forum.gif
Štruntiņš jeb pults, lai fotografētu neesot pie aparāta
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Štruntiņš jeb pults, lai fotografētu neesot pie aparāta
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.11.12 13:16
 citēt
Nezinu, kā tas saucas, vai tāds vispār ir. Ja vajag ātri un pāris reizes nobildēt, izmantoju aparata taimeri (lietoju Canon 450D). Bet ja man teiksim vajag biežāk fočēt un daudz reizes, un neder katru reizi skriet pie aparāta, lai ieslēgtu taimera podziņu.
Man vajag tādu kā pulti, vēlams gan bez vada, jo tas atkal ierobežotu attālumā un iespējams pat bidlēs būtu redzams, ja teiksim pati esmu kadrā. Vai ir tāds bezvada. un kur tādu iegādāties?
Publicēts: 26.11.12 13:24
 citēt
Nu ķipa....

www.priceangels.com...

Ja ir interese arī par zibspuldzes radiopalaidēju,tad varbūt kādu kam ir arī kameras palaišanas funkcija,tobiš divi zaķi ar vienu šāvienu.
Publicēts: 26.11.12 13:30 labots
 citēt
Canon RC-6
Bija, ļoti labi stradāja tieši uz 450D
bet ja nekļūdos bija pašam jāatrodas priekšpusē fočikam.
Publicēts: 26.11.12 13:37
 citēt
60uz5komats6:Nu ķipa....

www.priceangels.com...

Ja ir interese arī par zibspuldzes radiopalaidēju,tad varbūt kādu kam ir arī kameras palaišanas funkcija,tobiš divi zaķi ar vienu šāvienu.

bet man ir tikai parastā iebūvētā zibspuldze, ja jau fočētu režīmā ar zibsp., tad jau ar tai vajadzetu nostrādāt.
Publicēts: 26.11.12 13:44
 citēt
un varbut ka ir tādi, kad nav jabut ar to pulti tieši priekšā, tad jau sanāk fočēties pašai un vel ar to štruntiņu rokās
Publicēts: 26.11.12 13:55
 citēt
Vispār Canon ražōtāji ir jāsit, ka tāda fīča naf iestrādāta aparātā. Pults rokā, pats vari piegaismot un mauc. Jāpērk atsecišķi, un cik man paskaidroja Canon centrā bezvadnieks ar regulācijas iespējām ap 300 Ls... vairāk neesmu interesējies.
Publicēts: 26.11.12 14:08
 citēt
Publicēts: 26.11.12 14:18
 citēt
un ja piemeram fočēju grupu cilveku, es to vidū, es nospiežu to pulti, kura darbojas, atrodoties priekšā fočikam. Man uzreiz nostrādā, vai ir kāds sekunde, lai varu pulti kulakā paslēpt :)
Publicēts: 26.11.12 14:21
 citēt
www.fotoundavanas.lv...
tā uz ātro atradu... vai kāds ir ko līdzīgu lietojis?
Publicēts: 26.11.12 14:22
 citēt
Phottix strato. darbojas līdz 100m. palaiž arī zipeni un ja uzliek vēlvienu darbojas TTL. Reaktors šās pa saldu cenu tirgo.
Publicēts: 26.11.12 14:28
 citēt
Nezinu kā Canon, bet Nikon palaižot ar IR pulti ir iespējams izvēlēties vai viņš uzreiz šauj, vai pēc divām sekundēm (iespējams, ka sekunžu skaits dažādiem modeļiem ir atšķirīgs). Domāju, ka Canon ir kas līdzīgs.
Publicēts: 26.11.12 16:26
 citēt
Elmarss:Phottix strato. darbojas līdz 100m. palaiž arī zipeni un ja uzliek vēlvienu darbojas TTL. Reaktors šās pa saldu cenu tirgo.

Vai ar to verķi var iedarbināt aparātu, piem 5D M II un ārējo studiju zipeni? Skatīju, ka kautko bāž palaidēja ligzdā.
Publicēts: 26.11.12 16:30
 citēt
Avatars:un ja piemeram fočēju grupu cilveku, es to vidū, es nospiežu to pulti, kura darbojas, atrodoties priekšā fočikam. Man uzreiz nostrādā, vai ir kāds sekunde, lai varu pulti kulakā paslēpt :)

nu pults jau nav diestaskungs kas to nosaka - pults tik noduble šatera pogu - uzliec kameru uz 2sek. taimeri un bildēs pēc 2sek - uzliec uz 10sek taimeri (vai 12sek ka kuram ražotājam) un bildēs pēc 10 sek - pa vidam vēl varēsi skatīties kā mirgo diode uz kameras, kā tā kamera progresējoši pīkstina utt.
Publicēts: 26.11.12 16:31 labots
 citēt
Haiduks:
Elmarss:Phottix strato. darbojas līdz 100m. palaiž arī zipeni un ja uzliek vēlvienu darbojas TTL. Reaktors šās pa saldu cenu tirgo.

Vai ar to verķi var iedarbināt aparātu, piem 5D M II un ārējo studiju zipeni? Skatīju, ka kautko bāž palaidēja ligzdā.

Gan, gan.... Tobiš, vainu vienu vai otru, ja gribi ABUS VIENLAIKUS, sagādā divus komplektus....:face-smile:
Ja gribi vairāk ko uzzināt, PM
Publicēts: 26.11.12 17:11
 citēt
azarts:...pašam jāatrodas priekšpusē fočikam.

Canonim lietoju kabeļa pulti, nepiefiksēju, bet Pentaxim remote uztvērēji ir divi - priekšā un pakaļā.
Stulbi, ja būtu tikai ar vienu.
Publicēts: 26.11.12 20:28
 citēt
Nu, tip` šitāds... noderēs arī pēcāk www.masterfoto.lv...
Publicēts: 26.11.12 21:54
 citēt
Nikonam pirku pa 0.99$, Canonam izskatas nedaudz dargak www.ebay.com...
Publicēts: 27.11.12 09:35
 citēt

paskatiju shito, bet man ir tikai iebūvētā zibspuldze, tad jau šis štrunts neder,uz atvertas iebuvetas jau to neuzliksi :(
Publicēts: 27.11.12 10:01
 citēt
un kur man labāk griezties, lai šo te nopirktu uz vietas, un lai man ari apstasta un parāda. Man adresīti vajadzetu.
Publicēts: 27.11.12 11:22
 citēt
Ar tiem IR sūdukiem sanāk smuks aplauznis, ja ārā provē foču palaist. Radio i kudiš labāk
Publicēts: 27.11.12 13:35
 citēt
Nez, man ar IR nav bijušas problēmas. Spilgtā saulē gan nav mēģināts.
Publicēts: 27.11.12 14:07
 citēt
straupenieks:Ar tiem IR sūdukiem sanāk smuks aplauznis, ja ārā provē foču palaist. Radio i kudiš labāk

kuri tie radio ir? man vajag konkrēti, kur var nopirkt? un lai darbojas uz iebūvētās, parastās zibspuldzes.
Publicēts: 27.11.12 16:39
 citēt
varbut kāds ir lietojis šo?
masterfoto.lv...

liekas tas, kas vajadzīgs??!
Publicēts: 30.11.12 15:08 labots
 citēt
ir arī nahuiņiks translācijai uz attālināto displeju vai moni ar inkorporētu distances vadību, tak tā hrenobobina dārga kā maita! :face-crying:
Publicēts: 02.12.12 02:09
 citēt
Avatars:varbut kāds ir lietojis šo?
masterfoto.lv...

liekas tas, kas vajadzīgs??!

es esmu lietojis uz 60d... līdz šim viss strādāja un pretenziju nav, vienīgi bačas visu laiku jāuztur svaigas... autofokuss caur attālināto pogu arī darbojas normāli.. pirku tieši Masterfoto veikalā Sadovņikova 39.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):