Nezinu, kā tas saucas, vai tāds vispār ir. Ja vajag ātri un pāris reizes nobildēt, izmantoju aparata taimeri (lietoju Canon 450D). Bet ja man teiksim vajag biežāk fočēt un daudz reizes, un neder katru reizi skriet pie aparāta, lai ieslēgtu taimera podziņu. Man vajag tādu kā pulti, vēlams gan bez vada, jo tas atkal ierobežotu attālumā un iespējams pat bidlēs būtu redzams, ja teiksim pati esmu kadrā. Vai ir tāds bezvada. un kur tādu iegādāties?
Vispār Canon ražōtāji ir jāsit, ka tāda fīča naf iestrādāta aparātā. Pults rokā, pats vari piegaismot un mauc. Jāpērk atsecišķi, un cik man paskaidroja Canon centrā bezvadnieks ar regulācijas iespējām ap 300 Ls... vairāk neesmu interesējies.
un ja piemeram fočēju grupu cilveku, es to vidū, es nospiežu to pulti, kura darbojas, atrodoties priekšā fočikam. Man uzreiz nostrādā, vai ir kāds sekunde, lai varu pulti kulakā paslēpt
Nezinu kā Canon, bet Nikon palaižot ar IR pulti ir iespējams izvēlēties vai viņš uzreiz šauj, vai pēc divām sekundēm (iespējams, ka sekunžu skaits dažādiem modeļiem ir atšķirīgs). Domāju, ka Canon ir kas līdzīgs.
Avatars:un ja piemeram fočēju grupu cilveku, es to vidū, es nospiežu to pulti, kura darbojas, atrodoties priekšā fočikam. Man uzreiz nostrādā, vai ir kāds sekunde, lai varu pulti kulakā paslēpt
nu pults jau nav diestaskungs kas to nosaka - pults tik noduble šatera pogu - uzliec kameru uz 2sek. taimeri un bildēs pēc 2sek - uzliec uz 10sek taimeri (vai 12sek ka kuram ražotājam) un bildēs pēc 10 sek - pa vidam vēl varēsi skatīties kā mirgo diode uz kameras, kā tā kamera progresējoši pīkstina utt.
es esmu lietojis uz 60d... līdz šim viss strādāja un pretenziju nav, vienīgi bačas visu laiku jāuztur svaigas... autofokuss caur attālināto pogu arī darbojas normāli.. pirku tieši Masterfoto veikalā Sadovņikova 39.