<Haiduka pirtiņa> KĀRTĒJĀ, NĀKOŠĀ, citiem PIRMĀ (domāta cilvēkiem kurus interesē foto no dažādiem aspektiem, arī rentgenuzņēmumi cieņā- der ) aicina jaunus un kā arī VECOS!!! dalībniekus. Ceturtdien O6. 12. 2o12.g. mūsu ērā no plkst 18.00- 24.00
1. Dalības maksa ja maksā ar pārskaitījumu, tad 3Ls uz SWEDBANKU LV90HABA0551001963132 Andrejs Paulis p.k. 140951-11392 PAR PIEDALĪŠANOS PASĀKUMĀ 2. Ja maksā uz vietas pirtiņā, tad Ls 5.oo, uzrādot studentu apliecību Ls 6.oo (studenti viscienījamākā tauta )
Pērnavas iela 10
Līdzi groziņš pirts vajadzībām (limonāde dažāda stipruma, uzkodas), bet ne pārmērīgi. (man suvēna naf, kam pēc tam izbarot) Pasākuma mērķis ir: 1. kas pieteiksies kopā ar savu jubileju- to arī nosvinēsim 2. Iepazīšanas (kas vēl naf pazīstami) , jaunu fotokontaktu (un ne tikai foto) nodibināšana 3. Viss par un ap foto – jautras sarunas, un ne tikai par foto J 4. Kāda atrakcija (variet ņemt līdzi), izspēlēsim un pilnveidosim 5. Badiņa nodzīšana un limonādes dzeršana . 6. Pats par sevi- izklaide un atpūta saunā (var ņemt līdzi slotiņas) un baseinā. 7. Iespēja pabildēt studijas gaismās , uzlikt vizāžu, vai frizūru, tikt pabildētai(am).
Atmosfēra būs tieši tāda, kādu mēs paši ienesīsim sev līdzi (parasti pasakaina J )
BET pats sliktākais, kas var būt...vietu skaits ir ap 22... un nedaudz+, tāpēc lūdzu piesakieties laicīgi un atsakieties, ja netiekat. telefons-26800865, tiešākam info
Atrašanās vieta Pēnavas un Kr.Barona stūra māja, ieeja pa vidu no Kr.Barona ielas, (Pernavas iela 10...visvieglāk ar 3 vai 6 tramvaju līdz pieturai Pērnavas iela. (slēptā reklāma- www.pirtsbarons.lv )
Pasākums ir jauks tusiņš cilvēkiem kaut kā saistītiem ar foto, jaunas iepazīšanās, jaunas iespējas, jauki pavadīts laiks .
Piedalās: es un
Kas grib mani satikt
Kas grib patusēt savējo vidū
Kas grib pirtēties
Kas grib fotografēt
Kas grib fotografēties
Vizāžistes, stilistes, frizieres , kas vēlās parādīt sevi un savu prasmi... un t.t.
Ir iespēja visu to veikt uz vietas.
Piesakāmies te, un arī varat uz PM ar jautājumiem.
Ar cieņu.
Haiduks.
Bildes arī var paskatīt te grupas galerijā un www.fomo.lv...-…
Bet Tu manu dubulto... Un anekdotes, kā arī konkrēto: "Nodzēries bomžs zvana pie dāmas durvīm: - jūs ievietojāt sludinājumu par zolīda vīrieša- skaista, sportiska, nedzērāja, nepīpētāja, bez kaitīgiem ieradumiem, bagāta, ar lielu māju, mašīnu, jahtu, utt. meklēšanu? - jā, es... - nu tad ziniet: uz mani neceriet!" zinu un varu pielietot jebkurās situācijās... Šoreiz vairāk bija uzsvars uz Haiduka paranoīdiem...
Bet Tu manu dubulto... Un anekdotes, kā arī konkrēto: "Nodzēries bomžs zvana pie dāmas durvīm: - jūs ievietojāt sludinājumu par zolīda vīrieša- skaista, sportiska, nedzērāja, nepīpētāja, bez kaitīgiem ieradumiem, bagāta, ar lielu māju, mašīnu, jahtu, utt. meklēšanu? - jā, es... - nu tad ziniet: uz mani neceriet!" zinu un varu pielietot jebkurās situācijās... Šoreiz vairāk bija uzsvars uz Haiduka paranoīdiem...
pelēki... nav nekā no senā *kārtīgas papozēšanas* sludekļu šarma... parasta prodažnaja baņa ar razkladu pa sejām vai stundām. Nav vairs par ko smieties.
Maris:pelēki... nav nekā no senā *kārtīgas papozēšanas* sludekļu šarma... parasta prodažnaja baņa ar razkladu pa sejām vai stundām. Nav vairs par ko smieties.
Eto elementarno , Maris, paskaties spogulī un smejies . Taviem kursu sludekļiem arī vairs naf tā šarma... tāpat lēnām izkristalizējās ka tikai naudas iegūšanas variants un viss :P Tavi komenti tik tiešām palikuši pelēki, 5 gadus atpakaļ, kad bija pirmie pirtiņu paziņojumi- tu biji SPĪDEKLIS pie debesīm, tagad tikai prosts skauģītis ... tikai pirtiņa pastāv!!! Suņi rej, bet karavāna iet tālāk... veiksmīgu riešanu , kungs Māris
Pag, kurš te kādreiz rakstīja, ka no manis šim esot pumpas un kuņģa spazmas?
Sory, kuņģi gan iekšā nejauc, tas man izturīgs ... bet ja pumpas metās, tad tikai no tevis paustā blogā . Pellu pirtī pumpas nemetās, jo tiešajā esi sakarīgs čalis
f-foto:Karavāna (no senind. karabhas - "kamielis"):
Organizēta tirgotāju un to ļaužu grupa ar nastu nesējiem dzīvniekiem un/vai to vilktu transportu, kas veda preces pa karavānu ceļu no viena tirdzniecības centra uz citu.
Mājas suns ir kļuvis par vienu no populārākajiem un visvairāk izmantotajiem mājdzīvniekiem cilvēces vēsturē. Nozīmīga daļa no cilvēka dzīves visā pasaulē. Ilgo gadu laikā, ko suns ir pavadījis kopā ar cilvēku, tas ir attīstījis izcilas prāta spējas un spēju interaktīvi komunicēt ar cilvēku. Suņa sociālais raksturs un inteliģence ļauj to izmantot gan medībām, gan citu mājdzīvnieku ganīšanai, gan aizsardzībai, gan cilvēku-invalīdu apkalpošanai, gan vienkārši priekam, gan visdažādākajiem darbiem, kur nepieciešamas suņa iedzimtās spējas. Šobrīd pasaulē ir apmēram 400 miljoni suņu.
Žēl, ka austrumu gudrie veidojot savu sakāmvārdus, šito nezināja. ... sētas krancis ir, bija un būs vankšķis, kurš visus garāmgājējus apries!!! Dabā, piezagties no aizmugures un iekost.
Sētas krancis, atkarībā no tīršķirnes, ir bez aplaupītas iedzimtības, līdz ar to gudrāks un reti bīstams. Tas gan atkarīgs no audzināšanas, bet manas simpātijas ir kārtīgu kranču pusē.
f-foto:Kolliji gana aitas. Labradori vadā redzes invalīdus. Baseti iet medībās. Korgiji priecē Anglijas karalieni. Ziemeļos suņi velk pajūgus. Dobermaņi sargā teritoriju. Vācu aitu suņi strādā valsts dienestos. Viss notiek.
Štrunc tas viss, neviens suns nemāk saimniekam vakarā gultā murrāt ausī miega dziesmiņu.
Haiduk, es Tavā vietā paklusētu! Ieliki sludinājumu! Kušs.. Lai paši peras savā starpā! Tev jau nekas nav jāpierāda, it sevišķi tas, kas notiek ik gadu, ik mēnešiem! Kas piesakās tas piesakās, kas nē, tas nē! Beigās būtu interesanti palasīt, ko sapļurkstējuši
Haiduks:... bet ja pumpas metās, tad tikai no tevis paustā blogā . Pellu pirtī pumpas nemetās, jo tiešajā esi sakarīgs čalis
Tu mani nomierināji. Tātad man nav kāda infekcijas slimība ar kuru esmu Tevi aplaidis. Bet ja pumpas no virtuālas diskusijas, tad varbūt tā ir organisma atbildes reakcija uz nekontrolējamām dusmām brīžos, kad paša ego "iebrauc redlainā?"
P.S. A pirtīs vispār nav par ko strīdēties, tur tak cilvēki nāk atpūtināt miesu un dvēseli, nevis risināt existenciālas probēmas.
kira:Haiduk, es Tavā vietā paklusētu! Ieliki sludinājumu! Kušs.. Lai paši peras savā starpā! Tev jau nekas nav jāpierāda, it sevišķi tas, kas notiek ik gadu, ik mēnešiem! Kas piesakās tas piesakās, kas nē, tas nē! Beigās būtu interesanti palasīt, ko sapļurkstējuši
+
mēles kulstītāji, lai dara savu darbu, tie, kas gribēs, ieradīsies
Dažam labam iesaku atrast darbu! Pļūt vienā pļūtīšanā! Pats ne reizi ne sūda neko nav uzrīkojis, tikai bloga forumā fekālijus izkārnījuši! Pluss vēl nav iemācīti, ka vecāki cilvēki jāciena, nevis nekaunīgi jānorej! B*eģ, kas te blogā par cilvēkiem! Haiduks atšķirībā no jums kaut ko dara! Būtu Haiduka vietā, tādā Pelles pirtī dažam labam pa muti sadotu, lai iemācās, ka sir pieklājīgi un kas nav!
kira:Haiduk, es Tavā vietā paklusētu! Ieliki sludinājumu! Kušs.. Lai paši peras savā starpā! Tev jau nekas nav jāpierāda, it sevišķi tas, kas notiek ik gadu, ik mēnešiem! Kas piesakās tas piesakās, kas nē, tas nē! Beigās būtu interesanti palasīt, ko sapļurkstējuši
a man tie āksti ir vajadzīgi. Kas manu forumu noturēs augšpusē, ja ne viņi. Un lai neatslāptu viņu cent'ba, laiku pa laikam jāparausta vārīgās rētas Paskati, cik sirsnīgi ņemās f-foto, jaf pirts tēmatikā Ēzopu ievilcis , redzēs, vai līdz Cēzaram šoreiz tiks ... negatīvam arī pirtiņā jāizsaka paldies, ar visu viņa skaistās nākotnes klipu Vēl, ieviesīsim skaidrību- Haidukam pieder teiciens- mēslu vagulis- apzīmē cilvēkus, kuri ap sevi vēļ apkārtējos mēslus un tos sevī uzkrāj (tāpēc f-foto, tu ne tai vietā googlē paķēri )
Tāpēc kira, nedomā, ka te kas notiek tāpat vien... arī pajolīšu spējas ir jāizmanto- to dara gan partijas (deputāti), to dara firmači, to dara visi, kuriem pelēkajā vielā ir krunciņas :P
kira:Dažam labam iesaku atrast darbu! Pļūt vienā pļūtīšanā! Pats ne reizi ne sūda neko nav uzrīkojis, tikai bloga forumā fekālijus izkārnījuši! Pluss vēl nav iemācīti, ka vecāki cilvēki jāciena, nevis nekaunīgi jānorej! B*eģ, kas te blogā par cilvēkiem! Haiduks atšķirībā no jums kaut ko dara! Būtu Haiduka vietā, tādā Pelles pirtī dažam labam pa muti sadotu, lai iemācās, ka sir pieklājīgi un kas nav!
Kira, nevajag tik dikti... ar kulaku cilvēks pasvītro tikai savu nevarību... 13 gadsimts, kad spēks simbolizējā pārākumu par smadzenēm... Svēta skaudība taču ir tuvāka cilvēka raksturīpašiba par reālo saprātu. Nu padomā tik, Haidukam 5 gadi pirtiņa iet vaļā... ... tur tak trakam jāpaliek
kira:Dažam labam iesaku atrast darbu! Pļūt vienā pļūtīšanā! Pats ne reizi ne sūda neko nav uzrīkojis, tikai bloga forumā fekālijus izkārnījuši! Pluss vēl nav iemācīti, ka vecāki cilvēki jāciena, nevis nekaunīgi jānorej! B*eģ, kas te blogā par cilvēkiem! Haiduks atšķirībā no jums kaut ko dara! Būtu Haiduka vietā, tādā Pelles pirtī dažam labam pa muti sadotu, lai iemācās, ka sir pieklājīgi un kas nav!