forum.gif
Iespēja nopelnīt Z-svētku dāvaniņām.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Iespēja nopelnīt Z-svētku dāvaniņām.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.11.12 18:44
 citēt
Atnāca man šitāda vēstule, esmu patāli no Rīgas, neinteresēju, bet varbūt kādam gribās pastrādāt, pievienoju kopiju no vēstules, meiteni var sameklēt draugos_lv
Sveiki,
man ir izveidots interneta veikals un es meklēju fotogrāfu, kurš kvalitatīvi safotografētu preces - bižutēriju un aksesuārus (kaklarotas, auskarus, rokassprādzes,gredzenus, matu stīpiņas, clutch somiņas utt.)

Piemērs: www.hm.com...
tātad nepieciešams nofotografēt preces uz balta fona, un panākt, ka izskatās tik pat labi kā dzīvē.
Šobrīd būtu nepieciešams nofotografēt 675 vienības līdz nākamās nedēļas piektdienai (30.novembris).

Vai varam kā vienoties?
Un kāda būtu cena par šādu darbu?

Ar cieņu,
Sanda Zeltiņa
Publicēts: 25.11.12 19:13
 citēt
:) 1Ls par vieņību, + komandējums, + dzīvošana, + ceļš, + meitene (ne sexsam, bet kas palīdz, jo tieši sievietes rokas uzstādīts citai sievietei acij tīkami ), i togo- ap 1200, + steigas koeficenta 1,85... kaur cik reāla cena veidojās :D
Publicēts: 25.11.12 19:26
 citēt
Haiduks::) 1Ls par vieņību, + komandējums, + dzīvošana, + ceļš, + meitene (ne sexsam, bet kas palīdz, jo tieši sievietes rokas uzstādīts citai sievietei acij tīkami ), i togo- ap 1200, + steigas koeficenta 1,85... kaur cik reāla cena veidojās :D

Spekulancs........nodokļus neierēķināji.....
Publicēts: 25.11.12 19:32 labots
 citēt
Esiet bez bēdu , šit`smeitiņas meklē Jambo Dambo photographerus ne jūs , tie tik lai ietusētu ar beibi uzņemies JEBKO arī to par o nebūs nekad dzirdejuši:):) Otrs variants cilvēkus kuri to dara IKDIENĀ un paņem šito KLĀT, savadāk būs CENA kā Haiduks raxta:)
Publicēts: 25.11.12 19:52
 citēt
Lunis:Esiet bez bēdu , šit`smeitiņas meklē Jambo Dambo photographerus ne jūs , tie tik lai ietusētu ar beibi uzņemies JEBKO arī to par o nebūs nekad dzirdejuši:):) Otrs variants cilvēkus kuri to dara IKDIENĀ un paņem šito KLĀT, savadāk būs CENA kā Haiduks raxta:)

Nu ja , ka šitas jāņem kā papildus klāt , tā teikt konvejierī , lai nav ilgi jāmokās :)
Publicēts: 25.11.12 19:55
 citēt
1 fotogrāfs, 5 asistenti tad tā lieta ies....:)
Lielākās problēmas paredzu pasūtītāja paša haosā t.b. ne jau nobildēt problēma...problēma būs paņemt, nolikt, atlikt atpakaļ un vēl to visu nesajaukt...vošem konveijeru radīt:)
Publicēts: 25.11.12 19:56
 citēt
Slaisti jūs esat :D :D :D kas ir grūti paknipsēt???????:amazing:
Publicēts: 25.11.12 19:56
 citēt
imgfoto:1 fotogrāfs, 5 asistenti tad tā lieta ies....:)
Lielākās problēmas paredzu pasūtītāja paša haosā t.b. ne jau nobildēt problēma...problēma būs paņemt, nolikt, atlikt atpakaļ un vēl to visu nesajaukt...vošem konveijeru radīt:)

+++
Publicēts: 25.11.12 19:57 labots
 citēt
Oliss:Slaisti jūs esat :D :D :D kas ir grūti paknipsēt???????:amazing:

tas tev nav divus vadus satīt un pogu nospiest...:D
Publicēts: 25.11.12 20:00
 citēt
Haiduks::) 1Ls par vieņību, + komandējums, + dzīvošana, + ceļš, + meitene (ne sexsam, bet kas palīdz, jo tieši sievietes rokas uzstādīts citai sievietei acij tīkami ), i togo- ap 1200, + steigas koeficenta 1,85... kaur cik reāla cena veidojās :D
grūti iedomāties, ka Tu varētu paveikt ko sievietes acij tīkamu...

99% modes industrijā to, kas patīk sievietēm rada vīriešu rokas.
Publicēts: 25.11.12 20:00
 citēt
imgfoto:
Oliss:Slaisti jūs esat :D :D :D kas ir grūti paknipsēt???????:amazing:

tas tev nav divus vadus satīt un pogu nospiest...:D

Ja būs pareizi satīts - būs salūts , būs nepareizi satīts būs blīkšķis , bet nebūs ko sodīt :D
Publicēts: 25.11.12 20:02
 citēt
Tanta, doma??? Man jau liekas, ka viņam pat pofig kur pļus, kur minus...vienalga tā elles mašīna iet gaisā:D
Publicēts: 25.11.12 20:06
 citēt
imgfoto:Tanta, doma??? Man jau liekas, ka viņam pat pofig kur pļus, kur minus...vienalga tā elles mašīna iet gaisā:D

Nu bet ja nejauši pieķer tos vadus kas aiz muguras rezerves spridzekļiem salikti :D :D :D
Publicēts: 25.11.12 20:07
 citēt
domā viņiem ir rezerves? da nuu...:D
Publicēts: 25.11.12 20:24
 citēt
Neviens nav ēzelis lai rezerves lietas (izņemot aķus) vilktu līdzi.... viss ir čotka saplānot jau mājās un aizvedos viss tiek pareizi salikts. Tas gan tiesa mums ir pofig kurš vads ir "+" kurš "-" :D
Publicēts: 25.11.12 20:59
 citēt
5 dienas pa 8 h = 3.5 minūtes vienai bildei (uzlikt, noknipsēt, noņemt). Tātad fiziski reāli paveicams darbiņš (bez bilžu apstrādes), jo bieži šitādus piedāvā nereālos termiņos (10k priekšmetus divās dienās). Vajag gan piešautu roku un tehniku (laitbokss rādās būt darba neatņemama sastāvdaļa). Meitene gan, ļoti iespējams, kaulēsies pat par Ls50 (ap Ls 220 mēnesī), bet simtu uzskatīs par nekaunību.
Publicēts: 25.11.12 21:06
 citēt
Bildes:
grūti iedomāties, ka Tu varētu paveikt ko sievietes acij tīkamu...

99% modes industrijā to, kas patīk sievietēm rada vīriešu rokas.

Vecums, vecums iestājies, naf jaf vairs jaunais puika Anirs , pats redzi un apstiprini, ka tev grūti ar domāšanu :D
... bet
... Cik zinu, tad te www.springstudios.com... ir bijusi Ilze Vanaga par asistenti kādu gadu, vari nosaukt kādu Latvijas veci, kas tur uzaicināts :D.
Publicēts: 25.11.12 21:06
 citēt
jtphoto:5 dienas pa 8 h = 3.5 minūtes vienai bildei (uzlikt, noknipsēt, noņemt). Tātad fiziski reāli paveicams darbiņš (bez bilžu apstrādes), jo bieži šitādus piedāvā nereālos termiņos (10k priekšmetus divās dienās). Vajag gan piešautu roku un tehniku (laitbokss rādās būt darba neatņemama sastāvdaļa). Meitene gan, ļoti iespējams, kaulēsies pat par Ls50 (ap Ls 220 mēnesī), bet simtu uzskatīs par nekaunību.

Gan jau kāds pa lēto uztaisīs un tad meitēns sapratīs , ka lai būtu labs gala rezultāts (veiksmīga pārdošana) ir jāsamaksā kā pieklājas un tad varēs arī prasīt rezultātu ( kas noteikti ir jāatrunā līgumā ) :)
Publicēts: 25.11.12 21:20
 citēt
jtphoto:(laitbokss rādās būt darba neatņemama sastāvdaļa).

cilvēkam vajag lietas ar spoguļvirsmu, bez ēnām, uz balta fona - tur tas netīrās veļas grozs pa gabalu jātur.
Publicēts: 25.11.12 22:18
 citēt
Maris:
jtphoto:(laitbokss rādās būt darba neatņemama sastāvdaļa).

cilvēkam vajag lietas ar spoguļvirsmu, bez ēnām, uz balta fona - tur tas netīrās veļas grozs pa gabalu jātur.

mmmmja, bet daudziem kubs šķiet Dieva dāvana.......zin kā - 2 lampiņas un braucam bez domāšanas
Publicēts: 25.11.12 22:35
 citēt
Aizdomas, ka tās liets nav visas vienādi bildējamas. Dažām spoguļvirsmas lielas, citām var arī gaismas kastē. Katra jāpagroza . lai ir labā rakursā. Atkarībā no vēlamās kvalitātes 500- 1500Ls.
Publicēts: 25.11.12 22:46
 citēt
Es atnācu pateikt,ka ar mani var nerēķināties.Es negribu strādāt.
Publicēts: 25.11.12 22:50
 citēt
viecha:Es atnācu pateikt,ka ar mani var nerēķināties.Es negribu strādāt.

es gar zemi :-0))))) sliņķis T u tāds;-))))
Publicēts: 25.11.12 23:04
 citēt

Pievienojos,nafig
Publicēts: 25.11.12 23:08
 citēt
man nav laika bildēt, jāstūrē... tā kā es atsakos kā trešais!
Publicēts: 25.11.12 23:09
 citēt
ES gan varētu sabildēt, ja tā meitene smuka :big_smile:
Publicēts: 25.11.12 23:25
 citēt
dansiga:

es gar zemi :-0))))) sliņķis T u tāds;-))))

Nu tā ir tā anekdote,kur vecis atnāk pieteikties darbā pēc sludinājuma.:face-grin:
Publicēts: 26.11.12 10:13 labots
 citēt
Diezgan līdzīga stila piedāvājums bija pirms vairākiem gadiem no ārstu biedrības visnotaļ cienījamā priekšsēža P.Apiņa k-ga.
Priekš kaučkāda kataloga vajadzēja sabildēt visas Rīgas aptiekas- katrai ārskatu un intejeru (sīkas bildītes, bet tas jau būtību nemaina) . Neatceros, cik to aptieku- tuvu pie trim simtiem, taču piedāvāto "algu" atceros labi, jo neko smieklīgāku nevarēju iedomāties- 300 Ls par visu pasākumu !!! (ieskaitot tēriņus visu aptieku atrašanai un apbraukāšanai :anger:
Publicēts: 26.11.12 14:46
 citēt
_AlterNative:Aizdomas, ka tās liets nav visas vienādi bildējamas. Dažām spoguļvirsmas lielas, citām var arī gaismas kastē. Katra jāpagroza . lai ir labā rakursā. Atkarībā no vēlamās kvalitātes 500- 1500Ls.

Tas vis pupu mizas, tā nav ne kāda dargā juvelirka, un par dargo juvelirku maxā no 3 lidz 5ls par vienību. te ja maxā 1ls gab, vis ir ok, bet cik pieredze rāda tad šo štruntu tirgoņi tādas summas nepavelk.
Publicēts: 26.11.12 17:07
 citēt
Tante imgfoto:...Ja būs pareizi satīts - būs salūts , būs nepareizi satīts būs blīkšķis , bet nebūs ko sodīt... Tanta, doma??? Man jau liekas, ka viņam pat pofig kur pļus, kur minus...vienalga tā elles mašīna iet gaisā:D

Jūs te būsiet kauko sajaukuši, tas nav Kontrolled Demolišn Inkorporeited, tikai parasts uguņošanas kantoris.
Olis tu gadījienā ap 2002.gadu pie Zolvas ezera LVM spartakiādē netaisīji salūtu?
Šaujamie bija ezerā uz plosta, pēc pirmajiem blīkšķiem plosts sašūpojās tie lielgabali apgāzās, raķetes lido uz visām pusēm, sprāgst starp atpūtas bāzes kotedžām, pirmais, kas, uz to skatoties, iešāvās prātā bija kara kinohroniku kadri par Koventrijas bombardēšanu.
Publicēts: 26.11.12 20:30
 citēt
Schneider:
Tante imgfoto:...Ja būs pareizi satīts - būs salūts , būs nepareizi satīts būs blīkšķis , bet nebūs ko sodīt... Tanta, doma??? Man jau liekas, ka viņam pat pofig kur pļus, kur minus...vienalga tā elles mašīna iet gaisā:D

Jūs te būsiet kauko sajaukuši, tas nav Kontrolled Demolišn Inkorporeited, tikai parasts uguņošanas kantoris.
Olis tu gadījienā ap 2002.gadu pie Zolvas ezera LVM spartakiādē netaisīji salūtu?
Šaujamie bija ezerā uz plosta, pēc pirmajiem blīkšķiem plosts sašūpojās tie lielgabali apgāzās, raķetes lido uz visām pusēm, sprāgst starp atpūtas bāzes kotedžām, pirmais, kas, uz to skatoties, iešāvās prātā bija kara kinohroniku kadri par Koventrijas bombardēšanu.

labi aprakstīji, apņirdzos:D
Publicēts: 27.11.12 13:56 labots
 citēt
Tante te samērās mierīgi to darbiņu uztver www.youtube.com... bet ir mantas, kuras var elementāri ar biroja skeneri nobliezt.
Publicēts: 27.11.12 14:37
 citēt
var noskenēt vai nobildēt kā tante un priekšmetu varēs atpazīt - bet meitene vēlas nepārblieztas mantas uz balta fona... un ar šādiem paņēmieniem to nekādi nevar izdarīt :)

tā arī izskatās starpība

Publicēts: 27.11.12 15:36
 citēt
Pēc pieredzes saku - sāpe dibenā bildēt rotas.
Publicēts: 27.11.12 15:45
 citēt
betas-apsargs:Pēc pieredzes saku - sāpe dibenā bildēt rotas.

tas tikai pirmo gadu kameer visu dara kaa yootoobaa :) un piektajaa gadaa arii degviina da aprasojusha alus pudeles saak klausiit
Publicēts: 27.11.12 17:15 labots
 citēt
man viņas klausa, tiklīdz paņemu otrā rokā glāzi.
un kāds tur piektais gads, parādu jebkuram, kā bildēt pudeles, atliek tik atkārtot. potams, ir izņēmumi, bet reti. Tie ir bailīgie, kuri baidās sačakarēt kameras uzstādījumus vai pašu kameru un domā, ka neko nemāk jebkurā jomā, kas augstāk par trauku mazgāšanu. Pēdējo reizi palaidām trijatā- mana meita, 14 gadīgais dēls un rukājām. Viņi abi nekad neko nebija profesionāli bildējuši.
Publicēts: 27.11.12 17:45
 citēt
_AlterNative:man viņas klausa, tiklīdz paņemu otrā rokā glāzi.
un kāds tur piektais gads, parādu jebkuram, kā bildēt pudeles, atliek tik atkārtot. potams, ir izņēmumi, bet reti. Tie ir bailīgie, kuri baidās sačakarēt kameras uzstādījumus vai pašu kameru un domā, ka neko nemāk jebkurā jomā, kas augstāk par trauku mazgāšanu. Pēdējo reizi palaidām trijatā- mana meita, 14 gadīgais dēls un rukājām. Viņi abi nekad neko nebija profesionāli bildējuši.

rukaat var shirpotrebu pa latu - to nesauc, ka pudeles klausa

saadi, lai noknipseetu, darba tikums nepaliidzees un samaksa 100-300x atshkiras

Publicēts: 27.11.12 17:59
 citēt
protams, tas bija širpotrebs šnabju vairumtirgotājam, nekādu aprasojumu!
Topiks sākās ar širpotrebu, un šādos gadījumos, ka tik ātrāk un ka tik nauda nāk un pašam pēc tam nav kauns par tizliem atspīdumiem.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):