Uzdūros drauģeļos uz galerijas, kur skatos hops manas bildes , bez manas ziņas un pat bez norādes uz autoru tiek liktas kāda kaktu kantora lapā lai tos "laikotu" un reklamētu klubu. Operatīvi bildes tika izņemtas, bet skatos tālāk pa galerijām, hop un citu fotogrāfu darbi arī tiek haļavna ņemti, tad nu jautājums, tas tā normāli? Ko tu iesāktu? zemāk saite uz vieno no galerijām www.draugiem.lv...
nu jā, spoki jau uzglabā arī erfoto dažas bildes, tāpat kā es savas varu atrast visās pasaules malās, pat Japānā. Viena lieta ir tās vienkārši pārpublicēt, otra izmantot tās sava biznesa reklāmai vai peļņai.
talavietis:nu jā, spoki jau uzglabā arī erfoto dažas bildes, tāpat kā es savas varu atrast visās pasaules malās, pat Japānā. Viena lieta ir tās vienkārši pārpublicēt, otra izmantot tās sava biznesa reklāmai vai peļņai.
Šajā gadījuma konkrēts klubs izmanto, lai sociālajos portālos tās "laikotu" un audzētu biznesa popularitāti, tātad nolūks ir peļņa
talavietis:nu jā, spoki jau uzglabā arī erfoto dažas bildes, tāpat kā es savas varu atrast visās pasaules malās, pat Japānā. Viena lieta ir tās vienkārši pārpublicēt, otra izmantot tās sava biznesa reklāmai vai peļņai.
Šajā gadījuma konkrēts klubs izmanto, lai sociālajos portālos tās "laikotu" un audzētu biznesa popularitāti, tātad nolūks ir peļņa
Pirms sāci kādam kaut ko rakstīt un izteikt pretenzijas uztaisi skrīn šotus un tad tikai sāci kašķēties, jo pēc tam vai nu nevarēsi , vai būs rūti pierādīt ........ man ir izdevies 5 reizes saņemt savu honorāru šādā veidā, no 5 līdz 25 LVL par vienu bildi , atkarībā no situācijas.......... tas nav vienkārši , parasti notiek gara sarakste , bet pēc 2 nedēļu pacietīgas sarakstes ir rezultāts.
Pirms sāci kādam kaut ko rakstīt un izteikt pretenzijas uztaisi skrīn šotus un tad tikai sāci kašķēties, jo pēc tam vai nu nevarēsi , vai būs rūti pierādīt ........ man ir izdevies 5 reizes saņemt savu honorāru šādā veidā, no 5 līdz 25 LVL par vienu bildi , atkarībā no situācijas.......... tas nav vienkārši , parasti notiek gara sarakste , bet pēc 2 nedēļu pacietīgas sarakstes ir rezultāts.
Jā diemžēl nesavaldījos un nenoreaģēju, tagad vēsāku prātu domāju,ka tieši tā arī vajadzēja rīkoties. Vismaz ir mācība un ir ko likt aiz auss gadījumos, kad kas līdzīgs atkārtosies.
Tante: Pirms sāci kādam kaut ko rakstīt un izteikt pretenzijas uztaisi skrīn šotus un tad tikai sāci kašķēties, jo pēc tam vai nu nevarēsi , vai būs rūti pierādīt ........ man ir izdevies 5 reizes saņemt savu honorāru šādā veidā, no 5 līdz 25 LVL par vienu bildi , atkarībā no situācijas.......... tas nav vienkārši , parasti notiek gara sarakste , bet pēc 2 nedēļu pacietīgas sarakstes ir rezultāts.
Jā diemžēl nesavaldījos un nenoreaģēju, tagad vēsāku prātu domāju,ka tieši tā arī vajadzēja rīkoties. Vismaz ir mācība un ir ko likt aiz auss gadījumos, kad kas līdzīgs atkārtosies.
Pēc pieredzes pagājušā gadā metrum.lv - 25 LVL par 1 bildi , nejauši uzķēru netā , SIA "RSF" par 11 bildēm , nospēra no panoramio.com ( a tur ir uzrakstīts ka nav tiesības izmantot 3 personai bez saskaņošanas ar autoru), kuras izmantoja ražošanai un saražoja 23 000 vienības produkciju ar tām - 1000 LVL
Ja nelielies- malacis!!! Ienāca doma incāka- no mums ņem nodevu par datu nesējiem, varot ierakstīt mūziku... vajag apvienoties un iet pēc savas daļas, jo var ierakstīt arī bildes (nesajauciet ar to pajolīti )
Haiduks:Ja nelielies- malacis!!! Ienāca doma incāka- no mums ņem nodevu par datu nesējiem, varot ierakstīt mūziku... vajag apvienoties un iet pēc savas daļas, jo var ierakstīt arī bildes (nesajauciet ar to pajolīti )
A ko lielīties , gribi līgumus redzēt ? Faktus runāju un tikai 2 pateicu, nav ko tautu kaitināt
Haiduks:Ja nelielies- malacis!!! Ienāca doma incāka- no mums ņem nodevu par datu nesējiem, varot ierakstīt mūziku... vajag apvienoties un iet pēc savas daļas, jo var ierakstīt arī bildes (nesajauciet ar to pajolīti )
A ko lielīties , gribi līgumus redzēt ? Faktus runāju un tikai 2 pateicu, nav ko tautu kaitināt
Bet liekās, ka es tevi uzlielīju (es nečekoju, kas slēpjas aiz nikiem... ir godīgi niki un ir pūtēji )
Ja tādās kategorijās raugās, būtu tikai vienlīdzīgi
normāla (nozīmē "normāla" pēc sastapšanas biežuma) prakse. vspār jau pienāktos izrakstīt 3.14-zdjuļus. vai piedraudēt ar, ja fiksi nesagādā vienu maziņo, nu, 0.7 l V.S.O.P Hennessy! ja tā pavisam nopietni - ja padomā nekomerciālos nolūkos izmantot - labam cilvēkam takš sūdu nav žēl, bet ja bez apjautāšanās [vai drīkst] piesūc, nav pēc bontona. un ja promaucē savu utaino businesu, lai maksā ragā.