kira:Dažam labam iesaku atrast darbu! Pļūt vienā pļūtīšanā! Pats ne reizi ne sūda neko nav uzrīkojis, tikai bloga forumā fekālijus izkārnījuši! Pluss vēl nav iemācīti, ka vecāki cilvēki jāciena, nevis nekaunīgi jānorej! B*eģ, kas te blogā par cilvēkiem! Haiduks atšķirībā no jums kaut ko dara! Būtu Haiduka vietā, tādā Pelles pirtī dažam labam pa muti sadotu, lai iemācās, ka sir pieklājīgi un kas nav!
kira:
Neapvaino Haiduku! Viņam nav nekāds sakars ar feikprofiliem! Tas tik parāda Jūsu patieso seju! Aizmirstot, kas ir cienā!
---------- iesi uz pirtuku?
Kādreiz noteikti aizbraukšu! Uz šo nesanāks! Un tad, kad aizbraukšu, varēsi aplūkot, ka neesmu feiks :d Es tikai nesaprotu, ko Tu ņemies? :d kāds Tev sakars?
Kādreiz noteikti aizbraukšu! Uz šo nesanāks! Un tad, kad aizbraukšu, varēsi aplūkot, ka neesmu feiks :d Es tikai nesaprotu, ko Tu ņemies? :d kāds Tev sakars?
------------------- nu kā Tu nesaproti, pirtiņa ir jāuzkurina un topiks jānotur augšpusē
negatIvs:mazdēls, ne mazdēls, bet pieslēdzās, kad Haidukam briesmas draud ...
========= moška Haiduka kreisais profils?
Fuj, talaviet, es pats māku par sevi pastāvēt , man naf feiki 13tajā paaudzē Bet par manu bildi- nožēlojami, ka cienījams fotogrāfs nemāk seju uz neitrāla fona ielikt un paregulēt kaklu, lai naf tik krunkains... bet nu labāka bilde ir par to Anira krāniņbildi, kad šis ar savu daiktu te lielījās un bērnus biedēja . Kopumā forša bilde draugiem.lv :P
kira:
------------------- nu kā Tu nesaproti, pirtiņa ir jāuzkurina un topiks jānotur augšpusē
... un fotobloga tautai jāparāda īstā šejieniešu seja... tauta pati ātri mācēs graudus no sēnalām izlobīt, žēl tikai, ka talavietis pārsviežas uz sēnalu pusi
talavietis:
... un fotobloga tautai jāparāda īstā šejieniešu seja... tauta pati ātri mācēs graudus no sēnalām izlobīt, žēl tikai, ka talavietis pārsviežas uz sēnalu pusi
------------------
vakars, eju pa ielu, skatos stūrī trīs vienu spārda.. daudz nedomājot, steidzu palīgā... uh, es ar dabūju pāris reizes iespert...
Tu zini, Andrejam tā nebūs pirmā reize. Pēc iepriekšējās izmešanas neviens neraudāja, nevienam nebija garlaicīgi, neviens negaudoja - ak Dievs, kādas skumjas...
f-foto, daiļrunībā es tevi pārspēt nevaru, tur tiešām padodos... tu esi augstas klases meistars, faktu sagrozīšanā... ar iepriekšējo niku tev tā nesanāca, hmmm dikti esi audzis f-foto: "pēc boksera, atzini, ka priecājies, ka tavu tēmu paceļ un apspriež arī citi. " Haiduks"nedomā, ka te kas notiek tāpat vien... arī pajolīšu spējas ir jāizmanto-" Cik zinu, lai uguns kurētos, tai jāpiesviež malciņa... un rezultāts ir, tu vairs neraksti, tu jaf SPĒGĀ
Tu zini, Andrejam tā nebūs pirmā reize. Pēc iepriekšējās izmešanas neviens neraudāja, nevienam nebija garlaicīgi, neviens negaudoja - ak Dievs, kādas skumjas...
1. mani neviens naf izmetis (bildes, galvu vajag turēt vēsumā un bez alhohola, lai atmiņa tevi tik bieži neviļ) 2. arī izgāju toreiz ne tā kā tu n-tas reizes to dari pa baltkrievu metodei. 3. atgrizos ne slavas dēl, bet sakarā ar peļļu pirti, jo visa info par to gāja caur šo vidi "Haiduks- Reģistrācijas datums: 06.06.2011" . Redzi Bildes Zinošā Dirsēja titulu tu tomēr nes godājami, par to prieks
f-foto:Karavāna (no senind. karabhas - "kamielis"):
Organizēta tirgotāju un to ļaužu grupa ar nastu nesējiem dzīvniekiem un/vai to vilktu transportu, kas veda preces pa karavānu ceļu no viena tirdzniecības centra uz citu.
Mājas suns ir kļuvis par vienu no populārākajiem un visvairāk izmantotajiem mājdzīvniekiem cilvēces vēsturē. Nozīmīga daļa no cilvēka dzīves visā pasaulē. Ilgo gadu laikā, ko suns ir pavadījis kopā ar cilvēku, tas ir attīstījis izcilas prāta spējas un spēju interaktīvi komunicēt ar cilvēku. Suņa sociālais raksturs un inteliģence ļauj to izmantot gan medībām, gan citu mājdzīvnieku ganīšanai, gan aizsardzībai, gan cilvēku-invalīdu apkalpošanai, gan vienkārši priekam, gan visdažādākajiem darbiem, kur nepieciešamas suņa iedzimtās spējas. Šobrīd pasaulē ir apmēram 400 miljoni suņu.
Žēl, ka austrumu gudrie veidojot savu sakāmvārdus, šito nezināja. ... sētas krancis ir, bija un būs vankšķis, kurš visus garāmgājējus apries!!! Dabā, piezagties no aizmugures un iekost.
Tie austrumu gudrie arī ir dažādi bijuši. Manējo suni dēvēja nevis par kranci bet gan par Kara Šaitanu. ..un uz karavānam šamais nerej, bet atpalicējus paskubina ātrāk pamest ne savu teritoriju, ..ar izskatu vien.