forum.gif
Karpati - 2013.g
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Karpati - 2013.g
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.11.12 17:45
 citēt
Vai būtu interese pievienoties izbraucienam uz Karpatiem ?
Laiks- vai nu vasaras sākums vai rudens.
Grupa- līdz 6 cilvēki.
Izmaksas līdz 300 Ls uz vienu nedēļu.
Publicēts: 30.11.12 17:47
 citēt
gan jau Voldis ar ižu pieteiksies
Publicēts: 30.11.12 17:49
 citēt
Ar ižu ??? ar to pašu veco ?:face-wink:
Publicēts: 30.11.12 17:58
 citēt
johans:Ar ižu ??? ar to pašu veco ?:face-wink:

Ko ne? Televīzijā pat sižets bija, kā vecie ar tām pašām jaunības javām un krievu brezenta teltīm brauca dabā atcerēties jaunību. Nostaļģija velk spēcīgi.
Publicēts: 30.11.12 18:01
 citēt
Man ir cits piedāvājums. Dzīvošana vienā vietā - Jaremčā ar izbraukumiem.
Publicēts: 30.11.12 19:21
 citēt
Labāk jau ziemā braukt.....var vismaz slēpot :big_smile:
Publicēts: 30.11.12 19:23 labots
 citēt
300ls? vaaks. pa 300ls es pirms 2 gadiem izstopeeju visu Eiropu ar telti un pastaaviigi biju shmigaa. celjot ir jaagrib un jaamaak nevis jaavaac neveiksmnieku grupas tuuristu takaam un objektiem.
Publicēts: 30.11.12 19:26
 citēt
martins_goncars:300ls? vaaks. pa 300ls es pirms 2 gadiem izstopeeju visu Eiropu ar telti un pastaaviigi biju shmigaa. celjot ir jaagrib un jaamaak nevis jaavaac neveiksmnieku grupas tuuristu takaam un objektiem.

...atradis ar ko lepoties-pastāvīgo šmigu un ubagu pārvietošanās veidu.Labāk būtu paklusējis.
Publicēts: 30.11.12 19:28 labots
 citēt
Jolan:
...atradis ar ko lepoties-pastāvīgo šmigu un ubagu pārvietošanās veidu.Labāk būtu paklusējis.

aha. ubags kas ubags. bet vaacu pensionaars arii tomeer galu galaa ir vaacu pensionaars.

p.s. vispaar interesanti, ka peec viena vieniiga komentaara uzreiz +- var redzeet cilveeka dziives uztveri.
Publicēts: 30.11.12 19:53
 citēt
šmigā, un pa visu eiropu, par nieka 300ls..., ļoti labs rādītājs ... :big_smile:
Publicēts: 30.11.12 19:54
 citēt
johans:Man ir cits piedāvājums. Dzīvošana vienā vietā - Jaremčā ar izbraukumiem.

Eltons jokus dzen. Vairs nav modē garie maršruti. Saliek kādus vieglākus "enduro" dzelzsceļa konteineros, nosūta. Paši pēc nedēļas - ar avioreisu.
Ideja lieliska. Prutas upe, ūdenskritums, Jaremča - kā mītnes vieta. Būtu interesanti ar 80-tajos redzēto salīdzināt. Toreiz gan no Brestas gājām gar robežu, pa Tisas krastu. :face-smile:
Publicēts: 30.11.12 19:57
 citēt
martins_goncars:300ls? vaaks. pa 300ls es pirms 2 gadiem izstopeeju visu Eiropu ar telti un pastaaviigi biju shmigaa. celjot ir jaagrib un jaamaak nevis jaavaac neveiksmnieku grupas tuuristu takaam un objektiem.

O, jā, tu jau visās lietās māsķers , vai tur Liepājā visi tādi klauni :D :D :D
www.liepajniekiem.lv...
Publicēts: 30.11.12 21:56
 citēt

Man rādas, ka tās lietas nevar salīdzināt .
Publicēts: 30.11.12 22:10
 citēt

jaunības maksimālisms - ja nedari kā es, tad Tu dari slikti ;-)))))
Publicēts: 30.11.12 22:16
 citēt
Esi shmigā un vēl teltī ? - tas veiksminieku grupas rādītājs :face-grin:
Publicēts: 30.11.12 22:48
 citēt
Karpati ir dikti trekni :D, tāpēc, pirms sauc cenu, aptuvenu maršrutu jāmin... ja tie ir rietumu grēdas- saēd tās suns!!! Vidus jaf skan labi... ja iekļauts ceļš pa kuru ziemā nebrauc, tad lepns maršŗuts... bet nedēļa un 300 Ls... neiet kopā... par tīri normālu naudiņu tomēr sasteigts maršruts :), vai nu neskatīs, vai "nekodīsi" :D
Publicēts: 30.11.12 22:50
 citēt
visi, kuri goncaru njeemushi pa pillu, sen jau izdzeesushies :face-grin:
Publicēts: 30.11.12 23:03
 citēt
Vavers:visi, kuri goncaru njeemushi pa pillu, sen jau izdzeesushies :face-grin:

Labi, ka pateici ! :face-wink:
Publicēts: 01.12.12 11:31
 citēt
johans:
Vavers:visi, kuri goncaru njeemushi pa pillu, sen jau izdzeesushies :face-grin:

Labi, ka pateici ! :face-wink:

Cilvēks vienkārši pozicionē sevi kā Agnostiķi(?). Tas laikam ir tad, ja nav sava viedokļa - kura no strīdīgajām pusēm nodemonstrēs svaigākus / zinātniskākus - demagoģiskākus pierādījumus savai Vienīgajai Patiesībai, tam arī būs jātic.
Patika i-netā paspīdējušais: Dzīvot, kā vēlas - nav egoisms. Egoisms ir tad, ja vēlas, lai visi dzīvotu, kā viņš vēlas (brīvs tulkojums). Precīza mūsu bloga strīdnieku definīcija.:face-wink:
Publicēts: 01.12.12 11:38
 citēt
Baigais cipars. Pat ar Impro ar visiem Tatru un Sudetu variantiem tāds nav.
Publicēts: 01.12.12 11:46 labots
 citēt
mēs savā laikā izmaucām Norvēģiju uz nedēļu, ar visām ceļa un dzīvošanas maksām, virs 200 Ls

aviobiļetes
auto noma
kempings
degviela

apm 240 Ls

Ja kaut ko lētu var sabīdīt, tad ir jēga celt publiku, citādi, par naudu un lielu naudu var visu Pasauli apbraukāt. Manuprāt, tas ir dārgi.
Publicēts: 01.12.12 11:57
 citēt
Labprāt, bet ne šoreiz.
Publicēts: 01.12.12 12:12
 citēt
talavietis:mēs savā laikā izmaucām Norvēģiju uz nedēļu, ar visām ceļa un dzīvošanas maksām, virs 200 Ls

aviobiļetes
auto noma
kempings
degviela

apm 240 Ls

Ja kaut ko lētu var sabīdīt, tad ir jēga celt publiku, citādi, par naudu un lielu naudu var visu Pasauli apbraukāt. Manuprāt, tas ir dārgi.

man ar nedēļa norvēģijā sanāca ne īpaši dārgi, ap 150Ls (prāmis+plus vietējais prāmis starp salām, degviela automašīnai pārtika, dzīvošana utt.) bet johans jau rakstija LĪDZ 300Ls, tas nozīmē ka noteikti ierēķinājis visas iespējamās izmaksas lai nebūtu pēctam cipars uz augšu jāmaina, gan jau kad cilvēki novāksies un sarēķinās, cipars būs mazāks :)
Publicēts: 01.12.12 12:16
 citēt
johans:Vai būtu interese pievienoties izbraucienam uz Karpatiem ?
Laiks- vai nu vasaras sākums vai rudens.
Grupa- līdz 6 cilvēki.
Izmaksas līdz 300 Ls uz vienu nedēļu.

Pats domāju braukt uz šo jauko rajonu, tik rudens ne vienmēr ir labākais laiks Karpatiem, jo var uznākt spējš un negaidīts lietus. Protams, zelta rudeni bildēt ar romantisku rīta migliņu, tur ir ļoti patīkami, taču negaidītās lietusgāzes to prieku var mazināt.
Cena gan ir vismaz reizes 2 par dārgu it īpaši ja brauc grupā. 300Ls priekš viena arī ir padārgi. Protams, tas ir tikai manas sievas vērtējums, kura ir ekotūrisma /www.ireta.lv/ cilvēks, bet mana naudas maka saturs liecina, ka viņai šajos jautājumos var ticēt.
Publicēts: 01.12.12 12:28
 citēt
Tante:
O, jā, tu jau visās lietās māsķers , vai tur Liepājā visi tādi klauni :D :D :D

Tante, a ti ņe ļubiš proļetaiat!

www.youtube.com...
Publicēts: 01.12.12 13:08
 citēt
Citagaisma: ...tik rudens ne vienmēr ir labākais laiks Karpatiem, jo var uznākt spējš un negaidīts lietus.

Pagājušā vasarā viesu mājas saimniece (Belianske Tatry piekājē, Karpatu kalnu sistēma vien ir) teica, ka stabili labs laiks tur iestājas no augusta vidus.
Publicēts: 01.12.12 13:31
 citēt
Schneider:
Citagaisma: ...tik rudens ne vienmēr ir labākais laiks Karpatiem, jo var uznākt spējš un negaidīts lietus.

Pagājušā vasarā viesu mājas saimniece (Belianske Tatry piekājē, Karpatu kalnu sistēma vien ir) teica, ka stabili labs laiks tur iestājas no augusta vidus.

Bet augusts taču ir vasara! Rudens viņiem ir oktobrī..
Publicēts: 01.12.12 13:40 labots
 citēt
Nu tak i es par to pašu. Bet te piedāvā braukt par zvēro cenu riskantākajā laikā. Pagājušā gadā biju augusta sākumā, visas takas ar dubļiem, lietus esot lijis katru dienu divus mēnešus. Augsto Tatru virsotnes gandrīz vispār neredzējām, visu laiku mākoņos:

Publicēts: 01.12.12 13:46 labots
 citēt
Schneider:Nu tak i es par to pašu. Bet te piedāvā braukt par zvēro cenu riskantākajā laikā. Pagājušā gadā biju augusta sākumā, visas takas ar dubļiem, lietus esot lijis katru dienu divus mēnešus. Augsto Tatru virsotnes gandrīz vispār neredzējām, visu laiku mākoņos:

Redz, Tatru augusta vidus mūsdienu Latvijā ir zināma lieta, bet Karpati ir jau aizmirsti un daudzas lietas jāatceras no jauna. Tas jau tikai normāli..
Daudzi jau nemaz nezina, ka kādreiz uz Hibīniem un Karpatiem brauca slēpot. ..un Karpatos tā slēpošana sāk atgriezties.
Publicēts: 01.12.12 13:53
 citēt
Nu bet Tatri, Beskidi, Beščadi, Pieniny, viss Spišas reģions tajos pašos Karpatos vien ietilpst, tik tā daļa, kura ir Ukrainā, saucas par Austrumkarpatiem. Nedomāju, ka laika apstākļi sezonālā ziņā tur stipri atšķiras.
Publicēts: 01.12.12 14:16
 citēt
Precīzākas izmaksas zināšu nedaudz vēlāk.
Pašlaik ir izpētes stadija. Sākotnējā versijā bija plāns ar satiksmes busu uz Ļvovu, tur sagaida vetējais un uzņemas visu tālāko action, iekaitot naktsmājas Jaremčā.
Publicēts: 01.12.12 14:43
 citēt
lasu par Norvēģijas ceļojuma cenām un brīnos par cipariem.Kā var sanākt tāda "limonāde"?
Publicēts: 01.12.12 16:33
 citēt
Jolan:lasu par Norvēģijas ceļojuma cenām un brīnos par cipariem.Kā var sanākt tāda "limonāde"?

avio biļetes toreiz bija ap 40 Ls abos virzienos
auto VW Passat kombi, 5iem cilvēkiem no nomas
kempinga mājiņa atkal uz 5 cilvēkiem. Laikam sanāca 10 Ls uz cilvēku dienā. kaut kādas kronas bija par gultas veļu jāpiemaksā. iepriekš jau online tika sameklēta, cena salīgta.
Kaut kādas kronas aizgāja vietējiem prāmīšiem vēl, bet man gala summa sanāca kaut kur virs 200 Ls.

Lūk, tādu plānošanu es atzīstu, ja plāno ko iepriekš. Bez kādiem pazīstamiem.
Publicēts: 01.12.12 16:36
 citēt
johans:Precīzākas izmaksas zināšu nedaudz vēlāk.
Pašlaik ir izpētes stadija. Sākotnējā versijā bija plāns ar satiksmes busu uz Ļvovu, tur sagaida vetējais un uzņemas visu tālāko action, iekaitot naktsmājas Jaremčā.

Doma nav slikta, taču arī tālāk var paši tikt. Vietējais transports Ukrainā ir lēts. Tā ka, transporta izdevumi turpu-šurpu nevar pārsniegt 70Ls vienam cilvēkam, kurš nav students. Studeentam vēl mazāk..
Publicēts: 01.12.12 23:07
 citēt
Jolan:lasu par Norvēģijas ceļojuma cenām un brīnos par cipariem.Kā var sanākt tāda "limonāde"?

elementāri, 4 cilvēki ar mašīnu, prāmis no rīgas uz stokholmu(atpakaļ tāpat), cauri zviedrijai uz Alesund ~1400km. dzīvošana treilerī, divas naktis mašīnā braucot no/uz norvēģiju. pārtika lielākā daļa paņemta līdz, uz vietas es personīgi iztērēju par pārtiku varbūt...15Ls kafija statoilā pa ceļam un atpakaļbraucot zviedrijā lielveikalā šis tas ēdams + viena pudele pepsis. un tā sanāca uz katru cilvēku tikai par ceļu ~140Ls (degviela, prāmis un mazie prāmji starp salām un deviela pabraukājot apkārt starp pilsētām utt.). pārējais pārtika ~30Ls. man kopā rēķinot ap 160-170Ls sanāca, tas bija šovasar augusta sākumā.
Publicēts: 02.12.12 23:41 labots
 citēt
talavietis:mēs savā laikā izmaucām Norvēģiju uz nedēļu, ar visām ceļa un dzīvošanas maksām, virs 200 Ls

aviobiļetes
auto noma
kempings
degviela

apm 240 Ls

+ Talavietis

6x300 =1800Ls,- var panjemt kemperi un apbraukr apkart visai eiropai. ko ar taadu summu dariit ukrainaa.. nezinu piedodiet.
Publicēts: 03.12.12 07:27
 citēt
martc:

elementāri, 4 cilvēki ar mašīnu, prāmis no rīgas uz stokholmu(atpakaļ tāpat), cauri zviedrijai uz Alesund ~1400km. dzīvošana treilerī, divas naktis mašīnā braucot no/uz norvēģiju. pārtika lielākā daļa paņemta līdz, uz vietas es personīgi iztērēju par pārtiku varbūt...15Ls kafija statoilā pa ceļam un atpakaļbraucot zviedrijā lielveikalā šis tas ēdams + viena pudele pepsis. un tā sanāca uz katru cilvēku tikai par ceļu ~140Ls (degviela, prāmis un mazie prāmji starp salām un deviela pabraukājot apkārt starp pilsētām utt.). pārējais pārtika ~30Ls. man kopā rēķinot ap 160-170Ls sanāca, tas bija šovasar augusta sākumā.

njā,katram savs.Gulēt mašīnā(pat dažas naktis+paika līdz)laikam nav mans.

p.s. a ja mašīnā gulētu visas naktis,tad būtu vēl lētāk :face-wink:
Publicēts: 03.12.12 07:49
 citēt
Sanācis konkurss - kurš sabīdīs lētāko plānu !
nebij man tāda doma.
Ja lasa uzmanīgi, tad rakstīju - LĪDZ 300.....t.i. visas izmaksas.
Nedēļas laikā piemetīšu konkrētu ciparu un aprakstu.
Publicēts: 03.12.12 08:01 labots
 citēt
Kronis aprēķiniem... :D
Kad rēķiniet savus izdevumus kāzām, tad par 5 st 300 Ls sanāk, te par nedēļu 300 Ls dārgi... ot īstās sejas parādās, ka tik uz citu rēķina. (foto amortizācija par auto amortizāciju uzskatiet svētāku :D )
Pagājušo gadu braucu līdzīgu maršrutu
te var palasīt :)
www.draugiem.lv...
Kopā ap 6000 km...
... šādā braucienā auto īpašniekam nekas nebūtu jāmaksā, auto ir viņa daļa :)... un 300 Ls no galviņas ir adekvāta summa, kurā vēl siltie minerālbaseini un alas neietilpst :)

Piebilde- ja 300 Ls ir tikai degvielas nauda, tad gan nedaudz par sālītu... degviela, eļļa, visas apdrošināsānas 750 Ls (mans maršruts)
Publicēts: 03.12.12 08:03
 citēt
johans:Sanācis konkurss - kurš sabīdīs lētāko plānu !
nebij man tāda doma.
Ja lasa uzmanīgi, tad rakstīju - LĪDZ 300.....t.i. visas izmaksas.
Nedēļas laikā piemetīšu konkrētu ciparu un aprakstu.

...velti pūlies.Šeit nav Tava mērķauditorija.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):