forum.gif
Salūts
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Salūts
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.12.12 19:19
 citēt
Fotoaparāts jau ir kā gadu un vairāk bet nemāku saprast kā pareizi fotogrāfēt salūtu , ir canon EOS 1000D , varbūt kāds varētu padalīties ar pieredzi? :) :face-wink:
Publicēts: 03.12.12 19:22 labots
 citēt
Pieredze ? Reku visa pieredze un atbildes kā uz delnas skaties ieraugi un mācies www.kurzeme.com...

Publicēts: 03.12.12 19:29
 citēt
slinkums rakstīt, tāpēc googlē pameklē , kaut vai www.spoki.lv... , www.samsung.com...
Publicēts: 03.12.12 19:33 labots
 citēt
es savu pirmo salūtu bildēju reku-

www.photosight.ru...

aizgāju ar kameru, statīvu, uzliku 4 sekundes un gatavs...
Publicēts: 03.12.12 19:48
 citēt
Ir tikai trīs svarīgas lietas - poņa, ņuhs un čujs :big_smile: pārējais ir pofig :grimace:
Publicēts: 03.12.12 19:52
 citēt
rezultāts, arī no trīs komponentēm sastāv - MPS .... :bad_smile:
Publicēts: 03.12.12 19:53
 citēt
negatIvs:rezultāts, arī no trīs komponentēm sastāv - MPS .... :bad_smile:

salūts nekad nav MPS :beaten:, bet bildes gan bieži :D
Publicēts: 03.12.12 19:58
 citēt
varbūt piepūlē vispirms pirkstus uzrakstīt pāris vārdus foruma meklētājā?
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...

p.s. Oliss salūts arī mēdz būt mps, tas ka tev nav pa spēkam uguņošanas mps sarīkot nenozīmē ka kāds cits to nevar :big_smile:
Publicēts: 03.12.12 22:31 labots
 citēt
Bildējot salutu daudzi skata tikai tos spīdumus debesīs un tikai tos bildē. Divas bildes ir un diezgan labi parāda, ka salūts jāsasaista ar kādu domu, ideju, tad skatīsies labi :D
Es tādus pa reizei, kad sanāk luste paņemt fotoaparātu līdzi, nosaku ekspozīciju uz to, ko gribu redzēt, labojumu uz -1 līdz -2 (atkarībā no saluta stipruma... :D Rīgā - 2, Smiltenē -1 ), slēdža prioritāti un laiku lieku uz iedomāto (Talavietis pareizo vidējo nosauca), cik gribi garas stīgas salutam, diafragmu nolasa auto... tad to visu pārnesu uz M, un maucu :) iemetot aci ekrāniņā , palabojot parametrus, ja vajag :), te slēdzi grūti žēlot, jo nekad nezini secību, kā Oliss būs savienojis vadus :) Pāriet uz citu vietu nebūs laika un iespējas - biezums :)
Publicēts: 03.12.12 22:38
 citēt
Šodien pa Diskaverī skatījos kā taisa pirotehniku un kā pēc tam laiž gaisā.
Oliss, tu arī pats izgatavo visas "puķes" vai šauj jau gatavu?
Publicēts: 03.12.12 22:45
 citēt
backspin:Šodien pa Diskaverī skatījos kā taisa pirotehniku un kā pēc tam laiž gaisā.

daļu pats - daļu iepērk, tagad jau pārsvarā ja nemaldos lielāko daļu iepērk.
Publicēts: 03.12.12 22:52
 citēt
martc:
backspin:Šodien pa Diskaverī skatījos kā taisa pirotehniku un kā pēc tam laiž gaisā.

daļu pats - daļu iepērk, tagad jau pārsvarā ja nemaldos lielāko daļu iepērk.

:D es gan kāsīti nevienam neuzticu taisīt :D
Publicēts: 03.12.12 23:18
 citēt
Kādas vēl Rīgas 9000 gadu jubilejas, salūtu tīri mierīgi var nobildēt arī mana miesta Jaungada sagaidīšanā. www.fotoblog.lv...
Publicēts: 03.12.12 23:23
 citēt
Schneider:Kādas vēl Rīgas 9000 gadu jubilejas, salūtu tīri mierīgi var nobildēt arī mana miesta Jaungada sagaidīšanā. [url=http://www.fotoblog.lv/img/332171/#comm

Tavā]http://www.fotoblog.lv/img/332171/#comm
Tavā[/url] miestā arī tādi prieki notiek??????:amazing::exciting::face-grin:
Publicēts: 03.12.12 23:28
 citēt
A tu domāji, ka tādi var notikt tikai tur, uz kurieni tu esi visužēlīgi izrādījis godu, aizbraucot ar savu plaukšķeņu kasti? :face-wink::exciting::face-grin:
Publicēts: 03.12.12 23:31
 citēt
Schneider:A tu domāji, ka tādi var notikt tikai tur, uz kurieni tu esi visužēlīgi izrādījis godu, aizbraucot ar savu plaukšķeņu kasti? :face-wink::exciting::face-grin:

Nē nu gadās kad traktoristi ar slaucējām sametās un nopērk kādu kastīti.........:big_smile: bet nu to nosaukt par salūtu...........:bad_smile:
Publicēts: 03.12.12 23:52
 citēt
Oliss:
Schneider:A tu domāji, ka tādi var notikt tikai tur, uz kurieni tu esi visužēlīgi izrādījis godu, aizbraucot ar savu plaukšķeņu kasti? :face-wink::exciting::face-grin:

Nē nu gadās kad traktoristi ar slaucējām sametās un nopērk kādu kastīti.........:big_smile: bet nu to nosaukt par salūtu...........:bad_smile:

Viss ir relatīvs :D
Publicēts: 04.12.12 00:21
 citēt
Oliss:

traktoristi... ēēēēē... razve u ņih firma!

www.youtube.com...
Publicēts: 04.12.12 07:37
 citēt
Oliss:

Oliss pie traktoristiem nebrauc- tik pie "buldozeristiem"..:face-grin:
Publicēts: 04.12.12 08:31
 citēt
Kas ir salūts?Kam tas domāts un kāda jēga?
Sacensība,kuram labāk sanāks un kurš labāk nofotogrāfēs?
visi saļutčiki ir nejēgas:))))
Publicēts: 04.12.12 10:02
 citēt
ekoists: visi saļutčiki ir nejēgas:))))

Toties viens saļutčiks jau pirms kāda laiciņa nodeklarēja, ka visi fotogrāfi esot nejēgas un pļēguri.:haha:
Publicēts: 04.12.12 10:34
 citēt
ekoists:Kas ir salūts?Kam tas domāts un kāda jēga?

Redz salūtmeisteru pasaulē ir maz, bet fotoknipsētāji ir miljardiem, līdz ar to var secināt ka knipsēt uķi puķi bildītes var jebkurš fotodīkdienis, bet salūtu taisīt ne katrs var un māk :grimace:
Publicēts: 04.12.12 10:50
 citēt
Fotoknipsētājs=slaucēja ar plaukšķeņu kasti un tādu ir miljardiem.

Salūtmeisters=fotogrāfs, līdz ar to var secināt, ka uķi puķi šverksteles var laist jebkurš pirodīkdienis, bet fotografēt ne katrs var un māk :grimace:
Publicēts: 04.12.12 10:53
 citēt
Labāk pastāsti kurš ir tavs miest, kur TIK liela uguņošana uz JG bija???
Publicēts: 04.12.12 10:59
 citēt
Preiļi. Atbrauc šogad un paskaties.
Ja kas, katru gadu tāda, neredzu tur neko TIK lielu.
Publicēts: 04.12.12 11:08
 citēt
Schneider:Preiļi. Atbrauc šogad un paskaties.
Ja kas, katru gadu tāda, neredzu tur neko TIK lielu.

Nevaru nav laika braukt, pašam jāstrādā.....
Publicēts: 04.12.12 21:56
 citēt
Tagad jau katrs var nopirkt kastīti ar salūtu,pielaist spičku un būt saļutčiks.
Publicēts: 05.12.12 08:47
 citēt
Oliss:
ekoists:Kas ir salūts?Kam tas domāts un kāda jēga?

Redz salūtmeisteru pasaulē ir maz, bet fotoknipsētāji ir miljardiem, līdz ar to var secināt ka knipsēt uķi puķi bildītes var jebkurš fotodīkdienis, bet salūtu taisīt ne katrs var un māk :grimace:

Skatīju zinātnisku filmu par ķīniešu salutmeistariem, tad arī sapratu- Latvijā salūtmeistaru naf, Ir tikai gatavās produkcijas palaidēji :). Ja ir pasūtījums (salutu palaist par cita naudu), tad var lielīties ar grandiozumu, ja laiž pa savu naudu, tad "Nē nu gadās kad traktoristi ar slaucējām sametās un nopērk kādu kastīti..."
Un jaungada nakts parāda, ka amatieri šai nakti veido grandiozākus kopskatus ar maz līdzekļiem.
Publicēts: 05.12.12 08:57
 citēt
Haiduk, Tev apbrīnojams talants atrast naidniekus. Tagad gaidi atentātu no Olisa- tādus tekstus es viņa vietā nepiedotu...:face-grin:
Publicēts: 05.12.12 09:34
 citēt
Friidis:Haiduk, Tev apbrīnojams talants atrast naidniekus. Tagad gaidi atentātu no Olisa- tādus tekstus es viņa vietā nepiedotu...:face-grin:

Mazums man iekodis šamais :D
Katrs mēs darām savu darbu, cik kārtīgi un godīgi, tas uz paša sirdsapziņas. Ar tiem uguņiem ir visādi www.fotografet.lv... ... šito arī ir viss no A-Z mans darbs :). Un ja man iedos t;adu pasūtījumu, finansējumu, ne sliktāk uzsperšu salūtu gaisā :P
Publicēts: 05.12.12 10:56
 citēt
Haiduk -
Es tevi saprotu, jo celtnieki nekad nav izcēlušies ar prāta spējām.......Tu neko nezini par šo biznesa sfēru un no pirotehnikas saproti tik pat daudz cik cūka no kardioloģijas :haha::haha::haha:
Un no spridzināšanas vēl jo mazāk..........vienīgais tev iedodot spridzekļus vismaz pats sevi uzlaistu gaisā un mums visiem būtu miers no tevis :big_smile:
Publicēts: 05.12.12 11:18
 citēt
Uau, aizgāja interesants temats.
Jums to vajadzēja sākt sestdienas vakarā, tad man pēc pirts ar aliņu un sāļajiem cepumiem būtu ko lasīt.
Publicēts: 05.12.12 11:48 labots
 citēt
Oliss:Haiduk -
Es tevi saprotu, jo celtnieki nekad nav izcēlušies ar prāta spējām.......Tu neko nezini par šo biznesa sfēru un no pirotehnikas saproti tik pat daudz cik cūka no kardioloģijas :haha::haha::haha:
Un no spridzināšanas vēl jo mazāk..........vienīgais tev iedodot spridzekļus vismaz pats sevi uzlaistu gaisā un mums visiem būtu miers no tevis :big_smile:

Oliss, audzēkņu izdomai nekad naf robežu. Palielīties tu vari, jo to tu DARI (par uguņošanu)!!!
Nu paskaidro man, dumam celtniekam, no kā sastāv SKAISTS saluts :)
Tehnisko pusi nepiemini, to tiešām veic cilvēki, kuri zin milisekundes. TIkai, kas ir skaists saluts.
Publicēts: 05.12.12 15:43
 citēt
Oliss:Un no spridzināšanas vēl jo mazāk.......... :big_smile:

A drīkst vienu jautājumu - kādā mērā tu esi spridzinātājs un ar kādiem spridzekļiem ņemies? Es kādreiz noņēmos ar šitiem, bet ar ko rokā vari nopozēt tu?:face-wink:

Publicēts: 05.12.12 22:45
 citēt
Schneider:
Oliss:Un no spridzināšanas vēl jo mazāk.......... :big_smile:

A drīkst vienu jautājumu - kādā mērā tu esi spridzinātājs un ar kādiem spridzekļiem ņemies? Es kādreiz noņēmos ar šitiem, bet ar ko rokā vari nopozēt tu?:face-wink:

Par šitādām lietām netā neko neteikšu, varam kādreiz alu dzerot parunāties ;)
Publicēts: 05.12.12 23:56
 citēt

Oli, kad es tev lūdzu spaini ar sprāgstvielām, man vis nebija tāds labvēlības statuss, kā Haidukam.
Publicēts: 06.12.12 00:08
 citēt
talavietis:aizgāju ar kameru, statīvu, uzliku 4 sekundes un gatavs...

var arī 2 vai 5. un f 6 vai 11 un ISO 100 vai 200! :big_smile:
Publicēts: 06.12.12 10:01
 citēt
_AlterNative:

Oli, kad es tev lūdzu spaini ar sprāgstvielām, man vis nebija tāds labvēlības statuss, kā Haidukam.

Gribi par šo tēmu parunāt raksti privāti, šeit šādas lietas čeko aukstākie spēki.....:grimace:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):