forum.gif
Izvirtību perēklis.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Izvirtību perēklis.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.12.12 14:26
 citēt
Tā kā visi pasākumi vienmēr iekrīt datumos,kad nevaru tikt,dažreiz rodas ķecerīga doma pašam kādu sabīdīt. Teiksim apokalipses svinīgu gaidīšanu.
Bet nu palasoties forumu ,tā kā samīzos. Rodas sajūta ,ka tāpat kā par pirts tēmu norautu man ādu no kuslām miesām. Hello,tauta-jums vispār tusiņi riebjas,jeb tikai daži to rīkotāji?
Publicēts: 06.12.12 14:32
 citēt
Rolands66:Tā kā visi pasākumi vienmēr iekrīt datumos,kad nevaru tikt,dažreiz rodas ķecerīga doma pašam kādu sabīdīt. Teiksim apokalipses svinīgu gaidīšanu.
Bet nu palasoties forumu ,tā kā samīzos. Rodas sajūta ,ka tāpat kā par pirts tēmu norautu man ādu no kuslām miesām. Hello,tauta-jums vispār tusiņi riebjas,jeb tikai daži to rīkotāji?
tikai daži rīkotāji.

bet ja nopietni - tad fotomāksla kā process, tomēr, ir dziļi intraverta lieta. imho.
Publicēts: 06.12.12 14:56
 citēt
O vellos,nemaz nezināju,ka tādos pasākumos jārada ahūnā arhimāksla,likās tas tā,čakras attīrīt un iedvesmu smeltīs:face-sad:
Publicēts: 06.12.12 15:02
 citēt
Burziņu un plenēru rīkošana laikam ķīmiķiem jāuztic,kuri zina kādus reaģentu nedrīks tuvināt.
Publicēts: 06.12.12 15:11
 citēt
izvirtību - būtu labi :D
Publicēts: 06.12.12 15:21
 citēt
Haidrachuxx:izvirtību - būtu labi :D

Es par izvirtībām :D saģērbjamies visi baroka laika tērpos ar parūkām un,lai tā būda rūc :D
Publicēts: 06.12.12 15:32 labots
 citēt
dalabonbongas:
Haidrachuxx:izvirtību - būtu labi :D

Es par izvirtībām :D saģērbjamies visi baroka laika tērpos ar parūkām un,lai tā būda rūc :D

Ja apokaliptiski,tad pēdējās dienas reihstāgā varētu nospēlēt. Veikalā šnapsts mums ir. Ziepes arī,ja kāds noindēšanos grib nopēlēt,lai putas pa muti nākt. Es kā īstens ārietis varētu ar ūdenspistoli nošauties. Evas Braunas varētu vairākas būt.
Publicēts: 06.12.12 15:52
 citēt
f-foto:Sunīšus tik saudzējiet. Vācu aitu suņus arī scēnai vajag. Hitlers mīlēja suņus.

Nu nez,ja Oliss atbrauktu,kaut ko tak nosvilinās. Labāk mož tomēr suni,kā kādu kolēģi.
Publicēts: 06.12.12 16:26
 citēt
Rolands66:
dalabonbongas:

Ja apokaliptiski,tad pēdējās dienas reihstāgā varētu nospēlēt. Veikalā šnapsts mums ir. Ziepes arī,ja kāds noindēšanos grib nopēlēt,lai putas pa muti nākt. Es kā īstens ārietis varētu ar ūdenspistoli nošauties. Evas Braunas varētu vairākas būt.
Kaut ko līdzīgu šitam? www.tvnet.lv... :)
Publicēts: 06.12.12 17:29
 citēt
atliek apzināt potenciālos esesiešus, fotojugendus un kamervaffus. Ta jau evas ar sarosītos. Reihsmarkas jau varu sākt drukāt.
Publicēts: 06.12.12 21:17
 citēt
Roland, kurā datumā ta Tu taisīsi to galu?
Publicēts: 06.12.12 21:20
 citēt
nedaudz vilšanās, tik daudzsološ virsraksts.... un atverot, palasot - esesieši .... :bad_smile:
Publicēts: 06.12.12 21:23 labots
 citēt
var tak to pasaulsgalu sagaidīt svaigā gaisā, mežā, ar desinātām cepiņām, ugunskuru, šnapsu, eglītes apkarināšanu, nu kaut kā tā.... :D Tepat netālu pierīgā dažā labā Ziemassvētku kauju vietā ir speciāli paredzētas vietas šādiem tusiem, ir pat skatu tornis.
Publicēts: 06.12.12 21:25
 citēt
ā, gastronomiskas izvirtības....

:grimace: ......
Publicēts: 06.12.12 21:40 labots
 citēt
GG:Roland, kurā datumā ta Tu taisīsi to galu?

GG es tak nezinu,gali iet un aiziet ,principā apokalipsi var izsludināt JEBKAD. bET DOMU PERINU. Kaut kas ar Gebelsu ,baigi aizņemts
Publicēts: 06.12.12 21:41
 citēt
negatIvs:nedaudz vilšanās, tik daudzsološ virsraksts.... un atverot, palasot - esesieši .... :bad_smile:

Hāāāā,kurš atklāja ,ka vislabāk pārsalušu karavīru prostitūta atsilda ???? tagad ziema...................
Publicēts: 06.12.12 21:42
 citēt
negatIvs:ā, gastronomiskas izvirtības....

:grimace: ......
www.youtube.com...
Publicēts: 06.12.12 21:45
 citēt
nuja, kaut ka tā... a, savādāk - pasaules gala gaidīšana .... :bad_smile:
Publicēts: 06.12.12 21:47
 citēt
Ja jau ieturam stilu, tad līdz galam...

www.youtube.com...
Publicēts: 06.12.12 22:08
 citēt
O!
Nakts portjē... laba gaume!
Publicēts: 07.12.12 07:46
 citēt
Njā, izvirtība izsauc mazāk emociju un postu, kā vecāka cilvēka gānīšana:)
Publicēts: 07.12.12 10:26
 citēt
Ja taisa fotoplenērus tad tikai plenēro ja taisa tusiņus, pirtes tad atpūšās :big_smile:
Bet uzrīkot kādu pirti-tusiņu un visu vakaru vāvuļot par foto ir tizli.......
Tad kad mēs piromāni taisam pirtes-tusiņus mēs tajos par pirotehniku nerunājam :grimace: bet fotoknipsētāji tā nevar līdz ar to man riebjas šitādas pirteles :beaten:
Publicēts: 07.12.12 10:30
 citēt
Oliss:Ja taisa fotoplenērus tad tikai plenēro ja taisa tusiņus, pirtes tad atpūšās :big_smile:
Bet uzrīkot kādu pirti-tusiņu un visu vakaru vāvuļot par foto ir tizli.......
Tad kad mēs piromāni taisam pirtes-tusiņus mēs tajos par pirotehniku nerunājam :grimace: bet fotoknipsētāji tā nevar līdz ar to man riebjas šitādas pirteles :beaten:

tāpēc ka par pirotehnikas herņu nav ko ilgāk par 3min. runāt.Man meita par tādām štelēm var runāt pāris min.,bet ne pieauguši cilvēki
Publicēts: 07.12.12 10:33
 citēt
Jolan:
Oliss:

tāpēc ka par pirotehnikas herņu nav ko ilgāk par 3min. runāt.Man meita par tādām štelēm var runāt pāris min.,bet ne pieauguši cilvēki

Dumš tu esi........:big_smile: bet tāds liktens ir tiem fotoknipsētājiem kas tikai apenēs bildējās :haha:
Publicēts: 07.12.12 10:48
 citēt
Oliss:
Jolan:

Dumš tu esi........:big_smile: bet tāds liktens ir tiem fotoknipsētājiem kas tikai apenēs bildējās :haha:

...un arī bez :face-wink:
Publicēts: 07.12.12 11:21
 citēt
Rolands66:Izvirtību perēklis vagonu parkā...
... būtu labi :bad_smile:
Publicēts: 07.12.12 12:04
 citēt
smartins:
Rolands66:Izvirtību perēklis vagonu parkā...
... būtu labi :bad_smile:

šmuļi sakruķī citātus :anger:
Publicēts: 07.12.12 12:53
 citēt
vagonu parks, neies cauri, izmetīs vēl Rolandu no darba... jumprava būtu laba vieta, toršu, N#1,N#2 un tējas/kafijas baudīšanai, un vāka gaidīšanai ... :bad_smile:
Publicēts: 07.12.12 12:54
 citēt
Publicēts: 07.12.12 12:58
 citēt
šitā, kāda , no apkalpojošā personāla?
Publicēts: 07.12.12 12:59
 citēt
negatIvs:šitā, kāda , no apkalpojošā personāla?

Ar šādu kaut kā jautrāk būtu apokalipsi gaidīt :D
Publicēts: 07.12.12 13:03
 citēt
kāda runa ... :bad_smile:
Publicēts: 07.12.12 13:08
 citēt
Kundze no vagonu parka...
Publicēts: 07.12.12 16:52
 citēt
pfff - ja ar šitādu ir interesanti ...... tad ....... ai - da nuuu ......
Publicēts: 07.12.12 17:06
 citēt
dansiga:pfff - ja ar šitādu ir interesanti ...... tad ....... ai - da nuuu ......

Jēē,tak nenocieta savu pārākumu izrādīt! Un salīdzinot ar KO!
:haha::haha::haha:
Publicēts: 07.12.12 18:04
 citēt
gan jau uz seklu garīgo pasauli tēmē ... :bad_smile: ar tādu, ne par laijeriem parunāsi, ne par mirdzošajiem filtriem
Publicēts: 07.12.12 18:09
 citēt
Rolands66:
dansiga:pfff - ja ar šitādu ir interesanti ...... tad ....... ai - da nuuu ......

Jēē,tak nenocieta savu pārākumu izrādīt! Un salīdzinot ar KO!
:haha::haha::haha:

vai tā izrāda pārākumu?!!?!? Ahāā - turpmāk zināšu ;-pppp

negatIvs:gan jau uz seklu garīgo pasauli tēmē ... :bad_smile: ar tādu, ne par laijeriem parunāsi, ne par mirdzošajiem filtriem

es intīmajos kontaktos nerunāju ne par layeriem, ne par tkaut kāidem jocīgiem filtriem ;-ppppp (ja man to konkrēti nejautā) ;-=ppp
Publicēts: 07.12.12 18:45
 citēt
Intīmos kontaktos?
Kā fantāzija panesusies.....:face-grin:
Publicēts: 07.12.12 19:32
 citēt
Ja kādam ir īpaša interese par Dansigu, lai ņem vērā, ka ar layeriem viņu 'neuzvilksi' un uz intīmiem kontaktiem slīpi nenoliksi...
Publicēts: 07.12.12 20:14
 citēt
smartins:Ja kādam ir īpaša interese par Dansigu, lai ņem vērā, ka ar layeriem viņu 'neuzvilksi' un uz intīmiem kontaktiem slīpi nenoliksi...

Apžēliņ,kam gan varētu rasties ĪPAŠĀ interese,un no kurienes smartinam infa, kā pareizi likt slīpi?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):