Kādam ir sanācis kādreiz blogā kādu fotogrāfu novest tik tālu,ka viņš ņem un izdzēšas???
Mums te bija tāda siikanika!? Es viņai iekomentēju galerijā par sliktām fotogrāfijām viņa sāk man sūtīt vēstules un es laikam biju pārāk tiešs???!!! Un viņas vairs nav.
dalabonbongas PFFF dzīvo tālāk vēsā mierā! Tādi jūtīgie ir daudz... un reģistrējas pa jaunam un pēctam atkal viss no gala. Viņi ir kā fēnikss... uzliesmo un no pelniem atkal dzimst!
dalabonbongas:Kādam ir sanācis kādreiz blogā kādu fotogrāfu novest tik tālu,ka viņš ņem un izdzēšas???
Mums te bija tāda siikanika!? Es viņai iekomentēju galerijā par sliktām fotogrāfijām viņa sāk man sūtīt vēstules un es laikam biju pārāk tiešs???!!! Un viņas vairs nav.
dolldia:dalabonbongas PFFF dzīvo tālāk vēsā mierā! Tādi jūtīgie ir daudz... un reģistrējas pa jaunam un pēctam atkal viss no gala. Viņi ir kā fēnikss... uzliesmo un no pelniem atkal dzimst!
dolldia:dalabonbongas PFFF dzīvo tālāk vēsā mierā! Tādi jūtīgie ir daudz... un reģistrējas pa jaunam un pēctam atkal viss no gala. Viņi ir kā fēnikss... uzliesmo un no pelniem atkal dzimst!
"" nemaz nevarēs vairs tik brīvi lietot. Diseldorfa ir izdomājusi, ka tas tagad būs šīs pilsētas logo Ja man neticiet, tad sīkāk šeit - www.tvnet.lv...
Bzh:"" nemaz nevarēs vairs tik brīvi lietot. Diseldorfa ir izdomājusi, ka tas tagad būs šīs pilsētas logo Ja man neticiet, tad sīkāk šeit - www.tvnet.lv...
dalabonbongas:Kādam ir sanācis kādreiz blogā kādu fotogrāfu novest tik tālu,ka viņš ņem un izdzēšas???
Vai man būtu jājūtas vainīgam?
Bij te viens garā vājš fotoknipsētājs ar niku netjans kas man draudēja bet kā jau tie no liepājas nomīza un par to viņu izmeta no bloga.....Tagad viņ ir mainijis seksuālo orientāciju un ir atkal blogā
dansiga:Annirs tb šobrīd Bildes ik pa brīdim dzēšas. Selin4iks arī - sarunā muļķibas, paliek kauns un izdzēšas. Viņas pēdējais niks bija admirall.
negribi šo dirst korī ar Baiduku/Vaiduku?
pastāsti labāk, kā tu gandrīz kapā novedi Alloxu ar savu psihozi.
Starp citu interesanti, vai šis haiduks, kurš reģistrēts 06.06.2011 ir tas pats, kas bija no pirmssākumiem, kuru izmeta par švakiem nerviem... es pat nezināju, ka ja baigi nolūdzas admiņus, tad var dabūt veco niku apakaļ...
dala bonbongas дядя конфета? man tā vainīgo meklēšana netīk. sicholōgi arī neiesaka teikt "vainigs, leru, ļeru". iesaka teikt "bijis par cēloni, leru, ļeru"!
Protams.Es tavā vietā nošautos.Zin kā vecās padomjlaika filmās-meitene pamet-tas vēl nekas,bet ja no partijas izmet,tad ir ...ģec.Tad sēž ezera malā un drūmi met akmentiņus ūdenī.:face-winkzīvei nav nekādas jēgas,ja brigādei neveicas sociālistiskajā sacensībā.
к статьи, Вы были в бардаке'с? там приличный'с порядок'с!
-------------------
es reiz intereses pēc to vārdu bardaks, tā pazondēju pa netu... un nepamet aizdomas, kas tā vārda nozīme īstenībā nemaz nav nekārtība, ne arī sakars ar izlaidību, bet no turku iebrukuma laikiem parastās graņonkas apzīmējums. Jo kaut kur bija minēts, ka tā turki saukuši tieši glāzi un šiem kā musulmaņiem šī trakā kandžas strēbšana no 200 gr glāzēm izraisījusi lielu izbrīnu, šausmas un emocijas. Krievi protams sapratuši, ka ne jau kandžas dzeršana no 200 gr glāzēm problēma, bet gan tas, ka uz galda nekārtība un uz grīdas stikli un padomājuši, ka tas ir tas bardaks. Nu tāda, nedaudz mana improvizācija, par vārdu "bardaks"
domā logoreju, tautas valodā verbālo pļutku / penderi? neņem naidā, nemuzikāls, ne zīmēt, ne veidot, ne gleznot neprotu, bet ciešu no talanta daudz-1/2-īgas izpausmes. un mana šķietami absolūti bezjēdzīgā muldēšana satur ļoti daudz vispārizglītojoša materiāla.
dansiga:Annirs tb šobrīd Bildes ik pa brīdim dzēšas. Selin4iks arī - sarunā muļķibas, paliek kauns un izdzēšas. Viņas pēdējais niks bija admirall.
Anirs dzēšās pa baltkrievu modei
Starp citu interesanti, vai šis haiduks, kurš reģistrēts 06.06.2011 ir tas pats, kas bija no pirmssākumiem, kuru izmeta par švakiem nerviem... es pat nezināju, ka ja baigi nolūdzas admiņus, tad var dabūt veco niku apakaļ...
Tu tiešām domā, ka pasakot "tu esi divreiz cūka", "es vienreiz cūka" Tu tāpēc arī neesi cūka?????
negribi šo dirst korī ar Baiduku/Vaiduku?
Nevis izmeta, bet vienu brīdi bija apnicis tev stāstīt, ka esi pajolītis, ZD esi. Ienācu atpakaļ sakarā ar pellu pirti. Labu laiku ļāvu tev dzīvot un visus nolikt... bet tomēr veprim ir vepra vieta... nesajauc ar kādu citu- tas par tevi- 13ta klona īpašniek! , ...savu niku dabon atpakaļ ar savu tel. Nr. Tāpēc, ja tev citreiz ir šķidrais, neaptaisi tik dikti poda malas. Kā jaf to sen esmu teicis- Bildes ir izteikts ZD ordeņa kavalieris- ne bijis, ne redzējis, pa musorņikiem savācis, bet tik labi visu (it kā, ka nezin neko- naf pa pilnu ņemams ) zin. Arī pie Dansigas pieminēji Alloxu... bija interesants cilvēks, dikti palīdzēja Aniru izsvēpināt
Nevis izmeta, bet vienu brīdi bija apnicis tev stāstīt, ka esi pajolītis, ZD esi. Ienācu atpakaļ sakarā ar pellu pirti. Labu laiku ļāvu tev dzīvot un visus nolikt... bet tomēr veprim ir vepra vieta... nesajauc ar kādu citu- tas par tevi- 13ta klona īpašniek! , ...savu niku dabon atpakaļ ar savu tel. Nr. Tāpēc, ja tev citreiz ir šķidrais, neaptaisi tik dikti poda malas. Kā jaf to sen esmu teicis- Bildes ir izteikts ZD ordeņa kavalieris- ne bijis, ne redzējis, pa musorņikiem savācis, bet tik labi visu (it kā, ka nezin neko- naf pa pilnu ņemams ) zin. Arī pie Dansigas pieminēji Alloxu... bija interesants cilvēks, dikti palīdzēja Aniru izsvēpināt
galvenais, ka pats tici šitam visam sviestam
sausais atlikums ir vienkāršs - Tu esi tāds pats daiļdirsējs un cūka bet to jau Tu pats zini
Tā arī nesanāca dzīvē Alloxu satikt, sazvanījāmies, bet nekā, arī šogad tik reizi vai divas caur Viļāniem sanāca braukt, bet vienmēr laika pietrūkst... tā tā dzīve paiet... bet cilvēks izskatās interesants, tāpēc arī būtu vērts satikt... gan jau Blogā vairs nenāks...
Ja nezini, tad ir tāda sāpe, ka Fotobloga izveidotāji bija jūtīgas dvēseles un nespēja paciest ERfoto kritiku, attiecīgi izdzēsās un izveidoja savu smilšu kasti. Tāpat arī Fotosienas veidotāji. No ERfoto tik daudz jūtīgo dvēseļu izdzēsās, ka beigās palika pavisam maziņš kodols un projekts pats arī nobeidzās