forum.gif
Kā jums šis gadžets?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Kā jums šis gadžets?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.11.12 10:22
 citēt
Samsung GALAXY Camera www.samsung.com...
Publicēts: 29.11.12 10:27
 citēt
erts...
Publicēts: 29.11.12 10:30
 citēt
Pat īsti nezinu vai es būtu gatavs par šo maksāt 400ls :)
Publicēts: 29.11.12 10:58
 citēt
"Aizmirstiet, ar kādu skaudību vērojāt profesionāļu iespaidīgās kameras. Ir pienācis laiks pašam sākt uzņemt teicamus kadrus! Fotografējiet automašīnu lukturu atstātās sarkanās svītras uz naksnīga lielceļa. Vai arī iemūžiniet ātras kustības ainu, izmantojot Action Freeze."
Gribētos pajautāt šo vārdu autoram: Bet kas ir traucējis kādam izdarīt šo pašu ar prastu, vecu EOS 300D, D40 vai K110D, kuri šodien maksā 20 Ls? Nudien velk uz ķīnīzeru mēslu tirgotāju, tipa Select, saukļiem "Beidzot, ar mūsu ekskluzīvo pulksteni par 5,9999 Ls, jūs varat staigāt sausām kājām un iespiest kņopes visās vietās!" vai "Svētki man, atlaides jums!"
Publicēts: 29.11.12 11:21
 citēt
:haha::haha:
Publicēts: 29.11.12 11:27
 citēt
ArmandsK_:Pat īsti nezinu vai es būtu gatavs par šo maksāt 400ls :)

Tas jau ir pavisam cits jautajums :) 5D sanak :D
Publicēts: 29.11.12 11:38
 citēt
nez cik parociiga ir ieriice kad tiek foceets un reizee kaads zvana :)
Publicēts: 29.11.12 11:54
 citēt
''...veicot tikai dažus pieskārienus, fotoattēlus un video varat pārvērst par mākslas darbiem...''

Man tādu vajag :D
Publicēts: 29.11.12 11:58
 citēt
Nu ja.Beidzot jūs varēsit piepildīt savu sapni-kļūt par fotomāksliniekiem bez liekas piepūles.Un tikai pateicoties mūsu firmas ražojumam.:face-wink:Par nieka 400 lašiem!
Publicēts: 29.11.12 12:22
 citēt
Apmēram pusgadu lietoju Samsung Note, iepriekš ar viņu elektroniku vienīgā un laba pieredze bija pirms vairāk kā 15 gadiem. Tagad pats grabulītis tā neko, bet pavadošā aplikācija Kies – pārliecinoša. Pārliecināja atkal kādus gadus 15 viņiem ar saviem Ls neuzbāzties. Te lasāmais reklāmas teksts pārliecību nostiprināja.
Publicēts: 29.11.12 17:24
 citēt
orks:Apmēram pusgadu lietoju Samsung Note, iepriekš ar viņu elektroniku vienīgā un laba pieredze bija pirms vairāk kā 15 gadiem. Tagad pats grabulītis tā neko, bet pavadošā aplikācija Kies – pārliecinoša. Pārliecināja atkal kādus gadus 15 viņiem ar saviem Ls neuzbāzties. Te lasāmais reklāmas teksts pārliecību nostiprināja.

Ha, es vakar jaunajā Galaxy Note 2 no vecā Wave datus pārsūtīju, izrādās ne es viens par Kies ir sajūsmā:)
Publicēts: 29.11.12 17:58
 citēt
Man patīk AllShare fiška, novelku filmu telefonā un tad caur AS skatos to uz TV, ļoti ērti :)
Publicēts: 29.11.12 18:07
 citēt
Droperidol:
orks:Apmēram pusgadu lietoju Samsung Note, iepriekš ar viņu elektroniku vienīgā un laba pieredze bija pirms vairāk kā 15 gadiem. Tagad pats grabulītis tā neko, bet pavadošā aplikācija Kies – pārliecinoša. Pārliecināja atkal kādus gadus 15 viņiem ar saviem Ls neuzbāzties. Te lasāmais reklāmas teksts pārliecību nostiprināja.

Ha, es vakar jaunajā Galaxy Note 2 no vecā Wave datus pārsūtīju, izrādās ne es viens par Kies ir sajūsmā:)
ja Tu buutu sasinhronizeejis visu caur guugli un samsung akountu, tad Tev PILNIIGI viss telefona saturs, visas kastomizaacijas, progas, kontakti, iiszinjas 1:1 parnestos automaatiski!!!
Publicēts: 29.11.12 18:14
 citēt
A vot negribas mākonizēt savus kontaktus uz ziņas. Gan jau pāries:)
Bet problēmas bija dēļ Wave ar Badu, tāpat gan visu pārcēlu.
Publicēts: 29.11.12 18:59
 citēt
kies ir jālieto tikai softa atjaunošanai. ja negribas mākoņoties, ir aplikācijas praktiski visu datu eksportam uz universāliem formātiem.
Publicēts: 29.11.12 19:06
 citēt
Man nekas nesanāk - ne ar Kies ne ar wi-fi - saka ka neko labāku par Android 2.3.6 es nevarot dabūt :-( Diez, kāpēc tā?
Publicēts: 29.11.12 21:22
 citēt
dansiga:Man nekas nesanāk - ne ar Kies ne ar wi-fi - saka ka neko labāku par Android 2.3.6 es nevarot dabūt :-( Diez, kāpēc tā?
taapeec, ka ROKAS LIIKAS
Publicēts: 29.11.12 21:39
 citēt
Bildes:
dansiga:Man nekas nesanāk - ne ar Kies ne ar wi-fi - saka ka neko labāku par Android 2.3.6 es nevarot dabūt :-( Diez, kāpēc tā?
taapeec, ka ROKAS LIIKAS

S L I M A I S Ā K S T S ... Tu LIKSI man mieru? Kurš deklarēja, ka mani ignorē!?!?!? Vairs nespēj sevi kontrolēt?
Publicēts: 29.11.12 21:45
 citēt
dansiga:
Bildes:aapeec, ka ROKAS LIIKAS

S L I M A I S Ā K S T S ... Tu LIKSI man mieru? Kurš deklarēja, ka mani ignorē!?!?!? Vairs nespēj sevi kontrolēt?
nelien atviegloties pie manaam bildeem un es likshu Tev mieru. Kad buusi skaidraa:face-kiss:
Publicēts: 29.11.12 21:53
 citēt
Bildes:
dansiga: S L I M A I S Ā K S T S ... Tu LIKSI man mieru? Kurš deklarēja, ka mani ignorē!?!?!? Vairs nespēj sevi kontrolēt?
nelien atviegloties pie manaam bildeem un es likshu Tev mieru. Kad buusi skaidraa:face-kiss:

KO es aizskarošu pateicu? Ai jā - pret spalvu paglaudīju ..... Es ta izgulēšos būšu skaidrā ( ja nu pidzeršos), bet Tu mūžam būsi nerealizējies nervozss aktierītis ...... :-) (piedod, bet uz šādiem līdzekļeim pats vien izaicināji) ....
Publicēts: 30.11.12 03:02
 citēt
Vai Kaspars ir aktierītis?
Publicēts: 30.11.12 04:50
 citēt
Dargs blin nava naudas a tā nopirktu, Tur vis ticamāk Skipe ir ari un var fgadīties ka telefona funkcija?
Publicēts: 30.11.12 20:39
 citēt
kompaktkamera ar iespēju piezvanit man patīk, cena- atbaidoša.
Publicēts: 30.11.12 20:44
 citēt
_AlterNative:kompaktkamera ar iespēju piezvanit man patīk, cena- atbaidoša.
piezvanīt var tikai voipā. nav mobilā iekšā...
Publicēts: 02.12.12 01:39
 citēt
tad tas nederēs, vismaz man nekādas intereses vairs nav. Bildē izskatījās pēc telefona ar paprāvu objektīvu.
Publicēts: 02.12.12 11:53
 citēt
Viņam var kārtīgu slo-mo safilmēt. Zinkā, androīdiem tagad jau smuki procesori, turklāt te visa kapacitāte nodota attiecigajām funkcijām un procesešana notiek diezgan ātri. Kas būs ar attēla algoritmu, nu nez.. iespējams video vienkārši briesmīgs būs.(gadžets bezjēdzīgs)
Publicēts: 02.12.12 12:10
 citēt
Goheropro3 black ir lētāks, tik mani neapmierina (vismaz neesmu atradis) nespēja precīzi kadrēt un manuālo uzstādījumu trūkums.
Publicēts: 03.12.12 00:37
 citēt
betas-apsargs:Viņam var kārtīgu slo-mo safilmēt. Zinkā, androīdiem tagad jau smuki procesori, turklāt te visa kapacitāte nodota attiecigajām funkcijām un procesešana notiek diezgan ātri. Kas būs ar attēla algoritmu, nu nez.. iespējams video vienkārši briesmīgs būs.(gadžets bezjēdzīgs)

Da pofig tas algoritms, tā pat pro līmenī ar vienkaršiem aparātioem un spogulenēm neko jēdzīgu saflmēt nevar, a priekš youtuba pilnīgi pietiek un nav starpības vai ar šitādu vai ar mobilku vai ar spoguleni, pro kvalitātes tā pat nav un priekš tjosčas bērniem un citu majlopu filmēšanai pilnīgi ar to pietiek.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):