Bildes:ui tik mīlīgi runā, tikai nesāciet vēl te bučāties...
Nevis piemīlīgi, bet atbildu tonī, kādā runā ar mani, bet tavs tonis saka, ka gribi kašķi!!! Pēc tam gaudosi aizvainoto tēlosi- visu laiku uzprasies, ot tā ZD
Sapper:
Nu tad tik atliek pievienoties Rolanda pasaules gala Reihstāgā sagaidītāju kompānijai.
Vēl jau variants ir pašam kādu pasākumu uzorganizēt...
Pēdējais teikums skan vislabāk. Tas tomēr ir jauki, kad šad tad var satikties un patērzēt. Bet lai tas notiktos, kadam(iem) tas ir jānoorganizē
Luxferre, kas tev vakar bija noticies?, pazaudējis telefonu biji, vai tikai manu numuru? Šajā vietnē , kā jaf rakstīju, paziņojumu ieliku tevis dēl. Zēl , ka tā sanāca
... pasākums bija vienreizējs . Prieks par Uldi- pēc bildes vēl atceras to datumu
Luxferre, kas tev vakar bija noticies?, pazaudējis telefonu biji, vai tikai manu numuru? Šajā vietnē , kā jaf rakstīju, paziņojumu ieliku tevis dēl. Zēl , ka tā sanāca
... pasākums bija vienreizējs . Prieks par Uldi- pēc bildes vēl atceras to datumu
Nu man kautkad pazuda telefons, tā ka nav man visu nummuru. Aizbraucu zvanīju visiemm, kam varētu būt Tavs telefons. Uljenam bij izslēgts vai ārpus zonas. Alvils vienreiz nometa otreiz nepacēla, bet kad atzvanīja jau sen biju mājās.
kādas 15 min pazvnīju pie durvīm izskatījās viss klus. Pie sevis nodomāju ka esmu sajaucis datumus un gāju prom...
Īsāk sakot nebij lemts ieiet pirtiņā, bet varbūt arī labi ka tā... ?
P.S. Katrā ziņā ieteikums rīkotājam vismaz savu telefona nummuru uz lapiņas pielikt pie durvīm. Ne visiem ir telefona nummuri ne visiem tlefonā ir nets utt.
kira:Dažam labam iesaku atrast darbu! Pļūt vienā pļūtīšanā! Pats ne reizi ne sūda neko nav uzrīkojis, tikai bloga forumā fekālijus izkārnījuši! Pluss vēl nav iemācīti, ka vecāki cilvēki jāciena, nevis nekaunīgi jānorej! B*eģ, kas te blogā par cilvēkiem! Haiduks atšķirībā no jums kaut ko dara! Būtu Haiduka vietā, tādā Pelles pirtī dažam labam pa muti sadotu, lai iemācās, ka sir pieklājīgi un kas nav!
kira, ja jau esi liels cilvēku cieņas izpratējs, tad pa muti sadošanu ieceri kādā paša organizētā kopāsanākšanā, nevis citu pasākumus te piesauc.
kira:Dažam labam iesaku atrast darbu! Pļūt vienā pļūtīšanā! Pats ne reizi ne sūda neko nav uzrīkojis, tikai bloga forumā fekālijus izkārnījuši! Pluss vēl nav iemācīti, ka vecāki cilvēki jāciena, nevis nekaunīgi jānorej! B*eģ, kas te blogā par cilvēkiem! Haiduks atšķirībā no jums kaut ko dara! Būtu Haiduka vietā, tādā Pelles pirtī dažam labam pa muti sadotu, lai iemācās, ka sir pieklājīgi un kas nav!
kira, ja jau esi liels cilvēku cieņas izpratējs, tad pa muti sadošanu ieceri kādā paša organizētā kopāsanākšanā, nevis citu pasākumus te piesauc.
Sirsniņ, kur sāpe?! Tev problēmas kādu cienīt! Bez komentāriem!