forum.gif
Bīdmērs!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Bīdmērs!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.11.12 11:59
 citēt
Gribētos savā īpašumā iegūt verķi fotografēšanai ar reversētu objektīvu! Vajag verķi, ko uzskruvēt uz statīva un uz tā fotoaparātu - ar verķi bīdīt aparātu tuvāk objektam! :)

p.s. Gan jau dumjš jautājums, bet nezinu terminu un tamdēļ arī googles tante nevar palīdzēt - ja neatradīšu, tuvākajā laikā, taisīšu pats un likšu fotoskolas lekciju! :)
Publicēts: 25.11.12 12:23
 citēt
to sauc par statīva galvu makro bildēšanai
Publicēts: 25.11.12 12:26 labots
 citēt
Lasu rēcu:):) Nu labi PĒRC nost fotografam.com...
Publicēts: 25.11.12 12:29 labots
 citēt
Lunis:Lasu rēcu:):)

Nu tieši tamdēļ bija jautājums - es smaidu, Tu smaidi - abi uzlabojām omu šai dienai! :)

p.s. Ir ieteikums, ko darīt savādāk? Saki - mēs jau visu dzīvi mācamies un man tas tikai kā mazam bērnam paspēlēties! :)
Publicēts: 25.11.12 14:21
 citēt
Hmm... no Versatiļa kādu laiku atpakaļ nopirku, tā arī neesmu pamēģinājis... varbūt tirgot tālāk?
Publicēts: 25.11.12 14:52
 citēt
Kur dabūt "verķi",Lunis uzrakstija.
A bīdmērs izskatās šitā:

instrumenti.buv.lv...
Publicēts: 25.11.12 16:03
 citēt
Eltons:Hmm... no Versatiļa kādu laiku atpakaļ nopirku, tā arī neesmu pamēģinājis... varbūt tirgot tālāk?

A tu točno zini,ka tas ko tu nopirki ir verķis?Gadās taču daikti, pričindāļi,gadžeti,štrumi,pīsofekvipmenti un citi,kas nepavisam nav verķi.
Publicēts: 25.11.12 18:24
 citēt
Eltons:Hmm... no Versatiļa kādu laiku atpakaļ nopirku

Hmm. Biju svēti pārliecināts, ka manējais pie Spīganas. Jeb varbūt tomēr esi citu verķi no manis iepircis?
Publicēts: 25.11.12 18:34
 citēt
www.ebay.com...

Šis arī bij vajadzīgs?
Publicēts: 25.11.12 18:43
 citēt
šitais precīzi kā tas viens krievs rīzenšnauceru par štangencirkuļu sauca :big_smile:
Publicēts: 25.11.12 19:17
 citēt
Lunis:Lasu rēcu:):) Nu labi PĒRC nost [url=http://fotografam.com/2011/10/11/macro-real/

Šito]http://fotografam.com/2011/10/11/macro-real/

Šito[/url] naf ritīgs... štādu pat, ber vēl plēšas un priekšā objektīva leņķi mainīt var, ot tas ir īstais zvērs :D
Publicēts: 25.11.12 20:44 labots
 citēt
Nu labi ja vēlās taupīt tad reku ar dabūt pa dx.com... ,
US$ 16.70 BET jāpērk pēc jaun`agada tad MUITAS atkal nebūs lētajam precēm liekas līdz 50Eur
Publicēts: 25.11.12 20:47 labots
 citēt
nez, es to štruntuku pirku laikam pa 5i baksi... + tikpat par piegādi max.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):