forum.gif
Kāds no mūsējiem piedalās?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kāds no mūsējiem piedalās?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.11.12 23:59
 citēt
Pēdējā laikā forumā diskusijas par konkuriem un tā...
Balvas tīri jēdzīgas, konkurence arī. Kāds no mūsējiem piedalās?
1x.com...
Publicēts: 19.11.12 00:08 labots
 citēt
Kāpēc lai šie nepiedalītos , projekts interesants konkurence patīkama balvas ari :) Ja kādam ir vēlme MIERĪG , iepriekšējie uzvarētaji nav nekas PĀRDABISKS taču gana interesanti darbi.
Publicēts: 19.11.12 00:33
 citēt
Jav lasiju šito pirms pāris dienām, vis ok, bet nedavelku lidz prasībām.
Publicēts: 19.11.12 01:44
 citēt
Ā, re kas tas ir... visus viņu spamus izmetu nelasījis... žēl, feisbuka sekotāju skaitā nevelku, jo tas feisbuks kretinē... sen neko nelieku...
Publicēts: 19.11.12 06:09
 citēt
Ar vienu darbiņu ir izdevies pie viņiem piekļūt 1x.com....
Ja patīk drīkst nobalsot:D
Publicēts: 19.11.12 08:42
 citēt
es kadu bridi atpakal tur tuseju, biju sajusma par bizu kvalitati, bet fiksi sapratu ka iznemot kvalitati man vajag ari ko citu. Ne ainavas, ne arhitektura, ne plikas sievietes mani neinterese, finala, darbu del kuriem man tur ieiet paliek gauzam maz.... Ar to ari izbeidzas... Pie tam no manis piedavatajam 10 bildem vini izvelejas ko tadu, kur es skaidri sapratu: vinejo kuratoru, un mana gaume, galigi nesakrit ;)
Publicēts: 19.11.12 12:42
 citēt
Gemini808:Ar vienu darbiņu ir izdevies pie viņiem piekļūt 1x.com....

Patīk, nobalsoju!
Publicēts: 19.11.12 14:08
 citēt

Loti patik. Tikai nevar saprast ta veidojuma istos izmerus.
Publicēts: 19.11.12 14:14
 citēt

BAIGLAPS!!!
Publicēts: 19.11.12 17:42
 citēt
izgājušoreiz piedalījos, kad balvā bija 5DMkII... dikti jau nu sabēdājos, ka nedabūju pirmo vietu :D :D :D vēlu sekmes tiem, kuri šoreiz piedalās
Publicēts: 26.11.12 20:26
 citēt
Palicis vairs mazāk par nedēļu - pieteikšanās līdz 30. novembrim.
Arī izdomāju, ka varētu noriskēt :)
1x.com...
Publicēts: 26.11.12 20:31
 citēt
backspin:Palicis vairs mazāk par nedēļu - pieteikšanās līdz 30. novembrim.
Arī izdomāju, ka varētu noriskēt :)
http://1x.com/photoawards/vote/624e81f53d001f99a616451d0a1d6489

jēē - par šo ar llielu prieku nobalsoju :-)
Publicēts: 26.11.12 20:33
 citēt
Yo! labs es ar, par:)
Publicēts: 26.11.12 20:36
 citēt
Gemini808:Yo! labs es ar, par:)

par Tavējo es arī nobalsoju :-)
Publicēts: 26.11.12 20:41
 citēt
dansiga:
Gemini808:Yo! labs es ar, par:)

par Tavējo es arī nobalsoju :-)

Jā, man arī patika :)
Publicēts: 26.11.12 20:43
 citēt
ehhh - būs man arī jāsaņemās .. bišk gan spaŗni nolaidušies pēc šādiem tādiem uzbraucieniem :-(
Publicēts: 26.11.12 20:46
 citēt
nobalsoju par abām.LABAS
Publicēts: 26.11.12 20:47
 citēt
dansiga:ehhh - būs man arī jāsaņemās .. bišk gan spaŗni nolaidušies pēc šādiem tādiem uzbraucieniem :-(

neticu.:face-wink:
Publicēts: 26.11.12 20:47
 citēt
cilvēku balsojums ir viens, bet būs arī atsevišķi žūrijas balsojums - tā dēļ va arī startēt ... jo konkursos, kur galvenais rādītājs ir pasažieru balsojums, sen vairs nepiedalos;-)
Publicēts: 26.11.12 20:50
 citēt
dansiga:cilvēku balsojums ir viens, bet būs arī atsevišķi žūrijas balsojums - tā dēļ va arī startēt ... jo konkursos, kur galvenais rādītājs ir pasažieru balsojums, sen vairs nepiedalos;-)

+++ Bet tur jau arī pasažieri advencētāki, nav gluži "Dienas" konkursiņš. :)
Publicēts: 26.11.12 21:01
 citēt
backspin:
dansiga:cilvēku balsojums ir viens, bet būs arī atsevišķi žūrijas balsojums - tā dēļ va arī startēt ... jo konkursos, kur galvenais rādītājs ir pasažieru balsojums, sen vairs nepiedalos;-)

+++ Bet tur jau arī pasažieri advencētāki, nav gluži "Dienas" konkursiņš. :)

zin ... it kaa Saachi galerijā arī advancēti pasažieri .. bet nu kad gāja vaļā internetbalsojumi - tur arī tika pieslēgti visi opji utt :-) labi, ka tur tā sistēma nu ir nomainīta :-)
Publicēts: 26.11.12 22:27 labots
 citēt
Nu izskatas tur jau smukas bildes, es ari sstukoju , ka vajadzeetu piedaliities. Tik nu, viens ir sstukot, otrs - piedaliities.. :)
Publicēts: 27.11.12 08:55
 citēt
dansiga:ehhh - būs man arī jāsaņemās .. bišk gan spaŗni nolaidušies pēc šādiem tādiem uzbraucieniem :-(
a vajag piedalīties Silvija, vajag - tad Tu redzēsi ko Tavas bildes ir vērtas arī bez visiem ordeņiem!
Publicēts: 27.11.12 09:19
 citēt
f-foto, tak Kartočka uzskata, ka manas bildes ir vissliktākās uz pasaules, un kā vispār mani zeme tur :-)))
Publicēts: 27.11.12 11:56
 citēt

Lūk, to Tu - veltīgi! Jebkur garāmgājēja no pirksta izzīstus (un pārējai publikai tos tūdaļ skaļā balsī pavēstītus) :face-sad:uzskatus nedrīkst jaukt ar konstuktīvu kritiku.
Publicēts: 27.11.12 12:05
 citēt
Voldemorts:

Lūk, to Tu - veltīgi! Jebkur garāmgājēja no pirksta izzīstus (un pārējai publikai tos tūdaļ skaļā balsī pavēstītus) :face-sad:uzskatus nedrīkst jaukt ar konstuktīvu kritiku.

Māksla pieder tautai!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):