Atgādinājums par Canon tehnikas remontu! Varbūt kāds vēlas līdz Jaunajam gadam savest kārtībā savu foto tehniku? Visiem ir labi zināms tas, ka svētku laikā daudzi dzīvo steigā un arī pēdējo brīdi atliek uz "pēdējo"... Bet varbūt tomēr visu to, ko var izdarīt nākamgad, labāk tomēr ir izdarīt vēl šogad
Tāpēc vēršos pie tiem lietotājiem, kam Canon tehnikas remonts (Spoguļkameru un objektīvu apkope/remonts) ir aktuāls. Līdz šī gada beigām visiem darbiem piedāvājam īpašas cenas!
Rakstiet: info@fotolietas.lv - vai arī PM šeit! Have an ice day!
Rokas nost no pasaules godīgākā tirgoņa, vēl par kantori nosauca, fui, didam, tu ir rupš kā zirga deķis! Šis kristālskaidrais uzņēmējs ar gulbja balto, jaunavīgi šķīsto morāli gatavs pavadzīmes savām precēm rakstīt un varbūt pat mani darbā pieņems savā uzņēmumā, kurš ir kā oāze ar skaidru avotu blēžu un spekulantu intrigu nomocītam pircējam. www.fotoblog.lv...
Rokas nost no pasaules godīgākā tirgoņa, vēl par kantori nosauca, fui, didam, tu ir rupš kā zirga deķis! Šis kristālskaidrais uzņēmējs ar gulbja balto, jaunavīgi šķīsto morāli gatavs pavadzīmes savām precēm rakstīt un varbūt pat mani darbā pieņems savā uzņēmumā
Paldies, ka vismaz Tu par mani iestājies - Ziemasstvētku vecītis visu redz un iespējams šogad dāvanas aizvedīs pat līdz tālajām lauku teritorijām.
Ja nu kādam nepieciešams ne-Canon'a (arī Canon protams) remonts, varu droši ietekt bng.lv (Ivars Vībe). Saremontēja Nikkor 18-200 VR tā ka prieks un papildus tam tas notika ~24h laikā, naiss. (:
Rolands66:Tas kantoris kamerai (Ds Mark) statīva galvas vītni var restaurēt?
Tu takš tehnisks cilvēks... Paskaties uz to vītni.... ja nedaudz sačakarēta, labs virpotājs atjaunos, ja pamatīgi, izurbjam to sū... un ielīmējam jaunu metāla serdeni ar attiecīgu vītni... Ne kantorī, bet pie Volda, un šim līdzīgiem meistariem ar to sāpi. "Kantoris" Tev jaunu korpusu notirgos... Un "pa lēto"...
Redz, kā Elmarss jau visu priekšā pateica, ko kurš var un nevar.. Bet ja par lietu - uzraksti man PM, kas tieši ir par vainu, vai arī nofotogrāfē to ķibeli un atsūti bildi uz info@fotolietas.lv, tad es Tev varēšu pateikt, vai var un cik tas prieks izmaksās.
Redz, kā Elmarss jau visu priekšā pateica, ko kurš var un nevar.. Bet ja par lietu - uzraksti man PM, kas tieši ir par vainu, vai arī nofotogrāfē to ķibeli un atsūti bildi uz info@fotolietas.lv, tad es Tev varēšu pateikt, vai var un cik tas prieks izmaksās.
es puika no laukiem, kautko no zirglietām saprotu...
Tur kaut kā tā orģinālais ir, iepresēts magnija korpusā cita metāla serdenis, tāds ar gropītēm,kā stariem uz visām pusēm. Taisīt pa jaunu diezgan pinķerīgi var sanākt,nav tur sazincik vietas, apsveru vai nav vienkāršāk objektīvam statīva rinķi paņemt. Vēl jo vairāk tāpēc,ka statīvu vai monopodu reāli reti sanāk lietot. Bet nu, tak lempim jābūt viņu sajāt,bik stingrāk monopodu pievilku un atklājās,ka ķepa nav vēl atrofējusies.
Rolands66:Tur kaut kā tā orģinālais ir, iepresēts magnija korpusā cita metāla serdenis, tāds ar gropītēm,kā stariem uz visām pusēm. Taisīt pa jaunu diezgan pinķerīgi var sanākt,nav tur sazincik vietas, apsveru vai nav vienkāršāk objektīvam statīva rinķi paņemt. Vēl jo vairāk tāpēc,ka statīvu vai monopodu reāli reti sanāk lietot. Bet nu, tak lempim jābūt viņu sajāt,bik stingrāk monopodu pievilku un atklājās,ka ķepa nav vēl atrofējusies.
Tak automehāniķi dzinēja galvas skrūvju vietas tā restaurē, tev nebūs tik spēka šās sačakarēt....
Nu sanāk, ka korpusa maiņa spīd.. Nebūs lēti.. Diez vai būs kāds specs, kas izņems bojāto vītņcentru, lai nomainītu pret jaunu.. Vienkāršāk un lētāk būtu ar 3xx un 2x kamerām,- izmet gripu un -ārstēts.. Smaga roka bijusi, ja vītni "nokāvis".. korpusā..