāli Plug-ins mapi un ni ku ja nenotiek. CS6 neredz pluginu! Reāli škrobe!

Posmotrim, skazal slepoj....:face-smile:
Publicēts: 16.11.12 23:40
 citēt
Elmarss:
Rolands66:

Zini, ar legālo windu vietējiem melkosoftiem "Uzbraucu"... Šie tā dari, un šitā dari.... Beigās atklātā tekstā, tak pārinstalē to mēslu!!!:face-devil-grin
Apsmējos, bet tā nedarīju, jo aiz tā mēsla grāmatvedības datubāze, ko tēvi-radītāji kā pirmdzimto jaunavu sargā.... Atradu apkārtceļu... Morāle: arī ar predjavu var nesanākt....:face-grin:
Cits stāsts, nopirku Win8 ar atlaidi 45Ls. Instalēju un pēc nedēļas sapratu, esmu piečakarēts D Sajūta it kā uz kompja būtu divas OS instalētas un šīs savā starpā nedraudzējās. Koroč kārtējais PR :D
Publicēts: 16.11.12 23:44
 citēt
Elmarss:
ArmandsK_:nstalējot Nik Soft norādīju manuāli Plug-ins mapi un ni ku ja nenotiek. CS6 neredz pluginu! Reāli škrobe!

Posmotrim, skazal slepoj....:face-smile:
Reāli PS plugin mapē ir Niks, bet šopā viņa nav
Publicēts: 16.11.12 23:46
 citēt
Elmarss:
Rolands66:

Paņem papīru un noslauki... man visos notebookos ir legālie windowsi, un karās nost, kad paskati, tad. Zinu, 7tais ker rokā nelegāļus, un pie download uzmet melnu ekrānu un dračī mozgas :D. Vienam vēl neierakstīju sistēmas disku... tagad tie jaunam vairs līdzi nenāk.
Ka tik nesanāk- budjem dumatj, skazal durak :D
Publicēts: 16.11.12 23:47
 citēt
ArmandsK_:
Elmarss:
Cits stāsts, nopirku Win8 ar atlaidi 45Ls. Instalēju un pēc nedēļas sapratu, esmu piečakarēts D Sajūta it kā uz kompja būtu divas OS instalētas un šīs savā starpā nedraudzējās. Koroč kārtējais PR :D

nepērc visus jēlos sūūū.... Pagaidi, lai nogatavojas.:face-grin:
Publicēts: 16.11.12 23:49
 citēt
Haiduks:
Elmarss:

Paņem papīru un noslauki... man visos notebookos ir legālie windowsi, un karās nost, kad paskati, tad. Zinu, 7tais ker rokā nelegāļus, un pie download uzmet melnu ekrānu un dračī mozgas :D. Vienam vēl neierakstīju sistēmas disku... tagad tie jaunam vairs līdzi nenāk.
Ka tik nesanāk- budjem dumatj, skazal durak :D

Nu nesāksim hakus te apspriest... Ne tas portāls, poņimaješš. Bet no zirglietām kautko saprotu gan, kā smejies.:face-grin:
Publicēts: 16.11.12 23:50
 citēt
Elmarss:
ArmandsK_:its stāsts, nopirku Win8 ar atlaidi 45Ls. Instalēju un pēc nedēļas sapratu, esmu piečakarēts D Sajūta it kā uz kompja būtu divas OS instalētas un šīs savā starpā nedraudzējās. Koroč kārtējais PR :D

+ šoreiz mani ar cenu nosmacēja, bet nu PR's nereāls :face-devil-grin:
Publicēts: 16.11.12 23:57
 citēt
ArmandsK_:
Elmarss:
+ šoreiz mani ar cenu nosmacēja, bet nu PR's nereāls :face-devil-grin:

nu vo... es to mēslu pa velti(hakotu) neņemu, un klientiem downgreidu iesaku, bet tu naudu maksā.... par gaumi, kā smejies, nestrīdas. Veiksmi tev.:face-smile:
Publicēts: 16.11.12 23:59
 citēt
Elmarss:
ArmandsK_: šoreiz mani ar cenu nosmacēja, bet nu PR's nereāls :face-devil-grin:

nu vo... es to mēslu pa velti(hakotu) neņemu, un klientiem downgreidu iesaku, bet tu naudu maksā.... par gaumi, kā smejies, nestrīdas. Veiksmi tev.:face-smile:
Esmu atpakaļ pie Win7. Jā žēl izmestās naudas, bet nekas, būs jau labi :)
Publicēts: 17.11.12 00:01
 citēt
ArmandsK_:
Elmarss:
Esmu atpakaļ pie Win7. Jā žēl izmestās naudas, bet nekas, būs jau labi :)

pēc pirmās, vai otrās servispakas, šo varēs provēt lietot.... Nauda nav izmesta, tik ieguldīta uz nenoteiktu laiku...:face-smile:
Publicēts: 17.11.12 00:06
 citēt
Elmar, nodarbinu sevi ar tavu ieteikumu. Daudz jautājumu, maz atbilžu :D
Publicēts: 17.11.12 00:10
 citēt
ArmandsK_:Elmar, nodarbinu sevi ar tavu ieteikumu. Daudz jautājumu, maz atbilžu :D

kuru ieteikumu??? Es tak kā opis ļerkstu nepārtraukti.... un viena dīva dziedāja, ja tev skumji kļūst, piezvani man.... Bet zils es neesmu, goč-pendel. Prasi visiem, kas mani zin....:face-devil-grin:
Publicēts: 17.11.12 00:16
 citēt
Armand, aizeij uz torrentu ThePirate Bay, pameklē savu pluginu torrentā, un pie debatem zem tā, uzdod savu jautājumu, tur ātri dabūsi atbildes.
 citēt
Elmarss ir riktīgs vecis, PALDIES!

Priekiem nav gala :face-grin:

citēt
:(... johaidī, neverās... bloķeta vai
Publicēts: 17.11.12 00:18
 citēt
Haiduks::(... johaidī, neverās... bloķeta vai
kas bloķēta?
Jauns tematsAtbildēt