forum.gif
Canon 18-55 kit lens vs SIGMA AF 18-50/3.5-5.6 DC C
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon 18-55 kit lens vs SIGMA AF 18-50/3.5-5.6 DC C
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.06.07 20:34
 citēt
''What Digital Camera'' aprīļa izdevumā tika salīdzināti canon un pārējo firmu spoguļkameru kit objektīvi (sigmas diemžēl nebija) un ieguva tikai 76% no 100. Otrais zemākais rezultāts no 6. Es ņemtu sigmu.
Publicēts: 03.06.07 20:38
 citēt
Atradu - tai pašā žurnālā ir arī sigmas rezultāts - 81%. :wink:
Publicēts: 03.06.07 21:04
 citēt
Ja no šiem abiem tad arī es par Sigmu.
Bet labāk jau pielikt un paņemt ko labāku
Publicēts: 03.06.07 21:05
 citēt
Patikās šis teikums:
Baseline is; the price truely reflects the quality of this lens .. very cheap.

Un tieši tā jau ir tu nevari gribēt neko labu, par tādu cenu...
Publicēts: 03.06.07 21:34
 citēt
ja pirksi KITu (tas ir objektiivu komplektaa ar kameru), tad zini ka vinjam buus maximaali preciizs autofokuss, jo stikli un kameras tiek komplekteetas taa lai kopeejaas novirzes buutu minimaalas, tachu tas nenoziimee ka kamera buus ar perfektu autofokusu - vienkaarshi stiklinjsh buus pielasiits lai kopsummaa buutu OK - tas buutu par labu Canonam. Miinusi laikam jau zinaami -konstrukcija , pretgaisma distorsija, vinjeteeshana, asums, izšķirtspeeja utt
Par Sigmu nezinu, jo neesmu ne lietojis, ne mēģinājis, bet neko labu neesmu dzirdeejis par shameejo
varbuut teko var izlobiit - www.fredmiranda.com...
Ja izveele tikai no shiem diviem , tad es njemtu originaalu - tas ir Canon, bet kaa jau te teica, tad varbuut tieshaam atrast iespeeju piekraat veel bishkji naudinjas...
Publicēts: 03.06.07 22:05
 citēt
pretgaisma distorsija, vinjeteeshana

WTF? :lol:
Vari paskaidro ko nozīmē :roll:

Kas tur nesaprotams? :)

en.wikipedia.org...
en.wikipedia.org...
en.wikipedia.org...
en.wikipedia.org...
Publicēts: 03.06.07 22:09
 citēt
pretgaisma distorsija, vinjeteeshana

WTF? :lol:
Vari paskaidro ko nozīmē :roll:

shito jau nu nepaslinko pats pamekleet, kaut vai Googlee :)
Briedi, ar pretgaismu es gan biju domaajis sauleszaķīšus no pretgaismas, bet arii CA ir taads kaads ir savišķi platajaa galaa :(
Publicēts: 03.06.07 22:16
 citēt
Hromaatiskaa aberaacija, jeb CA, parasti ir vai nu sarkanas vai zilas vai zaljas kraasas nobiide. Parasti pie platlenjkjiem zoomiem. Ir arii pie tele stikliem. Man piemeeram uzliekot konverteri arii rodas taada. Tumshi zari un gaishaam debesiim izskataas vnk briesmiigi :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):