Saņēmu norādi no Sankt - Pēterburgas paziņas. Pieļauju, varētu šeit dažu aktīvu blogeri ieinteresēt. Tāda mēroga pasākumus tuvākajā laikā Latvijā diez vai sagaidīsim. streetphotography.ru Uzdrošināšanos un veiksmi!
f-foto:Spriežot pēc atbilžu trūkuma, kā saka, esi kaisījis sēklu neauglīgā zemē. Atverot visas iesūtītās bildes, kas saņēmušas balsis, tās ietilpa vienā lpp. - 43 gab. Maz. Žūrijas locekļu www lapas arī īpaši jāmeklē. Nepilnīga www lapa.
Kur īsti ir problēma - švaka sēkla vai augsne - neauglīga. Kā Svētās Zemes tuksnešos. Par konkursu kā tādu nav ne mazāko šaubu, viss notiks. Pietiekoši liels reģions iesaistīts, pavēroju RU saitos publikācijas par tematu - viss ir. Arī atlikušais termiņš pietiekoši ilgs. Vasaras ceļojumu bildes pa pasaules metropolēm vēl gaida savu kārtu minimālai piekoriģēšanai. Nedaudz mulsina mūsu līdzgaitnieku inertums. Itkā būtu pateicīgs veids, lai sevi parādītu un uz citiem paskatītos. Konkursa formāts, visticamākais, nav paredzējis vispāratzītu spīdekļu piedalīšanos. Arī super dārgu kameru, garos stiklus un asistentu / apgaismotāju komandu, manuprāt, nevajag. Maza, neuzkrītoša kamera ar gaišu fiksu, un uz priekšu. Katrā gadījumā - perspektīvs žanrs, ar saviem izaicinājumiem. Ik dienu, ik mirkli, tikko kā izej no mājas. P.S. Patika nolikumā - neder bildes, kur bijusi iepriekšēja vienošanās ar objektu.
f-foto:Spriežot pēc atbilžu trūkuma, kā saka, esi kaisījis sēklu neauglīgā zemē. Atverot visas iesūtītās bildes, kas saņēmušas balsis, tās ietilpa vienā lpp. - 43 gab. Maz. Žūrijas locekļu www lapas arī īpaši jāmeklē. Nepilnīga www lapa.
Kur īsti ir problēma - švaka sēkla vai augsne - neauglīga. Kā Svētās Zemes tuksnešos. Par konkursu kā tādu nav ne mazāko šaubu, viss notiks. Pietiekoši liels reģions iesaistīts, pavēroju RU saitos publikācijas par tematu - viss ir. Arī atlikušais termiņš pietiekoši ilgs. Vasaras ceļojumu bildes pa pasaules metropolēm vēl gaida savu kārtu minimālai piekoriģēšanai. Nedaudz mulsina mūsu līdzgaitnieku inertums. Itkā būtu pateicīgs veids, lai sevi parādītu un uz citiem paskatītos. Konkursa formāts, visticamākais, nav paredzējis vispāratzītu spīdekļu piedalīšanos. Arī super dārgu kameru, garos stiklus un asistentu / apgaismotāju komandu, manuprāt, nevajag. Maza, neuzkrītoša kamera ar gaišu fiksu, un uz priekšu. Katrā gadījumā - perspektīvs žanrs, ar saviem izaicinājumiem. Ik dienu, ik mirkli, tikko kā izej no mājas. P.S. Patika nolikumā - neder bildes, kur bijusi iepriekšēja vienošanās ar objektu.
Ja tu būtu iepostējis "uzdirsēju, apdirsēju konkursa" nolikumu , tad cita lieta , a te taču jāfotografē
Tante! Paldies par ideju! Jāpaštuko, jāpakonsultējas. Pirmā doma - uzlikt nelielu dalības maksu. Tā +/- 25,0 Ls. Manuprāt, tas nevienu daiļrunāšanas pašdarbnieku šeit nespēs atturēt.
Arī super dārgu kameru, garos stiklus un asistentu / apgaismotāju komandu, manuprāt, nevajag. Maza, neuzkrītoša kamera ar gaišu fiksu, un uz priekšu. Katrā gadījumā - perspektīvs žanrs, ar saviem izaicinājumiem. Ik dienu, ik mirkli, tikko kā izej no mājas.
Nu un kāda Made un Dace in Latvia loģikas ķēdīte Tev liek domāt, ka es vai citi, izejot no mājas, nefotografē? Tikai bez muldēšanas un pašsaprotamu lietu zupas simtkārtējas uzsildīšanas.
Tu neredzi,Tev nerāda, tātad nav?
Kā nu nav?! Uzmanīgi sekoju jaunākajam šajā interesantajā jomā. Ir lieliski, jauni darbi. Kā .com, tā .ru saitos. Par "es vai citi" vēl redzēsim - pagaidām neparādās skatāmi darbi ar, konkrēti, Tavu parakstu. P.S. Tavu otro komentu "..pa spēkam tiem, kas fotografē šajā žanrā." lasot, rodas iespaids. ka nepiederi šī žanra mīļotājiem.
f-foto:Knipsētus darbus nav jēgas plaši izrādīt, bet man citu nav. Nav arī laika un vēlmes vazāties pa ielām. Tomēr man tas neliedz slepus fanot par ielu fotogrāfiju un apspriest to.
Tad ir cita lieta - tieši mans stils. Vairāk norādi biju adresējis jaunatnei. Apetīte radīsies procesā!