forum.gif
Labvakar!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Labvakar!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.12.12 23:41 labots
 citēt
Labvakar, kolēģi, ja kādam ir lielisks jautājums pārējiem blogeriem un vēlaties uzzināt ko domā citi, atsūtot man uz PM interesantu jautājumu ar smukiem atbilžu variantiem un es palīdzēšu jūsu jautājumam būt REDZAMAM.
Īsāk sakot papildināt blogu ar interesantām aptaujām. Ja jautājums būs līdzīgs iepriekšējajiem, nederēs, ja neatkārtojams, derēs!
Publicēts: 05.12.12 23:47
 citēt
Kur caurums paliek,kad baranku aprij?????
Publicēts: 05.12.12 23:49
 citēt
Še rublis, es pats nezinu.
Publicēts: 06.12.12 02:55
 citēt
A Rolands uzdeva ļoti pareizu jautājumu. Cilvēks sastāv no šūnām, šūnu visas sastāvdaļas no molekulām, molekulas no atomiem, bet atomā kodols ar elektroniem veido tik 0,00000001% no atoma kopējā izmēra. Pārējais ir tukšums. Vopšam mēs paši esam liels caurums, :D
Publicēts: 06.12.12 06:03
 citēt
caurums dabā nepastāv
Publicēts: 06.12.12 07:41
 citēt
...un labi būtu,ja aptauja būtu uz pirmās lapas,nevis kaut kur "dziļumos" noslēpta
Publicēts: 06.12.12 07:48
 citēt
Jolan:...un labi būtu,ja aptauja būtu uz pirmās lapas,nevis kaut kur "dziļumos" noslēpta

Kādos dziļumos? Tieši zem aptaujas ir ar maziem burtiem rakstīts, skatīties visas aptaujas, tur visu var redzēt vienā lapā.
Nav sevišķi tālu jāiet.
Publicēts: 06.12.12 08:04
 citēt
GRAFIKA:
Jolan:...un labi būtu,ja aptauja būtu uz pirmās lapas,nevis kaut kur "dziļumos" noslēpta

Kādos dziļumos? Tieši zem aptaujas ir ar maziem burtiem rakstīts, skatīties visas aptaujas, tur visu var redzēt vienā lapā.
Nav sevišķi tālu jāiet.

jā,točna lohs.Neredzēju.
Publicēts: 15.12.12 12:14
 citēt
Kur Dolldia????
Publicēts: 15.12.12 14:28
 citēt
viencmuzikanc:Kur Dolldia????

Paņema akadēmisko Blogā , bēt ta ne vainas esot.
Publicēts: 15.12.12 15:08
 citēt
Lunis:
viencmuzikanc:Kur Dolldia????

Paņema akadēmisko Blogā , bēt ta ne vainas esot.

Aizgāja dekrētā???? :amazing:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):