forum.gif
Kurš labāks??
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Kurš labāks??
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.06.07 23:15
 citēt
Taisos pirkt 400D, bet nezinu kādu lai ņem objektīvu, jo dzirdēts, ka Kit nav tas labākis variants. Tad nu radās divas altrenatīvas (p.s. neteiktu, ka pārāk labi orientējos stiklos, tā kā...):

1.)Sigma 70-300mm F4-5.6 DG Macro Canon
vai
2.)Canon 28-105mm F4-5.6 USM
Publicēts: 03.06.07 23:18
 citēt
Nu parasti bildēju kkādus skatus, dabu.
Publicēts: 03.06.07 23:20
 citēt
nezinu kaadus dabas skatus nobildeesi ar tele objektiivu.

NJem vien to kitu, jo vinjsh sevii ietver gan platlenji, kas noderees telpaas, gan arii pamatnieku, kas noderees kaut kaadiem portretiem :)
Publicēts: 03.06.07 23:22
 citēt
Vins ir tuvs otrs ir tāls, skaties pēc vajadzībām, ko ņemt.
Tas ir tā pat kā prasīt - man ņemt džipu vai vieglo mašīnu....
Publicēts: 03.06.07 23:23
 citēt
Taisos pirkt 400D, bet nezinu kādu lai ņem objektīvu, jo dzirdēts, ka Kit nav tas labākis variants. Tad nu radās divas altrenatīvas (p.s. neteiktu, ka pārāk labi orientējos stiklos, tā kā...):

1.)Sigma 70-300mm F4-5.6 DG Macro Canon
vai
2.)Canon 28-105mm F4-5.6 USM

Pirmais un vienīgais objektīvs kā Sigma 70-300mm F4-5.6 DG Macro Canon toč neder. Vajaga teiksim KIT lietotu klāt piepirkt ko kāda ss.lv var dabūt par dažiem latiem vai arī domāt par tevis minēto canon
Publicēts: 03.06.07 23:24
 citēt
Tāpēc jau teicu, ka diezgan NEKĀ orientējos objektīvos. :D :D :D
Publicēts: 03.06.07 23:26
 citēt
Tāpēc jau teicu, ka diezgan NEKĀ orientējos objektīvos. :D :D :D

Jo mazāks cipars piemēram 18-105 jo platāku kadru varēsi iekadrēt un, jo lielāks jo tuvāk varēsi pievilkt :)

Standarta skaitās no ~ 20 līdz 70mm
Publicēts: 03.06.07 23:28
 citēt
Beidzot man radās skaidrība!! :idea: :D :D :D
Publicēts: 03.06.07 23:31
 citēt
Beidzot man radās skaidrība!! :idea: :D :D :D

Vēl cipariņiem, kuriem var pievērst uzmanību ir gaisspējai, bet to sapratīsi tikai vēlāk. Pēr tādu kā vari atļauties un nav žēl vēlāk, ja patiks paņemsi ko labāku :)
Publicēts: 03.06.07 23:34
 citēt
Tad laikam ņemšu to Canon 28-105, par to jau sākumā domāju, bet vsp tas ir kaut cik labāks par KITU? Nu es domāju pēc kkādiem parametriem?
Publicēts: 03.06.07 23:36
 citēt
Tad laikam ņemšu to Canon 28-105, par to jau sākumā domāju, bet vsp tas ir kaut cik labāks par KITU? Nu es domāju pēc kkādiem parametriem?

Tu nevari saliidzinaat baltmaizi ar rupjmaizi.

Kits ir no 17 - 55, bet shis ir no 28 -105
visdriizaak nesanaaks tusinjaa savu draugu pulku tik labi ietilpinaat ar tiem 28 kaa ar 17.
Publicēts: 03.06.07 23:41
 citēt
Ai, laikam nesarežģīšu sev dzīvi, nopirkšu KITU, un kad es beidzot sapratīšu ar ko objektīvi atšķiras tad arī piepirkšu vēl kādu klāt, vsp mani tas pēdējais arguments par to ietilpību pārliecināju par labu KIT. Ir vnk redzētas bildes ko paziņas bildē ar KIT un kkā nu nepatīk man viņiem tā kvalitāte un asums, taču ja paskatās te tad ir ta'di, kuri bildē ar satandarta objektīvu un bildes ir patiešām superīgas un ar labu asumu. Tas laikam atkarīgs no tā kā prot lietot savu aparātu. Ja neko nesaproti, un tev ir baigi labais obketīvs bildes tāpat nebūs gana labas, bet ja jūti un saproti savu aparātu tad bildes arī sanāk ļoti labas! :wink: :wink: :wink: :)
Publicēts: 03.06.07 23:43
 citēt
Ai, laikam nesarežģīšu sev dzīvi, nopirkšu KITU, un kad es beidzot sapratīšu ar ko objektīvi atšķiras tad arī piepirkšu vēl kādu klāt, vsp mani tas pēdējais arguments par to ietilpību pārliecināju par labu KIT. Ir vnk redzētas bildes ko paziņas bildē ar KIT un kkā nu nepatīk man viņiem tā kvalitāte un asums, taču ja paskatās te tad ir ta'di, kuri bildē ar satandarta objektīvu un bildes ir patiešām superīgas un ar labu asumu. Tas laikam atkarīgs no tā kā prot lietot savu aparātu. Ja neko nesaproti, un tev ir baigi labais obketīvs bildes tāpat nebūs gana labas, bet ja jūti un saproti savu aparātu tad bildes arī sanāk ļoti labas! :wink: :wink: :wink: :)

Tas, ka te dažiem rakstīts, ka KIT objektīvs tas vēl to nemaz nenozīme :p
bet vispār tu pareizi esi sapratusi.
Publicēts: 04.06.07 00:23
 citēt

KIT ir tas pats standart objektīvs būtībā, vismaz visi tā apzīmē to...

Es sākumā, kad ņēmu, paņēmu arī 350D + KIT objektīvs, tiesa gan bildēju 5 mēnešus un esmu sapratis ko gribu un kas ap ko grozās, cik skatījos tik KIT objektīvs līdz kādiem 35mm arī nav diezko slikts, pēc tam gan sākas auzas, tagad domāju ņemt jaunu objektīvu tuvākajās dienas! Bet jebkurā gadījumā KIT objektīvs ir pietiekoši labs lai sākuma apjaustu kā viss strāda un saprastu kādu tev objektīvu vajag!
Publicēts: 04.06.07 00:51
 citēt
ja ņemsi KITu, bet negribi tik daudz maksāt par jaunu, tad varu savu nopārdot. lietots pus gadu, tagad stāv skapī. ja kas PM.
Publicēts: 04.06.07 01:09
 citēt
ja starp citu ir vesela kaudze cilvēku, kas pārdod jaunus vai mazlietotus kitus šeit pat fotoblogā, un ja starpība starp body un body + kit obj ir kādi 50Ls tad ir jēga padomāt un nopirkt kit objektivu no rokām pa 20 - 25Ls, varbūt pat lētāk :)

Cik skatījos tad starpība starp [url=www.cc.lv... un [url=www.cc.lv... + kit ir 60Ls tieši šajā neta veikala - cc.lv ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):