Bildējot salutu daudzi skata tikai tos spīdumus debesīs un tikai tos bildē. Divas bildes ir un diezgan labi parāda, ka salūts jāsasaista ar kādu domu, ideju, tad skatīsies labi Es tādus pa reizei, kad sanāk luste paņemt fotoaparātu līdzi, nosaku ekspozīciju uz to, ko gribu redzēt, labojumu uz -1 līdz -2 (atkarībā no saluta stipruma... Rīgā - 2, Smiltenē -1 ), slēdža prioritāti un laiku lieku uz iedomāto (Talavietis pareizo vidējo nosauca), cik gribi garas stīgas salutam, diafragmu nolasa auto... tad to visu pārnesu uz M, un maucu iemetot aci ekrāniņā , palabojot parametrus, ja vajag , te slēdzi grūti žēlot, jo nekad nezini secību, kā Oliss būs savienojis vadus Pāriet uz citu vietu nebūs laika un iespējas - biezums
Schneider:Kādas vēl Rīgas 9000 gadu jubilejas, salūtu tīri mierīgi var nobildēt arī mana miesta Jaungada sagaidīšanā. [url=http://www.fotoblog.lv/img/332171/#comm
Tavā]http://www.fotoblog.lv/img/332171/#comm Tavā[/url] miestā arī tādi prieki notiek??????
ekoists:Kas ir salūts?Kam tas domāts un kāda jēga? Sacensība,kuram labāk sanāks un kurš labāk nofotogrāfēs? visi saļutčiki ir nejēgas)))
Redz salūtmeisteru pasaulē ir maz, bet fotoknipsētāji ir miljardiem, līdz ar to var secināt ka knipsēt uķi puķi bildītes var jebkurš fotodīkdienis, bet salūtu taisīt ne katrs var un māk
ekoists:Kas ir salūts?Kam tas domāts un kāda jēga? Sacensība,kuram labāk sanāks un kurš labāk nofotogrāfēs? visi saļutčiki ir nejēgas)))
Redz salūtmeisteru pasaulē ir maz, bet fotoknipsētāji ir miljardiem, līdz ar to var secināt ka knipsēt uķi puķi bildītes var jebkurš fotodīkdienis, bet salūtu taisīt ne katrs var un māk
Skatīju zinātnisku filmu par ķīniešu salutmeistariem, tad arī sapratu- Latvijā salūtmeistaru naf, Ir tikai gatavās produkcijas palaidēji . Ja ir pasūtījums (salutu palaist par cita naudu), tad var lielīties ar grandiozumu, ja laiž pa savu naudu, tad "Nē nu gadās kad traktoristi ar slaucējām sametās un nopērk kādu kastīti..." Un jaungada nakts parāda, ka amatieri šai nakti veido grandiozākus kopskatus ar maz līdzekļiem.
Friidis:Haiduk, Tev apbrīnojams talants atrast naidniekus. Tagad gaidi atentātu no Olisa- tādus tekstus es viņa vietā nepiedotu...
Mazums man iekodis šamais Katrs mēs darām savu darbu, cik kārtīgi un godīgi, tas uz paša sirdsapziņas. Ar tiem uguņiem ir visādi www.fotografet.lv... ... šito arī ir viss no A-Z mans darbs . Un ja man iedos t;adu pasūtījumu, finansējumu, ne sliktāk uzsperšu salūtu gaisā :P
Haiduk - Es tevi saprotu, jo celtnieki nekad nav izcēlušies ar prāta spējām.......Tu neko nezini par šo biznesa sfēru un no pirotehnikas saproti tik pat daudz cik cūka no kardioloģijas Un no spridzināšanas vēl jo mazāk..........vienīgais tev iedodot spridzekļus vismaz pats sevi uzlaistu gaisā un mums visiem būtu miers no tevis
Oliss:Haiduk - Es tevi saprotu, jo celtnieki nekad nav izcēlušies ar prāta spējām.......Tu neko nezini par šo biznesa sfēru un no pirotehnikas saproti tik pat daudz cik cūka no kardioloģijas Un no spridzināšanas vēl jo mazāk..........vienīgais tev iedodot spridzekļus vismaz pats sevi uzlaistu gaisā un mums visiem būtu miers no tevis
Oliss, audzēkņu izdomai nekad naf robežu. Palielīties tu vari, jo to tu DARI (par uguņošanu)!!! Nu paskaidro man, dumam celtniekam, no kā sastāv SKAISTS saluts Tehnisko pusi nepiemini, to tiešām veic cilvēki, kuri zin milisekundes. TIkai, kas ir skaists saluts.
A drīkst vienu jautājumu - kādā mērā tu esi spridzinātājs un ar kādiem spridzekļiem ņemies? Es kādreiz noņēmos ar šitiem, bet ar ko rokā vari nopozēt tu?
A drīkst vienu jautājumu - kādā mērā tu esi spridzinātājs un ar kādiem spridzekļiem ņemies? Es kādreiz noņēmos ar šitiem, bet ar ko rokā vari nopozēt tu?
Par šitādām lietām netā neko neteikšu, varam kādreiz alu dzerot parunāties
Oliss:Haiduk - Es tevi saprotu, jo celtnieki nekad nav izcēlušies ar prāta spējām.......Tu neko nezini par šo biznesa sfēru un no pirotehnikas saproti tik pat daudz cik cūka no kardioloģijas Un no spridzināšanas vēl jo mazāk..........vienīgais tev iedodot spridzekļus vismaz pats sevi uzlaistu gaisā un mums visiem būtu miers no tevis
Oli, kad es tev lūdzu spaini ar sprāgstvielām, man vis nebija tāds labvēlības statuss, kā Haidukam.
Oli, kad es tev lūdzu spaini ar sprāgstvielām, man vis nebija tāds labvēlības statuss, kā Haidukam.
Gribi par šo tēmu parunāt raksti privāti, šeit šādas lietas čeko aukstākie spēki.....