man ir jau otrais galaxy tab 7 un es esmu ljoti apmierinaats. cena, piemeeram 1a.lv ir ap 140 latiem. bez 3G, jo man telefons straadaa kaa hotspots. ideaals izmeers liidzi neesaashani un nav ar jaaburas mazajaa ekraaninjaa kaut ko netaa salasiit.
tā kā tie datori ir plakani un plāni, tad lidošanas/planēšanas raksturlīknes ir labas, līdzīgi kā Melodija vinila skaņuplatēm, ar Ļeščenko ierakstiem ...
rais:Man kadu gadu naksies stradat Daugavpili,komandejuma.
es , kopš 1990-tajiem, pa komandējumiem, bāzes nometnē iegriežos reizi nedēļā, bet tā komandējumu atmosfēra nav širmi aizbīdījusi tik tālu, lai darītu muļķības. ir spogulene, ir portatīvais dators
Viennozīmīgi Abols. Var jav ari androidu, bet personīgā pieredze rāda ka abols tomēr ir labāks. Kaut ja priekš filmu skatīšanās tad nāksies konvertēt failus abolam saprotamā formātā. Kā ari bezmaxas pielikumu mazāk.
chukmasoff_f:Viennozīmīgi Abols. Var jav ari androidu, bet personīgā pieredze rāda ka abols tomēr ir labāks. Kaut ja priekš filmu skatīšanās tad nāksies konvertēt failus abolam saprotamā formātā. Kā ari bezmaxas pielikumu mazāk.
tizli taas filmas uz kvadraata ekraana skatiitites tomeer... un cena x2 - kaadam idiotam jaabuut?
chukmasoff_f:Viennozīmīgi Abols. Var jav ari androidu, bet personīgā pieredze rāda ka abols tomēr ir labāks. Kaut ja priekš filmu skatīšanās tad nāksies konvertēt failus abolam saprotamā formātā. Kā ari bezmaxas pielikumu mazāk.
tizli taas filmas uz kvadraata ekraana skatiitites tomeer... un cena x2 - kaadam idiotam jaabuut?
Kur tad tur kvadrātekrāns, vienkarši AVI vai citus formātus japārkonvertē uz MP4 . Kaut ir vēl playeri priekš AVI atskaņošanas ari.
Bildes:Aljo, kaada ir ekraana malu attieciiba aipaam un kaada filmaam?
tā pat pa lielam visas filmas ir platekrāna, un malas tā pat ir vis maz pa pāris centimetru nost, un pilnīgi vienalga vai uz abola vai uz androida tās ir skatāmas, ja izplet uz visu ekrānu tā pat labā un kreisā mala ir nost. Neesmu vispār filmas uz planšeti skatijies tika cik nu testēšanai kādam klientam iztestēju ka vis strādā pēc programmu uzlikšanas vai pēc remonta un vis. Tā kā par visām filmām nezinu, bet pa lielam visas kuras nāk kā platekrānenes, jo tikai tādas reizēm skatos uz kompja tad malu attiecība nav būtiska.
Tad nafig aipadu, puse ekraana melns ... Tu neatbildeeji, kakova hrena taadu smagu suudu staipiit apkaart ko nevar vienaa rokaa notureet... planshetei optimaali ir 7 vai 8 collas, ne par velti arii aplji tagad kopee samsungu preteeji stiivaa jobera veeleejumam nekad netaisiit mazaaka izmeera suudukus...
Bildes:Tad nafig aipadu, puse ekraana melns ... Tu neatbildeeji, kakova hrena taadu smagu suudu staipiit apkaart ko nevar vienaa rokaa notureet... planshetei optimaali ir 7 vai 8 collas, ne par velti arii aplji tagad kopee samsungu preteeji stiivaa jobera veeleejumam nekad netaisiit mazaaka izmeera suudukus...
Tak jeb kurš monis pa visu ekrānu nerāda platekrāna filmas, malas tā pat melnas. Nju nezinu, man patika lielais iPad cik ar to esmu paņēmies, ērts un ātrs, ja kur braucot tad uz mazajiem divaisiem vis ir grūtāk saskatāms ne kā uz lielā, protams gaumes lieta, kā nu kuram patīkās. tagad kā tik remontēju ASUS mazo netbuku, vis jav skaisti, bet nu maziņš, man ne rokām ne acīm kaut ka tas nav par labu esam. Pat uz 17" moņa tjapļapam strādāt ir grūti ja ko vajag pa nopietno un ilgstoši, tapēc jav esmu dinozaurs kurš ja strādā ta tikai uz staceonārā un liela monitora.
Tjipa "close" ikona bija pārgruzīšana? Šitais sākās ar iOs 6....
Ta tu vēl filtrē, ka es paspēju telefonu ierubīt filmēšanas modē...sūda Aipads, fakin apple! Kopš stīvs nomira, apple sāka gļučīt...
Fig viņu zin, es kā tik pirms nedēļas jaunam 3 paaudzes 32Gb iPadam liku IOS6 , vis strādā normāli iztestēju un atdevu cilvēkam lietošanā, nav vēl sūdzējies.
Nu beidz, šams pat neslēdz ara, un intensīvi lieto, bija viņam androidiskais, nepatika, paņēma iPad un ir apmierināts kā begemots. Protams spēles šams nespēlē uz viņa, izmanto tikai prezentācijas materiālu demonstrēšanai, e-pastam un internetam, kā ari mājas mac tehnikas attālai vadīšanai.
chukmasoff_f:
Nu beidz, šams pat neslēdz ara, un intensīvi lieto, bija viņam androidiskais, nepatika, paņēma iPad un ir apmierināts kā begemots. Protams spēles šams nespēlē uz viņa, izmanto tikai prezentācijas materiālu demonstrēšanai, e-pastam un internetam, kā ari mājas mac tehnikas attālai vadīšanai.