forum.gif
??? :D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / ??? :D
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.11.12 11:14
 citēt
Kādam ir sanācis kādreiz blogā kādu fotogrāfu novest tik tālu,ka viņš ņem un izdzēšas???

Mums te bija tāda siikanika!? Es viņai iekomentēju galerijā par sliktām fotogrāfijām viņa sāk man sūtīt vēstules un es laikam biju pārāk tiešs???!!! Un viņas vairs nav.

Vai man būtu jājūtas vainīgam? :cry:

:face-grin:
Publicēts: 30.11.12 11:21
 citēt
pelni... tikai to kaisīšana uz galvas var atbrīvot no vainas apziņas.

Es reiz sevi novedu līdz tādam stāvoklim, traki, sajūta nav no foršākām :D :face-devil-grin:
Publicēts: 30.11.12 11:25 labots
 citēt
dalabonbongas PFFF dzīvo tālāk vēsā mierā! :D
Tādi jūtīgie ir daudz... un reģistrējas pa jaunam un pēctam atkal viss no gala. Viņi ir kā fēnikss... uzliesmo un no pelniem atkal dzimst! :D
Publicēts: 30.11.12 11:33
 citēt
dalabonbongas:Kādam ir sanācis kādreiz blogā kādu fotogrāfu novest tik tālu,ka viņš ņem un izdzēšas???

Mums te bija tāda siikanika!? Es viņai iekomentēju galerijā par sliktām fotogrāfijām viņa sāk man sūtīt vēstules un es laikam biju pārāk tiešs???!!! Un viņas vairs nav.

sanitāra darbs ir grūts,bet vajadzīgs.:face-wink:
Publicēts: 30.11.12 11:33
 citēt
dolldia:dalabonbongas PFFF dzīvo tālāk vēsā mierā! :D
Tādi jūtīgie ir daudz... un reģistrējas pa jaunam un pēctam atkal viss no gala. Viņi ir kā fēnikss... uzliesmo un no pelniem atkal dzimst! :D

dolldia:dalabonbongas PFFF dzīvo tālāk vēsā mierā! :D

āhāhāhā :face-wink:
Publicēts: 30.11.12 11:54
 citēt
":D" nemaz nevarēs vairs tik brīvi lietot. Diseldorfa ir izdomājusi, ka tas tagad būs šīs pilsētas logo :D
Ja man neticiet, tad sīkāk šeit - www.tvnet.lv... :D
Publicēts: 30.11.12 11:56
 citēt
Bzh:":D" nemaz nevarēs vairs tik brīvi lietot. Diseldorfa ir izdomājusi, ka tas tagad būs šīs pilsētas logo :D
Ja man neticiet, tad sīkāk šeit - www.tvnet.lv... :D

O! jālieto kamēr vēl var :D
Publicēts: 30.11.12 12:12
 citēt
da varbūt viņa vnk uz radiniekiem uzrāvās: www.tvnet.lv...
Publicēts: 30.11.12 12:44
 citēt
Annirs tb šobrīd Bildes ik pa brīdim dzēšas.
Selin4iks arī - sarunā muļķibas, paliek kauns un izdzēšas. Viņas pēdējais niks bija admirall.
Publicēts: 30.11.12 12:46
 citēt
dalabonbongas:Kādam ir sanācis kādreiz blogā kādu fotogrāfu novest tik tālu,ka viņš ņem un izdzēšas???

Bij te viens garā vājš fotoknipsētājs ar niku netjans kas man draudēja :D bet kā jau tie no liepājas nomīza un par to viņu izmeta no bloga.....Tagad viņ ir mainijis seksuālo orientāciju un ir atkal blogā :D
Publicēts: 30.11.12 12:53 labots
 citēt
dansiga:Annirs tb šobrīd Bildes ik pa brīdim dzēšas.
Selin4iks arī - sarunā muļķibas, paliek kauns un izdzēšas. Viņas pēdējais niks bija admirall.
negribi šo dirst korī ar Baiduku/Vaiduku?

pastāsti labāk, kā tu gandrīz kapā novedi Alloxu ar savu psihozi.

Starp citu interesanti, vai šis haiduks, kurš reģistrēts 06.06.2011 ir tas pats, kas bija no pirmssākumiem, kuru izmeta par švakiem nerviem... es pat nezināju, ka ja baigi nolūdzas admiņus, tad var dabūt veco niku apakaļ...
Publicēts: 30.11.12 12:54
 citēt
dalabonbonkas gan jautā par tiem, kas paši ir izdēsušies. Pārmaiņu laikos ādmiņi daudzus izdzēsa, ne tikai netjan.
Publicēts: 30.11.12 12:56
 citēt
Bildes:

Vai es kaut ko nepatiesu pateicu?
Tu ar katru dienu paliec pieklājīgāks ......
Publicēts: 30.11.12 13:20
 citēt
dansiga:Tu ar katru dienu paliec pieklājīgāks ......

a es katru dienu palieku tikpat piekasīgs pie valodu! palikt var tikpat pieklājīgs, pieklājīgāks var tapt. nu, kļūt pieklājīgāks vēl var. w luv! :big_smile:
Publicēts: 30.11.12 13:21
 citēt
Un pašam tāds bardaks postā :D
Publicēts: 30.11.12 13:26
 citēt
Es 1x izteicu dzēlīgus komentārus savam viltus profilam. Pats apvainojos un to izdzēsu. :haha:
Publicēts: 30.11.12 13:29 labots
 citēt
dala bonbongas
дядя конфета? man tā vainīgo meklēšana netīk. sicholōgi arī neiesaka teikt "vainigs, leru, ļeru". iesaka teikt "bijis par cēloni, leru, ļeru"!
Publicēts: 30.11.12 13:33
 citēt
dansiga:dalabonbonkas gan jautā par tiem, kas paši ir izdēsušies. Pārmaiņu laikos ādmiņi daudzus izdzēsa, ne tikai netjan.

Es par tiem,kas citu iespaidoti paši izdzēsās :face-wink:
Publicēts: 30.11.12 13:34
 citēt
alchsh:Es 1x izteicu dzēlīgus komentārus savam viltus profilam. Pats apvainojos un to izdzēsu. :haha:

:haha:
Publicēts: 30.11.12 13:35
 citēt
Disfigurator:Un pašam tāds bardaks postā :D

Bardaks?
Publicēts: 30.11.12 13:39
 citēt
haralds:
dansiga:Tu ar katru dienu paliec pieklājīgāks ......

a es katru dienu palieku tikpat piekasīgs pie valodu! palikt var tikpat pieklājīgs, pieklājīgāks var tapt. nu, kļūt pieklājīgāks vēl var. w luv! :big_smile:

Bardaks
Publicēts: 30.11.12 13:50
 citēt

Protams.Es tavā vietā nošautos.:face-grin:Zin kā vecās padomjlaika filmās-meitene pamet-tas vēl nekas,bet ja no partijas izmet,tad ir ...ģec.Tad sēž ezera malā un drūmi met akmentiņus ūdenī.:face-wink:Dzīvei nav nekādas jēgas,ja brigādei neveicas sociālistiskajā sacensībā.
Publicēts: 30.11.12 14:01 labots
 citēt
Jums gan tāds PASAULĪGS rīts par Mūžīgo vien par mūžīgo vien :D :D
Publicēts: 30.11.12 14:27
 citēt
Disfigurator:Bardaks

к статьи, Вы были в бардаке'с? там приличный'с порядок'с! :big_smile:
Publicēts: 30.11.12 14:37
 citēt
haralds:
Disfigurator:Bardaks

к статьи, Вы были в бардаке'с? там приличный'с порядок'с! :big_smile:

-------------------

es reiz intereses pēc to vārdu bardaks, tā pazondēju pa netu... un nepamet aizdomas, kas tā vārda nozīme īstenībā nemaz nav nekārtība, ne arī sakars ar izlaidību, bet no turku iebrukuma laikiem parastās graņonkas apzīmējums. Jo kaut kur bija minēts, ka tā turki saukuši tieši glāzi un šiem kā musulmaņiem šī trakā kandžas strēbšana no 200 gr glāzēm izraisījusi lielu izbrīnu, šausmas un emocijas. Krievi protams sapratuši, ka ne jau kandžas dzeršana no 200 gr glāzēm problēma, bet gan tas, ka uz galda nekārtība un uz grīdas stikli :D un padomājuši, ka tas ir tas bardaks. Nu tāda, nedaudz mana improvizācija, par vārdu "bardaks" :)
Publicēts: 30.11.12 14:56
 citēt
talavietis:... un nepamet aizdomas, kas tā vārda nozīme īstenībā nemaz nav nekārtība ...

par to jau bazārs! ir variants, ka mauku māja, bet ārkārt zolīda!:big_smile:
Publicēts: 30.11.12 15:42 labots
 citēt
haralds:
talavietis:... un nepamet aizdomas, kas tā vārda nozīme īstenībā nemaz nav nekārtība ...

par to jau bazārs! ir variants, ka mauku māja, bet ārkārt zolīda!:big_smile:
Pārfrāzējot - no āras fotoblogs, bet iekšpusē ne foto - vieni mps, bet bloga sadaļa viena liela verbālā diareja.. :haha:

P.S. Novediet kāds mani tik tālu, lai es beidzot izdzēšos.. un es parādīšu ar pirkstu uz vainīgo.
Publicēts: 30.11.12 15:47 labots
 citēt
Gabiz:verbālā diareja.
domā logoreju, tautas valodā verbālo pļutku / penderi? :big_smile:
neņem naidā, nemuzikāls, ne zīmēt, ne veidot, ne gleznot neprotu, bet ciešu no talanta daudz-1/2-īgas izpausmes. un mana šķietami absolūti bezjēdzīgā muldēšana satur ļoti daudz vispārizglītojoša materiāla. :big_smile:
Publicēts: 30.11.12 15:55
 citēt
Nē, es domāju verbālā diareja (словестный понос - ceru ka bez kļūdām), logorejai (Logorrhea) nedaudz citādi simptomi.
Publicēts: 30.11.12 16:44
 citēt

Anirs dzēšās pa baltkrievu modei :D
Publicēts: 30.11.12 16:46
 citēt
Haiduks:

Anirs dzēšās pa baltkrievu modei :D
Starp citu interesanti, vai šis haiduks, kurš reģistrēts 06.06.2011 ir tas pats, kas bija no pirmssākumiem, kuru izmeta par švakiem nerviem... es pat nezināju, ka ja baigi nolūdzas admiņus, tad var dabūt veco niku apakaļ...

Tu tiešām domā, ka pasakot "tu esi divreiz cūka", "es vienreiz cūka" Tu tāpēc arī neesi cūka????? :haha::haha::haha::haha::haha:
Publicēts: 30.11.12 16:50
 citēt
Mani arī bija kļūdas pēc izdzēsuši, pēc tam gan atjaunoja.
Publicēts: 30.11.12 16:53
 citēt
Bildes:

Nevis izmeta, bet vienu brīdi bija apnicis tev stāstīt, ka esi pajolītis, ZD esi. Ienācu atpakaļ sakarā ar pellu pirti. Labu laiku ļāvu tev dzīvot un visus nolikt... bet tomēr veprim ir vepra vieta... nesajauc ar kādu citu- tas par tevi- 13ta klona īpašniek! :D,
...savu niku dabon atpakaļ ar savu tel. Nr.
Tāpēc, ja tev citreiz ir šķidrais, neaptaisi tik dikti poda malas.
Kā jaf to sen esmu teicis- Bildes ir izteikts ZD ordeņa kavalieris- ne bijis, ne redzējis, pa musorņikiem savācis, bet tik labi visu (it kā, ka nezin neko- naf pa pilnu ņemams :D ) zin.
Arī pie Dansigas pieminēji Alloxu... bija interesants cilvēks, dikti palīdzēja Aniru izsvēpināt :D
Publicēts: 30.11.12 17:00
 citēt
Haiduks:
Bildes:egribi šo dirst korī ar Baiduku/Vaiduku?

Nevis izmeta, bet vienu brīdi bija apnicis tev stāstīt, ka esi pajolītis, ZD esi. Ienācu atpakaļ sakarā ar pellu pirti. Labu laiku ļāvu tev dzīvot un visus nolikt... bet tomēr veprim ir vepra vieta... nesajauc ar kādu citu- tas par tevi- 13ta klona īpašniek! :D,
...savu niku dabon atpakaļ ar savu tel. Nr.
Tāpēc, ja tev citreiz ir šķidrais, neaptaisi tik dikti poda malas.
Kā jaf to sen esmu teicis- Bildes ir izteikts ZD ordeņa kavalieris- ne bijis, ne redzējis, pa musorņikiem savācis, bet tik labi visu (it kā, ka nezin neko- naf pa pilnu ņemams :D ) zin.
Arī pie Dansigas pieminēji Alloxu... bija interesants cilvēks, dikti palīdzēja Aniru izsvēpināt :D
galvenais, ka pats tici šitam visam sviestam :D

sausais atlikums ir vienkāršs - Tu esi tāds pats daiļdirsējs un cūka :D bet to jau Tu pats zini :D
Publicēts: 30.11.12 17:55
 citēt
Tā arī nesanāca dzīvē Alloxu satikt, sazvanījāmies, bet nekā, arī šogad tik reizi vai divas caur Viļāniem sanāca braukt, bet vienmēr laika pietrūkst... tā tā dzīve paiet... bet cilvēks izskatās interesants, tāpēc arī būtu vērts satikt... gan jau Blogā vairs nenāks...
Publicēts: 30.11.12 19:19
 citēt
vismaz 3 gabali. kad veel te ko komenteeju. i draudu veestules, i histeerija, daudz kas te bijis
Publicēts: 30.11.12 19:34
 citēt

Ja nezini, tad ir tāda sāpe, ka Fotobloga izveidotāji bija jūtīgas dvēseles un nespēja paciest ERfoto kritiku, attiecīgi izdzēsās un izveidoja savu smilšu kasti. Tāpat arī Fotosienas veidotāji. No ERfoto tik daudz jūtīgo dvēseļu izdzēsās, ka beigās palika pavisam maziņš kodols un projekts pats arī nobeidzās
Publicēts: 30.11.12 19:38
 citēt
Spēcīgi! :D
Publicēts: 30.11.12 19:54
 citēt
uz 3 Lv fotogrāfiem vajag 1 fotosaitu :)
Publicēts: 30.11.12 20:08
 citēt
talavietis:uz 3 Lv fotogrāfiem vajag 1 fotosaitu :)

Domā, tāpat neraustīs viens otru aiz ūsām?
Kā tur bija ar to spalvas mešanu un tikumu....:face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas