forum.gif
Lētākā foto druka šobrīd ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Lētākā foto druka šobrīd ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.12.12 10:17
 citēt
Esmu nolēmis aplaimot plašo radu un draugu saimi ar gada laikā tapušajām bildēm. Pērn drukājot sanāca ap 300 + - vismaz tikpat būs šogad. Atradu bilžu laimes ( ja kāds neuztvēra picture happy ) piedāvājumu no 300 gab uz augšu 0.64 ls gab 10x15 cm. Principā ir ok, satrauc divi aspekti - PH norāda, ka drukājot veiks auto korekciju :( un termiņi, jo tagad gan jau ka darba kantorim netrūkst. Un kā tur ar kvalitāti ? Varbūt ir labāki varianti ?
Publicēts: 07.12.12 10:26
 citēt
Viniem medz "peksnji" nopliist tehnika. Man maasa savlaik pasuutiija bildes, kas bija svariigas laikaa... un kad aizgaaja, vini pazinoja - sorry... pat nebija ieprieksh briidinaajushi, ka buus aizkaveshanaas, lai vareetu pasuutiit kur citur!
Korekcija - tas ir ja bildes izmeers neatbilst papiiram...
Es nupat izmantoju Erafoto pakalpojumus. "Perkam kopaa" bija kuponi - 49 bildes pa 2.50. Respektivi gandriz 100 bildes pa 5 lati. Kvalitate mani apmierinaja.
Publicēts: 07.12.12 10:27
 citēt
nez... es tikai lielas... nupat sadrukaaju baltijas foto uz kruta epson art papiira... izdruka 3 Ls...
Publicēts: 07.12.12 10:32
 citēt
Ir labāki varianti par bilžu laimi. :)
Publicēts: 07.12.12 11:55
 citēt
Jēdzīgi būtu teikt kàdi. Vai klusēt
Publicēts: 07.12.12 12:03
 citēt
ja būtu vajadzība pēc A3 vai A3 + un lielākā apjomā, tad varu izdrukāt. Man vislabāk patīk drukātu melnbaltās.
Publicēts: 07.12.12 12:23
 citēt
mneeee, laikam ne, paldies :) man vajag radiem un draugiem adekvātā formātā - 10x15 15x20 bet ne lielākas....
Publicēts: 07.12.12 14:16
 citēt
Ja man vajag 1nu, printēju pats a3... ja vairāk- Arturam Rundelim- Valmiera. Bildes atved uz Rīgu, cenas, kā vienojamies, kvalitāte augsta :).
Varbūt esmu izņēmums, bet uz turieni e-pasts, atpakaļ man pieved klāt :)
Publicēts: 07.12.12 14:22
 citēt
ko var "izprintēt" un kā tas stāv blakus fotoprocesā procesētai bildei?
Publicēts: 07.12.12 14:39
 citēt
Luxferre:ja būtu vajadzība pēc A3 vai A3 + un lielākā apjomā, tad varu izdrukāt. Man vislabāk patīk drukātu melnbaltās.

Un cik Tu gribi par A3+???
Publicēts: 07.12.12 14:52
 citēt
Bildes:ko var "izprintēt" un kā tas stāv blakus fotoprocesā procesētai bildei?

Bildi var izprintēt :D
Un canon iX sērijas fotoprinteri ir labi. Nelaime tiem ir, ka sanāk ļ-dārgi. a3 lapa laba pat pie 2Ls, un uz 15 lapām praktiski tintes komplekts... 50 Ls
Publicēts: 07.12.12 16:31
 citēt
Lētas izmaksas un labs izskats ir nesavienojamas lietas .... It sevišķi, ja ir runa par A3 un lielāku formātu. Kvalitatīvi un lētu izdrukāt mājās nav iespējams. Vienmēr lētāk būs tur, kur to dara visu cauru dienu un kur ir apgrozījums papīram, krāsai.....

P.S. Pagaidām "širpotreb" tb 10x15 neko labāku par ERAfoto neesmu redzējusi ....
Publicēts: 07.12.12 17:45
 citēt
15 ls/kvm a3, a2, a1, adaudz :)
Publicēts: 07.12.12 17:59
 citēt
Pasūti Anglijā.. :) ja 300 bildes, tad 10x15 maksā 0.09 gabalā.. :)
Publicēts: 07.12.12 18:07
 citēt
Pinus:Pasūti Anglijā.. :) ja 300 bildes, tad 10x15 maksā 0.09 gabalā.. :)

tak erafoto sanaak leetaak ;-pppp
Publicēts: 07.12.12 18:10
 citēt
dansiga:

tak erafoto sanaak leetaak ;-pppp

tie 5 par 100 bildēm tak bija ar kautkādiem kuponiem, pamatcena drošvien lielāka.. :)
Publicēts: 07.12.12 18:11
 citēt
www.jvk.lv...
lētākā nav, bet kvalitāte laba. bildes var pasūtīt internetā +var norādīt- ar vai bez korekcijas!:)
Publicēts: 07.12.12 18:11
 citēt
Pinus:
dansiga: tak erafoto sanaak leetaak ;-pppp

tie 5 par 100 bildēm tak bija ar kautkādiem kuponiem, pamatcena drošvien lielāka.. :)

erafoto.lv...
Publicēts: 07.12.12 18:12
 citēt
sansete:www.jvk.lv...
lētākā nav, bet kvalitāte laba. bildes var pasūtīt internetā +var norādīt- ar vai bez korekcijas!:)

ERAfoto MAn patīk labāk ...
Publicēts: 07.12.12 18:17
 citēt
dansiga:
Pinus: tie 5 par 100 bildēm tak bija ar kautkādiem kuponiem, pamatcena drošvien lielāka.. :)

http://erafoto.lv/lv/Cenas

Jā, nav dārgi..
Publicēts: 07.12.12 18:47
 citēt
dansiga:

jau nodomāju, jāpamēģina kāda maza un liela bilde pasūtīt... bet, žēl, ERAFOTO nav 30x40cm izdrukas!
Publicēts: 08.12.12 14:31
 citēt
Nedrukā Picturehappy! Viņiem nav laba kvalitāte uz tām 300 bildēm, tikko paziņa izdrukāja gada bildes. Visām uzgriezts par lielu kontrasts un visas zilganos toņos. Smieklīgi un skumji, ka 2012. gadā paziņas zilacainie bērni ir melnacaini. Un ar šo kantori ir bezcerīgi strīdēties- ja tev nepatīk, pats skaities muļķis, jo viņi taču drukā uz laba Fuji papīra. Viņi principā nepārdrukās un naudu neatdos. Jau nez cik sūdzību bijušas. Papīrs tiešām Fuji, bet laikam kaut kāds vislētākais, jo krāsas, kā jau teicu, zilganas, un nav visu krāsu- dzeltenie, brūnie toņi pazūd.
elkor.lv, ja saniedz 5 līmeni, bildes maksā 0.08Ls jebkuram apjomam, dažreiz akcijās 0.07Ls. Var atzīmet "bez korekcijas"
Bet ar lielu apjomu arī citās vietās var runāt īpašu cenu.
Publicēts: 08.12.12 14:43
 citēt
Kapri:Nedrukā Picturehappy! Viņiem nav laba kvalitāte uz tām 300 bildēm, tikko paziņa izdrukāja gada bildes. Visām uzgriezts par lielu kontrasts un visas zilganos toņos. Smieklīgi un skumji, ka 2012. gadā paziņas zilacainie bērni ir melnacaini. Un ar šo kantori ir bezcerīgi strīdēties- ja tev nepatīk, pats skaities muļķis, jo viņi taču drukā uz laba Fuji papīra. Viņi principā nepārdrukās un naudu neatdos. Jau nez cik sūdzību bijušas. Papīrs tiešām Fuji, bet laikam kaut kāds vislētākais, jo krāsas, kā jau teicu, zilganas, un nav visu krāsu- dzeltenie, brūnie toņi pazūd.
elkor.lv, ja saniedz 5 līmeni, bildes maksā 0.08Ls jebkuram apjomam, dažreiz akcijās 0.07Ls. Var atzīmet "bez korekcijas"

Pagaajshgad drukaaju savu kalendaaru ar ainavaam... pirmaa izdruka bija tik briesmiiga, ka mati ceelaas staavus... Sataisiiju nenormaalu haju, uzliku savas bildes uz VINJU monitora, blakus pieliku vinju uzdrukaato kalendaaru, un... vinji paardrukaaja... vienalga nebiju apmierinaats, bet vismaz vareeju citiem paraadiit :amazing:
Publicēts: 08.12.12 15:04
 citēt
jāiet uz BF un jādraudzējas ar to sirmo onku - varēs stāvēt blakus aparātam un skatīties vai tas, kas nāk ārā no aparāta ir tas, ko gribi redzēt. un papīri viņiem ar nenormāli kruti
Publicēts: 08.12.12 16:57
 citēt
Vavers:
Kapri:Nedrukā Picturehappy! Viņiem nav laba kvalitāte uz tām 300 bildēm, tikko paziņa izdrukāja gada bildes. Visām uzgriezts par lielu kontrasts un visas zilganos toņos. Smieklīgi un skumji, ka 2012. gadā paziņas zilacainie bērni ir melnacaini. Un ar šo kantori ir bezcerīgi strīdēties- ja tev nepatīk, pats skaities muļķis, jo viņi taču drukā uz laba Fuji papīra. Viņi principā nepārdrukās un naudu neatdos. Jau nez cik sūdzību bijušas. Papīrs tiešām Fuji, bet laikam kaut kāds vislētākais, jo krāsas, kā jau teicu, zilganas, un nav visu krāsu- dzeltenie, brūnie toņi pazūd.

Pagaajshgad drukaaju savu kalendaaru ar ainavaam... pirmaa izdruka bija tik briesmiiga, ka mati ceelaas staavus... Sataisiiju nenormaalu haju, uzliku savas bildes uz VINJU monitora, blakus pieliku vinju uzdrukaato kalendaaru, un... vinji paardrukaaja... vienalga nebiju apmierinaats, bet vismaz vareeju citiem paraadiit :amazing:

laikam esi izaudzinājis Picturehappy darbiniekus- vakar saņēmu kalendāru- man patīk, krāsas normālas!:)

par lētajām drukām (kur taupa uz krāsām) saka, ka pēc pārdesmit gadiem albumā nebūšot ko apskatīt, kā tagad skatām vecvectētiņu melnbaltās fotogrāfijas!
Publicēts: 08.12.12 21:27 labots
 citēt
sansete:

par lētajām drukām (kur taupa uz krāsām) saka, ka pēc pārdesmit gadiem albumā nebūšot ko apskatīt, kā tagad skatām vecvectētiņu melnbaltās fotogrāfijas!

SASAPŅOJIES :):)

Man kāda kaudze ar filmām ties jau sen ieskanētām kurām ATTĒLS pazuda pēc ~10 gadiem :) Filmas kuras laistas cairi saucamajam MINILAB nav paredzēts PILNS pastrādes proces , viņam ja kād saprot skalošanas vietā ir STOP un tas vienklarši "Nostopē" uz brīdi procesu , ~10 gadu laikā attēls praktiski noārdās . Tieši tas pats arī uz Bildēm . Pirmā pazūd melnā krāsa pēc tam sarkanā :) Ja kāds piemēram drukā uz Komatexsa tam esot "100 gadi garantija" , mums piemēram "Meklējot Krīzi" planšetes jau viena daļa ir daļeji sadalijušās MATEREĀLS drūp kā biespiens .
Publicēts: 08.12.12 21:51
 citēt
kalendārs bilžu laimē bija labs, pērn ņēmu a + kvalitāti, nenožēloju !
Copy pro pasūtīju otru - tas bija sūds.
Paldies par atsauksmēm
Publicēts: 08.12.12 22:29
 citēt

Snapfish tikko bij akcija, 1p gabalā, max 74 bildes. Cirka pēc sadrukāj ar. 5 gabalas atnāca ar kaut kādiem brūniem pleķiem pa malām... papīrs tik kretīniski plāns, ka pie dienasgaismas sit cauri aizmugure sadrukātos bilžu nummurus un kodaka loguci. Vārdu sakot - metami viņi ir... arī pa 1p gabalā :D
Publicēts: 08.12.12 23:50 labots
 citēt
Lunis:Man kāda kaudze ar filmām ties jau sen ieskanētām kurām ATTĒLS pazuda pēc ~10 gadiem :) Filmas kuras laistas cairi saucamajam MINILAB nav paredzēts PILNS pastrādes proces , viņam ja kād saprot skalošanas vietā ir STOP un tas vienklarši "Nostopē" uz brīdi procesu , ~10 gadu laikā attēls praktiski noārdās

Sabiedēji...
Ielīdu savā kurpju kastu arhīvā pārbaudīt 1995. gada "Sinepes un Medus" festivāla materiālu - negatīvi kārtībā, vienu ieskenēju un palūrēju šopā - Kodak Gold, ISO 100, atceros, ka attīstīta bij` kaučkādā "fotoluks`ā" toreiz pretim "Radi`em un draugi`em" Vecrīgā, pilnīgi noteikti ka uz minilab`a... nekas īsti no` nebirst un smaidos zobu vēl netrūkst. Bilžu ķīpai cauri izrakties un pārbaudīt gan nav šovakar ne gribēšana, ne iekāriens... tie traģiskie stāsti par desmit gados zudušajām vērtībām nerodas no filmiņu glabāšanas pagrabā blakus ķirbjiem un zapcburkām?
Publicēts: 08.12.12 23:55
 citēt
viencmuzikanc:
Lunis:Man kāda kaudze ar filmām ties jau sen ieskanētām kurām ATTĒLS pazuda pēc ~10 gadiem :) Filmas kuras laistas cairi saucamajam MINILAB nav paredzēts PILNS pastrādes proces , viņam ja kād saprot skalošanas vietā ir STOP un tas vienklarši "Nostopē" uz brīdi procesu , ~10 gadu laikā attēls praktiski noārdās

Sabiedēji...
Ielīdu savā kurpju kastu arhīvā pārbaudīt 1995. gada "Sinepes un Medus" festivāla materiālu - negatīvi kārtībā, vienu ieskenēju un palūrēju šopā - Kodak Gold, ISO 100, atceros, ka attīstīta bij` kaučkādā "fotoluks`ā" toreiz pretim "Radi`em un draugi`em" Vecrīgā, pilnīgi noteikti ka uz minilab`a... nekas īsti no` nebirst un smaidos zobu vēl netrūkst. Bilžu ķīpai cauri izrakties un pārbaudīt gan nav šovakar ne gribēšana, ne iekāriens... tie traģiskie stāsti par desmit gados zudušajām vērtībām nerodas no filmiņu glabāšanas pagrabā blakus ķirbjiem un zapcburkām?

------------
es ar nesen skatījos 90. sākuma negatīvus uz Kodak Gold, tīstītus minilabā, viss čikeniekā..
Publicēts: 09.12.12 00:24
 citēt
straupenieks:

Snapfish tikko bij akcija, 1p gabalā, max 74 bildes. Cirka pēc sadrukāj ar. 5 gabalas atnāca ar kaut kādiem brūniem pleķiem pa malām... papīrs tik kretīniski plāns, ka pie dienasgaismas sit cauri aizmugure sadrukātos bilžu nummurus un kodaka loguci. Vārdu sakot - metami viņi ir... arī pa 1p gabalā :D

Nu, tāds lētais variants, protams.. bet par www.dscolourlabs.co.uk kvalitāti neko sliktu nevaru teikt..
Publicēts: 09.12.12 00:26 labots
 citēt
viencmuzikanc: Bilžu ķīpai cauri izrakties un pārbaudīt gan nav šovakar ne gribēšana, ne iekāriens... tie traģiskie stāsti par desmit gados zudušajām vērtībām nerodas no filmiņu glabāšanas pagrabā blakus ķirbjiem un zapcburkām?

Tev cienkarši ir paveicies:)

talavietis:
------------
es ar nesen skatījos 90. sākuma negatīvus uz Kodak Gold, tīstītus minilabā, viss čikeniekā..

TO sākumā mana tikai KOPĒJOT bildes kad izteikti trūkst kāda krāsu slāņa , beigās arī kontūras sāk zust istēnībā pirmā pazīme ZŪD kontūrasums:face-wink:
Publicēts: 21.12.12 08:28 labots
 citēt
dansiga:

Nu ko - paldies par ieteikumu !
ERAfoto pasūtījumu izdrukāja mazāk kā 24h laikā ( naktī ieliku, nākamās dienas vakarā jau bildes rokā !!! Turklāt gandrīz 400 bildes, nevis pārdesmit, divos dažādos formātos.) drukas kvalitāte ir laba.
Pāris bildēm baltā mala gan nav nogriezusies simetriski, bet pirmsvētku laikā tas piedodami.
Cena laikam vislabākā.
Rezumējums - ja grib drukāt lēti, ātri un daudz - šī ir īstā vieta
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):