Tā kā visi pasākumi vienmēr iekrīt datumos,kad nevaru tikt,dažreiz rodas ķecerīga doma pašam kādu sabīdīt. Teiksim apokalipses svinīgu gaidīšanu. Bet nu palasoties forumu ,tā kā samīzos. Rodas sajūta ,ka tāpat kā par pirts tēmu norautu man ādu no kuslām miesām. Hello,tauta-jums vispār tusiņi riebjas,jeb tikai daži to rīkotāji?
Rolands66:Tā kā visi pasākumi vienmēr iekrīt datumos,kad nevaru tikt,dažreiz rodas ķecerīga doma pašam kādu sabīdīt. Teiksim apokalipses svinīgu gaidīšanu. Bet nu palasoties forumu ,tā kā samīzos. Rodas sajūta ,ka tāpat kā par pirts tēmu norautu man ādu no kuslām miesām. Hello,tauta-jums vispār tusiņi riebjas,jeb tikai daži to rīkotāji?
tikai daži rīkotāji.
bet ja nopietni - tad fotomāksla kā process, tomēr, ir dziļi intraverta lieta. imho.
Es par izvirtībām saģērbjamies visi baroka laika tērpos ar parūkām un,lai tā būda rūc
Ja apokaliptiski,tad pēdējās dienas reihstāgā varētu nospēlēt. Veikalā šnapsts mums ir. Ziepes arī,ja kāds noindēšanos grib nopēlēt,lai putas pa muti nākt. Es kā īstens ārietis varētu ar ūdenspistoli nošauties. Evas Braunas varētu vairākas būt.
dalabonbongas:
Es par izvirtībām saģērbjamies visi baroka laika tērpos ar parūkām un,lai tā būda rūc
Ja apokaliptiski,tad pēdējās dienas reihstāgā varētu nospēlēt. Veikalā šnapsts mums ir. Ziepes arī,ja kāds noindēšanos grib nopēlēt,lai putas pa muti nākt. Es kā īstens ārietis varētu ar ūdenspistoli nošauties. Evas Braunas varētu vairākas būt.
var tak to pasaulsgalu sagaidīt svaigā gaisā, mežā, ar desinātām cepiņām, ugunskuru, šnapsu, eglītes apkarināšanu, nu kaut kā tā.... Tepat netālu pierīgā dažā labā Ziemassvētku kauju vietā ir speciāli paredzētas vietas šādiem tusiem, ir pat skatu tornis.
Ja taisa fotoplenērus tad tikai plenēro ja taisa tusiņus, pirtes tad atpūšās Bet uzrīkot kādu pirti-tusiņu un visu vakaru vāvuļot par foto ir tizli....... Tad kad mēs piromāni taisam pirtes-tusiņus mēs tajos par pirotehniku nerunājam bet fotoknipsētāji tā nevar līdz ar to man riebjas šitādas pirteles
Oliss:Ja taisa fotoplenērus tad tikai plenēro ja taisa tusiņus, pirtes tad atpūšās Bet uzrīkot kādu pirti-tusiņu un visu vakaru vāvuļot par foto ir tizli....... Tad kad mēs piromāni taisam pirtes-tusiņus mēs tajos par pirotehniku nerunājam bet fotoknipsētāji tā nevar līdz ar to man riebjas šitādas pirteles
tāpēc ka par pirotehnikas herņu nav ko ilgāk par 3min. runāt.Man meita par tādām štelēm var runāt pāris min.,bet ne pieauguši cilvēki
vagonu parks, neies cauri, izmetīs vēl Rolandu no darba... jumprava būtu laba vieta, toršu, N#1,N#2 un tējas/kafijas baudīšanai, un vāka gaidīšanai ...