Tas ir juhņa, švakāk būtu, ja ierastos konkrētajālaikā un vietā,Tev vispirms iebrauc ģīmī un tad paziņo, ka viss ir noticis jau vakar, kad visi tevi gaidīja!!!
negatIvs:man reiz gadījās, pec zagsa, ne tajā autobusā iekāpt ... , attiecīgi ar visiem citu kāzu viesiem, nokļuvu citur ....
Man reiz gadijās ka aizmirsa kopā ar jaunopāri Turaidā , pēc stundām 2 atcerejas , tai laikā mobīlo nebija utt kamēr vatjēdzās kamēr atbrauca atpakaļ mēs jau ar pāri bijām Griziņu iztukšojuši i uz bodi dabavkām pakal aizgājuši Tā vispār bija labā reize , vedēkmāte beigās piesuta vēdējtēvu , bija vietējā kolchoza kultordze ar kautkādu CERĒTU štuceri bet tas nošļuca pa kreisi ar Ansamebeļa zolisti
Piedāvā fotografēt pasākumu un kad Tu ierodies konkrētajālaikā un vietā,Tev paziņo,ka neko nezinot un,ka nekas nenotiek!!!
Nekad, otrādāk gan ir bijis (naf izpildīta iepriekšējā noruna no pasūtītāja puses). Lai noruna iegūtu kaut cik ticamu spēku, eksistē avansa iemaksa. Ja avans netiek iemaksāts, tad tiešām tā var gadīties, ka kaut kādu iemeslu dēļ, pasākums ir atcēlies. Tie , kas izīrē telpas ar to saskarās ikdienā, aizrunā, kad piezvana, tad tēlo, ka no šī nummura nekas naf runāts. Kā ir iemaksāts avans, tomēr kāda daļa tev ir segta
Vispār ir muļķīgi ierasties uz pasākumu ja nav konkreti pazīstams cilvēks un samaxāts avans. Parasti kamēr kontā nav ieskaitīta nauda vai iedots naliks, vispār nekustu ne uz vienu asācienu, izņemot tos gadijumus kad bildēju kam labi pazīstamam.
man bija tā- grozos pie vienas skolas ieejas, gaidu kaut ko. Pienāk bariņš jautru kundzīšu un jautā- vai esmu fotogrāfs. Es saku- jā, un viņas, nu, tad nāciet, nāciet.
nu vienu reizi tā man ir bijis...kristības vajadzēja bildeet, piezvaniija ar vārdiem ka kārtīgi kristieshi un godīgi cilveki...zhopaj chujel ka janjem avanss, tak nepanjemu, gribēju pārliecināties ka maldos....nemaldijos pazvanija ieprieksheja diena, ka nevajadzēs...pieklajigi ljaudis voshem bet principa tā vienīgā reizē tāda man...pa sīkumiem avansus nenjemu, slinkums pērties, da i klientus pazemot nepatīk. es pats censhos pieturēties pie principa ja soļu, tad izdaru un to pashu gribu redzēt cilvēkos...nu bet tas mumsu lauku problēmas, lielpilsētā jau cilveki nav tik gaishi