fatmanotto:Es labprāt atnāktu! Ierobežotais vietu skaits jau aizpildīts?
Vai tad kādreiz ir bijis jebkāds vietu skaita ierobežojums?!
Baigi reti tas ir bijis, treknajos gados, kad skaits sāka iet pāri 40 , tagad nevar saprast, vai vēl krītam bedrē, vai rāpjamies no tās laukā aiz deputātu padomniekiem, kas jaf algu pielikumu dabūja
Kādreiz noteikti aizbraukšu! Uz šo nesanāks! Un tad, kad aizbraukšu, varēsi aplūkot, ka neesmu feiks :d Es tikai nesaprotu, ko Tu ņemies? :d kāds Tev sakars?
Redzi, kira, ka man taisnība- pietiek nelielu laiciņu pagulēt, un visi guļ. spams ir visu saitu visu forumu dzīvības ūdens. Tie, kuri izrāda interesi par pašu pasākumu, te nespamo, bet raksta uz PM, un ir jaf pārskaitījuši Bet info turās redzama
negatIvs:sūds pats uzpeldēja, nu jāgaida vabuļu uzlidojums ....
Nu nedomāju, ka tu tik kritiski par sevi izteiksies . Bet piekrītu, katrs sevi labāk pazīst. Turpmāk zināšu kā tu sevi dēvē, dēvēsim visi tevi tā ... vai šito ir tavs pieminētais uzlidojums
kira:
Kādreiz noteikti aizbraukšu! Uz šo nesanāks! Un tad, kad aizbraukšu, varēsi aplūkot, ka neesmu feiks :d Es tikai nesaprotu, ko Tu ņemies? :d kāds Tev sakars?
Redzi, kira, ka man taisnība- pietiek nelielu laiciņu pagulēt, un visi guļ. spams ir visu saitu visu forumu dzīvības ūdens. Tie, kuri izrāda interesi par pašu pasākumu, te nespamo, bet raksta uz PM, un ir jaf pārskaitījuši Bet info turās redzama
bļin, topiks tak jau laimīgi bija nogrimis... nafig uzpeldināji? Ka tik pats neesi tas vabulis...
Haiduk, paliksim pie pārbaudītām vērtībām, ja uzlidotāji ir vabuļi, tad tu esi sūds, un šai versijai par labu nāk tas, ka šorīt uzpeldēji..., kā jaF sūdam pienākās ...
negatIvs:Haiduk, paliksim pie pārbaudītām vērtībām, ja uzlidotāji ir vabuļi, tad tu esi sūds, un šai versijai par labu nāk tas, ka šorīt uzpeldēji..., kā jaF sūdam pienākās ...
negatIvs:Haiduk, paliksim pie pārbaudītām vērtībām, ja uzlidotāji ir vabuļi, tad tu esi sūds, un šai versijai par labu nāk tas, ka šorīt uzpeldēji..., kā jaF sūdam pienākās ...
diezgan loģiska versija...
Loģiski jaf sanāk - uzvesties nemākat pie info paziņijuma , zākāties gribat... lai jaf būtu pa tavam, aktierīt, bet negatīvs, domāju , ka daudzu acīs tu sev vērtējumu esi devis . Un to apstiprinu, tikai nezinu, kā pareizi... krievi raksta priekšā (gavno negatīv) latvieši aiz- negatīva sūds!!! Kā tev labāk patiktos, lai tevi dēvēju- visur turpmāk tiksi tā saukts!!!
ArmandsK_:Šī diršanās atsita jebkādu vēlmi iet uz pirtiņu. FUJ
Armand, ticu, man arī atsit , kāreiz bloga tauta bija vairākums pirtiņā, tagad te kaunas pieteikties, lai netiktu aprieti! Zvana, vai raksta uz PM. Liekas ka Bildes un negatīvs savu ir panācis, ja tik rūdītu, ka tevi iespaido
fatmanotto:Man jau šķiet, ka tā tik plika diršana, kas gribēs, tas nāks.
Tik tiešām- nessmu ievērojis nevienu vietu, kur kāds netiktu nolikts no te uzplaukstošajām "slavenībām". Bet tas ir saprotams- iesūnojušiem arī gribas sevi izrādīt. Mana nelaime, ka neesu ticīgais, un dodu pretīm, kaut gan labi apzinos, ka līdz ar to te blogā nolaižos uz to pašu zemo daildirsēju līmeni ... labošos , gavno negativ " turpmāk būs "zelta gabaliņs", Bildes "cienījamais mākslas grands"
nu , cik par to var runāt? ja ir vabuļi, tad ir sūdi, un sūda statusu tev neviens negrasās atņemt, un arī nekorekti ar to mētāties pa labi un kreisi, tjipa, mainīt zirgus sacīkšu laikā... kas tev ar to f? naf, jaf utt, kāda fekālija maisās starp zobiem?
negatIvs:nu , cik par to var runāt? ja ir vabuļi, tad ir sūdi, un sūda statusu tev neviens negrasās atņemt, un arī nekorekti ar to mētāties pa labi un kreisi, tjipa, mainīt zirgus sacīkšu laikā... kas tev ar to f? naf, jaf utt, kāda fekālija maisās starp zobiem?
Zelta gabaliņ, ko tu visu laiku nemies... kā trešājā klāsē par tādiem smejas- atkal naktī neesi dabūjis ...
Parasti fotoblogā reklamētajos publiskajosos pasākumos topikā tiek ielikts pieteikušos dalībnieku saraksts, piemēram Peļlu pirts, vasaras velofoto izbraucieni, utt., lai tīri potenciālie dalībnieki pie vēlmes kādu satikt, redzētu, vai būs ši iespēja.
Sapper:Parasti fotoblogā reklamētajos publiskajosos pasākumos topikā tiek ielikts pieteikušos dalībnieku saraksts, piemēram Peļlu pirts, vasaras velofoto izbraucieni, utt., lai tīri potenciālie dalībnieki pie vēlmes kādu satikt, redzētu, vai būs ši iespēja.
Vai šis pasākums būs kā "tumšā zole"?
šoreiz ne kā parasti, pataupīšu cilvēkus Bet sarakstos liek tikai tos, kuri izsaka vēlēšanos, konkrēti tie kuri ierodas, redz tikai pasākumā- arī pellu pirtī atšķīrās saraksts, no dalībniekiem. Vismaz te nebūs jāraksta teksti-" ja būs A, tad es nebūšu " ... tāpēc nevajag tā dzīvot, lai būtu diskomforts satiekoties
Sapper, droši vari nākt ar lielo suši setu, gan jau vīri ar novērtēs.. Te pašlaik domāju, ka moš varētu peivienoteis, pat ja uz brīdi, gribētos sejas ievērtēt un pačalot..
Haiduks:
šoreiz ne kā parasti, pataupīšu cilvēkus Bet sarakstos liek tikai tos, kuri izsaka vēlēšanos, konkrēti tie kuri ierodas, redz tikai pasākumā.
Tas viss ir skaidrs. Protams, ka reālais dalībnieku sastāvs vienmēr nedaudz atšķirās no tiem, kas pieteikušies, bet tendence tak ir manāma.
Stulbi būtu atnākt ar lielo suši setu, lai meitenes dabū arī zivtiņu paēst, a priekšā sēž 30 vīri ādas jakās.
Aņuks par tavu tēmu- zilie nogrābuši veci un taisās ņemt priekšā, šim vēl pajautā, ar vazelīnu, vai bez. Bailēs- tad jaf labāk ar vazelīnu. Zielie sauc- Vazelin, tebja tože hočet ... un iznāk eļļains būda . Bet suši ņem daudz
Viss jau itkā atbilst labākajiem standartiem. Ar vienu izņēmumu - ir Adventes laiks. Ar saviem, rakstītiem un nerakstītiem likumiem. Daļēji saprotu savstarpēju zākāšanos, tuvojoties 16, martam vai 9. maijam. Nekas, ka to notikumu dalībnieki faktiski visi jau zem zemes. Viņu mazdēli karsti spriež par lietām, kuras tolaik neviens nevarēja ne mainīt, ne ietekmēt. Lai gan - kas gan ir Adventes jēdziens lielinieku ideoloģijai. Kā sarkana lupata vērsim. P.S. Tikai necentieties man piešķirt dievticīgā statusu. Ja visiem būtu tāda attieksme pret reliģiju (ta jebkādu), tās sen jau būtu izmirušas.
Haiduks:Aņuks par tavu tēmu- zilie nogrābuši veci un taisās ņemt priekšā,....
Es ļoti atvainojos, bet mana tēma bija - kādēļ noslepenots potenciālo dalībnieku sastāvs? Ja Tev vīri ādas jakās saistās ar homoseksuālistiem, tad esi lūdzu tik laipns un šīs savas sajūtas netransformē uz mani.
Haiduks:Aņuks par tavu tēmu- zilie nogrābuši veci un taisās ņemt priekšā,....
Es ļoti atvainojos, bet mana tēma bija - kādēļ noslepenots potenciālo dalībnieku sastāvs? Ja Tev vīri ādas jakās saistās ar homoseksuālistiem, tad esi lūdzu tik laipns un šīs savas sajūtas netransformē uz mani.
P.S. susur, nu bet es tak tieši par to pašu.
Par sarakstu - kā tu uzskati savu tekstu, sen atpakaļ, man ir jāzīlē, esi vai neesi sarakstā? Tāpat aptuveni ir vēl divi te ieminējušies, un tikai viens ir pateicis tieši- būšu , puisis ar aknām kurš neiespaidojās no Zelta gabaliņa (Negatīvs) un Cienījamā mākslas granda (Bildes ). Ko darīt, ja latvieša DNS ir spirāles līkums kurš liek darboties- pašam ir vai naf, ka tik citiem naf (super skaudība)
Lūdzu- Sapper, tev par godu saraksts no bloga
fatmanotto Sapper- eh, ja zinātu. ka no manis organizatoram vomitus nepiemetīsies, ar varētu aiziet... ERA- Hmm, varbūt beidzot jāpiedalās? Rieiiga- Te pašlaik domāju, ka moš varētu
Sapper, un te ir viena no pirmajām pirtiņām, www.fotoblog.lv... kuru daildirsēji vēl nebija iemācījušies piedirst!!! jo pirmos mēģinājumus uzreiz likvidēja ilgu laiku , bet lēnām skauģi sāka ņemt virsroku. Iedomājies Pellu pirti, vai bija(ir) slikts pasākums, bet vai tas notiktu, ja to šie to tāpat nodirstu??? (kaut gan pēdejo organizējot pelle izdzēsas, neizturēja apvainojumus, un admini pagrieza autiņus atpakaļ). Pellu pirts radusies netīšām no Haiduka pirtiņas- pelle gribēja savākt ventspilniekus uz līdzīgu, www.fotoblog.lv... (Pellu pirtws pirmssākums) bet sanāca savākt no visa bloga uz lielāku
Un tomēr tu kļūdījies, arī te naf dalībnieku saraksta (pirmā Haiduka pirtiņa) www.fotoblog.lv... Sarakstu ienesa vēlāk, lai "nogrēkojušies" zinātu, kas piedalās, un varētu nepieteikties, lai nebūtu jāsarkst :P
Bet šo paziņojumu ieliku uz luxfferes vaicājumu... vairāk blogu netraucēšu ar paziņojumiem... šī vide naf pelnījusi jaukus atpūtas vakarus. Sī vide ir domāta cilvēkiem, kuriem patīk, ka viņus pazemo "Zelta gabaliņi "
Haiduk, ko "cepies"? Cilvēki takš dažādi, arīdzan ar dažādiem kompleksiem. Daudzi jūtas komfortabli, tikai, paspīdot uz citu fona. Un katrs "spīd", kā var- cits ar savām labām bildēm, cits ar savām gudrām domām, cits ar labāk vai sliktāk piemeklētām svešām atziņām. Ja nu galīgi nav ar ko paspīdēt, nekas cits neatliek, kā "nolikt" citus....
Haiduk......., mierīgi...., pieņem to ka cilvēks ar kreiso kāju no gultas izkāpis....., vai arī sliktākajā gadījumā ļoti grīta bērnība ir bijusi...... . Tie kas '' noliek'' citus vienmēr ir bijuši un būs interneta vidē, jo reālajā dzīvē viņiem ir grūti izpausties, bet interneta vidē viņi jūtās lieli un vareni.... . Mazāk ņem pie sirds to..... . Lai veicās pirtiņā.... šoreiz netieku, bet nākamreiz centīšoa pievienoties...... .
cik labi, kaneesi saistīts ar Peļļu pirts organizēšanu, gan jau arī tā tad nenotiktu. Tāpēc pašam vajag aizdomāties - varbūt atslēgas vārds ir "vaina pašā"
Friidis:Haiduk, ko "cepies"? Cilvēki takš dažādi, arīdzan ar dažādiem kompleksiem. Daudzi jūtas komfortabli, tikai, paspīdot uz citu fona. Un katrs "spīd", kā var- cits ar savām labām bildēm, cits ar savām gudrām domām, cits ar labāk vai sliktāk piemeklētām svešām atziņām. Ja nu galīgi nav ar ko paspīdēt, nekas cits neatliek, kā "nolikt" citus....
Friidis- ko "cepies" Bet tas ko tu raksti mums sen ir zināms, un tāpēc ar tiem necermonējos. Daži tagad dzīvo uz tā rēķina, ka dzēšoties n-tas reizes, vecajos rakstos ir pazuduši viņu teksti- tagad tēlo, ka Haiduks viņus "apvaino", bet tie, kas te ir seni, labi zin visu... un Zelta gabaliņi var rakstīt, ko grib... bet viņi spēlē uz jaunajiem , tie ir pieļāvīgāki. 7., 8.gadā aizgaldu ierādījām ātri, tik pat ātri mainījās dažiem niki Aņuks par tiem!!! Baltkrievijas ciļīnā ir sādžas, kur mājas celtas ģulbūvē uz slēpēm-baļķiem.... Vienu rītu vecis skatās, kaimiņš pielicis lielo Joski (tā laika krievu lielākais traktors) majai priekšā un velk prom. Ev, kaimiņ, kur brauksi? Da obosral krugom, jāpārbrauc.
Tā arī te, dzēšanā galvenais iemesls bija , ka dzēšoties pazud identifikācija un parādas visiem viens vārds Anonimus!!!