Skatijos tev saraksta SATA kastīte cietnim, ja nav noslēpums kādu un pa cik naudām paņēmi?
LV var nopirkt labu kastīti, kam dar gan SATA, gan PATA diski ir USB un E-sata ideāli. Nesen meklēju un tādu monstru daudz vietās nemaz nevar iegādāties.
Tā ir 3.5" es pēdējā laikā principā skatos uz 2.5", lai gan tādā nevar dabūt 500GB vai vismaz 350GB, tomer ir savi plusi - var stradat visur, jo nav vajadziga elektriba tapat ka portativajam
Tā ir 3.5" es pēdējā laikā principā skatos uz 2.5", lai gan tādā nevar dabūt 500GB vai vismaz 350GB, tomer ir savi plusi - var stradat visur, jo nav vajadziga elektriba tapat ka portativajam
max ko iekšā var dabūt ir 120GB vai nu jau 160GB, bet nu tas ir atkarīgs no vajadzībām. Toties 3.5" var dabūt iekšā pat >700GB + strādāt kā ar normālu disku caur e-sata, ja vien mātes plate atbalsta vai arī ir adapteris. Bet tā super!
Vispār ir arī 250gb uz 2.5'' 3.5'' ir arī tereabaitīgie diski.
Skatoties, kam tev vajag. Bet principā, vislabākais variants ir ņemt jau gatavu external hdd, nevis pirkt šitos ārējos keisus, jo tie ir pilnīgākie mēsli (lielākoties).
Nu man jau šobrīd ir 3.5" - tiesa gan nekāds lielais, bet ar 160GB pagaidām pietiek + portatīvajam cietais 160GB, tāpēc arī domaju par to, ka vajadzētu mainīt (pārdot) savu 3.5" arejo uz 2.5" lai varētu darbināt to bez elektrības - lieki vadi barotaji utt.
2.5" ja ieliek 100GB cieto, tad tiirii tikai bildēm varbūt vēl kādiem sīkumiem pilnībā pietiek kādam laikam
Bet principā, vislabākais variants ir ņemt jau gatavu external hdd, nevis pirkt šitos ārējos keisus, jo tie ir pilnīgākie mēsli (lielākoties).
Mans uzskats gan ir pretējais vienīgais ja tu ņem External, kas ir Brand, piemēram WD, pretējā gadījumā nevar zināt kādas firmas cietais ir iekšā, kas man piemēram ne īpaši patiktu zinot dažu "labo" firmu cieto disku dzīves mūžu... Ko šādā gadījumā dod kastīte - neko...
es tiko pārgāju uz sata 3.5. tādu universālu kastīti nez vai vajag , ja kādam ir vēlēsanās varu pa 15ls savu veco pata 3.5 atdot. Pēdējais cietnis, bija 400gb.
O! jet.lv pat zin, ļoti labi. labs kantoris. pats daudz ko no turienes esmu ņēmis un arī labas atlaides saņēmis es mērķēju uz LACIE 500 GB ethernet - nolikšu kādā dziļākā vietā kur neko nedzirdēs, pievilkšu vadu un lietošu.
O! jet.lv pat zin, ļoti labi. labs kantoris. pats daudz ko no turienes esmu ņēmis un arī labas atlaides saņēmis es mērķēju uz LACIE 500 GB ethernet - nolikšu kādā dziļākā vietā kur neko nedzirdēs, pievilkšu vadu un lietošu.
Es 1x pirku un tad par 5Ls pienesa klāt Nekāda vaina Ja tai kastītei ir 1Gbit/s tīkls tad OK, bet tā labāk tikuntā e-sata, protams uz portatīvā e-sata neredzēt pagaidām vēl tad labāk tiešām 1Gbit/s tīkls
man nepatīk usb cietie diski no rūpnīcas - ja kautkas nobirst tad vari izmest, - elpo dziļi(data rekaverijs būs dārgs). bet ja caur kastīti sāk kautkas gljukot, ir 3 iespējas. 1. slēgt cietni pa taisno pie kompja, 2.meklēt citu kast;iti, vai daudz lielākas un lētākas iespējas iedot kaadam hdd datu atjaunošanas kantorim
Data recovery būs tik pat dārgs kā iekšējam cietnim. Ir tač pilna pakaļa interentā ar programmām. Un ja kas nobirst, vai tad par garantiju nav dzirdēts?
Jūs visi runājat par 3.5" es tomēr mērķēju uz ko mazāku, vieglāku, ērtāk lietojamu un pats galvenais mobilu - 2.5" cieto, kādiem 120GB, cena gan nav nekada iepriecinošā, tomēr nav nepieciešama papildus barošana un ir iespēja leitot lidojot, vai kur citur, kur nav eleketribas...
sasar - par data recovery tas atkarigs, ka cietais nobirst, ja vienkārši nobrūk, bet pēc tam vēl griežās un var atkal tajā ierakstīt/nolasīt, tad var ar programmām, ļoti labi atjaunot, bet ja cietajam atsakās kāda no dzelžu detaļām, tad atjaunošana ir visumā dārga...
Canon RS-60E3- Protams var nofotogrāfēt+lock shutter
Canon RS-80N3- Šim laikam ir iespēja nospiest slēdzi līdz pusei un pa visam+nobloķēr shutteri, lai izmantotu BULB
Kādas tad viņiem atšķirības izņemot protams cenu starpību :roll: :roll:
Tiešām neviens nepamana, ka šīs pultis ir dažādiem fočukiem? Pirmā ir priekš 350D/400D, bet otrā, ja nekļūdos, ir priekš 20D/30D. Tur ir visa atšķirība. Pats paņēmu pirmo (priekš 400D) un ar to arī var nospiest slēdzi līdz pusei, tad līdz galam un var nofiksēt slēdzi, lai bildētu BULB rezīmā.