forum.gif
Canon tehnikas remonts!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon tehnikas remonts!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.12.12 15:54
 citēt
Sveiciens visiem!

Atgādinājums par Canon tehnikas remontu!
Varbūt kāds vēlas līdz Jaunajam gadam savest kārtībā savu foto tehniku? Visiem ir labi zināms tas, ka svētku laikā daudzi dzīvo steigā un arī pēdējo brīdi atliek uz "pēdējo"... Bet varbūt tomēr visu to, ko var izdarīt nākamgad, labāk tomēr ir izdarīt vēl šogad :)

Tāpēc vēršos pie tiem lietotājiem, kam Canon tehnikas remonts (Spoguļkameru un objektīvu apkope/remonts) ir aktuāls.
Līdz šī gada beigām visiem darbiem piedāvājam īpašas cenas! :face-glasses:

Rakstiet: info@fotolietas.lv - vai arī PM šeit!
Have an ice day! :)
Publicēts: 11.12.12 16:58 labots
 citēt
Ķitvainazīt vai šī kantora/personāža spamu nevar turēt vienā tēma?
Publicēts: 11.12.12 17:42
 citēt
didams:Ķitvainazīt vai šī kantora/personāža spamu nevar turēt vienā tēma?

Nebļauj, šī ir cita tēma :) - tajā nebija rakstīts "Have an ice day" beigās :big_smile:
Publicēts: 11.12.12 18:26
 citēt
Nuu vispār jau adminu problēma regulāru komercreklāmu bez maksas uzturēt. :face-smile:
Publicēts: 11.12.12 18:39
 citēt
Elmarss:Nuu vispār jau adminu problēma regulāru komercreklāmu bez maksas uzturēt. :face-smile:

Nebūtu šeit komercreklāmas, Tev vispār nebūtu šeit ko darīt :)
Publicēts: 11.12.12 18:42
 citēt
Publicēts: 11.12.12 19:27
 citēt
scrnly:
Elmarss:Nuu vispār jau adminu problēma regulāru komercreklāmu bez maksas uzturēt. :face-smile:

Nebūtu šeit komercreklāmas, Tev vispār nebūtu šeit ko darīt :)

Interesanti, kā tavējā blogu uztur???:face-grin:
Publicēts: 11.12.12 22:04
 citēt
Rokas nost no pasaules godīgākā tirgoņa, vēl par kantori nosauca, fui, didam, tu ir rupš kā zirga deķis!
Šis kristālskaidrais uzņēmējs ar gulbja balto, jaunavīgi šķīsto morāli gatavs pavadzīmes savām precēm rakstīt un varbūt pat mani darbā pieņems savā uzņēmumā, kurš ir kā oāze ar skaidru avotu blēžu un spekulantu intrigu nomocītam pircējam. www.fotoblog.lv...
Publicēts: 11.12.12 22:14 labots
 citēt
Rokas nost no pasaules godīgākā tirgoņa, vēl par kantori nosauca, fui, didam, tu ir rupš kā zirga deķis!
Šis kristālskaidrais uzņēmējs ar gulbja balto, jaunavīgi šķīsto morāli gatavs pavadzīmes savām precēm rakstīt un varbūt pat mani darbā pieņems savā uzņēmumā

Paldies, ka vismaz Tu par mani iestājies :) :face-kiss: - Ziemasstvētku vecītis visu redz un iespējams šogad dāvanas aizvedīs pat līdz tālajām lauku teritorijām. :big_smile:
Publicēts: 11.12.12 22:16
 citēt
Nu kā tad, es par tevi kā par Dzimteni!
Publicēts: 11.12.12 23:38
 citēt
Ja nu kādam nepieciešams ne-Canon'a (arī Canon protams) remonts, varu droši ietekt bng.lv (Ivars Vībe). Saremontēja Nikkor 18-200 VR tā ka prieks un papildus tam tas notika ~24h laikā, naiss. (:
Publicēts: 11.12.12 23:48
 citēt
Ej ratā, scrnly saremontēs ~24 minūšu laikā, par brīvu un vēl pavadzīmi izrakstīs.
Publicēts: 12.12.12 11:02
 citēt
Schneider:Ej ratā, scrnly saremontēs ~24 minūšu laikā, par brīvu un vēl pavadzīmi izrakstīs.

a kafija ?
Publicēts: 12.12.12 11:06 labots
 citēt
Man 350D plastmasas dispeljs iesplīsis... cik varētu maksāt maiņa?
Publicēts: 12.12.12 11:15
 citēt
NilsS:a kafija ?

Būs! Pat mit Gespritz - konjaks, rums, balzams, rojālis vai bremžu šķidrums, pēc izvēles.
Publicēts: 12.12.12 11:39
 citēt
Schneider:
NilsS:a kafija ?

Būs! Pat mit Gespritz - konjaks, rums, balzams, rojālis vai bremžu šķidrums, pēc izvēles.

Un tad jau rodas PROBLĒMA, jo VISSS tik garšīgs...:face-devil-grin:
Publicēts: 12.12.12 11:40
 citēt
Cik maksā izmazgāt 5D martricu ? Lūk problēma :
www.fotoblog.lv...

Vēl man karās pie buferizācijas error02 Mark1dIII ?
Kur atrodas Jūsu remont darbnīca ? Piebraukšu !
Publicēts: 12.12.12 12:00
 citēt
Ritz:Man 350D plastmasas dispeljs iesplīsis... cik varētu maksāt maiņa?

Var nomainīt stikliņu: 15 Ls. (detaļa + darbs).
Publicēts: 12.12.12 12:04
 citēt
ImkaSm:Cik maksā izmazgāt 5D martricu ? Lūk problēma :
www.fotoblog.lv...

Vēl man karās pie buferizācijas error02 Mark1dIII ?
Kur atrodas Jūsu remont darbnīca ? Piebraukšu !

Matricas tīrīšana:
FF - Cena: 20.00 LVL
Crop - Cena: 15.00 LVL

Jūrmalas gatve 35 (Pārdaugava/Imanta)
info@fotolietas.lv
+371 27704577
Publicēts: 15.12.12 18:47
 citēt
Noriskēju un aizgāju. Nodevu 30D ar standarta pogas kaiti.Kamera tika salabota 2dienu laikā,kas,manuprāt, ir pat ļoti ātri. Tikai pozitīvas emocijas.
Publicēts: 15.12.12 19:24
 citēt
Tas kantoris kamerai (Ds Mark) statīva galvas vītni var restaurēt?
Publicēts: 15.12.12 19:34 labots
 citēt
Rolands66:Tas kantoris kamerai (Ds Mark) statīva galvas vītni var restaurēt?

Tu takš tehnisks cilvēks... Paskaties uz to vītni.... ja nedaudz sačakarēta, labs virpotājs atjaunos, ja pamatīgi, izurbjam to sū... un ielīmējam jaunu metāla serdeni ar attiecīgu vītni... Ne kantorī, bet pie Volda, un šim līdzīgiem meistariem ar to sāpi.:face-smile:
"Kantoris" Tev jaunu korpusu notirgos... Un "pa lēto"...:face-grin:
Publicēts: 15.12.12 19:47
 citēt

Redz, kā Elmarss jau visu priekšā pateica, ko kurš var un nevar..
Bet ja par lietu - uzraksti man PM, kas tieši ir par vainu, vai arī nofotogrāfē to ķibeli un atsūti bildi uz info@fotolietas.lv, tad es Tev varēšu pateikt, vai var un cik tas prieks izmaksās.
Publicēts: 15.12.12 21:04 labots
 citēt
scrnly:

Redz, kā Elmarss jau visu priekšā pateica, ko kurš var un nevar..
Bet ja par lietu - uzraksti man PM, kas tieši ir par vainu, vai arī nofotogrāfē to ķibeli un atsūti bildi uz info@fotolietas.lv, tad es Tev varēšu pateikt, vai var un cik tas prieks izmaksās.

es puika no laukiem, kautko no zirglietām saprotu...:face-devil-grin:
Publicēts: 15.12.12 21:32
 citēt
Tur kaut kā tā orģinālais ir, iepresēts magnija korpusā cita metāla serdenis, tāds ar gropītēm,kā stariem uz visām pusēm. Taisīt pa jaunu diezgan pinķerīgi var sanākt,nav tur sazincik vietas, apsveru vai nav vienkāršāk objektīvam statīva rinķi paņemt. Vēl jo vairāk tāpēc,ka statīvu vai monopodu reāli reti sanāk lietot.
Bet nu, tak lempim jābūt viņu sajāt,bik stingrāk monopodu pievilku un atklājās,ka ķepa nav vēl atrofējusies.
Publicēts: 15.12.12 21:57
 citēt
Rolands66:Tur kaut kā tā orģinālais ir, iepresēts magnija korpusā cita metāla serdenis, tāds ar gropītēm,kā stariem uz visām pusēm. Taisīt pa jaunu diezgan pinķerīgi var sanākt,nav tur sazincik vietas, apsveru vai nav vienkāršāk objektīvam statīva rinķi paņemt. Vēl jo vairāk tāpēc,ka statīvu vai monopodu reāli reti sanāk lietot.
Bet nu, tak lempim jābūt viņu sajāt,bik stingrāk monopodu pievilku un atklājās,ka ķepa nav vēl atrofējusies.

Tak automehāniķi dzinēja galvas skrūvju vietas tā restaurē, tev nebūs tik spēka šās sačakarēt....:face-grin:
Publicēts: 15.12.12 22:05
 citēt
Nu sanāk, ka korpusa maiņa spīd.. Nebūs lēti.. Diez vai būs kāds specs, kas izņems bojāto vītņcentru, lai nomainītu pret jaunu.. Vienkāršāk un lētāk būtu ar 3xx un 2x kamerām,- izmet gripu un -ārstēts.. Smaga roka bijusi, ja vītni "nokāvis".. korpusā..
Publicēts: 16.12.12 15:42 labots
 citēt
Detaljas ir uz vietas. Varam salabot.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):