Nekādīgi nevaru sadalīt viedokli - plankings, deerings, *head plankings* utt., lai cik dumi neizklausītos/skatītos uz tiem virspusēji/sekli paskatoties... tie ir izraisījuši veselu blāķi ļoti radošu darbu (piedodiet šejienes oponentiem', salīdzinoši, vispār nav manāma kāda radošas idejas klātesamība darbos...) - un tas ir ļoti forši mūsdienu idejiskajā vakuumā - šādi galvas vingrinājumi
+ dīvaini ir apgalvot, ka tas būtu kas jauns - šāda tipa *ponti* ir traki veci
Holivudas fotogrands Sid Avery reāmas tā būvēja
lērums tak nopietnu kungu kam galva strādājusi - Marks Koens
da vnk iesitot google *head planking* - neskatoties, ka tā izmet visu iespējamo drazu uzreiz, mirklī ir strīpa bilžu ar kapitālu funktieri un pasniegumu
tas ir kkāda sūrākā truluma un nekulturālības pazīme (fotogrāfam - cilvēkam kas strādā ar bildi!!!) šitā sviest visu vienā maisā, vispārināt, deklarēt par stulbumu.... bļin kur vispār var būt tik sekls funktieris - nu gotiņas žēl, nu aplejies ar krītūdeni - bet neko vairāk par apliešanos jau nesaskata... i žēl...
Par torti toč.Rokzvaigžņu pasaulītē tas skaitās ikdiena,Holivudas komēdijās baigā asprātība.Aber es ne par ko nevaru saprast kāpēc tur ir jāsmejas?Man pat izraisa nepatiku-tieši kā f-foto saka.Vai piemēram iesvētot jaunos kādā komandā mēdz šiem aiz krāga iespiest zobu pastas tūbiņu.Sevišķi asprātīgi skaitās pa miegam.Bļin, es būtu drausmīgi nikns ja man tā izdarītu.Es pat nezinu vai runa ir par necieņu pret ēdienu.Kaut kāda iekšēja nepatika...iespējams,ka ģenētiski radusies.Piemēram es zinu no kurienes man nepatika pret putrām,kas pašas par sevi taču ir laba lieta.Man uzreiz nāk prātā krievu armija un tāda pļekš skaņa,kad uzmet to karoti uz netīras bļodas.Brrrr!Bet šitā kūku smērēšana ģīmī,vells viņu zin no kurienes nākusi.