forum.gif
Par sliktiem zēniem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par sliktiem zēniem
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.11.12 22:36
 citēt
V-10:Jūs te cepaties, nezinot patiesumu!!! Runa ir par Gudri! Godhardu Detrinu! Nevajag pīt Lutumu, viņs te visai nevainīgs! Es tikos ar tām meitenēm! Un tiešām tas tika piedāvāts! Tirgot sevi!

Pag, stop, a kurš te kādu pin? Lutums pats uzrakstīja.
Pag, bet šito ir interesanti - Es tikos ar tām meitenēm! Un tiešām tas tika piedāvāts! Šito paskaidro :D
Tu tikies ar tām, kuras pie Sokolova , vai ar tām, kuras gāja uz provēm viegli nopelnīt, vai tikies at tām, kuras tu uzaicināji pārdoties.
Vienkārši interesanti, es arī ar daudzām esmu ticies, arī tām, kas zin tevi :D
Publicēts: 27.11.12 23:34
 citēt
O, pašlo, pakaķilos... deja vu...
Publicēts: 28.11.12 00:23 labots
 citēt
kā parasti jūtams laba redaktōra / korektōra trūkums. :face-sad:
Publicēts: 28.11.12 00:37
 citēt
Nevajag cepties! Ir ziņas un patiesas! Un teksti Sokolovam tieši!
Publicēts: 28.11.12 10:11 labots
 citēt
V-10:Nevajag cepties! Ir ziņas un patiesas! Un teksti Sokolovam tieši!

Tikai es neredzu atšķirību starp Sokolovu un tevis pieminēto- viena ir! - tevis pieminētais meitenēm samaksā :D... un es arī esmu ar meitenēm, kas tur piestrādā runājies... ļ-apmierinātas par to, ko dara un par to, ka saņem :). (un tur tiek skaidri pateikts- pieņemt, atteikties ir katra paša ziņā )
Nenosodi- un tu netiksi nosodīts!

"Ir ziņas un patiesas!", ne vienmēr tas ko redzi ir patiess, kur vēl tas ko saklausi :D
Publicēts: 28.11.12 10:33 labots
 citēt
dāmām vajag padomāt ar galvu pirms iesaistīties avantūrās, pie tam tādās, kur tev jāparakstās par lietām, kuras pēc tam nevarēsi mainīt. punkc.
katrs kūrē savu biznesu kā māk, ar varu nevienam piespiest nevar, ja spiež - var griezties attīecīgās iestādes, lai pārbauda. Uzskatu, ja nav mugurkaula, pašas vainīgas.

nevienam tak nav noslēpums (es vismaz tā domāju), kādiem mērķiem GD kalpo fomo.lv lapa.
Publicēts: 28.11.12 10:39
 citēt
maziem puikiem (augumaa maziem) vienmeer ir kaut kaadas probleemas

Uljens +++
Publicēts: 28.11.12 12:45
 citēt
Labais teksts, tā sasmējos!:) Bet patiess!:)
Publicēts: 28.11.12 12:49
 citēt
V-10:Labais teksts, tā sasmējos!:) Bet patiess!:)
tipa - baigais ērglis?
Publicēts: 28.11.12 12:53
 citēt
Nē, liekas vienu reizi esmu redzējis Gothardu, tiešām maziņš:) Un Tevi ar Ilzi arī esmu manījis Mežaparkā!:)
Publicēts: 29.11.12 00:29
 citēt
kā autōrs raksta - neklausieties, ko muld, skatiet darbus. a pats raksta un raksta un raksta!
Publicēts: 29.11.12 00:43
 citēt
haralds:kā autōrs raksta - neklausieties, ko muld, skatiet darbus. a pats raksta un raksta un raksta!

+++
Publicēts: 29.11.12 19:33
 citēt
Un... Jums nav žēl to meiteņu? Kā vilki visu rijat! Bet tie ir dzīvi cilvēki! Visu aprejat!
Publicēts: 29.11.12 22:01 labots
 citēt
V-10:Un... Jums nav žēl to meiteņu? Kā vilki visu rijat! Bet tie ir dzīvi cilvēki! Visu aprejat!

ko iesaki darīt? žēl vai nav žēl, ar galvu ir jādomā. ja pati nezin, tad var apspriesties ar tuviniekiem, draugiem, pirms uz ko parakstīties
Publicēts: 29.11.12 22:26 labots
 citēt
V-10:Un... Jums nav žēl to meiteņu? Kā vilki visu rijat! Bet tie ir dzīvi cilvēki! Visu aprejat!

neatradu nevienu, kurš būtu te aprējis. Izsaka domas.
Bet , vai tā ir mūsu valdības vaina, vai meiteņu dzīšanās pēc vieglas naudiņas, grūti pateikt... bet ar vairākām esmu visu atklāti izrunājies, man ir pastāstīts līdz sīkumiem, kā, kādās ainas filmējusies, kas spēlējis pretīm :D, un neviena vārda galā nebija, ka būtu slikti bijis... 1 st ap 100 Ls. Viena skaidri un gaiši pateica- viss kas man ir, ir no tādām nodarbēm... un piemetināja- nu parādi man kādu puisi, kurš man tādu dzīvi nodrošinās. Katrs izvēlas savu variantu... ot narkotikas, tur gan var negribot uzsēdināt :)
Publicēts: 29.11.12 22:35
 citēt
uljens:

ko iesaki darīt? žēl vai nav žēl, ar galvu ir jādomā. ja pati nezin, tad var apspriesties ar tuviniekiem, draugiem, pirms uz ko parakstīties

Ir ne tikai meitenes par 100Ls/h, kā Andrejam! Otra puse nevainīgas radības! Es nesaku kad kāds no mums ir slikts, bet ir jāievēro normas un cieņa! Un ir daži kas to pārkāpj! Un kā to izskaust es nezinu, cīnos ar sekām!:face-sad:
Publicēts: 29.11.12 22:39 labots
 citēt
V-10 nedaudz nesaprotu... kantoris, kas ar to pelna naudu, nekad neriskēs bez līguma un nesamaksājis. Un ja kantoris pastāv vairākus gadus un naf iespundēti- tātad visi papīri kārtība :)

"cīnos ar sekām!" Kā?
Publicēts: 29.11.12 22:55
 citēt
Haiduks:V-10 nedaudz nesaprotu... kantoris, kas ar to pelna naudu, nekad neriskēs bez līguma un nesamaksājis. Un ja kantoris pastāv vairākus gadus un naf iespundēti- tātad visi papīri kārtība :)

"cīnos ar sekām!" Kā?

Tavu draugu Ritikofu ar neviens nespundēja!!! Kaut arī reāls maniaks!
Publicēts: 29.11.12 23:12
 citēt
V-10:
Haiduks:V-10 nedaudz nesaprotu... kantoris, kas ar to pelna naudu, nekad neriskēs bez līguma un nesamaksājis. Un ja kantoris pastāv vairākus gadus un naf iespundēti- tātad visi papīri kārtība :)

"cīnos ar sekām!" Kā?

Tavu draugu Ritikofu ar neviens nespundēja!!! Kaut arī reāls maniaks!

Kāpēc manu draugu, cik zinu, viņš bija tavs draugs, līdz brīdim, kad meiteni nesadalījāt...
Arī tu visām piebraucot stāstīji- es neesmu tāds kā Haiduks. es esmu svētais :D . Redzi, meitenes arī to man izstāsta un vēl pajautā- kas tas par jocīgu cilvēku, kas par citiem uzreiz svešam tā stāsta :D
Ar ko tu esi labāks par Gudri? Tu viņas apzodz savādāk!
Tas tev atbilde par to draugu!!!
Publicēts: 29.11.12 23:19
 citēt
Apzogu?:) Tu Zini ar kādu krimināla lietu šis stāsts beidzās pret sievieti kas apmeloja?:(
Publicēts: 29.11.12 23:25
 citēt
Andrej, es Tev atļaušu vieglās smiltīs aiziet bez aprunāšanas! Un dziļi cieni mani par to izrādīto godu!
Publicēts: 29.11.12 23:26
 citēt
Jopcik... čipši beidzās...
Publicēts: 30.11.12 08:54 labots
 citēt
V-10:
uljens:

Otra puse nevainīgas radības!...Un kā to izskaust es nezinu, cīnos ar sekām!:face-sad:

sanāk vainīgs fotogrāfs/video operātors, ne cilvēks, kas ļāvies pierunāties uz šādu darījumu?
Jācīnās ar cēloni nevis ar sekām - viens ir dezinformētība, otrs lētticība, trešais vieglas naudas meklējumi.
Nenolidzami, tie kas strādā šajā biznesā, ir arī ar labām pārliecināšanas spējām
Kamēr būs aitas, būs cirpēji.

Personīgi neatbalsu, bet katrs pelna iztikai kā var, māk, patīk.
Publicēts: 30.11.12 13:25
 citēt
V-10:Un... Jums nav žēl to meiteņu?
man žēl arī to putniņu, kura mirstīgās atliekas izlietoju uzturā un par mušas nāvi varu noraudāties strīpains. a ēst ta gribās! засранее piesakos - pajokoju! :amazing:
Publicēts: 30.11.12 17:07
 citēt
V-10:Apzogu?:) Tu Zini ar kādu krimināla lietu šis stāsts beidzās pret sievieti kas apmeloja?:(

:D... nepatikās ??? Bet kāpēc tu saklausies no malas un visiem to pasniedz kā patiesību.
Es arī saklausīju no malas un cenšos no tevis neatpalikt :)
Sory, nepatīkami, man arī bija nepatīkami, kad meitene man tavas vēstules , kurās (viņu apvārdojot uz fotorandiņu sūtīji) tu viņai stāsti par mani, man pārsūtija :D
Ot tagad esam kviti :):):)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas