forum.gif
SEAT Cordoba Vario 2000.g. radio.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / SEAT Cordoba Vario 2000.g. radio.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.11.12 16:34
 citēt
Tātad - ir tāds braucamrīks, kuram ģeniālie spāņu inženieri ir salaiduši kopā rādiķi un klimata kontroli. Tad nu radio ir izprogrammējies, līdz ar to gļučī arī apkure. Bet tieši šīs sērijas magnetolas nav tik viegli atrodamas šrotos. Varbūt kādam ir paziņa ar šādu mašīnu, varbūt zina, kā no tās dabūt to kodu vai firmvāri?
Publicēts: 20.11.12 17:48
 citēt
Neīstajā vietā taisi topiku. Mēģini šeit www.vwmotion.lv...
Publicēts: 20.11.12 17:50
 citēt
Tavs auto tev droši vien nenāk no autosalona kā jauns pirms 12 gadiem?
Vari aizbraukt pie seat oficiālā pārstāvja ar auto tehnisko pasi un par dažiem latiem vini tev izdrukās kodu lapu, ja mācēsi sarunāt :) Man izdevās. Bet man bija OPEL, un pēc tam, kad šis jau savā naudas lādē bija iestūķējis manus 10Ls, man pārstāvis saka, bieži lietotam automašīnām kāds ir kaut kur uzrakstījis šo kodu jo servisa kodu gramatiņas parasti pazūd, vai arī glabājas tikai pie oficiālā dīlera. Un kā re manam maģītim korpusa otrā pusē kāds bija uzrakstījis manis nopirkto kodu :anger:

Tavs gadījums arī esot dažām franču un korejiešu automašīnām.

Un ja dikti māki hakerēt tad cau mūsu neizmērojamajiem interneta resursiem arī kaut ko vari atrast. Paskaties slavenajā izsoļu lapā ebai.kom.
Publicēts: 20.11.12 18:50 labots
 citēt
ArmandsK_:Mēģini šeit

Paldiesiņ, iereģistrējos.
armands_z:Tavs auto tev droši vien nenāk no autosalona kā jauns pirms 12 gadiem?
Vari aizbraukt pie seat oficiālā pārstāvja ar auto tehnisko pasi un par dažiem latiem vini tev izdrukās kodu lapu, ja mācēsi sarunāt :)

Hmmmm... arī to var pamēģināt. Tik tā Auto Halle kaukādā nomalē, bet gan jau atradīs.
Publicēts: 20.11.12 19:08
 citēt
kādam nemētājas garazhaa laba garrett turbina 2002/2004 gadam m47tu dzinejam?
Publicēts: 20.11.12 19:11
 citēt
kādam nevajag GAZ - 51 priekšējo spārnu?
Publicēts: 20.11.12 19:14
 citēt
ne paldies, bet labprāt iegādātos elljas seperatoru vorteks tipa m47tu dzinejam:)
pretī varu dot pasha shauta buka ragus uz ozola delisha.
Publicēts: 20.11.12 19:14
 citēt
kā jauns, uz auto nav bijis img.fotoblog.lv...
Publicēts: 20.11.12 19:16
 citēt
eļļas separatora nav, bet piena , kaut kur laukos mētājās
Publicēts: 20.11.12 19:18
 citēt
klau, a ljergas aparaats? ir doma nākam ruden sākt razhot kalvadosu...;)
Publicēts: 20.11.12 19:26
 citēt
nav, bet kalvadosveidīgās dziras ražošana, vasarnīcu rajonā, aizkrauklē iet pilnā sparā, ar mehanizētu sulas spiešanu, brāgas raudzēšanu un dzīšanu caur trubām..... esmu, daudz maz lietas kursā, jo tas viss notiek blakus gabalos +/- :bad_smile:
Publicēts: 20.11.12 19:30
 citēt
Publicēts: 20.11.12 21:06
 citēt
A man ir 3 pilnīgi jauni destilatori :big_smile: bet sliktiem fotoknipsētājiem nepārdošu :grimace:
Publicēts: 20.11.12 21:51
 citēt
A man ir meģikipotokoblasters - ar to var apšļakatot a šķidru kaparu kādu citu +/- attīrītu bleķi - pret cordobu nemainītu, bet tā īsti vajadzīgs arī nav :)
Publicēts: 20.11.12 22:55
 citēt
negatIvs:kādam nevajag GAZ - 51 priekšējo spārnu?

Pa pastu varēsi atsūtīt? Baigi vajag! Pretī varu baltas opeļa durvis. Astrai derēs.
Publicēts: 21.11.12 20:20
 citēt
A man,a man...:what: A man ir III-šā Golfa sinhras kārba BEZ reduktora!!! :face-grin: Pa kādi 50 lati atdotu...:shame:
Publicēts: 21.11.12 20:39
 citēt
Man no Mitsu Galanta 2.0 motors, durvis, bāka, zapaska, un vēl visāda draza no salona, un ne tikai, mētājas. Pa lēto!
Publicēts: 21.11.12 20:42
 citēt
Iebraucām "fotošrotā"...::face-grin:
Publicēts: 21.11.12 20:48 labots
 citēt
Automobīlisti...
Sieva:
- ak tu mans autombīlists...
Vīrs:
- man taču nav mašinas!
- ak tu autombīlists...
- paklau, arī naudas nav lai autiņu pirktu...
- ak tu autombīlists... agrāk no kājas pieleci, pēc tam tikai no rokas, a tagad pat uzsūkšana nelīdz... autombīlists...
(latv. val. gan jocīgi tie šoferu termini skan)
Publicēts: 21.11.12 22:25
 citēt
ZIL karbūzis :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):