Vot stulbi zagļi... Es saprotu, ka labus zābakus zog, BET nikonus, un aizkostoābolu!!! Čaiņikā noteikti spirts glabājās, zanačka`s. Ja pat LOMO nesmādēja, toč uz latgalīti ies. Līdzjūtība, protams.
Es vienmēr brīnos par savu veiksmi... 2 gadi atpakaļ pellu pirtī mašīnas nolikām pie lielveikala, 2-3 st staigājām... kad atnācu atpakaļ, konstatēju, ka aiz savas caurās galvas, esmu 5tās durvis atstājis vaļā un pašā priekšā fotosoma ar objektīviem... visi pie mani vēl ir... otreiz pie Gaujas ietekas jūrā izstaigāju, ka sānu durvis bija vaļā lidz galam, nekas nebija pazudis ... bet kaimiņam tērauda durvis, superzirneklis un vēl 3 slēdzenes... uzlauza un gandrīz arī jāliek bija sludinājums- pieaugušas kājas sadzīves tehnikai, kura vienojusiess ar fleksi
Dīvainā kārtā to visu ņēmuši, jo tādas lietas uzsist gaisā tā vienkarši nesanāk... Kurā rajonā tas notikās? Jaskatās papildus drošības pasākumi mājās ieviest var būt, , to pašu 5 gadīgo pusizjaukto kompi citadak aizvilks vēl...
Jūtu līdz, man pašam arī pirms vairākiem gadiem visu iznesa! Zinu sajūtu, bet katrā pārbaudījumā var ko iemācīties - šajā gadījumā iemācījos nepieķerties lietām!