forum.gif
Fotogrāmata
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotogrāmata
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.11.12 17:14
 citēt
Gribu savam priekam uztaisīt vienā eksemplārā foto grāmatu.
Kāds ir iepriekš ar to darījies? Cenas? :face-glasses:
Publicēts: 24.11.12 17:17
 citēt
dalabonbongas:Gribu savam priekam uztaisīt vienā eksemplārā foto grāmatu.
Kāds ir iepriekš ar to darījies? Cenas? :face-glasses:

Ar selfmade nebūs lēti, arī savam priekam....
Lētāk būs fotoprinteris+kaudze fotopapīra+"Freko" iesējums cietajos vākos....:face-smile:
Publicēts: 24.11.12 17:25 labots
 citēt
Publicēts: 24.11.12 17:26
 citēt
Pikčerheppī neiesaku... kolēģim redzēju brāķa grāmatu (esot gan pēc tam paši pārtaisījuši), kā arī man pašam vienu kalendāru šie sūdīgi uztaisīja...
Publicēts: 24.11.12 17:27
 citēt
Eltons:Pikčerheppī neiesaku... kolēģim redzēju brāķa grāmatu (esot gan pēc tam paši pārtaisījuši), kā arī man pašam vienu kalendāru šie sūdīgi uztaisīja...

Nav tik traki. Ja ņem A+ druku, labu papīru ir ok. Problēmas gan ir ar m/b bildēm, nesanāk īsti m/b.
Publicēts: 24.11.12 17:37
 citēt
muljkjiibas... kraasainaas izdrukas nav pienjemamas tajaa pikcherhepiii
Publicēts: 24.11.12 17:51
 citēt
Baltskars: www.blurb.com

PIEVIENOJOS , izmantojam jau gadiem no visas eiropas un NE REIZI nev bijušas problēmas :) CENAS ar patīkamas , patreiz 30% atlaide PIRMS X-mas , visma mumss.
Publicēts: 24.11.12 19:27 labots
 citēt
www.livoniaprint.lv
Šamējie drukā 1x.com grāmatas, kvalitāte ļoti patīkama.
Publicēts: 24.11.12 20:09
 citēt
Caur blurb būšu pasūtijis jau kādas 20 grāmatas un kādos 2 gadījumos ir bijušas problēmas ar druku, bet abas reizies ir atsūtīta jauna grāmata vietā pēc pāris e-pastu apmaiņas ar supportu.

Neskatoties uz to esmu apmierināts, izmantoju un iesaku.
Publicēts: 24.11.12 20:25
 citēt
Billy:Caur blurb būšu pasūtijis jau kādas 20 grāmatas un kādos 2 gadījumos ir bijušas problēmas ar druku, bet abas reizies ir atsūtīta jauna grāmata vietā pēc pāris e-pastu apmaiņas ar supportu.

Neskatoties uz to esmu apmierināts, izmantoju un iesaku.

Nū tev jau šausmīg niansētas "Migliņas" , par cik mus pamatā "Feisogrāfija" tad nu daudziem simtiem reižu laikam vienreis pirms gadiem 5 bija LAPAS sajauktas pilnīgi visai tirāžai liekas 50 gabalām tas ar viss , bet nu no veirākiem simtiem pašūtījumu tas nav pat 1% robežās. DĪVAINĀKAIS tas ka tas laikam bija kāds blobāls gļuks jo mēs vēl pat atpakojuši nebijām sūtijumu kad bija jau e-pasts ka NĀK NĀKAIS jau pārdrukāts :):)
Publicēts: 24.11.12 20:33
 citēt
Man ir atšķīries tonis BW bildēm uz viena atvēruma. Konstanti cauri visai grāmatai. Tas laikam tapēc, ka vienu lapu apdrukā reizē no abām pusēm.
Publicēts: 24.11.12 21:38
 citēt
backspin:www.livoniaprint.lv
Šamējie drukā 1x.com grāmatas, kvalitāte ļoti patīkama.

ljoti labs ieteikums uzdrukat ofseta dazhas grāmatas...:D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):