forum.gif
HAIDUKA PIRTIŅA o6. 12. 2o12. plkst 18:oo
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / HAIDUKA PIRTIŅA o6. 12. 2o12. plkst 18:oo
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.12.12 22:09
 citēt
Haidrachuxx:
Luxferre:Mani šajā pasākumā nezkādēļ neielaida...

Gan jau, ka aizgāji bez kaklasiksnas

Nekur šāds noteikums par apbģerbu nebij minēts... Man arī nepiestāvētu :D

Sapper:
Luxferre:Mani šajā pasākumā nezkādēļ neielaida...

Toč biji aizgājis un atšuva? :amazing::amazing::amazing:

Jap. Vismaz 15 minūtes zvanījos pie durvīm... bet vienalga neielaida!
Publicēts: 06.12.12 22:10
 citēt
nožēlojami
Publicēts: 06.12.12 22:20
 citēt
Cik nepatīkami...
Publicēts: 06.12.12 22:33
 citēt
Luxferre:

Nu tad tik atliek pievienoties Rolanda pasaules gala Reihstāgā sagaidītāju kompānijai. :D
Publicēts: 06.12.12 22:34
 citēt
Sapper:
Luxferre:

Nu tad tik atliek pievienoties Rolanda pasaules gala Reihstāgā sagaidītāju kompānijai. :D

Vēl jau variants ir pašam kādu pasākumu uzorganizēt...
Publicēts: 06.12.12 22:39 labots
 citēt
Luxferre
Tu uz telefonu neesi zvanījis- pirtiņā nedzird ārdurvju zvanu, kas atrodas pie sekretāres :(... telefons man kabatā :)...
Publicēts: 06.12.12 22:51
 citēt
Bildes:ui tik mīlīgi runā, tikai nesāciet vēl te bučāties...

Nevis piemīlīgi, bet atbildu tonī, kādā runā ar mani, bet tavs tonis saka, ka gribi kašķi!!! Pēc tam gaudosi aizvainoto tēlosi- visu laiku uzprasies, ot tā ZD
Publicēts: 07.12.12 00:11
 citēt
Haiduks:Luxferre
Tu uz telefonu neesi zvanījis- dziļumā nedzird ārdurvju zvanu :(... telefons man kabatā :)

Nu protams, protams.

Publicēts: 07.12.12 02:04
 citēt
Haidrachuxx, brālēn, tu arī bērnudārzā pierakstījies :D
Nu palaizies, palaizies, vai labi palika??? Ja ?
Publicēts: 07.12.12 06:48
 citēt
Pirts bija laba, kā vienmēr. Paldies :)
Publicēts: 07.12.12 09:10
 citēt
Luxferre:
Sapper: Nu tad tik atliek pievienoties Rolanda pasaules gala Reihstāgā sagaidītāju kompānijai. :D

Vēl jau variants ir pašam kādu pasākumu uzorganizēt...

Pēdējais teikums skan vislabāk. Tas tomēr ir jauki, kad šad tad var satikties un patērzēt. Bet lai tas notiktos, kadam(iem) tas ir jānoorganizē :)

Luxferre, kas tev vakar bija noticies?, pazaudējis telefonu biji, vai tikai manu numuru? Šajā vietnē , kā jaf rakstīju, paziņojumu ieliku tevis dēl. Zēl , ka tā sanāca :(

... pasākums bija vienreizējs :).
Prieks par Uldi- pēc bildes vēl atceras to datumu :):):)
Publicēts: 07.12.12 11:52 labots
 citēt
Haiduks:

Luxferre, kas tev vakar bija noticies?, pazaudējis telefonu biji, vai tikai manu numuru? Šajā vietnē , kā jaf rakstīju, paziņojumu ieliku tevis dēl. Zēl , ka tā sanāca :(

... pasākums bija vienreizējs :).
Prieks par Uldi- pēc bildes vēl atceras to datumu :):):)

Nu man kautkad pazuda telefons, tā ka nav man visu nummuru. Aizbraucu zvanīju visiemm, kam varētu būt Tavs telefons.
Uljenam bij izslēgts vai ārpus zonas. Alvils vienreiz nometa otreiz nepacēla, bet kad atzvanīja jau sen biju mājās.

kādas 15 min pazvnīju pie durvīm izskatījās viss klus. Pie sevis nodomāju ka esmu sajaucis datumus un gāju prom...

Īsāk sakot nebij lemts ieiet pirtiņā, bet varbūt arī labi ka tā... ?

P.S. Katrā ziņā ieteikums rīkotājam vismaz savu telefona nummuru uz lapiņas pielikt pie durvīm. Ne visiem ir telefona nummuri ne visiem tlefonā ir nets utt.
Publicēts: 07.12.12 14:35
 citēt
Jā, pa 6ši gadi pirmais gadījums. Lapiņu pie durvīm naf jāgas likt, pēc 5 min vairs naf- noplēsta. Pirmos gadus mēģinājām :)
Publicēts: 07.12.12 15:22
 citēt
Paldies par pasākumu! Ļoti patika! :face-smile:
Publicēts: 07.12.12 15:31
 citēt
Haiduks:Jā, pa 6ši gadi pirmais gadījums. Lapiņu pie durvīm naf jāgas likt, pēc 5 min vairs naf- noplēsta. Pirmos gadus mēģinājām :)

Var jau pielikt no iekšpuses, tad jau cauri stiklam tak nenopleesiss.. :P

Diemžēl šoreiz ar nācās izlaist, taču ļoti ceru, ka jaunajā gadā sanjemšos! ;)
Publicēts: 07.12.12 15:36
 citēt
Riebiga:
Haiduks:Jā, pa 6ši gadi pirmais gadījums. Lapiņu pie durvīm naf jāgas likt, pēc 5 min vairs naf- noplēsta. Pirmos gadus mēģinājām :)

Var jau pielikt no iekšpuses, tad jau cauri stiklam tak nenopleesiss.. :P

Diemžēl šoreiz ar nācās izlaist, taču ļoti ceru, ka jaunajā gadā sanjemšos! ;)

Neredz- spoguļstikls :(
Nākamajā paziņojumā uzsvēršu iekšā tikšanas variantus :D
Publicēts: 28.12.12 16:28
 citēt
kira:Dažam labam iesaku atrast darbu! Pļūt vienā pļūtīšanā! Pats ne reizi ne sūda neko nav uzrīkojis, tikai bloga forumā fekālijus izkārnījuši! Pluss vēl nav iemācīti, ka vecāki cilvēki jāciena, nevis nekaunīgi jānorej! B*eģ, kas te blogā par cilvēkiem! Haiduks atšķirībā no jums kaut ko dara! Būtu Haiduka vietā, tādā Pelles pirtī dažam labam pa muti sadotu, lai iemācās, ka sir pieklājīgi un kas nav!

kira, ja jau esi liels cilvēku cieņas izpratējs, tad pa muti sadošanu ieceri kādā paša organizētā kopāsanākšanā, nevis citu pasākumus te piesauc.
Publicēts: 28.12.12 17:01
 citēt
Pelle, laiks domāt par jauno pellu pirti!!! Galvenais ir neatlaidība un tradiciju turpināšana .
Publicēts: 28.12.12 17:22 labots
 citēt
Haiduks:Pelle, laiks domāt par jauno pellu pirti!!! Galvenais ir neatlaidība un tradiciju turpināšana .

Vot vot , a ko es saku ! Man taka ar gribās vismaz reiz gadā aizbraukt un kādu PIRTI :) Tradīcijas nav jālauž ja var saglabāt.
Publicēts: 28.12.12 21:26
 citēt
Lunis:
Haiduks:Pelle, laiks domāt par jauno pellu pirti!!! Galvenais ir neatlaidība un tradiciju turpināšana .

Vot vot , a ko es saku ! Man taka ar gribās vismaz reiz gadā aizbraukt un kādu PIRTI :) Tradīcijas nav jālauž ja var saglabāt.

Jāpaskata, vai vēl pamatdvēselīte(s) ir saglabājusies, kas piepalīdzēja pellei visu noorganizēt.
Publicēts: 30.12.12 21:46
 citēt
pelle:
kira:Dažam labam iesaku atrast darbu! Pļūt vienā pļūtīšanā! Pats ne reizi ne sūda neko nav uzrīkojis, tikai bloga forumā fekālijus izkārnījuši! Pluss vēl nav iemācīti, ka vecāki cilvēki jāciena, nevis nekaunīgi jānorej! B*eģ, kas te blogā par cilvēkiem! Haiduks atšķirībā no jums kaut ko dara! Būtu Haiduka vietā, tādā Pelles pirtī dažam labam pa muti sadotu, lai iemācās, ka sir pieklājīgi un kas nav!

kira, ja jau esi liels cilvēku cieņas izpratējs, tad pa muti sadošanu ieceri kādā paša organizētā kopāsanākšanā, nevis citu pasākumus te piesauc.

Sirsniņ, kur sāpe?! Tev problēmas kādu cienīt! Bez komentāriem!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: