forum.gif
??? :D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / ??? :D
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.11.12 20:09
 citēt
3 latavieši- 7 partijas. :) Un vienalga būs tesiņš :)
Publicēts: 30.11.12 22:33
 citēt
Bildes: Tu pats zini :D

Tagad pāc dansigas teksta ieviesās skaidrība... es jaf pirms tam jutu un minēju- nevaino mani savā neizdevušajā dzīvē, bet nu ir viss galīgi skaidrs... teksti tavi un lomas tiešām atbilst caurbirušam aktiriškām :D... un es to no musorņika neizvilku, kā tu velc savus faktus... no cienījamas kundzes teksta nāk!!!
Bet šovakar man naf laika tavus monologus lasīt... jāiet "kost " :P
Publicēts: 30.11.12 22:44
 citēt
Haiduk uzkurini kādu dienu pirtiņu... Diskusiju dalībniekiem labāk tās negācijas izsvīst nekā verbāli atvemnt....
Publicēts: 30.11.12 22:47
 citēt
dolldia, kas tev ar frizuuru? :face-kiss:
Publicēts: 01.12.12 11:13
 citēt
Haiduks:
Bildes: Tu pats zini :D

Tagad pāc dansigas teksta ieviesās skaidrība... es jaf pirms tam jutu un minēju- nevaino mani savā neizdevušajā dzīvē, bet nu ir viss galīgi skaidrs... teksti tavi un lomas tiešām atbilst caurbirušam aktiriškām :D... un es to no musorņika neizvilku, kā tu velc savus faktus... no cienījamas kundzes teksta nāk!!!
veprītis haiduks tic dansigas pasakām :D:face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 01.12.12 15:26
 citēt
dansiga:...Viņas pēdējais niks bija admirall.
Bija? :what:
Publicēts: 01.12.12 16:35
 citēt
Bildes:
Haiduks:
veprītis haiduks tic dansigas pasakām :D:face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:

Kā jaf teicu- tas naf no musorņika, kā tu to dari, bet no cienījamas kundzes... bet vai tu domā, ka mans teksts par tavu neizdevušos dzīvi, kas radās pirms Dansigas teksta, ņemts no gaisa :D, tā, kā tu uzvedies, uzvedās cilvēki ar sūdīgi nodzīvotu pagātni :), un bezmērķīgu nākotni :D
To tev vectēvs saka :D
Publicēts: 01.12.12 16:38
 citēt
Luxferre:Haiduk uzkurini kādu dienu pirtiņu... Diskusiju dalībniekiem labāk tās negācijas izsvīst nekā verbāli atvemnt....

Luxferre, tev un citiem fotoblog pasažieriem... lasi forumu... būs, jo Haiduka pirtiņa dzima no fotoblog tendencēm uz satikšanos... žēl tikai ka Bilžveidīgiem sāka skaust uz dikti tur virsū darvu lēja. Bet pajolīšus naf ko ņemt galvā :D
Publicēts: 01.12.12 17:42
 citēt
smartins:
dansiga:...Viņas pēdējais niks bija admirall.
Bija? :what:

nu ja - jo tāds nikks vairs nav ... kāds ir jaunais - nečekoju, gan jau pati "paspīdēs":-)
Publicēts: 01.12.12 20:00
 citēt
Bija kādreiz tāda IvetaK, veselu aizvainotu topiku spešelī man veltīja dēļ viena komentāra zem viņas bildes. Bet tādi topiki te parādās ik pa laikam.
Publicēts: 01.12.12 20:22
 citēt
dolldia:Spēcīgi! :D

:face-devil-grin:
Publicēts: 01.12.12 20:24
 citēt
Haiduks:
Luxferre:Haiduk uzkurini kādu dienu pirtiņu... Diskusiju dalībniekiem labāk tās negācijas izsvīst nekā verbāli atvemnt....

Luxferre, tev un citiem fotoblog pasažieriem... lasi forumu... būs, jo Haiduka pirtiņa dzima no fotoblog tendencēm uz satikšanos... žēl tikai ka Bilžveidīgiem sāka skaust uz dikti tur virsū darvu lēja. Bet pajolīšus naf ko ņemt galvā :D

Pirtiņa skan labi :)
Publicēts: 01.12.12 22:09
 citēt
Ehh, jūtīgās mākslinieku dvēs'les... ar mani jau sevišķi Alloxa lecās, man tik tāds sports bija, kamēr izkodu šo... bet bez kāda naida, mēģināju izprast. Zilo zvaigznīti man netīšām izdevās šim atņemt, jo tiešie balsojumi tiešām nebija godīgi, nez kāpēc man to "pirts draudziņu" izrādījās vairāk, ko vēlāk Eliks, pārveidojot punktu uzskaites sistēmu un izmetot visus "draudziņus", likvidēja un miers mājā...
Bet aiz tīrās cilvēkmīlestības man šķita, ka, ja reālajā dzīvē mēs izkautos un pēc tam sadzertu (kā man tiešām reiz jaunībā gadījās ar kādu bandas vadoni), izrādītos tīri ciešams cilvēks un, galu galā, visi mēs esam īpatnēji un dīvani... viduvējības, tas gan nav pieņemams...
Publicēts: 01.12.12 23:48
 citēt
Eltons:Ehh, jūtīgās mākslinieku dvēs'les... ar mani jau sevišķi Alloxa lecās, man tik tāds sports bija, kamēr izkodu šo... bet bez kāda naida, mēģināju izprast. Zilo zvaigznīti man netīšām izdevās šim atņemt, jo tiešie balsojumi tiešām nebija godīgi, nez kāpēc man to "pirts draudziņu" izrādījās vairāk, ko vēlāk Eliks, pārveidojot punktu uzskaites sistēmu un izmetot visus "draudziņus", likvidēja un miers mājā...
Bet aiz tīrās cilvēkmīlestības man šķita, ka, ja reālajā dzīvē mēs izkautos un pēc tam sadzertu (kā man tiešām reiz jaunībā gadījās ar kādu bandas vadoni), izrādītos tīri ciešams cilvēks un, galu galā, visi mēs esam īpatnēji un dīvani... viduvējības, tas gan nav pieņemams...
starp citu, ja man atmiņa neviļ, tad viņš ir ļoti cienījams kā cilvēks - ne katrs var izturēt dažādas likteņa drāmas.
Publicēts: 02.12.12 01:22 labots
 citēt
Nuuu man gan ar Alloxa izdevās pat ļoti labu biznesu sabīdīt , bildes drukai labam klietam . Taka čalim reali bijā un ir iekā un šams ņemas pa savu Latgali uz nebēdu CIK zinu. Rēzeknes Ingai jāprasa viņa tusē to kompāniju .
Publicēts: 02.12.12 01:34
 citēt
Sarakstē nelikās cienījams, bet vienkārši nepatīkams. Tā kā nepazīstu un necentos atkost, varu tik rakstīt par sajūtām, kas nebija labas.
Publicēts: 02.12.12 01:49
 citēt
_AlterNative:Sarakstē nelikās cienījams, bet vienkārši nepatīkams. Tā kā nepazīstu un necentos atkost, varu tik rakstīt par sajūtām, kas nebija labas.

Nezinu , man viņš neko neteica , es parast skatos darbus ka sman kustina tie kas nekustina man PX :)
Publicēts: 02.12.12 16:56
 citēt
_AlterNative:Sarakstē nelikās cienījams, bet vienkārši nepatīkams. Tā kā nepazīstu un necentos atkost, varu tik rakstīt par sajūtām, kas nebija labas.

Man līdzīga pieredze... Ja jau cienījams un cik saprotu ne jau puišeļa vecumā, tad tomēr derētu turēties kādos normālos komunikāciju rāmjos.
Publicēts: 02.12.12 22:24
 citēt
f-foto:Amatieru fotogrāfijai piemīt viens pluss: nosacītais vieglums. Ir bildes, ir labi; nav bilžu (nobrūk kāda ierīce, nesanāk kadrs), dzīve turpinās. Tiklīdz pārvari sātanisko kārdinājumu kaut ko fotografēt, lai rādītu citiem un diskutētu, un iestājas normāls atslābums, tā kļūst labi.

Jā, tavas sajūtas mēs te baudām... tomēr labāk būtu turpinājis bildēt un likt bildes, nevis google gudrības bārstījis un uzdevis par savām :D
Publicēts: 02.12.12 22:25
 citēt
Luxferre:

Man līdzīga pieredze... Ja jau cienījams un cik saprotu ne jau puišeļa vecumā, tad tomēr derētu turēties kādos normālos komunikāciju rāmjos.

:D ar normāliem viņš komunicēja normāli :D, kā teiktin jāsakā, kādā vidē ieej, tāda dziesma jādzied :D
Publicēts: 03.12.12 02:02
 citēt
nez, kas ir normāls un normāla vide. mana nenormālība bija tik jautājums par tehnoloģiju komentārā, bez slavinoša balsojuma.
Publicēts: 03.12.12 08:12
 citēt
_AlterNative:nez, kas ir normāls un normāla vide. mana nenormālība bija tik jautājums par tehnoloģiju komentārā, bez slavinoša balsojuma.

Kā kurš ar mani, tā es ar to :), lūk normāla vide, normāla attieksme :D
_AlterNative... konkrēti ar tevi- tu neesi uzbraucis, un neko sulīgu pretim neesi dabūjis. :)
Publicēts: 03.12.12 10:12
 citēt
Viens arī šejienes kadrs, kad Sienā biju noreaģējis uz viņa murgošanu forumā, pārgāja pa visām manām bildēm un iespēra negatīvas atzīmes pat zem 2007.gada bildēm.
Publicēts: 03.12.12 10:14
 citēt
Schneider:Viens arī šejienes kadrs, kad Sienā biju noreaģējis uz viņa murgošanu forumā, pārgāja pa visām manām bildēm un iespēra negatīvas atzīmes pat zem 2007.gada bildēm.

Tu gribi teikt, ka Tu savas 2007. gada bildes šobrīd vērtētu pozitīvi? :D
Publicēts: 03.12.12 10:19
 citēt
Schneider:Viens arī šejienes kadrs, kad Sienā biju noreaģējis uz viņa murgošanu forumā, pārgāja pa visām manām bildēm un iespēra negatīvas atzīmes pat zem 2007.gada bildēm.

Mans slinkums neļautu to darīt :)... nu zemisks radījums, ko citu pateikt.
Bzh, kāpēc tu domā, ka 2007. gada ir sliktākas par 2012. gada- nesalīdzini ar desu, kas sapūst, bet ar konjaku :D
Publicēts: 03.12.12 12:09
 citēt
Es nesaku, ka 2007.g. man bija nezkādi šedervi, bet viņš jau arī tajā laikā bija un varēja salikt savas atzīmes.
Nu labi, es jau neko nesaku, kādēļ lai nevarētu tā būt, ka pēc 3-4 gadiem pēkšņi pēc salekšanās forumā vienā dienā atklāj, ka manas bildes ir galīgais sūc un ieliek savu objektīvo vērtējumu.:face-grin:
Publicēts: 03.12.12 12:13
 citēt
Schneider:Es nesaku, ka 2007.g. man bija nezkādi šedervi, bet viņš jau arī tajā laikā bija un varēja salikt savas atzīmes.
Nu labi, es jau neko nesaku, kādēļ lai nevarētu tā būt, ka pēc 3-4 gadiem pēkšņi pēc salekšanās forumā vienā dienā atklāj, ka manas bildes ir galīgais sūc un ieliek savu objektīvo vērtējumu.:face-grin:

A, ko tu citu gribēji- paglaudīji pret spalvu un iekoda. Nebūtu peļami, šitādus tipiņus tepat nosaukt- lai tauta zin savus VAROŅUS :D
Publicēts: 03.12.12 12:14
 citēt
"Viens arī šejienes kadrs"...
Hmm... bez augšminētā Alloxas un Kārļa (kurš sen kā aizlaidās no Bloga)... kurš tad varētu atbilst minētajām īpašībām?
Vot jautājums...
Publicēts: 03.12.12 12:21
 citēt
Da labi, lai jau paliek, sevišķi ja cilvēks pārliecināts par savu taisnību.:face-grin:
Publicēts: 03.12.12 12:55
 citēt
a kas tur tāds ārprātīgs? Man arī kādreiz kāds "palūdz", lai uzmetu acis viņa veikumam... nu tad ir ievērtēju albumu.
Ne jau visus var apskatīt un visu autoru darbiem pievēršu uzmanību. Gadās, ka pēkšņi kaut kā viena bilde iekrīt vai gluži otrādi, tik ļoti neiekrīt, ka gribās paskatīties, ko tad konkrētais biedrs redz, rāda un kā šim sanāk..
Publicēts: 03.12.12 13:13
 citēt
Haiduks:
Bzh, kāpēc tu domā, ka 2007. gada ir sliktākas par 2012. gada- nesalīdzini ar desu, kas sapūst, bet ar konjaku :D

2007. gada bildes ir sliktākas par 2012. gada bildēm, jo 2012. gada bildēm, normālā gadījumā, vajadzētu būt labākām.. :) Cilvēkam (iespējams, ne visiem, taču vairumam) ir tāds muļķīgs paradums mēģināt kļūt labākam.. Un 5 gadi ir gana daudz, lai šīs atšķirības varētu arī manīt bildēs :)
Publicēts: 03.12.12 13:27
 citēt
Ainavās vairāk nosaka dabas apstākļi, un, ja visa ziema ir dubļaina vai apmākusies, tad vērtīgākā būs kaut 15 gadus veca, bet skaidras, sarmotas dienas bilde.
Un vēl - esat pamanījuši, ka pamazām izzūd zelta rudeņi? Viss septembris paiet bez salnām, bērzos lapas nenodzeltē, bet paliek brūnas un nobirst pa vienai. Kad sākas salnas, koki jau ir puskaili. Drīz lielākā vērtība būs tieši vecajām krāsainajām rudens ainavām.
Publicēts: 03.12.12 14:38
 citēt
Schneider:Ainavās vairāk nosaka dabas apstākļi, un, ja visa ziema ir dubļaina vai apmākusies, tad vērtīgākā būs kaut 15 gadus veca, bet skaidras, sarmotas dienas bilde.
Un vēl - esat pamanījuši, ka pamazām izzūd zelta rudeņi? Viss septembris paiet bez salnām, bērzos lapas nenodzeltē, bet paliek brūnas un nobirst pa vienai. Kad sākas salnas, koki jau ir puskaili. Drīz lielākā vērtība būs tieši vecajām krāsainajām rudens ainavām.

:D... jā, tā ir, un tās, kas bij jaunas, paliek vecas :D
Publicēts: 03.12.12 14:39
 citēt
Schneider:Ainavās vairāk nosaka dabas apstākļi, un, ja visa ziema ir dubļaina vai apmākusies, tad vērtīgākā būs kaut 15 gadus veca, bet skaidras, sarmotas dienas bilde.

Šogad bija vismaz nedēļa ar riktīgu zeltu ;)
Bet par iepriekšējiem rudeņiem noteikti var teikt, ka dubļu brūnie :)
Publicēts: 03.12.12 22:26
 citēt
lapas krāsojas katrā vietā savādāk, jo ietekmē gan kalni, gan ezeru tuvums utt. Ja braukā apkārt, tad var atrast vietas, kur skaisti iekrāsots un kur vēl pat zaļas. Kur nu tas aukstais gaiss trāpījis, tur arī ir..
Publicēts: 03.12.12 22:45
 citēt
Man pagājušo gadu bija zelta lapas, šogad 80latnieki sacūkoja parku :(
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt