forum.gif
Saulesbrilles
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Saulesbrilles
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.12.12 14:04
 citēt
Kas daudziem fotokritiķiem un fotogrāfiem, un parastiem ļautiņiem ir pret saulesbrillēm fotogrāfijās?

Acis protams ir dvēseles spogulis un smaida arī,bet bieži saulenes piešķir fotogrāfijai odziņu.

Cik blogā ir nācies sastapties,tad visi kliedz,ka labāk bez brillēm! :what:
Publicēts: 04.12.12 14:32
 citēt
dalabonbongas:
Cik blogā ir nācies sastapties,tad visi kliedz,ka labāk bez brillēm! :what:

Kliegšanas iemesls ir ļoti elementārs - muļķi

Ja pēta smalkāk, tad tie ir tie ļaudis kuri ir par tupu atšķirt *KĀ* ir izdarīts/bildīteUzbūvēta, bet aprobežojas ar ieraudzīšanu *KA* ir izdarīts.

Neko vairāk par informāciju neredzoši - roka, kāja, galva, brilles, balta krāsa, blablabla - tādi kā sava veida gabaliņu/klucīšu uzskaitītāji/saskaitītāji bez mazākās poņas, ka no klucīšiem būvējas *māja*, bez nojēgas ar ko mājas atšķiras, kura nav kropla prporcijās (kas vispār ir propocijas utt.)
Publicēts: 04.12.12 14:44
 citēt
A kas vainas, ja brilles var izmantot arī par informatīvu elementu?

Publicēts: 04.12.12 14:47 labots
 citēt
Nezinu , man neviens nav iebildis pret kādu saulesbrilēs kadrā , pat tad ja tas ir telpā :D ;D

Publicēts: 04.12.12 14:52
 citēt
dalabonbongas:
Cik blogā ir nācies sastapties,tad visi kliedz

Elvis, mazāk klausies, ko te blogā kliedz, un uzticies vairāk sev. Vai aizej kursos pie tā paša Māra, ja vēl pasniedz.
Publicēts: 04.12.12 15:09
 citēt
versatile:
dalabonbongas:
Cik blogā ir nācies sastapties,tad visi kliedz

Elvis, mazāk klausies, ko te blogā kliedz, un uzticies vairāk sev. Vai aizej kursos pie tā paša Māra, ja vēl pasniedz.

Kuš...nesauc mani vārdā :D
Publicēts: 04.12.12 15:17
 citēt
Cilvēkut raksturo viss, kas ap viņu, un saules brilles arī ir cilvēku raksturojošs elements... un ar saules brilles var visādi apspēlēt... FIB, koķetums, sexsīgums un t.t.
Bet neaizmirsti, ka te ir blogs, te vienmēr atradis visam iemeslu, lai virtuāli iekostu :D
Publicēts: 04.12.12 15:45
 citēt
Ā, un vēl mazāk klausies uz spalvas tupošos.
Publicēts: 04.12.12 17:30 labots
 citēt
:D:D
Bet ir jau dažādas brilles... kompromisu var atrast.
jāskatās kur var, kur nevar... kāzu fotosesijā brilles būtu galīgi nevietā...

Re visām brilles... nez kur patiesībā šīs skatās...
Publicēts: 04.12.12 19:33
 citēt
dolldia::D:D
Bet ir jau dažādas brilles... kompromisu var atrast.
jāskatās kur var, kur nevar... kāzu fotosesijā brilles būtu galīgi nevietā...

Re visām brilles... nez kur patiesībā šīs skatās...

Tam pašam Billijam Locam ir dažas fotogrāfijas no kāzām,kur jaunajam pārim ir saulesbrilles. Nav ne vainas ;)
Publicēts: 04.12.12 22:47
 citēt
Kuram ir kas pret saulesbrillēm fotogrāfijās?Neko neesmu tādu manījis.:face-sad:Bez Haiduka nosauktajiem ir vēl citi iemesli to valkāšanai.Man piemēram ir švakas acis un es nepanesu spožu sauli jo vairāk mašīnā pie stūres.Kas tur sevišķs?
Publicēts: 04.12.12 22:50
 citēt
Es domāju, ka runa ir par saulenēm portretos ..... man arī nepatīk saulenes, ja tās nespēlē noteiktu lomu portretā.
Publicēts: 04.12.12 22:51
 citēt
viecha, acis vajag trenēt! Saulenes ļauj slinkot acīm.
Publicēts: 05.12.12 08:00
 citēt
viecha:Kuram ir kas pret saulesbrillēm fotogrāfijās?Neko neesmu tādu manījis.:face-sad:Bez Haiduka nosauktajiem ir vēl citi iemesli to valkāšanai.Man piemēram ir švakas acis un es nepanesu spožu sauli jo vairāk mašīnā pie stūres.Kas tur sevišķs?

Es nesaucu nēsāšanas iemeslus, bet kā saulenes var pasniegt bildē :), ot tavu iemeslu uzbildēt būs grūti :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):