Eltons:Pikčerheppī neiesaku... kolēģim redzēju brāķa grāmatu (esot gan pēc tam paši pārtaisījuši), kā arī man pašam vienu kalendāru šie sūdīgi uztaisīja...
Nav tik traki. Ja ņem A+ druku, labu papīru ir ok. Problēmas gan ir ar m/b bildēm, nesanāk īsti m/b.
PIEVIENOJOS , izmantojam jau gadiem no visas eiropas un NE REIZI nev bijušas problēmas CENAS ar patīkamas , patreiz 30% atlaide PIRMS X-mas , visma mumss.
Caur blurb būšu pasūtijis jau kādas 20 grāmatas un kādos 2 gadījumos ir bijušas problēmas ar druku, bet abas reizies ir atsūtīta jauna grāmata vietā pēc pāris e-pastu apmaiņas ar supportu.
Neskatoties uz to esmu apmierināts, izmantoju un iesaku.
Billy:Caur blurb būšu pasūtijis jau kādas 20 grāmatas un kādos 2 gadījumos ir bijušas problēmas ar druku, bet abas reizies ir atsūtīta jauna grāmata vietā pēc pāris e-pastu apmaiņas ar supportu.
Neskatoties uz to esmu apmierināts, izmantoju un iesaku.
Nū tev jau šausmīg niansētas "Migliņas" , par cik mus pamatā "Feisogrāfija" tad nu daudziem simtiem reižu laikam vienreis pirms gadiem 5 bija LAPAS sajauktas pilnīgi visai tirāžai liekas 50 gabalām tas ar viss , bet nu no veirākiem simtiem pašūtījumu tas nav pat 1% robežās. DĪVAINĀKAIS tas ka tas laikam bija kāds blobāls gļuks jo mēs vēl pat atpakojuši nebijām sūtijumu kad bija jau e-pasts ka NĀK NĀKAIS jau pārdrukāts