Kāpēc lai šie nepiedalītos , projekts interesants konkurence patīkama balvas ari Ja kādam ir vēlme MIERĪG , iepriekšējie uzvarētaji nav nekas PĀRDABISKS taču gana interesanti darbi.
es kadu bridi atpakal tur tuseju, biju sajusma par bizu kvalitati, bet fiksi sapratu ka iznemot kvalitati man vajag ari ko citu. Ne ainavas, ne arhitektura, ne plikas sievietes mani neinterese, finala, darbu del kuriem man tur ieiet paliek gauzam maz.... Ar to ari izbeidzas... Pie tam no manis piedavatajam 10 bildem vini izvelejas ko tadu, kur es skaidri sapratu: vinejo kuratoru, un mana gaume, galigi nesakrit
backspin:Palicis vairs mazāk par nedēļu - pieteikšanās līdz 30. novembrim. Arī izdomāju, ka varētu noriskēt http://1x.com/photoawards/vote/624e81f53d001f99a616451d0a1d6489
cilvēku balsojums ir viens, bet būs arī atsevišķi žūrijas balsojums - tā dēļ va arī startēt ... jo konkursos, kur galvenais rādītājs ir pasažieru balsojums, sen vairs nepiedalos;-)
dansiga:cilvēku balsojums ir viens, bet būs arī atsevišķi žūrijas balsojums - tā dēļ va arī startēt ... jo konkursos, kur galvenais rādītājs ir pasažieru balsojums, sen vairs nepiedalos;-)
+++ Bet tur jau arī pasažieri advencētāki, nav gluži "Dienas" konkursiņš.
dansiga:cilvēku balsojums ir viens, bet būs arī atsevišķi žūrijas balsojums - tā dēļ va arī startēt ... jo konkursos, kur galvenais rādītājs ir pasažieru balsojums, sen vairs nepiedalos;-)
+++ Bet tur jau arī pasažieri advencētāki, nav gluži "Dienas" konkursiņš.
zin ... it kaa Saachi galerijā arī advancēti pasažieri .. bet nu kad gāja vaļā internetbalsojumi - tur arī tika pieslēgti visi opji utt labi, ka tur tā sistēma nu ir nomainīta
dansiga:ehhh - būs man arī jāsaņemās .. bišk gan spaŗni nolaidušies pēc šādiem tādiem uzbraucieniem
Lūk, to Tu - veltīgi! Jebkur garāmgājēja no pirksta izzīstus (un pārējai publikai tos tūdaļ skaļā balsī pavēstītus) uzskatus nedrīkst jaukt ar konstuktīvu kritiku.
dansiga:ehhh - būs man arī jāsaņemās .. bišk gan spaŗni nolaidušies pēc šādiem tādiem uzbraucieniem
Lūk, to Tu - veltīgi! Jebkur garāmgājēja no pirksta izzīstus (un pārējai publikai tos tūdaļ skaļā balsī pavēstītus) uzskatus nedrīkst jaukt ar konstuktīvu kritiku.