Bildes:muldoņa - nez kas tas par _haiduku pirmajos postos
un Tu, kas pats esot "dzēsies" - Tu neatbildēji - divreizdzēsies ir cūka un vienreiz dzēsies nav cūka? da esi tu pats tāda pati cūka. amen.
A, tu palasi mani pirmajās pirtiņu norādēs (arī citos topikos), tur es esmu, bet tevi tai laka posmā vairs pat zem Anonīms neatrast :P
Jā, es aizgāju, un ar to pašu tel Nr, ar to pašu niku esmu te :P... un cūka, kā tu raksti, neesi viss dzēšanās, bet uzvedības dēļ ) _Haiduks par tevi tā neteicā, teica mīlīgāk- Vepris, kurš nemāk uzvesties Ja tavi teksti būtu saglabājušies kaut zem Anonīms, tad varētu pacitēt , bet nekā. Arī tagad man ir doma iet, bet nevaru iet, jo tad tu te triumfēsi pasludinot, ka tavs nopelns , bet tavs nopelns ir, ka es esmu te!!!
Man sen ir apnicis plēsties, bet, kā jaf teicu, starp vepriem pats esmu par VEPRI palicis... un tas nekad nebūs, ka tu varēsi citus nolikt nedabūjis pretīm:P
Dienas mainās atkarībā no gada, ja kādi nofraktē pirtiņu par pilnu cenu regulāri nedēlas vidū, tad man paliek brīvā diena, šogad ceturtdiena. Par piektdienu un sestdienu pirtiņu lētāk par 120 Ls nedabonu. Ceturdienās praktiski par pašizmaksu... Starp citu nocitēšu pirmo uzbraukumu pirtiņai
XXX: ... mani vienmēr ir fascinējušas Haiduka štelles ! Bet ja mēs sareizinam maksu ar apmeklētājiem un telpu nomas maksu ! ...par tām paris stundām ! ... lai vairāk būtu apmeklētāju !
_Haiduks Pašam ir vai naf, ka tik otram naf...īsts LATVIEŠA moto. Vai tu pēc sava uzrakstītā varēsi satiekoties paskatīties acīs man un tiem, kas ir bijuši pirtukos. Kad iebāz roku kabatā, nespaidi olas, bet skaiti SAVU naudu, lai nepaliec smieklīgs ar šādiem tekstiem skaitot manējo.
bet toreiz biezie gadi un stunda maksāja 15 Ls... x 6 st = 90 lati, bet vidēji bija ap 22 dalībnieki ... ot tāda nu tauta mēs esam. Mana atbilde šim cilvēkam bija par iemeslu, ka ar mani nesveicinās
Bildes:muldoņa - nez kas tas par _haiduku pirmajos postos
un Tu, kas pats esot "dzēsies" - Tu neatbildēji - divreizdzēsies ir cūka un vienreiz dzēsies nav cūka? da esi tu pats tāda pati cūka. amen.
A, tu palasi mani pirmajās pirtiņu norādēs (arī citos topikos), tur es esmu, bet tevi tai laka posmā vairs pat zem Anonīms neatrast :P
Jā, es aizgāju, un ar to pašu tel Nr, ar to pašu niku esmu te :P... un cūka, kā tu raksti, neesi viss dzēšanās, bet uzvedības dēļ ) _Haiduks par tevi tā neteicā, teica mīlīgāk- Vepris, kurš nemāk uzvesties Ja tavi teksti būtu saglabājušies kaut zem Anonīms, tad varētu pacitēt , bet nekā. Arī tagad man ir doma iet, bet nevaru iet, jo tad tu te triumfēsi pasludinot, ka tavs nopelns , bet tavs nopelns ir, ka es esmu te!!!
Man sen ir apnicis plēsties, bet, kā jaf teicu, starp vepriem pats esmu par VEPRI palicis... un tas nekad nebūs, ka tu varēsi citus nolikt nedabūjis pretīm:P
neuztraucies, ej vien droši - netaisos te triumfēt - Tavu aiziešanu neviens, mani ieskaitot nepamanīs, ja vien netaisīsi pats sēru topiku. APSOLU.
ziniet, kungi, man ir pilnīgi pofig, kurš ir cūka, kurš pajoliņš un un kā dēvē mani, jo turos pie tā, ka cilvēku apgrēcina ne jau tas, kas viņā ienāk iekšā, bet tas kas no viņa paša nāk ārā. Ļoti žēl, ka uzdodot konkrētu jautājumu par to kāda publika pieteikusies, es nevaru saņemt tik pat konkrētu atbildi. Tā vietā man stāsta aizvēsturiskas anekdotes un lasa lekciju par to, ka pie visa pasaules ļaunuma ir jāvaino Bildes, negatīvs un kas tur vēl. Labprāt apmeklētu kādu no nākamajiem pasākumiem, ja neturpināsies "baltkrievu partizānu spēlītes" un būs draudzīgāks pasākuma laiks, kas nekonfliktēs ar darbu nākamajā dienā. Lai veicās!
Sapper:ziniet, kungi, man ir pilnīgi pofig, kurš ir cūka, kurš pajoliņš un un kā dēvē mani, jo turos pie tā, ka cilvēku apgrēcina ne jau tas, kas viņā ienāk iekšā, bet tas kas no viņa paša nāk ārā. Ļoti žēl, ka uzdodot konkrētu jautājumu par to kāda publika pieteikusies, es nevaru saņemt tik pat konkrētu atbildi. Tā vietā man stāsta aizvēsturiskas anekdotes un lasa lekciju par to, ka pie visa pasaules ļaunuma ir jāvaino Bildes, negatīvs un kas tur vēl. Labprāt apmeklētu kādu no nākamajiem pasākumiem, ja neturpināsies "baltkrievu partizānu spēlītes" un būs draudzīgāks pasākuma laiks, kas nekonfliktēs ar darbu nākamajā dienā. Lai veicās!
Paldies, vairāk nevajag šito noturēt virspusē Bet teksts ir tikai par to, ka nevajag no kaut kāda konteksta fragmenta izvilkt kādu frāzi... cēloņi un sekas... cēloņi ir pagātnē, kuru tu pats bieži citē, tikai kaut ko mūsu tautai svešu... un kad pavelk tepat bloga pagātni, ... Bet tu saņēmi konkrētu atbildi, kas no bloga riktējās, un viens ir konkrēti pieteicies.
Bildes, labprāt, bet aiz tevis- arī tevi neviens nepamanīja, kad dzēsies , pamanīja tikai, kad ar jaunu niku sākās vecie teksti :P
Sapper:ziniet, kungi, man ir pilnīgi pofig, kurš ir cūka, kurš pajoliņš un un kā dēvē mani, jo turos pie tā, ka cilvēku apgrēcina ne jau tas, kas viņā ienāk iekšā, bet tas kas no viņa paša nāk ārā. Ļoti žēl, ka uzdodot konkrētu jautājumu par to kāda publika pieteikusies, es nevaru saņemt tik pat konkrētu atbildi. Tā vietā man stāsta aizvēsturiskas anekdotes un lasa lekciju par to, ka pie visa pasaules ļaunuma ir jāvaino Bildes, negatīvs un kas tur vēl. Labprāt apmeklētu kādu no nākamajiem pasākumiem, ja neturpināsies "baltkrievu partizānu spēlītes" un būs draudzīgāks pasākuma laiks, kas nekonfliktēs ar darbu nākamajā dienā. Lai veicās!
Paldies, vairāk nevajag šito noturēt virspusē Bet teksts ir tikai par to, ka nevajag no kaut kāda konteksta fragmenta izvilkt kādu frāzi... cēloņi un sekas... cēloņi ir pagātnē, kuru tu pats bieži citē, tikai kaut ko mūsu tautai svešu... un kad pavelk tepat bloga pagātni, ... Bet tu saņēmi konkrētu atbildi, kas no bloga riktējās, un viens ir konkrēti pieteicies.
Bildes, labprāt, bet aiz tevis- arī tevi neviens nepamanīja, kad dzēsies , pamanīja tikai, kad ar jaunu niku sākās vecie teksti :P
nevajag laist to "kaut kas svešs" caur savu komunista prizmu!
Haiduks:
nevajag laist to "kaut kas svešs" caur savu komunista prizmu!
Ot te ir mūsu atšķirība- es biju komunists, bet tu... domāju, ka tikai līdējs , un arī tavi uzbraucieni ir līdēja tēmā. Redzi puisīt, es piedzimu tai valstī un pamatmūžu nodzīvoju tai valstī, visu, kas man ir, ir no tās valsts, tāpat kā tev... piedzimi, izglītojies, un tagad tēlo noliedzēju... to dara tikai tie, kuri ir ar melnu dvēseli (čekas maisi vēl tiks vērti!!!), vai arī paši cietušie... bet tie, kas paši cietuši, tie nenoliedz- tie ienīst!!! Ot tā, caur līdēja prizmu skati!!!
ar to cieņu, ir kā ir. tāds dīvains stiliņš , Haidukam..., kaut kas tā kā no dižā krievu foto skolotāja paņemts, tā kā no sado-modo.... skolotājs, ja kampj tad kampj, Haiduks ķer mirkļus, lai paknakstītos
Jolan:it kā stiliņam nav ne vainas,es tik nerubīju tās siksniņas jēgu,nozīmi utt.
Ja, nemaldos, mēs kopā ar ERU veidojam, no tā kas ir kuram- lakatiņu ziedoja ERA. Ap kaklu asumi, lai negatīvs nelīstu laizīties
Redzi, Haiduks var atļauties tā pabildēties, jo tomēr tas bija fotopasākums, bet ka negatīvs var atļauties tikai padirst Un tagad pasakiet, kāpēc tādu pajolīti cienīt. Nu īsts Zelta Gabaliņš, labi pa virsu peld
Bildes, tur naf jābrīnās, ZD ir bijis un būs... ja tev Bildes no tā dzīve kļust kaut cik vieglāka, turpini droši, man vismaz būs prieks, ka tavā neidevušajā dzīvē kāds stariņs iespīd
Eltons:Cerams, pirtiņā jūs visus šos kašķus neiztirzājat... citādi jāpiekrīt Armandam...
Ot, tas ir tas, kas pirtiņā nenotiek... nerakstīts- nenes sev līdzi ļaunumu- pirtiņā neviens, kurš nepiedalās netiek aprunāts. Pie manis LOPI nenāk... starp citu Elton, tu tak esi bijis?
Eltons:Cerams, pirtiņā jūs visus šos kašķus neiztirzājat... citādi jāpiekrīt Armandam...
Ot, tas ir tas, kas pirtiņā nenotiek... nerakstīts- nenes sev līdzi ļaunumu- pirtiņā neviens, kurš nepiedalās netiek aprunāts. Pie manis LOPI nenāk... starp citu Elton, tu tak esi bijis?
Esmu, esmu, senāk tik, tāpēc arī bažījos, vai pa šo laiku kāda negāciju sēkla nav ievazāta tik draudzīgā kolektīvā... Par to darvas karoti... kas, palasot (fu, negribot iznāk) forumu, bojā iespaidu...
ArmandsK_:Redzu, ka fotogr...lv tev lielāka piekrišana un laipnāka publika, te palikuši tikai ļaunie blogeri
Nē, vienkārši gribās arī cilvēcīgi kaut kur parunāties. Tur ir norunāts, ka bez uzbraucieniem- apvainojošiem, bet ja gribās adrelīnu, tad ejam uz blogu . Armand, bet tev neliekas dīvaini, ka rupeklis Haiduks šai pašā blogā ne reizi tevi naf aizskāris ??? . Padomā par to , un atradīsi atbildi mani "mīlestībai" pret Bildes, Māris, šajā topikā negatīvs. Vai tu esi kaut kur redzējis, ka es liktu netā tusiņa bildes , lai kādu izsmietu??? Un kā lai tādus ciena, kā lai nelamā? Un nobeidzu atkārtojoties: Armand, bet tev neliekas dīvaini, ka rupeklis Haiduks, ne reizi tevi naf aizskāris ???
Haiduks:
Esmu, esmu, senāk tik, tāpēc arī bažījos, vai pa šo laiku kāda negāciju sēkla nav ievazāta tik draudzīgā kolektīvā... Par to darvas karoti... kas, palasot (fu, negribot iznāk) forumu, bojā iespaidu...
Elton, tu visu laiku lamā tos, kuri tavu dzīvi bendēja, kāpēc, lai es uzņemtu mierīgi tos, kuri te ielien padirst, bendēt pasākumu- ... bet pirtiņas atmosfērā nekas naf mainījies . Te valda sirsnība, draudzība, jautrība!!!
... Ko darīt, pateicoties Zelta Gabaliņiem, info atkal netiks te likta. Es nezinu, no kurienes tā trakā skaudība sāka rasties?, Tas jaf naf šodienas (ši topika), Nu ir sava veida tusiņš, nu pabildē, nu ieiet pirtī, kas grib... bet tā augstprātība, kas te no dažiem izstaro. Negatīvs pat... ar kādām tiešibām te ieliki manu bildi ... padižot savas spalvas gribēji- tev nesanāk, jo es sevi uztveru tādu, kāds es esmu un no sevis neslēpjos.
f-foto:Cerams, jo tas liecinātu, ka es spēju manipulēt. Man to dažreiz vajag. Jātrenējas kaut kur ir.
Bet tu jau neesi ne par gramu labāks, kad pavērs visu tā, ka komentāri vai replikas tev ir vērstas pret tiem cilvēkiem, kas piedalās pirtiņā. Ne viņiem kāds sliktums ceļas, ne par viņiem rakstot kāds ko sliktu domā. Vismaz es noteikti ne. Man savs interešu un problēmu loks.
Par treniņu pareizi, par manipulēšanu nepareizi . Starp citu, šajā topikā tu dikti atšķiries no tiem diviem... ... tikai,. kāpēc pārmetumi ir uz vienu pusi no tevis, un naf uz otru pusi. Izlasi manu 14:54... tur radīsi atbildi...
Haiduk, tava bilde, ir publicēta kādas autores reportāžās, tā kā, kam nav slinkums, tas varēja apskatīties. bija jau vēl labi momenti, no sērijas - Haiduks gramstās, bet tās bildes /reportāžas izdzēstas, iespējams pēc iepriekšējās trobeles. jā tāds niķis, - pavērst sev adresētos apvainojumus uz visu pasākumu, un apmeklētējiem , tev piemīt, tas tā pēc tradicionālā scenārija.... un vēl, bez skaudības, tak vēl varētu būt kādi apzīmējumi, visai šitai epopejai, kā piemēram riebums, pret Haiduku. varbūt nedaudz neveikli te momentiem, tas uzbrauciens izskatās, bet tas tāpēc, ka nepasaku visu līdz galam...
negatIvs:Haiduk, tava bilde, ir publicēta kādas autores reportāžās, tā kā, kam nav slinkums, tas varēja apskatīties. bija jau vēl labi momenti, no sērijas - Haiduks gramstās, bet tās bildes /reportāžas izdzēstas, iespējams pēc iepriekšējās trobeles. jā tāds niķis, - pavērst sev adresētos apvainojumus uz visu pasākumu, un apmeklētējiem , tev piemīt, tas tā pēc tradicionālā scenārija.... un vēl, bez skaudības, tak vēl varētu būt kādi apzīmējumi, visai šitai epopejai, kā piemēram riebums, pret Haiduku. varbūt nedaudz neveikli te momentiem, tas uzbrauciens izskatās, bet tas tāpēc, ka nepasaku visu līdz galam...
Bet liekas, ka es rakstīju- Vai tu esi kaut kur redzējis, ka es liktu netā tusiņa bildes , lai kādu izsmietu??? Reportāža, ja tāda bija, bija no fotosaieta, un reportāža nebija vērsta uz izsmiešanu... ja ir pazudusi, tad tur mana pirksta naf... kā jaf teicu, liekas, ka ar ERU kopā veidojām šo tēlu, un starp citu, man tā bilde ir vecajā sistēmā uz 4ri (bet ja reportāžas naf, kur TU ņemi šo bildi- nozagi? ), bet TU kāpēc te to ieliki, kāpēc sāki lekties??? Atbildi!... un kurā vietā es tevi esmu aizskāris? Ja teiksi te- tad tikai atbildēju tev. Nevajag dzīvot zem domas, ka TU vari visu, un citi neko. Jauku dieniņu negatīv.
šitā bilde, vēl ir reportāžā, citas reportāžas , un bildes ir izdzēstas. vēl pirms kāda gada, bija ko pacitēt. uzvedies kārtīgi, un nebūs ko izsmiet ...
negatIvs:šitā bilde, vēl ir reportāžā, citas reportāžas , un bildes ir izdzēstas. vēl pirms kāda gada, bija ko pacitēt. uzvedies kārtīgi, un nebūs ko izsmiet ...
... un nobeigumā no tevis pamācoša frāze!!! (ot nekaunības kalngals), no cilvēka, kurš pats ir jāmāca un jāmāca... vel tikai pasaki, ka esi apvainojot citus apvainojies
... bet neatbildēji- kāpēc sāki lekties??? ;D
... un nekad negaidi, ka uz uzbraucieniem neatbildēšu Starp citu, tu pats esi kaut ko noorganizējis??? (tas vienkārši interesei, ne apspriešanai)
pats kaut ko organizēju, ja ir kāda interese, vai pielauž, bet parasti izdodās izvairīties.... , kam organizēt pūļus, ja nekas labāks, par randiņu divatā, nav izdomāts .... kamēr veselība turās tā arī turpināšu... "lecos "ne pirmo reizi, un iemeslus neteikšu, tā būs labāk visiem, savādāk atkal kādas histerijas var panesties ...., ej nu sazini, kas vēl var pieslēgties