forum.gif
AMD vai Intel
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / AMD vai Intel
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.11.12 13:49
 citēt
RAID 0 datus pakāst ir tieši 2 x lielāka iespēja kā no viena diska, lai gan visu var pakāst :)
Publicēts: 22.11.12 13:54
 citēt
Bildes:man kolēģei ir aipads un viņa kā jābola fanāte varētu pastāstīt visus besīgos aspektus...

un zini kā tulkojas benčmarki? Cilvēkiem tak ir POHUJ vai lapu ielādē 3.6 vai 3.8 sekundēs.....

Vis jav ok, lai jav būtu ka Androids dara to ātrāk bet vizuāli tas izskatās ne tik smuki un ātri.

Personīgi nelietoju ne Androidu ne iOSU, jo nav pēc tādiem vajadzības, secinājumi ir tikai un vienīgi pēc servisā apkalpotajiem , remontētajiem un testētajiem gadžetiem ko daru ja ne katru dienu tad vis maz 3 reizes nedēļā.
Publicēts: 22.11.12 13:59
 citēt
Bildes:paskatījos dārgāko imaku kapitaalaa - 1350 lati, pēc specenēm mana jaunā kaste pa 500 latiem ieliek vienos vārtos visās pozīcijās... nju paliek vēl 800 lati superekrānam...

+ njus vēl 27" 1400p moni pierēķini un tad ap 400 laši inevstīcija/iemaksa kādai jaunai glāzei paliek pāri
Publicēts: 22.11.12 14:11
 citēt
uljens:
Bildes:paskatījos dārgāko imaku kapitaalaa - 1350 lati, pēc specenēm mana jaunā kaste pa 500 latiem ieliek vienos vārtos visās pozīcijās... nju paliek vēl 800 lati superekrānam...

+ njus vēl 27" 1400p moni pierēķini un tad ap 400 laši inevstīcija/iemaksa kādai jaunai glāzei paliek pāri
Vo!!! Par to jau bazaars!!!
Publicēts: 22.11.12 14:15
 citēt
Vai kādam ir bijuši precedenti ar datu pakāšanu no RAID5 ??? Teoriju (varbūtību) es zinu, "man tur viens stāstīja" neinteresē, interesē tieši praktiskā pieredze. Paldies.
Publicēts: 22.11.12 14:27
 citēt
Sapper:Vai kādam ir bijuši precedenti ar datu pakāšanu no RAID5 ??? Teoriju (varbūtību) es zinu, "man tur viens stāstīja" neinteresē, interesē tieši praktiskā pieredze. Paldies.

Pagaidām ir tikai vienu reizi bijis, un tad ar rezerves kopēšanu, bet bija atrasts risinājums. Detaļās tagad vairs neizstāstīšu jo vairāk kā gadu atpakaļ to dariju, un tad pa rokai ar grāmatas palīdzību.
Publicēts: 22.11.12 14:38
 citēt
Pag, situācija bija tāda, ka no disku masīva nobruka viens cietnis un bija jāatgūst dati, vai arī nobruka vairāk un dati tika pakāsti?
Publicēts: 22.11.12 14:57
 citēt
Sapper:Pag, situācija bija tāda, ka no disku masīva nobruka viens cietnis un bija jāatgūst dati, vai arī nobruka vairāk un dati tika pakāsti?

Raid5 gadījumā, ja nobrukuši vismaz divi diski, tad ir baigā pakaļā. Vēl jo vairāk, ja raids sastāvēja tikai no 3 diskiem, ja bijuši vairāk, tad varbūt ir cerības arī kaut ko atgūt.

Zinu dažus gadījumus, kad ir nobrucis viens disks. Tai sekoja diska nomaiņa un rebuild process.
Raid5 tādā ziņā ir slikts, ka nepareizi izslēdzot datoru katru reizi tiek palaist rebuild process, kas, piemēram, serveriem ir gana ilgs, jo diskam pastāvīgi ir ļoti daudz pieprasījumi. Tāpēc labāk Raid10 vai ko vēl krutāku.
Publicēts: 22.11.12 15:13
 citēt
Man ir cits gadījums. Man uz RAID5 stāv QNAP NAS 4 disku masīvs.
Publicēts: 22.11.12 15:36 labots
 citēt

Ak, ak nabaga lupatlaši, santīmu skaitītāji... da, tā tev būs šņācoša, klaboša, graboša - ķepļepa kaste, lētā plastmasas korpusā
ar makteno strāvas patēriņu un karšanu u.t.t ...
A vo iMac 27" smuks kluss alumīnija... dizaina manta ar nopietnu inženieru salāgotām iztestētām detaļām (viss forši nošancēts no vada līdz pelei :) ar fantastisku IPS moni... un kaudzi programmu jau iekšā.
Pa lēto ir jēga tik fotokameras pirkt... jo tur ir jūtams efekts :), bet ne datortehniku... vo!
Publicēts: 22.11.12 15:39
 citēt
Sapper:Man ir cits gadījums. Man uz RAID5 stāv QNAP NAS 4 disku masīvs.

Tur tak smuki var spoguli uzlikt, kas par problēmu, negribas "liekos diskus" pirkt?
Publicēts: 22.11.12 16:38
 citēt
Sapper:Pag, situācija bija tāda, ka no disku masīva nobruka viens cietnis un bija jāatgūst dati, vai arī nobruka vairāk un dati tika pakāsti?

Ne vienkarši nedublēja datus.
Publicēts: 22.11.12 23:12
 citēt
Intel ar K burtinju pie procesora. Ivy ir probleema, ka procesora dalja, kas atbild par grafiku karst, buus gruuti klookot vai buus tas jaadara atsevishkji katram kodolam. Ar Cooler Master 212 Evo i5 3570k bez voltaazjas celshanas varu klokot liidz 4.7ghz, kaa saak celt augshaa voltus, taa graadi par 10-15 uzreiz pieaug.
Publicēts: 22.11.12 23:16 labots
 citēt
A vēl labāk AMG :money:
Publicēts: 23.11.12 00:06
 citēt
Juruss:120GB aizbāzt tikai ar sistēmu un progrām ir pagrūti, ja vien neesi geimeris.
16GB aizņems RAMs (peidžfails) + sistēma un softi, nu max puse būs aizņemta no 120GB :)

man ar 8gb ramu nēesmu vēl spējis noslogot virs 5gb :D ar pietika ar 4gb, bet tomēr tikai 15ls un jau vēl 4gb. domāju arī par 16gb kgam cenā varētu dabūt lēti, bet man viņi nafig tagad nav vajadzīgi. tad kad dators pēc dažiem gadiem būs vecāks un parādīsies reāla vajadzība pēc tiem ramiem, tad arī pielikšu. BET noteikti tad tie paši 16gb maksās savus 20ls
Publicēts: 23.11.12 00:09 labots
 citēt
zuhast:
Juruss:120GB aizbāzt tikai ar sistēmu un progrām ir pagrūti, ja vien neesi geimeris.
16GB aizņems RAMs (peidžfails) + sistēma un softi, nu max puse būs aizņemta no 120GB :)

man ar 8gb ramu nēesmu vēl spējis noslogot virs 5gb :D ar pietika ar 4gb, bet tomēr tikai 15ls un jau vēl 4gb. domāju arī par 16gb kgam cenā varētu dabūt lēti, bet man viņi nafig tagad nav vajadzīgi. tad kad dators pēc dažiem gadiem būs vecāks un parādīsies reāla vajadzība pēc tiem ramiem, tad arī pielikšu. BET noteikti tad tie paši 16gb maksās savus 20ls

es gan domaaju, ka cilveeks domaaja virtuaalo ramu uz kura drazas glabaajas njemot no diska atminju.
par ramiem: pa priekshu skaties pie kaadiem zemajiem taimingiem (CL) var augstaakos iespeejamos mhz dabuut, tur nav viss tik vienkaarshi un ar gb viss nebeidzas.
veel jau ir indiviidi, kas 32-bitu opereetaajsisteemaam 8gb ramus arii liek un priecaajas!
Publicēts: 23.11.12 01:33
 citēt
martins_goncars:
zuhast:

es gan domaaju, ka cilveeks domaaja virtuaalo ramu uz kura drazas glabaajas njemot no diska atminju.
par ramiem: pa priekshu skaties pie kaadiem zemajiem taimingiem (CL) var augstaakos iespeejamos mhz dabuut, tur nav viss tik vienkaarshi un ar gb viss nebeidzas.
veel jau ir indiviidi, kas 32-bitu opereetaajsisteemaam 8gb ramus arii liek un priecaajas!

Nja 32bitu sistēma vairāk kā 3Gb nevelk, jo paradresacijai ir sava robeža.
Nav runa par virtuālo bet par reālo, es kad taisu renderingu man treizēm aizsit lidz 12Gb reālo atmiņu , ne vis virtuālo tapēc jav ari ir 16gb, un doma ir pat par 32 GB RAM, vienu tādu nesen lasiju kompi, tieši priekš 3D renderinga.
Publicēts: 23.11.12 04:47 labots
 citēt
Uzjas , man kā reiz tiko sīkā atsutija vajadzibu "Kompis bilžu apstrādēi" mājas apstakļos , darbināšot tikai PS bilžu apstrādēi un Bildes no 5D MARK III līdz 1000 kadriem mapē :D ;D Tā lai paralēli vara strādāt paketrēm bildes un atlasīt ar ACD katalogus , darbināt internetu. Tātad BEZ `PARMĒRĪBĀM jo kastes viņi maina reizi 2 gados un neko nemodernizē pa vidu. PIEDAVĀJUMI ? Ieteikumi ? MAC nevaig ar to viņa patis spēlējās skolā un darbā. Sjitas šauri KREISAJAM PS un viss.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas