Tātad - ir tāds braucamrīks, kuram ģeniālie spāņu inženieri ir salaiduši kopā rādiķi un klimata kontroli. Tad nu radio ir izprogrammējies, līdz ar to gļučī arī apkure. Bet tieši šīs sērijas magnetolas nav tik viegli atrodamas šrotos. Varbūt kādam ir paziņa ar šādu mašīnu, varbūt zina, kā no tās dabūt to kodu vai firmvāri?
Tavs auto tev droši vien nenāk no autosalona kā jauns pirms 12 gadiem? Vari aizbraukt pie seat oficiālā pārstāvja ar auto tehnisko pasi un par dažiem latiem vini tev izdrukās kodu lapu, ja mācēsi sarunāt Man izdevās. Bet man bija OPEL, un pēc tam, kad šis jau savā naudas lādē bija iestūķējis manus 10Ls, man pārstāvis saka, bieži lietotam automašīnām kāds ir kaut kur uzrakstījis šo kodu jo servisa kodu gramatiņas parasti pazūd, vai arī glabājas tikai pie oficiālā dīlera. Un kā re manam maģītim korpusa otrā pusē kāds bija uzrakstījis manis nopirkto kodu
Tavs gadījums arī esot dažām franču un korejiešu automašīnām.
Un ja dikti māki hakerēt tad cau mūsu neizmērojamajiem interneta resursiem arī kaut ko vari atrast. Paskaties slavenajā izsoļu lapā ebai.kom.
armands_z:Tavs auto tev droši vien nenāk no autosalona kā jauns pirms 12 gadiem? Vari aizbraukt pie seat oficiālā pārstāvja ar auto tehnisko pasi un par dažiem latiem vini tev izdrukās kodu lapu, ja mācēsi sarunāt
Hmmmm... arī to var pamēģināt. Tik tā Auto Halle kaukādā nomalē, bet gan jau atradīs.
nav, bet kalvadosveidīgās dziras ražošana, vasarnīcu rajonā, aizkrauklē iet pilnā sparā, ar mehanizētu sulas spiešanu, brāgas raudzēšanu un dzīšanu caur trubām..... esmu, daudz maz lietas kursā, jo tas viss notiek blakus gabalos +/-
A man ir meģikipotokoblasters - ar to var apšļakatot a šķidru kaparu kādu citu +/- attīrītu bleķi - pret cordobu nemainītu, bet tā īsti vajadzīgs arī nav
Automobīlisti... Sieva: - ak tu mans autombīlists... Vīrs: - man taču nav mašinas! - ak tu autombīlists... - paklau, arī naudas nav lai autiņu pirktu... - ak tu autombīlists... agrāk no kājas pieleci, pēc tam tikai no rokas, a tagad pat uzsūkšana nelīdz... autombīlists... (latv. val. gan jocīgi tie šoferu termini skan)