Leons Balodis , Aivars Liepiņš , Jānis Talbergs , Andris Eglītis , Maris Kundziņš , Viesturs Links , Jānis Knākis, No jaunajiem Zavadskis Andrejs ar Sokolovu Aleksandrs un Gronskis Aleksandrs.
PROTAMS joprojām spicē ir gan Jānis Deinats gan Valts Kleins gan Aivars Draznieks TAČU tas tikai tiem ierobežotajam lokam kas ZIN ko viņi dara RADOŠĀ JOMĀ. Komercija savukārt visiem ir vienāda Latvijā DĒRDZĪGA un "Vienkārša"
Dolldia ir pati lieliska, tāpēc ne par ko nefano. Vispār, ja tā nopietni, tad nez vai še, publiskā sarunā, gribētu analizēt spilgtākos saita dalībniekus, varbūt šaurā kompānijā, kopā sanākot.
Haiduk, kāds man no tā labums būs? Man acis ir pierē, un galva uz pleciem es pati saskatu to ko man jāsaskata, redzu kas ir labs un kas nav. Es arī tāpat esmu ļoti pozitīva. Šad tad pafanoju uz nenoteiktu laiku, atcerējos, mazliet par ekoistu fanoju, izrādās arī šajā meža teritorijā ir labi mednieki!
Haiduk, kāds man no tā labums būs? Man acis ir pierē, un galva uz pleciem es pati saskatu to ko man jāsaskata, redzu kas ir labs un kas nav. Es arī tāpat esmu ļoti pozitīva. Šad tad pafanoju uz nenoteiktu laiku, atcerējos, mazliet par ekoistu fanoju, izrādās arī šajā meža teritorijā ir labi mednieki!
Jā ir labs, bet nefanoju. Tur ir tik daudz fotošopa, ka es nezinu kā viņš ir fotogrāfējis katru objektu pirms tam, tas viss ir tālu no patiesības, tā ir gandrīz kā pasaku zeme, bet tam ir arī labā puse! Bet šad tad esmu apbrīnojusi Eltona fotoshopa izgājienus.
Nezinu kā izpaužas mana fanošana, droši vien mute ir mazliet pavērta, acis platākas un degungals neticībā pieslīdējies pie ekrāna!
dolldia:Jā ir labs, bet nefanoju. Tur ir tik daudz fotošopa, ka es nezinu kā viņš ir fotogrāfējis katru objektu pirms tam, tas viss ir tālu no patiesības, tā ir gandrīz kā pasaku zeme, bet tam ir arī labā puse! Bet šad tad esmu apbrīnojusi Eltona fotoshopa izgājienus.
Nezinu kā izpaužas mana fanošana, droši vien mute ir mazliet pavērta, acis platākas un degungals neticībā pieslīdējies pie ekrāna!
Eltons fotografē gan visus savus objektus, ko liek kopā!!!
Bildes:Eltona centību fotoapstrādē var apbrīnot, bet runāt par fotografēšanas "krutumu" ga nevar. Bet gan jau ka vecajam un tautas māksliniecei tā ir latiņa
Citu apsmiešanā laikam Bildes ir viens no top autoriem.... būtu vēl to izdarījis foto formātā, tad vēl varbūt saprastu.
_AlterNative:Dolldia ir pati lieliska, tāpēc ne par ko nefano. Vispār, ja tā nopietni, tad nez vai še, publiskā sarunā, gribētu analizēt spilgtākos saita dalībniekus, varbūt šaurā kompānijā, kopā sanākot.
Bildes:Eltona centību fotoapstrādē var apbrīnot, bet runāt par fotografēšanas "krutumu" ga nevar. Bet gan jau ka vecajam un tautas māksliniecei tā ir latiņa
Citu apsmiešanā laikam Bildes ir viens no top autoriem.... būtu vēl to izdarījis foto formātā, tad vēl varbūt saprastu.
Kas tieši te ir apsmiešana?
KAS ir jāizdara foto lauciņā? Kas ir atskaites punkts? Pašapmaksāta izstāde kādā noplukušā "mākslas telpā", kāds starptautisks medālis? No meitenēm iekasēti tik un tik lati?