Ciw! Domāju sev uzdāvināt šitādu štelli -www.ebay.com... Lasīju vecu dialogu, cik sapratu Lunis saka ka mesls. Vajagot Aurora, bet tai neatradu, ka varēs speedlaitu pielikt kāt, jeb jāpērk tā bļoda (Aurora) un atseviški tas turētājs un varēs sakombinēt? Vai arī - nav ko dirsties, jāpērk softoxu! (?) Nav bijis sakara ar sitādām stellēm, tapēc vēršos pēc padoma. Kaut kas man tajā bļodā patīk. Mos ja nauda ir saimniecībā noderēs? (liksu 580 II)
Apkārt staipīšanai 42cm bļoda? Man liekas, ka strobei pietiek tikai ar mazo softboksu, širmi vai šitādu šūnu: www.ebay.com... Lai gan gaisma no Tevis pieminētā varētu nākt laukā smuka.
es ieteiktu paskatities turetaju, kas lauj blici iebazt taisnu tai bloda. Man ir tads variants ka tu esi noskatijis, bet gribetos to zibspuldzi dzilak dabut tur ieksha, jo reali, vel ar trigeri, tik smuki ka bildee ta netiek ieksha. Pritams, ja jastaipa paduse, bus neerti, bet ja japieved ar auto, tad galigi nav par lielu
ir bijis pašam gan 42 BD, gan 80cm OB, gan 50x50 softbox uz 580EX II un visi ir atraduši jaunus saimniekus, ieskaitot 580 EX II (laikam vairāk tāpēc, ka nepatīk bildēt ar zipeni ):
BD - monolīts, bet pārāk liels, lai vazātu līdzi bildējot dažādās lokācijās (prasās kādu smuku somu kur iepakot) OB - prasa laiku, lai saliktu, bet nesaliktā veidā mazs un kompakts. SB - viegli saliekams, aizņem maz vietas.
turētāju pirku atsevišķi, izskatījās aptuveni līdzīgs šim: www.ebay.com...
OB, SB vajag asistentu, lai bildētu, piemēram, laukā vējainākā laikā.
Vajag padomāt, kur bildēsi un cik daud bildēsi un pats galvenais, vai vajag. Varbūt var izlīdzēties ar baltajiem/sudraba lietussargiem, kas ir kompaktāki, viegli un ātri uzstādāmi utt