Labdien, vēlējos dzirdēt jūsu viedokli! Es vēlos nopirkt zibspuldzi, bet nevaru saprast, kura būtu labāka, tāpēc gribētu uzklausīt Jūsu viedokļus. Zibspuldzes izmantošana būs pasākumu bildēšana un arī indivuduālas fotosesijas!
Michs:Labdien, vēlējos dzirdēt jūsu viedokli! Es vēlos nopirkt zibspuldzi, bet nevaru saprast, kura būtu labāka, tāpēc gribētu uzklausīt Jūsu viedokļus. Zibspuldzes izmantošana būs pasākumu bildēšana un arī indivuduālas fotosesijas!
Paskaties caur meklētāju tepat rakstīto. Šitais te nezcik reiz jau izrunāts.
Sveiks Michs, ilgu laiku strādāju presē par fotogrāfu. Man pašam ir bijuši Sigma DG500, Metz-45, Metz-58Af1, AF-2, Canon 420 un tagad ir Canon 600ex-rt. Ja prasi, kas labāks - ja saliktu 58to metzu ar 600 kanona, tad tā būtu thebestofthebestofthebest!
BET(c) ja Tev nav poņas, ko Tev vajag, tad iesaku sākt ar salīdzinoši lētām zipenēm, kautvai Yingjang vai tml. un sākt apgūt atšķirības un vajadzības. Ir vairāki kolēģi, kas ikdienā mauc ar manuālajām ķīnietem un viss ir labi
Tas ķīnīzeru brīnums cilvēkam atsitīs lusti gan uz ārējām blicēm, gan uz fotografēšanu vispār. motivs.lv... un staigā laimīgs, kamēr sapratīsi, kas vēl pietrūkst.