dalabonbongas: Cik blogā ir nācies sastapties,tad visi kliedz,ka labāk bez brillēm!
Kliegšanas iemesls ir ļoti elementārs - muļķi
Ja pēta smalkāk, tad tie ir tie ļaudis kuri ir par tupu atšķirt *KĀ* ir izdarīts/bildīteUzbūvēta, bet aprobežojas ar ieraudzīšanu *KA* ir izdarīts.
Neko vairāk par informāciju neredzoši - roka, kāja, galva, brilles, balta krāsa, blablabla - tādi kā sava veida gabaliņu/klucīšu uzskaitītāji/saskaitītāji bez mazākās poņas, ka no klucīšiem būvējas *māja*, bez nojēgas ar ko mājas atšķiras, kura nav kropla prporcijās (kas vispār ir propocijas utt.)
Cilvēkut raksturo viss, kas ap viņu, un saules brilles arī ir cilvēku raksturojošs elements... un ar saules brilles var visādi apspēlēt... FIB, koķetums, sexsīgums un t.t. Bet neaizmirsti, ka te ir blogs, te vienmēr atradis visam iemeslu, lai virtuāli iekostu
Kuram ir kas pret saulesbrillēm fotogrāfijās?Neko neesmu tādu manījis.Bez Haiduka nosauktajiem ir vēl citi iemesli to valkāšanai.Man piemēram ir švakas acis un es nepanesu spožu sauli jo vairāk mašīnā pie stūres.Kas tur sevišķs?
viecha:Kuram ir kas pret saulesbrillēm fotogrāfijās?Neko neesmu tādu manījis.Bez Haiduka nosauktajiem ir vēl citi iemesli to valkāšanai.Man piemēram ir švakas acis un es nepanesu spožu sauli jo vairāk mašīnā pie stūres.Kas tur sevišķs?
Es nesaucu nēsāšanas iemeslus, bet kā saulenes var pasniegt bildē , ot tavu iemeslu uzbildēt būs grūti