forum.gif
Kurš mežā krutākais
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kurš mežā krutākais
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.11.12 10:23
 citēt
Bildes:
Luxferre:
Citu apsmiešanā laikam Bildes ir viens no top autoriem.... būtu vēl to izdarījis foto formātā, tad vēl varbūt saprastu.
Kas tieši te ir apsmiešana?

KAS ir jāizdara foto lauciņā? Kas ir atskaites punkts? Pašapmaksāta izstāde kādā noplukušā "mākslas telpā", kāds starptautisks medālis? No meitenēm iekasēti tik un tik lati?

Es pagaidām apmierinos ar dvēseles prieku ;)
Publicēts: 29.11.12 10:23
 citēt
Oliss:Kurš gan var būt krutāks par mani????? :amazing:

ohhh dā :face-grin:
Publicēts: 29.11.12 11:12
 citēt
Publicēts: 29.11.12 12:08
 citēt

Tas tiesa!Ja nu vienīgi Mārtiņš Rītiņš.:face-grin:
Bet man vispār nepatīk fanot.Man tas liekas kā hokejā ,kur fani ir tie kas vicina karogus,stulbi auro un tempj alu.īstie sapratēji nebļaustās,bet skatās spēli un mēģina saprast visus tos taktiskos smalkumus un nianses.Znatoki štuko kāpēc atdeva iniciatīvu centrā,bet fani auro,ka krutais Ivanāns iedeva pa murti mirastijam.Un tā ir visās nozarēs.Arī foto.
Publicēts: 29.11.12 12:19
 citēt
viecha:

Tas tiesa!Ja nu vienīgi Mārtiņš Rītiņš.:face-grin:
Bet man vispār nepatīk fanot.Man tas liekas kā hokejā ,kur fani ir tie kas vicina karogus,stulbi auro un tempj alu.īstie sapratēji nebļaustās,bet skatās spēli un mēģina saprast visus tos taktiskos smalkumus un nianses.Znatoki štuko kāpēc atdeva iniciatīvu centrā,bet fani auro,ka krutais Ivanāns iedeva pa murti mirastijam.Un tā ir visās nozarēs.Arī foto.

+++
Publicēts: 29.11.12 12:26
 citēt
Cik nu atceros senākus laikus - „fans” un „fanot” ir jaunvārdi, cēlušies no fanātiska fanātisma. Dziļi pretīgi visi.
Publicēts: 29.11.12 12:29
 citēt
viecha: Tas tiesa!Ja nu vienīgi Mārtiņš Rītiņš.:face-grin:

Гы-гы-гы...
Atņemiet viņam iespēju paņemt tuč-tuč Maskapones siera, labas olīveļļas un kaltētu gliemežu pulvera spranču vīzē, atstājiet tik to, kas aug vidusmēra sakņu dārzā un nopērkams mazpilsētas partikas veikalā, uzreiz atklāsies, ka viņš vispār nav pavārs.:face-devil-grin:
Publicēts: 29.11.12 12:42
 citēt
Schneider:
viecha: Tas tiesa!Ja nu vienīgi Mārtiņš Rītiņš.:face-grin:

Гы-гы-гы...
Atņemiet viņam iespēju paņemt tuč-tuč Maskapones siera, labas olīveļļas un kaltētu gliemežu pulvera spranču vīzē, atstājiet tik to, kas aug vidusmēra sakņu dārzā un nopērkams mazpilsētas partikas veikalā, uzreiz atklāsies, ka viņš vispār nav pavārs.:face-devil-grin:
es ļoti labi zinu viņa pirmo uznācienu LV. un kāpēc šams ir tas, kas šams tagad ir.
Publicēts: 29.11.12 12:59 labots
 citēt
Šodien man krutais ir šis

Edward Steichen
Publicēts: 29.11.12 13:59
 citēt
āāā, dansiga jā, kruta. bet Māris viņas krutumu nospodrinājis līdz grieztiem! likās, ja, ka smuki, bet kaut kas pietrūkst. tās zvaigznītes lieliski problēmu atrisina. SJUPER! :bad_smile:
Publicēts: 29.11.12 14:11
 citēt
Bildes:
Luxferre:
Citu apsmiešanā laikam Bildes ir viens no top autoriem.... būtu vēl to izdarījis foto formātā, tad vēl varbūt saprastu.
Kas tieši te ir apsmiešana?

KAS ir jāizdara foto lauciņā? Kas ir atskaites punkts? Pašapmaksāta izstāde kādā noplukušā "mākslas telpā", kāds starptautisks medālis? No meitenēm iekasēti tik un tik lati?

Starp citu izlasiet pirmo ierakstu aiz autora- cilvēks bildes taisa labas, bet dvesele sapujusi- vai mēs pārējie esam vainīgi pie viņa neizdevušās dzīves.
Publicēts: 29.11.12 15:05
 citēt
Haiduks:
Bildes:as tieši te ir apsmiešana?

Starp citu izlasiet pirmo ierakstu aiz autora- cilvēks bildes taisa labas, bet dvesele sapujusi- vai mēs pārējie esam vainīgi pie viņa neizdevušās dzīves.
oi, ko Tu pērtiķa radiniek zini par dvēselēm? :D
Publicēts: 29.11.12 17:30
 citēt
Rolands66:Šodien man krutais ir šis

Edward Steichen

shitaa hui@@...!!!???? centreets portrets l, nav tuksha kadra 2/3 kādā pusee...shitas pasazhieris tak neko no kompozīcijas nejeedz:D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):