"Aizmirstiet, ar kādu skaudību vērojāt profesionāļu iespaidīgās kameras. Ir pienācis laiks pašam sākt uzņemt teicamus kadrus! Fotografējiet automašīnu lukturu atstātās sarkanās svītras uz naksnīga lielceļa. Vai arī iemūžiniet ātras kustības ainu, izmantojot Action Freeze." Gribētos pajautāt šo vārdu autoram: Bet kas ir traucējis kādam izdarīt šo pašu ar prastu, vecu EOS 300D, D40 vai K110D, kuri šodien maksā 20 Ls? Nudien velk uz ķīnīzeru mēslu tirgotāju, tipa Select, saukļiem "Beidzot, ar mūsu ekskluzīvo pulksteni par 5,9999 Ls, jūs varat staigāt sausām kājām un iespiest kņopes visās vietās!" vai "Svētki man, atlaides jums!"
Nu ja.Beidzot jūs varēsit piepildīt savu sapni-kļūt par fotomāksliniekiem bez liekas piepūles.Un tikai pateicoties mūsu firmas ražojumam.Par nieka 400 lašiem!
Apmēram pusgadu lietoju Samsung Note, iepriekš ar viņu elektroniku vienīgā un laba pieredze bija pirms vairāk kā 15 gadiem. Tagad pats grabulītis tā neko, bet pavadošā aplikācija Kies – pārliecinoša. Pārliecināja atkal kādus gadus 15 viņiem ar saviem Ls neuzbāzties. Te lasāmais reklāmas teksts pārliecību nostiprināja.
orks:Apmēram pusgadu lietoju Samsung Note, iepriekš ar viņu elektroniku vienīgā un laba pieredze bija pirms vairāk kā 15 gadiem. Tagad pats grabulītis tā neko, bet pavadošā aplikācija Kies – pārliecinoša. Pārliecināja atkal kādus gadus 15 viņiem ar saviem Ls neuzbāzties. Te lasāmais reklāmas teksts pārliecību nostiprināja.
Ha, es vakar jaunajā Galaxy Note 2 no vecā Wave datus pārsūtīju, izrādās ne es viens par Kies ir sajūsmā
orks:Apmēram pusgadu lietoju Samsung Note, iepriekš ar viņu elektroniku vienīgā un laba pieredze bija pirms vairāk kā 15 gadiem. Tagad pats grabulītis tā neko, bet pavadošā aplikācija Kies – pārliecinoša. Pārliecināja atkal kādus gadus 15 viņiem ar saviem Ls neuzbāzties. Te lasāmais reklāmas teksts pārliecību nostiprināja.
Ha, es vakar jaunajā Galaxy Note 2 no vecā Wave datus pārsūtīju, izrādās ne es viens par Kies ir sajūsmā
ja Tu buutu sasinhronizeejis visu caur guugli un samsung akountu, tad Tev PILNIIGI viss telefona saturs, visas kastomizaacijas, progas, kontakti, iiszinjas 1:1 parnestos automaatiski!!!
dansiga:
S L I M A I S Ā K S T S ... Tu LIKSI man mieru? Kurš deklarēja, ka mani ignorē!?!?!? Vairs nespēj sevi kontrolēt?
nelien atviegloties pie manaam bildeem un es likshu Tev mieru. Kad buusi skaidraa
KO es aizskarošu pateicu? Ai jā - pret spalvu paglaudīju ..... Es ta izgulēšos būšu skaidrā ( ja nu pidzeršos), bet Tu mūžam būsi nerealizējies nervozss aktierītis ...... (piedod, bet uz šādiem līdzekļeim pats vien izaicināji) ....
Viņam var kārtīgu slo-mo safilmēt. Zinkā, androīdiem tagad jau smuki procesori, turklāt te visa kapacitāte nodota attiecigajām funkcijām un procesešana notiek diezgan ātri. Kas būs ar attēla algoritmu, nu nez.. iespējams video vienkārši briesmīgs būs.(gadžets bezjēdzīgs)
betas-apsargs:Viņam var kārtīgu slo-mo safilmēt. Zinkā, androīdiem tagad jau smuki procesori, turklāt te visa kapacitāte nodota attiecigajām funkcijām un procesešana notiek diezgan ātri. Kas būs ar attēla algoritmu, nu nez.. iespējams video vienkārši briesmīgs būs.(gadžets bezjēdzīgs)
Da pofig tas algoritms, tā pat pro līmenī ar vienkaršiem aparātioem un spogulenēm neko jēdzīgu saflmēt nevar, a priekš youtuba pilnīgi pietiek un nav starpības vai ar šitādu vai ar mobilku vai ar spoguleni, pro kvalitātes tā pat nav un priekš tjosčas bērniem un citu majlopu filmēšanai pilnīgi ar to pietiek.